NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

02-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van een tijdperk
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De viervoeter is nog een dag ouder geworden, maar voor baasje Gert is het nu wel welletjes geweest!  Samson en Gert hebben zoveel kinderen plezier bezorgd!

02-04-2019 om 12:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaamte voorbij

De 19- jarige chauffeur die ( met een voorlopig rijbewijs ) inhaalt langs rechts en een 30- jarige vrouw dood rijdt op het zebrapad voelt zich ook een slachtoffer!  Dit, is toch de schaamte voorbij!!!  Hier heb ik echt geen woorden voor!!!

02-04-2019 om 08:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick De Bruyn

Al van gehoord? Won in 2010 de Hercule Poirot - prijs voor beste Vlaamse misdaadroman en heeft nu pas een vervolg op de markt gebracht.  "Eeuwig nacht".  Een verhaal over moord, fraude en oplichting en geïnspireerd op wat zijn eigen vader is overkomen.  Zeer goede recensie.  Dus misschien volgende aankoop bij Bookspot, het vroegere ECI. Afbeeldingsresultaat voor Patrick de Bruyne: "Eeuwig nacht"

01-04-2019 om 08:29 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag in de krant...

Nadat ik de vissen, de haan, de poezen en ons ma ( ja, in die volgorde! ) heb voorzien van eten en drinken is de krant mijn eerste actie van de dag.  Ik ben daar echt aan verslaafd.  Eerst de spelletjes: kruiswoordraadsel, cryptogram en sudokus.  En dan de berichtgeving.  Weer een artikel over de dalende kwaliteit van ons onderwijs.  Geef ik vandaag nu eens GEEN commentaar op.  Heb ik al genoeg gedaan!  En een open brief van een wielertoerist over het wangedrag van andere wieler"terroristen".  Tja, als je gaat wandelen langs het jaagpad langs de Dender ontmoet je soms hele bendes weinig respectvolle "kampioenen".  Die inderdaad verwachten dat iedereen meteen baan voor hen ruimt en die allerlei afval in het gras gooien.   Het verweer van een woordvoerder die stelt dat ook anderen in de fout gaan vind ik zwakjes!!!  CD&V wil meer geld voor psychische gezondheidszorg.  Verkiezingstijd, nietwaar?  Militairen die in ons land worden ingezet voor beveiliging zijn niet verzekerd!?  Onverantwoord!  Theresa May met haar hond...  één van de weinige "getrouwen" die haar nog resten.  Een vrouwelijke premier in Slovakije die belooft de corruptie aan te pakken.  Zuckerberg die pleit voor strengere internetregels ( Hmm... )...  Een kleine greep uit het nieuws van de dag...

Afbeeldingsresultaat voor het nieuws

01-04-2019 om 08:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen!

Zalig geslapen in mijn eigen bed!  En ons ma heeft het overleefd.  Ja, ik ben wellicht af en toe te bezorgd...  Wat staat er vandaag op het programma?  Tegen half 2 naar de bib.  Om 2 u afspraak met Anne.  We gaan Hilde bezoeken.  Sukkelt al jaren met hersentumor en begint nu aan dementie te lijden.  En veel jonger dan ik!  Triestig toch!  En vanavond voorbereiding van onze laatste viering van dit werkjaar.  Rond "Martha en Maria".  Heb wel al wat voorbereid maar ik hoop dat Kristien de overdenking ziet zitten.  Ons ma zal niet tevreden zijn maar ja, deze week komen allerlei zaken bij elkaar en zal ik dus veel uithuizig zijn.  Elke dag eigenlijk, behalve woensdag...  

En het ziet er wat somberder uit dan gisteren, en een stuk kouder ook!  

Ah, en daar is Lindsay, de verpleegster van het Wit- Gele Kruis die ons ma komt wassen.  Toch tof dat zo'n diensten bestaan!  En respect voor die mensen want dat is echt een veeleisend beroep en niet alle patiënten zijn zo makkelijk als wij.

01-04-2019 om 08:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
31-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat eten we vandaag?

Soms heb ik een gruwelijke hekel aan die vraag.  Vandaag niet!  Lekker makkelijk: chili con carne uit de diepvries.  Ik maak altijd meerdere porties, zodoende...  En ja, koffie en cake hebben gesmaakt!  Nadien nog 2 verjaardagskaartjes gemaakt.  In GIMP, wat dacht u?  Die cursus moet toch nuttig worden gemaakt!  

Kan ze niet tonen want ze zijn te groot en ik weet niet hoe ik ze kleiner moet maken.  Moet ik eens aan Marc vragen, bij gelegenheid

Dinsdag nog een les en daarna Paasvakantie.  Zal van die 2 weken gebruik maken en al mijn oefeningen vanaf september eens herhalen...  Het zal nodig zijn, want die leerstof zakt verrassend snel weg als je ze niet regelmatig herneemt.   

Afbeeldingsresultaat voor gif "studeren"

En nee, dat ben ik niet van plan! 

31-03-2019 om 15:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:k
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukt!!!

Allez vooruit...  Als bewijs dat ik jullie geen blaasjes wijs maak!  En nu ga ik die koffie zetten, want ons ma ziet er "verdorst" uit!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif koffie drinken

31-03-2019 om 14:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu eens in GIF proberen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Misschien is het nu geen te groot formaat ...

31-03-2019 om 14:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mens moet kiezen

Ik had even goed een mooie wandeling kunnen maken i.p.v. mijn mooie zondagnamiddag te verprutsen aan die vermaledijde oefening.  Want het is prachtig weer buiten!  Nou ja, je kan niet alles hebben!

Een lekker bakje koffie en een stukje chocoladecake...  Minder gezond dan een wandeling, maar foert!

Afbeeldingsresultaat voor chocoladecake

31-03-2019 om 13:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppige trien

Ik geef het toe: ik kan enorm koppig zijn.  Na veel gesukkel is mijn kuiken bijna uit het ei.  Het is niet technisch perfect, maar het is er!  Nu proberen of ik het jullie kan tonen! 

Nee dus, te groot.  was er al bang voor!  Nou ja, u zal me op mijn woord moeten geloven.  Ik ben wel blij dat ik het min of meer kan!

Ter compensatie een alternatief:

Afbeeldingsresultaat voor gif "paaskuiken"

31-03-2019 om 13:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder prima

Totaal niet zelfs!  Mijn Paasoefening in GIMP lukt niet.  Zal het vandaag nog eens proberen, maar ik blokkeer steeds op hetzelfde punt in de opdracht.  Frustrerend!  Marc zal het dinsdag nog eens mogen uitleggen.  Zal mijn probeersel op stick zetten en hopelijk lukt het dan wel.  Zal wel weer een onnozelheid zijn, zoals altijd.  Die animaties zijn echt niet mijn ding!  en zeggen dat we er nog een toets over krijgen.  Dat zal niet schitterend zijn.

Afbeeldingsresultaat voor gif "gefrustreerd"

Nou ja, zo erg is het nu ook weer niet, maar ik voel me wel "ambetant" ...

31-03-2019 om 08:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat het gras maar groeien...

Oh ja, heb gisteren dan toch mijn gazonnetje gemaaid.  De GFT-container zit proppensvol...  Goed zo!  Weer gerust voor een weekje!  En de nieuwe grasmaaier werkt prima!

Afbeeldingsresultaat voor gras maaien

31-03-2019 om 08:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragisch

Wat is een slapeloze nacht in vergelijking met volgend drama?  Een pas bevallen mama krijgt waarschijnlijk een epileptische aanval tijdens de borstvoeding, valt met de baby onder haar lichaam en beiden sterven.  Ze laat een echtgenoot en 2 zoontjes achter.  Hoe triestig is dat?  

Afbeeldingsresultaat voor gif "traan"

31-03-2019 om 08:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeput

Ik ben UITGEPUT !  Ons ma heeft me vannacht 7 keer wakker gemaakt om te zeggen dat ze naar het toilet ging.  7 maal!!!  En de verpleegster was er al rond half 8, half 7 wintertijd dus.  Het is welletjes.  Vanavond slaap ik weer boven, in een bed i.p.v. de zetel.  Ik weet wel dat ons ma er niets kan aan doen maar ik moet ook aan mijn eigen gezondheid denken.  Die onderbroken nachten - dit was nu wel extreem maar 2 à 3 keer per nacht is normaal voor haar - beginnen mij zuur op te breken.  Enfin, tegen vanavond denk ik er misschien weer anders over...  Het probleem is dat ze soms moeilijk in haar sloffen geraakt en ik ben bang voor een val.  Ik voel me nu al schuldig... Onnozel, ik weet het, maar het is sterker dan mezelf.  Buitenstaanders zeggen dan categoriek: " Dit is niet verantwoord" maar dat is makkelijk praten als je niet in de situatie zit.  Ons ma in een rusthuis?  Ze is zo graag hier en in een rusthuis doen ze haar een luier aan en voilà, zaak opgelost.  Nee, dat wil ik absoluut vermijden, zo lang mogelijk ... Ik kan dit schrijven omdat jullie me toch niet kennen.  Zelfs mijn dochter heeft weinig begrip voor het feit dat ik al maanden beneden slaap.  Ach, ieder heeft zijn sores en in vergelijking met vele anderen mag ik zeker niet klagen.  Maar als je doodmoe bent, ben je humeurig ...  het zal wel overgaan!

Afbeeldingsresultaat voor gif moe zijn

31-03-2019 om 07:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even over politici
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ik ga me niet uitspreken over het resultaat van het Mueller-onderzoek, maar de tekenaar van volgende cartoon is toch niet zo overtuigd van de onschuld van het "stabiele genie"

29-03-2019 om 12:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te nat

Nee, ik heb het niet meer over de buren, maar over mijn gras.  Het staat alweer behoorlijk lang, maar het is echt nog te nat om te maaien.  En deze namiddag heb ik er geen tijd voor.  Morgen misschien, want dinsdag is het ophaling van de GFT ...  Eigenlijk doe ik dat tuinonderhoud niet graag, maar ja, wat moet, dat moet!  

Afbeeldingsresultaat voor gif werken in tuin

29-03-2019 om 12:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jef en Hilde

Kreeg daarnet een telefoontje van overburen Jef en Hilde.  Die zitten al op een terrasje met een goeie trappist!  Ze zijn tot zondag aan zee.  De bofkonten!!!  

Afbeeldingsresultaat voor gif "de zee"

Afbeeldingsresultaat voor trappistenbier

Geniet er maar van, jongens.  het is jullie méér dan gegund!!!

29-03-2019 om 11:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bol.com

Straks worden 2 cd's geleverd: de soundtrack van "Bohemian Rhapsody", de film over Queen en een opgepimpte versie van het "White Album" van de Beatles.   Ik koop nog altijd cd's, ja...  Misschien "ouderwets"  en Spotify is ook interessant, maar ik ben nu eenmaal een "fossiel" op bepaalde vlakken.  Enfin, volgens dochterlief althans. 

Bohemian Rhapsody - Original Motion Soundtrack

The Beatles - White Album (Anniversary Edition) (Deluxe Edition)

Ben een grote Queen- en Beatlesfan.  Deze horen thuis in mijn ( behoorlijk uitgebreide ) collectie! 

29-03-2019 om 11:49 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wel woorden, geen daden

Oh, wat zijn ze bezorgd over het milieu...  Maar als het eropaan komt een grondwetswijziging mogelijk te maken zodat de klimaatdoelstellingen waar iedereen zogezegd achter staat mogelijk te maken...  dan stemmen ze tegen!  Foei, N-VA, Open VLD en CD&V!  De geschiedenis zal uitwijzen dat jullie op dit moment een monumentale vergissing begaan.  Jammer genoeg zullen onze kinderen en kleinkinderen de rekening betalen...  

Afbeeldingsresultaat voor Kamer stemt tegen mogelijkheid grondwetswijzigingEven monumentaal als jullie partijpolitieke ego's...

29-03-2019 om 11:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen!

Amper 8 uur en daar is de zon!  Een mens wordt er vrolijk van!  Was wel een korte nacht.  Luc en Elise opgehaald aan het station van Aalst na hun midweekje Amsterdam en dan nog wat bij hen blijven "plakken".  Het was half 2 en om half 6 was ons ma al wakker!  Ik word te oud voor zo'n korte nachten...  Han Coucke en Griet Dobbelaere waren trouwens niet fantastisch.  Veel beter dan Iwein Segers, maar nogal chaotisch, langdradig en niet echt grappig.  Nou ja, het kan niet altijd meevallen.  Volgende donderdag laatste voorstelling van mijn abonnement: Thomas Smith.  Heb ik nog nooit live gezien. Deze namiddag Hanne Lore ophalen.  Ben benieuwd of de bosklassen zijn meegevallen.  Aan ieder die dit leest: alvast een tof weekend toegewenst!

Afbeeldingsresultaat voor gif weekend

29-03-2019 om 08:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard
 • Papa wordt verwend
 • de ene vader is de andere niet ...

  Inhoud blog
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard
 • Papa wordt verwend
 • de ene vader is de andere niet ...
 • Vaderdag
 • De fiere judoka's
 • Waardig en mooi afscheid
 • Fiere oma
 • Doemdenken 2
 • Doemdenken?
 • Herdenking D-day
 • Simonne
 • R33
 • Oef!
 • Dominiek Sneppe
 • Noodweer
 • Simonneken
 • Gelukkig zijn
 • De vreugde van het ouderschap
 • Staatsbezoek
 • Martine Bijl
 • Toon Hermans
 • Het zal je moeder maar zijn!
 • de steppe zal bloeien
 • Voor Simonne ...
 • Superwarme dag
 • Onwerkelijk ...
 • Simonne
 • Bezoek
 • Echt niet goed...
 • Slecht nieuws
 • Gelijk hebben ze!
 • 25 % meer in 4 jaar tijd
 • Hahaha ...
 • Hanne Lore
 • Doet ie het of doet ie het niet?
 • Business as usual
 • Doorgaan ...
 • Half 6 ... eerste uitslagen
 • Familie
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen
 • Jeugdsentiment
 • Intiem afscheid
 • Nog steeds moederdag!
 • Indrukwekkend
 • Het Verschil
 • onnozele trien ...
 • Moederdag
 • Nog meer GIMP
 • Hanne Lore: 13
 • Verjaardagscadeau
 • En dat is nog niet alles!
 • 44° werkjaar liturgie jebron
 • sweet 13
 • Eliot
 • Alweer!?
 • Ontroerend
 • Dit is te absurd voor woorden
 • Belgische wapens
 • Zwitsal
 • Vaste benoeming
 • Verdriet, onmacht, woede
 • Boodschappen met ons ma
 • koninklijke baby
 • Veel te jong
 • Julie
 • Noordstation (vervolg)
 • Noordstation
 • Maria en Martha
 • 56%
 • Begrijpelijk
 • En dit is ook walgelijk!
 • Karel De Gucht
 • Lokale verkiezingen Groot- Brittannië
 • Jan en Luc
 • Nog eens Dordrecht
 • Verjaardagen
 • Jan
 • Geniaal in zijn eenvoud
 • Diploma's
 • Goed begin van de dag
 • Venezuela
 • Fake news versus feiten
 • KV Mechelen
 • Toffe namiddag met slot in mineur
 • Nog wat oefenen
 • The Monkees
 • 1 mei
 • De bankperikelen
 • Mijn afspraak in de bank
 • Liegen, liegen en blijven liegen
 • God zij dank geen slachtoffers
 • 100% !
 • Fiscaal niet aantrekkelijk
 • jezelf bloot geven
 • boos (vervolg)
 • ik ben boos!
 • Euthanasie
 • Leerachterstand
 • mijn blog is verjaard
 • Opdracht 2 ... nog maar eens
 • Cursus GIMP
 • Teleurgesteld
 • Het regent ...
 • borstvoeding in het openbaar


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!