Hallo daar!

23-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Economie boven belang van mensen

Het zal je maar overkomen!  Dat je huis wordt beschadigd door gasboringen.  In Groningen komen door die boringen nu regelmatig aardbevingen voor die huizen doen scheuren.  Er komt een stop, maar pas in 2030.  Voor het "groter algemeen belang" moeten de getroffen mensen maar lijden ...  Hopelijk vallen er binnenkort geen slachtoffers!  Want dan gaan allicht de klassieke paraplu's open.  

Afbeeldingsresultaat voor aardbevingen in Groningen

23-05-2019 om 08:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demiclowns

Super!  Mensen die speciaal worden opgeleid om met dementerenden om te gaan.  De bedoeling is een soort fantasiewereld te creëren waarin de dementerende kan meegaan.  Zeker de moeite waard als het ertoe leidt hen even uit hun isolement te halen...

Afbeeldingsresultaat voor demiclowns

23-05-2019 om 08:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland weer voorop

Bij onze Noorderburen geldt vanaf nu een veel strengere verkrachtingswet.  Voortaan moet de beschuldigde bewijzen dat de seks met wederzijdse toestemming gebeurde.  Een bewusteloze vrouw aanranden omdat je "dacht" dat ze akkoord ging zal geen argument meer zijn.  En als slachtoffer hoef je ook geen fysieke verwondingen meer te hebben om "geloofwaardig" te zijn.  Een flinke stap in de goede richting! 

Afbeeldingsresultaat voor verkrachtingswet Nederland

Iedere vrouw beschikt over het eigen lichaam ! Dat zou toch evident moeten zijn.  Helaas is er nog een lange weg te gaan eer dat effectief overal zo wordt gezien...   

23-05-2019 om 08:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog maar eens de Brexit

Vandaag Europese verkiezingen over het Kanaal.  Ben benieuwd of de partij van Nigel Farage echt op een overdonderende maniet gaat winnen.  en wat er dan zal gebeuren...

Afbeeldingsresultaat voor nigel farage

Ik vind hem maar een lomperik die zich zeer respectloos uitlaat over politieke tegenstanders.  In deze tijd is dat een voordeel...

23-05-2019 om 08:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allez vooruit...

Eerste Dulcolax ingenomen.  Vanaf 17 u vanavond beginnen met de Moviprep.  Komaan, even doorbijten ...

23-05-2019 om 07:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een leuke namiddag

Liselotte is aan een groeispurt bezig en had heel dringend topjes nodig.  Met ons vieren dus naar 't stad.  Heel tof!  En morgen een date met de schoonzoon.  En in de namiddag dan consult bij de oncologe.  En vanaf 17 u aan de voorbereiding beginnen voor mijn jaarlijkse coloscopie van vrijdag...  Jakkes!!!  Het moet gebeuren, maar leuk is anders.  Die Moviprep is echt walgelijk!  En in de voorbereiding naar die coloscopie toe mag je geen bruin brood, geen groenten, geen fruit...  "Hoe vettiger, hoe prettiger" deze week...  Niet dat ik daar fanatiek in ben hoor!  Heb vandaag bij mijn stoofvlees met frietjes ook het slaatje opgegeten.  Foert!!!

Het vervelende is ook dat je nadien, want het is onder volledige narcose, niet zelf met de auto mag rijden.  Buurman Luc voert me dus naar het ziekenhuis om 13 u en komt me ophalen wanneer ik klaar ben.  Pas op, dit is mijn 4° keer en ik voelde me de vorige keren perfect in staat om te rijden, maar aangezien ik een "braaf meiske" ben hou ik me aan de instructies van de dokter.

Echt zenuwachtig ben ik niet maar het is wel een opluchting als alles in orde blijkt te zijn...  Duimen dus!!!

Afbeeldingsresultaat voor duim omhoog emoji

22-05-2019 om 20:37 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtelijk verslavend!

Om u een idee te geven wat je met GIMP zo allemaal kan doen: een foto, geplukt van het net en dan 3 herwerkte versies ervan...  En er zijn letterlijk honderden opties!  Lichtelijk verslavend!!!









22-05-2019 om 20:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit

Interessante reeks artikelen in Het Nieuwsblad waarin gewone burgers hun mening over de Brexit kunnen ventileren.  Waarin ze uitleggen waarom ze voor of tegen hebben gestemd.  Gisteren Londonderry ( Noord- Ierland ), vandaag Boston en morgen Londen.  Ook hier blijkt dat de modale burger zich onbegrepen voelt door de politici, dat ze boos en gefrustreerd zijn omdat ze zich niet gehoord voelen...  Een klacht die zo'n beetje overal geldig is.  De politiek heeft zijn voeling met de basis verloren en dat wreekt zich ...  Mensen worden cynisch, boos en zoeken heil bij extremen.  Een heel trieste evolutie ...

22-05-2019 om 10:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepsverkrachting

Een verjaardagsfeestje "liep wat uit de hand" !?  Hallo?  Een bewusteloos meisje wordt door 7 jongens ( de jongste 13 jaar! ) urenlang misbruikt; alles wordt gefilmd en online gezet...  Schokkend!  En het kan me niet schelen hoe jong ze zijn...  Enkel zeer strenge sancties zijn hier op hun plaats!  Het geweld tegenover vrouwen moet STOPPEN !!!   

Ik denk aan mijn kleindochters, bijna 13 en 11 ...  Het idee dat zo'n krapuleuze gasten hen zoiets zouden aandoen.  En de gevolgen voor de rest van hun leven ...  Nee, dit moet echt prioritair worden aangepakt door politie en justitie.  Die "permissiviteit"  en dat banaliseren van seksuele intimidatie, van "grappige" opmerkingen, van ongewenste commentaren ...  Wij als maatschappij hebben dit lang genoeg getolereerd!!!  Genoeg!!!  

22-05-2019 om 09:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deus

Dochter en schoonzoon waren gisteren in de AB.  Toeval eigenlijk omdat de zus van Peter longontsteking heeft en ze dus zelf niet konden gaan.  Ik las zeer lovende kritiek in Het Nieuwsblad.  Ze zullen dus wel een toffe avond hebben gehad!

Afbeeldingsresultaat voor deus ab

21-05-2019 om 11:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven rekken tot in het oneindige

Een 42- jarige Fransman ligt al 10 jaar in coma en heeft onherstelbare hersenschade opgelopen.  Zijn ouders blijven eisen dat hij in leven wordt gehouden ...  Ik vind dat onmenselijk!  Zelfs paus Franciscus werd door de ouders betrokken bij de zaak.  Hij zei dat "enkel God kan oordelen over leven of dood".  Maar het is de medische wetenschap die deze stakker in leven houdt!  God heeft daar niets mee te maken.  Ik vind dit enorm erg voor de comapatiënt maar ook voor zijn vrouw ...  De eindigheid van het leven aanvaarden heeft ook met geloof te maken!  De dood hoort bij het leven, maakt er deel van uit...  Zo triestig!!!

Afbeeldingsresultaat voor comapatient frankrijk

21-05-2019 om 11:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvoeding dus

Sidney moest vorige week verhuizen naar een groot bed omdat kleine zus het kleinere bed nodig heeft.  Vond hij niet erg want "hij is al bijna een man"...  Hij wordt 5!  Toen de mama hem vroeg wat "een man" is zei hij:  " Een man is groot, harig en zorgt voor anderen".  Dat zegt iets over de opvoeding die Freya en James hem geven!  

De rol van ouders is van onschatbaar belang!  Ten goede of ten kwade!  Als je van je ouders empathie hebt meegekregen, dan ga je iemand toch niet toewensen "verkracht te worden", ga je mensen toch geen "ratten" noemen ...  Eigenlijk moet je medelijden hebben met die mensen want ze hebben weinig "menselijkheid" meegekregen.  Maar ze zijn met velen, en dat is toch beangstigend!

21-05-2019 om 11:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dapper achter de computer

Héél slechte titel!  De bagger die mensen over zich heen kregen via facebook, twitter en andere sociale media hebben niets te maken met "je gedacht zeggen" maar alles met boertigheid, onbeschoftheid, lafheid!  Gefrustreerde vulgaire "deplorables" ( cit. H. Clinton ) die hun gif spuien vanop afstand...  Helaas kan je elementaire manieren en respect voor anderen niet in wetten gieten.  Opvoeding speelt daar een grote rol in.  En voorbeelden...  Als je ziet hoe politici elkaar de grond inboren, met fake news bestoken ,elkaar niet laten uitspreken tijdens debatten ...  Tja, je hoeft het niet ver te zoeken!  Lees die commentaar zo weinig mogelijk en bedenk dat die uitspraken veel meer zeggen over diegenen die ze schrijven dan over hun slachtoffers.  Van mening verschillen en elkaar het vuur aan de schenen leggen is natuurlijk ok, maar liefst geen slagen onder de gordel.  Of behoort dat ook al tot onze "waarden en normen"?

21-05-2019 om 11:32 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstel van "executie"

Ook dokters kunnen ziek worden.  Consult uitgesteld tot donderdag.  Heb dus een aantal boodschappen gedaan: bib, apotheek, Smatch, getankt ...  Dat moeten we alvast deze week niet meer doen!

En deze morgen voor Betty een mooi verslag gemaakt van een aantal tentoonstellingen die ze met de Academie heeft gemaakt.  Ze zal goede punten halen bij de leraar!!!

En ik doe zoiets graag...

20-05-2019 om 16:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Kompany

Iets totaal anders nu.  Tof dat Kompany gaat proberen de club waarmee het voor hem allemaal begon uit het slop te krijgen.  Voetbal kan me gestolen worden, maar die Kompany is een wijze gast.  Intelligent, welbespraakt en empathisch...  Ik wens hem veel succes toe als speler- trainer.

Afbeeldingsresultaat voor vincent kompany

19-05-2019 om 20:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons ma (bis)

Maar ze eet nog goed en een portootje slaat ze niet af!  Zolang dat het geval is hoef ik me nog geen zorgen te maken!  En bezoek heeft ze ook graag.  Niet dat je nog een echte conversatie kunt voeren, maar gewoon het feit dat er mensen zijn, daar geniet ze van.  Onze overbuurman Jef komt elke dag even een babbeltje maken.  Lief van hem! En meerijden als ik boodschappen doe...  Ach, het zijn zo'n onnozele kleine dingen waarmee je haar plezier kan doen.  

19-05-2019 om 20:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons ma

Niet zo schitterend...  Tegenwoordig is het altijd wel wat.  Het organisme loopt stilaan af en dat is behoorlijk confronterend.  Je ziet haar dag na dag achteruit gaan.  En ze wordt ook verwarder.  s' Avonds denkt ze vaak dat het ochtend is en dat de verpleegster nog moet komen.  En deze namiddag probeerde ze een braadpan in een lade te krijgen.  En een bananenschil in de wasmachine.  Maar zolang het "menselijk" blijft kan ik haar echt niet in een rusthuis stoppen...  Triestig, zo'n aftakelingsproces...  

19-05-2019 om 20:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adieu, weekend

Einde van een luie zondag!  Morgen gaan oefenen bij Betty, tegen 14 u consult oncologe, tegen 18 u de kids gaan ophalen.  Ze blijven slapen.  Dinsdagmorgen allebei naar school voeren, daarna ons ma naar de dagzorg brengen en om 12.30  u naar de computerles.  Woensdag ons ma naar dagzorg, Hanne Lore gaan ophalen naar school en met dochterlief en beide kleindochters naar 't stad.  Donderdag  dagzorg en afspraak met schoonzoon en vanaf 17 u voorbereidingen voor coloscopie.  Bah!!!  Vrijdag coloscopie...  Op hoop van zegen!  En als ik me goed voel vrijdagavond mee naar het zwembad want door de verkiezingen is er geen judoles.  Een behoorlijk drukke week voor de boeg!  En dan zijn er de verkiezingen!  Ook op hoop van zegen!  Want de peilingen voorspellen een flinke vooruitgang voor Vlaams Belang.  Geen goed nieuws.  Alhoewel, dat betekent dan waarschijnlijk minder stemmen voor N-VA!?

Nou ja, we zien wel wat het wordt!

19-05-2019 om 20:37 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie Van Espen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Moge de dood van deze jonge vrouw niet totaal zinloos zijn geweest.  Blijf een wetshervorming eisen, waardoor de maatschappij kan beschermd worden tegen seksuele roofdieren.  Meisjes, vrouwen hebben het volste recht te beschikken over hun eigen lichaam.  Niemand heeft het recht "nee" te negeren!!!

18-05-2019 om 13:59 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian Pride

Je eigen levensvisie opdringen aan anderen...  ik begrijp dat niet!  Is diversiteit niet ongelooflijk boeiend?  Wat mij betreft mag iedereen leven zoals hij/ zij dat wil, op voorwaarde dat ze ook mijn vrijheid accepteren!  En zonder geweld, dat spreekt!  En je handen afhouden van kinderen en dieren!  Voor de rest kan en mag alles ...

Maar ik begrijp wel waarom religies zich bemoeien met het seksleven van mensen; om controle op hen uit te oefenen.  Het gaat om macht.  En waar macht is, is misbruik van macht.  En dat zorgt voor miserie!  Dat zien we dagelijks om ons heen! 

Wie mij komt zeggen hoe ik moet leven zal van een koude kermis thuis komen!  En moest iedereen zo denken en doen, dan zouden godsdiensten en politieke strekkingen veel minder macht hebben en zou de wereld er veel beter aan toe zijn!

Verdraagzaamheid en respect...  Ongelooflijk belangrijke deugden, maar helaas steeds zeldzamer en zeldzamer ...

Afbeeldingsresultaat voor belgian pride

Afbeeldingsresultaat voor verdraagzaamheid

18-05-2019 om 13:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand
  • Diaken
  • Esprit
  • De Mouterij
  • 10 jaar cel
  • Niet zo evident
  • Onzeker brengt op
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment
  • Naar de uitgang geduwd
  • Onbegrip
  • Uitgeblutst
  • veilig voor vrouwen
  • Respect
  • Berouw
  • Luie zondag
  • Laat haar gerust!
  • Schitterend kampioen
  • Kleine dingen
  • Geen bezoek!
  • Parijs- Roubaix
  • 19°
  • Tiktok
  • Drastische knipbeurt
  • 16°
  • 10 000 euro
  • "Moeten"
  • Kleine dingen
  • "Gelogen"
  • een moderne Nelson Mandela
  • Yes!!!

    Inhoud blog
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand
  • Diaken
  • Esprit
  • De Mouterij
  • 10 jaar cel
  • Niet zo evident
  • Onzeker brengt op
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment
  • Naar de uitgang geduwd
  • Onbegrip
  • Uitgeblutst
  • veilig voor vrouwen
  • Respect
  • Berouw
  • Luie zondag
  • Laat haar gerust!
  • Schitterend kampioen
  • Kleine dingen
  • Geen bezoek!
  • Parijs- Roubaix
  • 19°
  • Tiktok
  • Drastische knipbeurt
  • 16°
  • 10 000 euro
  • "Moeten"
  • Kleine dingen
  • "Gelogen"
  • een moderne Nelson Mandela
  • Yes!!!
  • Lotte Kopecky
  • PS
  • 18°
  • Soort zoekt soort
  • The White Lotus
  • Legally Blonde
  • Rechts versus Links
  • Kurt Cobain
  • Geen hulp
  • Geen ongelukkige vergissing
  • Rosacea
  • Bubbels
  • Schaamlippen
  • Fictie
  • Mijn huis, mijn regels
  • Ouders
  • Miljardair
  • 117 euro
  • Dommerik
  • Pesterijen
  • Ergernis
  • In shock
  • Ook tragisch
  • Schuldigen
  • Tja...
  • Betere vooruitzichten!
  • En ondertussen ...
  • Hoopgevend
  • Groot gelijk!
  • "Dupe"
  • Mazenzele
  • Waardige winnaar
  • Duitsland
  • Paasweer
  • "Schapen"
  • Niet het nodige verstand
  • Voorspelbaar
  • Chemo
  • Regen
  • "dirtdigger"
  • Walgelijk
  • Jeugdigheid
  • Degelijke informatie
  • Leve Duitsland!
  • Politieke spelletjes
  • Hebzucht
  • dat belooft!
  • Belachelijke vraag
  • Politieke druk
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!