Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    28-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit doet mijn hart bijna breken...









    29.11.2007 de dag na het programma

    Ik heb gisterenavond het programma bekeken en ik was er echt niet goed van. Ik blijf bij mijn eerste opwelling : hoe in hemelsnaam kunnen ouders hun kleutertjes dit aandoen?
    Wat me ook opviel was dat er geen enkele papa in het programma opdaagde? Wat vindt papa van deze plaatsing? Een kindje heeft toch meestal twee ouders, of ze nu samen zijn of niet.
    “We hebben zoveel werk, we zorgen ervoor dat ze later niets tekort zal komen”, zei de mama van een kleutertje.
    Werk dan verdorie wat minder uren en zorg voor uw kindje. Misschien heb je dan wat minder geld, maar je kind is dan toch gelukkig.

    “Ik ben een alleenstaande moeder” zei een andere mama: ... en waar is de papa dan?   Die verdwijnt na een scheiding toch niet van de aardbodem.

    “ Ik sta in een ploegensysteem” zei een andere mama: – heel moeilijk, ik weet het, mijn schoondochter is verpleegster.
    Tenzij je alleen op de wereld staat is er toch altijd iemand om je met de opvang te helpen. Desnoods gaat een deel van je loon naar die ‘tijdelijke’ opvang.

    Mij zal nooit iemand kunnen overtuigen dat kleuters of kleine kindjes zich beter voelen in een instelling.

    Er is maar één reden waarvoor ik het zou goedkeuren:
    wanneer ze het daar beter hebben dan thuis, bv. wanneer ze thuis mishandeld worden.





    Ik lees net dat Telefacts vanavond een programma uitzendt over 'kleutertjes' op internaat.
    Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las, maar ik ga mijn mond toehouden tot morgen, ik moet eerst het programma zien om er over te kunnen meepraten.
    Maar...hoe je een kleutertje naar een internaat kunt doen gaat mijn verstand gewoon te boven...!


    'Telefacts': mijn eerste week op kleuterinternaat
    27 november 2007

    M
    ama, mama. Ik wil mijn mama !?Esra is amper 3 jaar en zit sinds vorige week op internaat. Haar eerste avond op het internaat is zonder twijfel de moeilijkste avond uit haar jonge leven. Maar er is momenteel geen andere oplossing? zegt Sandra -de moeder van Esra. Ik en mijn man werken allebei fulltime en we kloppen lange dagen. Met als resultaat dat Esra te weinig structuur krijgt thuis.? xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Telefacts volgt Esra tijdens haar eerste week. Evi en Angelique zijn de twee opvoeders die instaan voor de kleuters. Zij zijn er, in tegenstelling tot de ouders, constant. Troost bieden is één van hun taken. Vooral vanavond. Ze kunnen de mama natuurlijk niet vervangen. Dat proberen we ook niet. Ik probeer nu enkel om Esra te kalmeren, zodat ze de slaap kan vatten. Want als ze morgen moe is, dan zal ze sowieso nog meer naar haar mama verlangen. Dat is zo als kindjes moe zijn.

    Evi slaagt in haar opzet: een half uur later slaapt de kleuter als een roos. De volgende ochtend, echter, mag ze opnieuw troost bieden ?Terwijl de andere kleuters zich gedisciplineerd wassen en aankleden staat Esra er wat beduusd bij. Dat loopt wel los? verzekert de opvoedster ons. Het is allemaal heel erg nieuw voor haar moet je weten.?

    In het internaat in Ledeberg zitten naast Esra nog 12 andere kleuters. De redenen voor hun verblijf hier zijn volgens de directie uiteenlopend: veel van de kinderen komen uit gescheiden gezinnen. Een andere grote groep zijn de kinderen van zelfstandigen. Iets wat je wel altijd terughoort, is dat ouders benadrukken dat ze het beste wensen voor hun kind. En dan is dit vaak de beste oplossing.?Volgens het Ministerie van Onderwijs zaten er vorig schooljaar zo’n 140 kleuters op internaat. En dat aantal stijgt, elk jaar. Het is een trend aan het worden ja? klinkt het in Ledeberg.  

    'Telefacts', woensdag 28 november om 22.10 uur bij VTM.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    29-11-2007
    ...
    Daar zijn gewoon geen woorden voor ..ajakkes!

    29-11-2007 om 17:00 geschreven door hotlips


    Hallo Bo,
    Ik heb de uitzending niet gezien, maar begrijp je verontwaardiging wel heel goed. Kinderen zijn ook volgens mij beter af thuis met papa en mama in de buurt.
    Ik kan me best voorstellen dat moeders graag willen werken, maar volgens mij is dat geen reden om je kind maar ergens door anderen te laten opvoeden.
    Een creche voor af en toe klinkt nog redelijk, maar toch zeker niet voor constant.
    Ikzelf ben blij dat ik thuis was toen de kinderen klein waren en de lust die ik had om buitenshuis te werken, deed ik gewoon in de tijd dat de kinderen op school waren. Goed, goed, ik verdiende er geen kapitalen mee, maar was tenminste thuis wanneer de kinderen dat ook waren. En spijt heb ik daar nooit van gehad.

    29-11-2007 om 13:31 geschreven door thea


    Een kind zonder liefde opgegroeid, wordt nooit volwassen
    Dag bojako, dat is een uitdrukking die ik onthouden heb, zeker omdat het de droeve waarheid bevat. Moet eerlijk bekennen dat ik die bewuste uitzending niet gezien heb, misschien maar goed ook, zou er met mijn schoen naar sommige ouders gesmeten hebben, maar ik kan me best voorstellen hoe het gegaan is. Volgens mij hebben veel ouders kinderen omdat het in het plaatje past, om daarna als last te worden beschouwd, kan me daar gewoon dik in maken. Aan de kinderen die sterven van de honger in derdewereldlanden kunnen we niet veel doen, een steentje bijdragen met geld en dan maar hopen dat het in goede handen terecht komt, heel andere dicussie. Maar geef hier de kinderen liefde A.U.B. Dat is veel belangrijker dan geld te verdienen om met een slee rond te rijden of een mooi huis te bezitten, kan je het niet laten, blijf er dan met uw pollen af, zijn genoeg voorbehoedsmiddellen om kinderen te voorkomen. Een vader van vier stiefkinderen, één dochter, en acht kleinkinderen, P.B

    29-11-2007 om 13:25 geschreven door peeters robert


    BELACHELIJK!

    Ik ben t heeeeelemaal met je eens Bojako!!!Ik begrijp sommige ouders ook niet......willen dan met alle geweld n kindje.......en is t eenmaal zover............moet t zoveel dagen per week naar de creche....nog n paar daagjes bij oma als t ff kan............zelf zijn ze te gestresst en te gejaagd om van hun kleintjes te kunnen genieten......resultaat.....stresssss
    Waarom vraag ook IK mij vaak af.......t leven is niet n koopje tegenwoordig,zeker niet als ze n huis kopen,maar wees eerlijk....tussen verdienen en verdienen ligt n weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereld van verschil!!!!!Grrrrrrrrrrr.Ik beklaag vaak die kleintjes die elke morgen gestald worden in dr maxi cosi......naar een of andere verantwoorde creche........met aandacht van alleen n fles erin proppen en n schone luier............toch veel te weinig aandacht daar???Wat n moeder kan bieden biedt geen enkele andere alternatieve opvang toch??????Tenzij n oma.........maar die kan dat ook niet dr leven lang volhouden!!!!
    Probleem dat zomaar niet uit de wereld zal zijn denk ik zo.
    Wens ik je verder n fijne dag groetjes,Elou.



    zo weer t feest van Sinterklaas.....er moeten weer beeeeeeergen kadoos komen hoe duurder hoe beter!!!!!Dus....nog meer werken,anders kunnen ze die dure aanschaffen niet bekostigen!!!Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

    29-11-2007 om 10:40 geschreven door elou


    ..
    Ik heb daar ook geen woorden voor. Zeker de reden die deze moeder opgeeft om haar kind van drie jaar oud naar een luxe gevangenis te sturen. Beide ouders werken en hebben geen tijd genoeg voor hun kind. zulke mensen zijn de naam vader of moeder niet waard. Sorry, maar dat gaat er bij mij niet in. Maar wie ben ik. Misschien ga ik niet met mijn tijd mee. Er zal altijd wel iemand zijn om het goed te praten. Slaapwel. Knuf.

    29-11-2007 om 00:55 geschreven door Ludovikus


    28-11-2007
    !!!
    Dit vind ikzelf dus ook verschrikkelijk! Hoe kunnen die ouders trouwens die kleine ukjes zolang missen! Dat gemis moet toch lichamelijk pijn doen! Dat is verweesd zijn terwijl je ouders nog leven voor die kinderen! Ik heb er geen woorden voor. En voor elke beslissing zal er wel een goede reden te vinden zijn zeker! Knuf van

    28-11-2007 om 17:20 geschreven door Michelly




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tars
    blog.seniorennet.be/tars
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!