Apen


Doodshoofdaapje
Leeft in de oerwouden van Zuid- en Midden-Amerika. Het zijn zeer sociale dieren die leven in grote groepen in de bomen. Ze zijn zelden te zien op de grond. Hun voedsel is zowel van dierlijke als plantaardige oorsprong. In de natuur worden ze ongeveer 10 jaar .

















