Apen


Withandgibbon
Komt alleen voor in Zuid-oost Azië.. Ze leven in een monogame familiegroep bestaande uit 2 tot 6 dieren en verblijven hoog in de bomen. Op de grond lopen ze rechtop in tegenstelling tot grote mensapen die op handen en voeten voortbewegen. Hun voedsel bestaat uit vruchten.

















