Woensdag 8 augustus 2012
Katachtigen

PoemaKomt voor in geheel Midden- en Zuid-Amerika. Kan in het wild 18 tot 20 jaar worden. Heeft een uitgebreid voedselpakket variërend van insecten tot grote hoefdieren en hij jaagt vooral in ochtend- of avondschemering. De poema leeft over het algemeen solitair in een eigen territorium.



