![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
Reacties op bericht (0) |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||
Archief per week | ||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||
Gastenboek | ||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
laat jou kribbel achter |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rondvraag / Poll |
![]() |
![]() |
wat eet je het liefst? |
![]() |
![]() |
E-mail mij |
![]() |
![]() |
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. |
![]() |
![]() |
Blog als favoriet ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Een interessant adres? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Verstegen Mini Kruidenmix met zout voor Wokgerechten
1 rijpe ananas
1 groene paprika in julienne gesneden
1 rode paprika in julienne gesneden
1 grote wortel in julienne gesneden
1 courgette in julienne gesneden
1 ajuin in ringen gesneden
1 geplet knoflookteentje
2 eetlepels sojaolie voor warme bereidingen
sap van 1 limoen
1 koffielepel sesamolie
30 ml sojasaus
BEREDING
1. Ontdoe de ananas van zijn schil en snijd het vruchtvlees in flinterdunne sneetjes. Verdeel deze over de 4 borden en bevochtig ze met het limoensap.
2. Verhit de sojaolie in de wok en roerbak de kip. Kruid met kruidenmix voor wokgerechten. Voeg de paprika en de knoflook toe en laat 1 min. meebakken.
3. Doe er de ajuin en wortel bij en roerbak nog 1 min.
4. Voeg de sesamolie en de courgette toe en roerbak nogmaals 1 min.
5. Giet er de sojasaus bij en laat nog 2 min. zachtjes sudderen.
6. Schik het wokgerecht op de ananas en serveer met rijst.
De kipfilet kan ook apart worden gegrild of gebakken.
Groentjes die ook nog kunnen: champignons, sojascheuten, bamboescheuten of eventueel een kant-en-klare Aziatische mix