OP STAP MET PAT
Foto
Foto
Zoeken in blog

Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Cultuursite
  • Kunst blog
  • Marleentje
  • afm
  • Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    De dag plukken met ernst en humor
    Image Hosted by ImageShack.us
    16-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsheimer?


    Men kan soms iets vergeten. 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Soms kan een mens verstrooid zijn, iedereen kent wel dat gevoel iets vergeten te zijn als men op stap gaat, deze schoonheid had uren in de badkamer doorgebracht om zich zo toonbaar mogelijk te maken om naar een feest te gaan, en toch was ze wel haar topje vergeten aan te trekken zeker, bedeest als ze is probeert ze nog vlug die kleinigheden weg te stoppen, maar dat lukt haar duidelijk niet zo goed, als ze het mij zou vragen zou ik haar aanraden de armen te laten zakken en doen alsof er niets aan de hand is.

    16-02-2007, 01:47 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    15-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roodkapje.

    Roodkapje is volwassen geworden. 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Roodkapje is groot geworden, haar grootmoeder is al lang naar de eeuwige jachtvelden verdwenen, de boze wolf verloor ondertussen zijn scherpe tanden en is op pensioen gesteld, en vervangen door een “stier” van een man.

    Maar het grote bos is gebleven, en roodkapje noemt zichzelf nu roodcape, en speelt nu spelletjes met de boze “stierman”, zoals gisteren nog met Valentijn, haar rode cape openstellend roept ze de stierman uitdagend, “Pak me als je kan”, wat hij dan ook prompt gedaan heeft, en ze hopen nog lang en gelukkig te leven met heel veel spelletjes en stiermankindjes als logisch gevolg.

    15-02-2007, 00:37 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    14-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluiers.

    De Petsluier     

    Image Hosted by ImageShack.us

    Nieuws uit de sluierwereld, een revolutionair ontwerp, de “petsluier”. Dit model heeft heel wat voordelen, de vrouw is gekleed van kop tot enkel, een pet als hoofddeksel met aangehechte sluier in één stuk die men rond het lichaam kan omvouwen naar believen, ook handig bij het uikleden, men rolt de sluier op en bergt hem in de pet, wat een aanzienlijke plaatsbesparing betekent in o.a. de kleerkasten, kastjes in het zwembad en eventueel in occasionele nachttafeltjes. Men moet nog een sluiting bedenken tegen felle wind, maar voor mij mogen ze het zo laten, laat de westenwind maar zijn werk doen zoals te zien op de foto.

    14-02-2007, 00:45 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockfestivals.


    Rock en rok 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Van Rock naar rok is eigenlijk maar een kleine stap, Leuven Marktrock is failliet, teveel concurrentie van andere Rock festivals naar het schijnt. Maar DE rok die blijft altijd bestaan, de mode ervan verandert wel om de haverklap, zoals deze op de foto, de zwaluwstaartrok, voor mij niet gelaten, ze kunnen er inspiratie uit putten om een nieuw soort Rockfestival uit de grond te stampen, “Het birdrockfestival” of “vogelfestival” met als tophit “de vogeltjesdans” als parendans of zoiets.

    12-02-2007, 01:22 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst.


    Tentoonstelling beeldhouwwerken.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Soms haalt men grappen uit door in een wassenbeeld museum tussen de beelden één van die mimespelers te plaatsen die heel lang onbeweeglijk kunnen blijven staan. Als die plots gaat bewegen dan schrikken de omstanders zich een aap.

    Een beeldhouwer probeerde iets dergelijks door tussen zijn naaktbeelden een levend model op een sokkel te plaatsen, het viel hem tegen, de bezoekers schrokken helemaal niet en hadden enkel nog oog voor dat ene levend beeld, hoe zou je zelf zijn, de vormen voelen dan ook véél natuurlijker en warmer aan dan de stenen exemplaren.

    11-02-2007, 00:15 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    10-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PC.


    Elektronisch spelen   

    Image Hosted by ImageShack.us

    De computer begint stilaan overal door te dringen in ons dagelijks leven, surfen, elektronisch bankieren, bloggen, en de onvermijdelijke spelletjes.

    Ze hebben nu ook “consoles” om de meest uiteenlopende spelletjes te spelen, zoals op de foto te zien heeft men reeds consoles om de linkerborst te bespelen, een voor de rechterborst, een navel navigatiesysteem en de vagina spelconsole.

    Als oude Belg vertik ik het om met dergelijke apparatuur de liefde te bedrijven, mijn handen en mond zijn nog altijd even bruikbaar bij het borstenspel, mijn tong is nog altijd in staat om navel en omgeving te beroeren, en mijn klokkenspel zal ook nog niet moeten onderdoen in de lagere regionen, en bovendien werk ik draadloos, wel onder hoogspanning maar zonder 220 volt aansluiting, puur natuur is “the best”. 

    10-02-2007, 00:26 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tennis.

    Ballen rapen   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Door onze tennismeisjes Kim en Justine ben ik de laatste jaren meer naar tennis gaan kijken op TV. Als jonge gast heb ik dat ook een tijdje gedaan, witte short, Wimbledon truitje, tennissloefkes en raket met de “D”van Donnay, maar gezien het gebrek aan talent heb ik er vrij snel de brui aan gegeven. Wat ik mij altijd afvroeg is waarom het bijna altijd jongens zijn die de ballen moeten rapen, toen ik deze foto te zien kreeg begon mijn euro te vallen, wij zitten naar de TV beelden te kijken genomen van ergens boven in de tribunes, maar die mannekens zitten daar op hun knieën, bijna met hun neus tegen de grond uit een héél andere hoek naar de opslag van de meisjes te kijken, moest ik nu nog een tiener zijn, dan stel ik mij heel zeker kandidaat ballenraper.

    09-02-2007, 00:38 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Min of meer.


    Een zeeminmeer

    Image Hosted by ImageShack.us

    Wat smijten ze nu op die foto? Een nieuw soort zeemeermin?

    Volgens Van Daele is een meermin een in zee levend wezen , half vrouw, half vis.

    De ons bekende zeemeermin is méér vrouw en minder vis, op de foto is het minder vrouw en meer vis, dus moet dat een “zeeminmeer” zijn.

    08-02-2007, 01:30 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studeren.

    Anatomie   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Deze jongen ziet er een echte student uit, zo iemand die liever met zijn neus in de boeken snuffelt dan te spelen. Vandaag was hij de anatomie aan het bestuderen in zijn boeken met bijhorende afbeeldingen over het menselijk lichaam, tot hij plots een verloren boekje van zijn vader is tegengekomen waar de afbeeldingen en tekst gevoelig afweken van die uit zijn studieboeken, je ziet aan zijn gezicht dat hij nog moeilijk kan volgen, de anatomie uit zijn vaders boekje begrijpt hij nog niet. Dat komt later wel.

    06-02-2007, 19:24 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie?

    Spiegeltje...............spiegeltje   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Het verhaal van het spiegeltje aan de wand kennen we allemaal, deze madam probeerde eens iets nieuws uit en vroeg “spiegeltje, spiegeltje wie heeft het mooiste poesje van het land”. Dat spiegeltje werd zo opgewonden dat het gewoon gebarsten is van wat het te zien kreeg, misschien zou ik ook wel barsten bij dat zicht, maar dan wel op een andere manier.

    05-02-2007, 23:11 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    04-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour 2007.

    Ronde van Frankrijk 2007.

    Image Hosted by ImageShack.us

    De ronde van Frankrijk start dit jaar in België, ook Waregem is erin geslaagd een startplaats te verkrijgen in de editie 2007. Iedereen zal wel al gehoord hebben van Bahamontes, Charly Gaul, Merkx en Van Ipme, bergkoningen uit vorige rondes met de fameuze bolletjestrui. Ontwerpers zijn druk in de weer om een nieuwe look te geven aan de bolletjestrui voor de ronde voor vrouwen. Ik vind het bijzonder geslaagd, vooral dat ze eraan gedacht hebben om een “assorti” string te ontwerpen, nu nog die mottige koersbroek uittrekken op het podium en de kijkcijfers bij de vrouwentour schieten zo de hoogte in.

    04-02-2007, 23:07 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    03-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansen.

    Sterren op de regenvloer.  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Wat ze hier aan het doen zijn is toch duidelijk, ze leren de “regendans” aan. Dat ze overtuigd zijn om erin te slagen kan je zien aan hun voorzorgsmaatregelen, een regenscherm, laarzen en naakt om geen natte kleren te hebben.

    03-02-2007, 23:14 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    02-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoep.

    Mobiel snoepkraam. 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Het is een jaarlijks terugkerend probleem, tijdens de wintermaanden zijn er minder kopers op de openbare markten. Het zou misschien geen slecht idee zijn dat het meisje van het snoepkraam haar snoepjes zou aanbieden in de straten, zelf naar de klanten toegaan, ik ben zeker dat de verkoop zou stijgen. Welk snoep zou ze aan de voorkant kunnen aanbieden?

    02-02-2007, 22:45 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonnenrassen.

    Pantoffel of sloefnonnen.  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Eindelijk nog eens een ander nonnenras gevonden, de kledij is hetzelfde als vroeger, behalve het voetgedeelte samen met hun uitbundigheid, ze lopen op basketsloefkes, turnsloefkes, balletsloefkes tot zelfs op woefsloefkes, daarom doop ik ze maar de “ de nonnen van sloef”.

    02-02-2007, 00:17 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    01-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen protest.

    De penisboom redden .

    Image Hosted by ImageShack.us

    Iedereen kent wel de groene activisten die er alles zouden aan doen om een bos te redden die gedoemd is te verdwijnen voor bebouwing, desnoods binden ze zichzelf vast uit protest. Als het dan nog om een penisboom gaat zijn deze vrouwen zéker niet van plan om die te laten omhakken, wat betekent dat de ene boom de andere nog niet is.

    01-02-2007, 01:46 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    30-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solden.

    Solden bijna gedaan.

    Image Hosted by ImageShack.us

    De ganse dag op stap tijdens de laatste dagen van de solden, de ene winkel in, de andere terug uit, en maar passen. Op het einde van de dag heeft deze dame in al haar enthousiasme wel haar kleren die ze aanhad laten hangen in het paskot van de laatste winkel zonder ze dat zelf opmerkte. Moesten er meer van die verstrooide dames rondlopen dan mogen van mij de solden het ganse jaar duren.

    NB: Internet en PC problemen eindelijk opgelost, kan terug mails ontvangen.

    30-01-2007, 22:31 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kus.

    Lang geleden.  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Het is duidelijk dat het lang geleden is dat deze dame nog een tongzoen heeft gegeven, ze vroegen iemand uit het publiek om de winnaar van een wedstrijd te kussen, ze greep haar kans en mocht op het podium de winnaar kussen, gelukkig voor haar had ze haar bril thuis vergeten.

    28-01-2007, 16:56 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    27-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poes.

    Poesje scheren.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Vrouwtje had beneden een briefje op de salontafel gelegd voor dat haar ventje thuiskwam van zijn werk. Thuisgekomen las hij op het briefje “ ik ben boven in de badkamer mijn poesje aan het scheren”, daar had hij dolgraag een foto van genomen, nam zijn toestel, spurtte naar boven zwaaide de badkamerdeur open en nam de foto, ze was inderdaad haar poes aan het scheren.

     

    Opapat zit met een ernstig PC defect, tot maandag zullen de items via de pc van een vriend geplaatst worden, gelieve tot dinsdag geen mails te sturen, ze komen toch niet aan.

    27-01-2007, 20:01 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    25-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parels.

    Geen parels voor de zwijnen.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Mijn grootmoeder en ook mijn moeder heb ik op speciale gelegenheden wel eens met een parelsnoer om de hals gezien, dat de tijden snel veranderen blijkt nog maar eens, ik geloof nooit dat mijn grootmoeder of moeder een “parelsnoeren string” gedragen hebben, en toch probeert men de parels een nieuwe bestemming te geven, nog altijd beter dan parels voor de zwijnen denk ik dan.

    25-01-2007, 01:08 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hechtelt.

    Hechtelt deel 2.

    Nog enkele gelukte foto’s uit Hechtelt, spijtig zijn er véél niet geschikt om te publiceren, ik probeer de andere zoveel mogelijk te bewerken.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Frieda

    Image Hosted by ImageShack.us

    Ingrid

    Image Hosted by ImageShack.us

    Johan 1958

    Image Hosted by ImageShack.us

    Redpoppy

    Image Hosted by ImageShack.us
    Sandra en Opapat fotogrferen elkaar op hetzelfde ogenblijk.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Sandra, Frieda en een vermoeid Roosje.

    23-01-2007, 13:46 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto van de markt in Kortrijk.


    Rondvraag / Poll
    Hoeveel maal bezoekt u het blog van opapat?
    3 x per dag of méér.
    2 x per dag.
    1x per dag.
    3x per week of méér.
    2 x per week.
    1 x per week.
    1 x per maand of méér.
    1 x per maand.
    Zelden.
    Bekijk resultaat


    Foto

    Mijn vriend Lady, Cavallier King Charles.
    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!