Inhoud blog
  • Terug thuis
  • Spermwhales?
  • Vertrekkensklaar
  • Karamel
  • Laatste loodjes
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Nieuw Zeeland - reis
    een lang gekoesterde droom
    03-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de Oostkust
    Vandaag zaterdag weg van de fjorden, en de terugweg ingezet.

    We hadden iendelijk eens wat meer normale weg; nog wel wat op en neer maar minder steil, en vooral minder bochtig. Het ging dus vandaag iets vlotter vooruit.

    Eerst hebben we een erg dorre streek doorkruist, ook totaal geen dorpen en ook weinig schapen of enig ander vee; en dat gedurende meer dan 100km; het deed wat aan de Karoo in zuid afrika denken.

    Bij nog een paar meren hadden we mooie vergezichten op de Zuidelijke Alpen en Mt Cook in het bijzonder.

    We zitten nu in Geraldine, zo'n 100km ten zuiden van Christchurch. Morgen hopen we tot Kaikoura te rijden, en daar blijven we dan 3 dagen; wat naar walvissen en dolfiijnen kijken (hopelijk) en wat zonnen of niksen.

    Morgen moet je van ons niks nieuws verwachten, er zal vermoedelijk niet al te veel te zien zijn. Dat kan ook eens gebeuren.

    We amuseren ons best kostelijk; de tijd vliegt voorbij.

    Tot binnen een paar dagen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (4)

    06-03-2007
    slecht weer
    Hier in ons miezerig landje is het al een hele dag aan het gieten. Gezellig hoor. Ik ben nog niet bij de bomma geraakt omdat ik het veel te druk heb gehad en ook nog eens goed ziek ben geweest. Morgen probeer ik haar eens een bezoekje te brengen. De kinderen gaan spelen bij hun vrienden dus heb ik eens even tijd. Felix is hier ondertussen weeral goed aan het profiteren om langer op te kunnen blijven en Bob ligt al lang in dromeland. Zij doen mee aan een leesmarathon en vragen natuurlijk ook aan jullie om te kunnen sponsoren. Dus stuur het geld maar op ok. (hi hi) Vandaag moesten we met Caramel (rabbit) naar de dierenarts. Hij heeft een verschot in zijne rug (?).Hij hoort dus wel degelijk thuis in onze familie vind je niet? Hij is verlamd aan zijn achterpoten. Gisteren is de architect nog eens langs geweest en de werken gaan dus wel echt van start zodra de bouwaanvraag in orde is. Spannend he. Enfin hou het nog lekker spannend bij jullie en geniet er nog van. Groetjes en dikke kusjes van ons allemaal.

    06-03-2007 om 21:11 geschreven door Cindy


    05-03-2007
    Zomaar
    Eindelijk nog eens gelukt om te reageren. Wat een gedoe met die blogsite seg. Het kan natuurlijk ook aan mijn pc liggen. Van achter de pc volg ik heel jullie reis tot in het detail via google earth. Eigenlijk zie ik nog veel meer dan jullie eigenlijk dus is op reis gaan is helemaal niet nodig hoor, hoest. Hopelijk is het weer daar iets beter dan hier want we mogen weer een stormpje verwachten in ons kleine natte landje. We zijn zondag dan ook eindelijk het brood uit jullie kast gaan halen. Het was een beetje hard geworden hmm . De plantjes hadden allemaal genoeg water zo te zien. Maar dat gat in de voordeur, was dat eral?

    05-03-2007 om 22:03 geschreven door Dave


    04-03-2007
    Dag Erna en Paul
    Wij hebben nog niet veel geantwoord. Maar lezen en genieten mee van jullie reis. Als ik het zo lees heb ik al spijt dat we niet meegegaan zijn. Hier bij ons valt niet veel nieuws te beleven. Onze Pieter vraagt of je al skeletten hebt gezien, je weet wel hij ziet er zelfs in zijn dromen. Geniet nog verder van jullie reis en tot binnenkort. Solange en Walter

    04-03-2007 om 13:33 geschreven door moens walter


    03-03-2007
    Hallo Erna en Paul
    Via mijn broer Walter vernam ik jullie blogadres over de "lang gekoesterde droom" en we hebben er tot de laatste letter heerlijk van genoten ! We beleven jullie avonturen intens mee zoals wij ze zelf vóór enkele jaren ook meemaakten. Geniet nog veel van je reis! En profiteer van het milde klimaat en de prachtige natuur want hier is het voortdurend maar nat en fris (Wij zullen hier wel lopen kwijlen....!!!) Hou je haaks en ...tot lezens. Maria & René Van Gorp

    03-03-2007 om 11:34 geschreven door Maria en René Van Gorp




    Archief per week
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 01/01-07/01 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!