Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

27-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- winter !

Ola ....zie ik het niet te zwart in ? of moet ik zeggen te wit? Ze hebben ons winter voorspeld maar ....als ik naar buiten kijk zie ik een stralend zonnetje !Zullen we toch nog onze winterbottekes & handschoenen en dikke sjaal moeten uit de kast halen?. Zullen de kinderen hier ook wat van sneeuwpret kunnen genieten ?.Deze winter heeft al zoveel grillen gehad  dat  een mens  het bijna niet meer zou geloven of  het echt nog kan Winteren zeker  hier aan de kust .We zullen maar afwachten en wat het ook word maak er het beste van !
liefs

>> Reageer (13)
26-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- trots !
Als er ergens onverwacht een extraatje van eender welke aard uit de lucht komt vallen , heb je dan ook niet het gevoel dat je in de zevende hemel zit ? Wel moet zoiets zijn dat de kleinste bubbel Silke van de Clan voelde toen ze als voorsmaakje voor die pakjes werden geopend een groot pak kreeg van haar tante ! Ze was zodanig nieuwsgierig wat er daar kon inzitten dat het tegenstribbende papier maar niet wilde meewerken , gelukkig kreeg ze hulp van tante ( anders zat ze waarschijnlijk nog dat pakje open te prutsen ..hihi).Zou geen echt minivrouwtje zijn als ze niet apetrots was op haar " bijoekes " van kitty en ...die moesten natuurlijk heel speciaal op de foto !

En wie kan er  nu dat lief snoetje iets weigeren ? ...ikke zeker niet !!!!
liefs  

>> Reageer (19)
25-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 - hulp
Wat zouden we zijn zonder internet ? Als dat uitvalt doe  je net als ik " balen" ? .Je wil kaartjes in elkaar flansen om met nieuwjaar de ganse clan ( 25 pers )te verassen en heb je weer eens tijd te kort ??????Dan ..... zoek je hulp op dat  internet ! Gelukig bestaat er daar ook zo iets waar  alles in een wip kant en klaar is , de oplossing voor iemand met weinig  tijd en geduld zoals ondergekende ! Heb dan ook wat vals gespeeld inplaats van zelf te maken ....  dankbaar gebruikt gemaakt van zo een programake  en in 1-2-3 waren die kaartjes gemaakt !


Kan het blijven herhalen ...wat zouden we zijn zonder dat internet !
liefs

>> Reageer (20)
24-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- blog
Een blog is je eigen stukje internet waar je alles wat op je maag ligt kwijt kan , het er even uitflappen ook al baat het niet ...het schaad ook niet !.juist dat wil ik nu vandaag eens doen ......als ik buiten kom met ons Stefke en ze krijgt één agresieve bui ...waarom steeds die afkeurende blikken en kwetsende komentaar ? Is het dan zo moeilijk te begrijpen dat het geen kwestie is van opvoeden ? Die kinderen of volwassenen laten zich niet opvoeden , ze leven hun eigen leven volgens hun wetten en de omgeving moet gewoon volgen ."Neen - dat mag niet - even wachten " dat is iets wat ze totaal niet kennen , het is steeds " zo moet het en nu of je zal de gevolgen dragen ".Begrijp wel dat het moeilijk is voor wie nog nooit in aanraking is gekomen met een zwaar mentaal minder valide maar ...wat minder vlug oordelen  & veroordelen dat  zou welkom zijn !.Zo of dit verandering zal brengen betwijfel ik sterk maar ....dat moest er even af !


liefs

>> Reageer (22)
23-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- neen !
Me de das laten omdoen omdat het Maandag is ???? Neen en nog eens neen !!!!!!met het nieuwe jaar besloten om die Maandag eens onder handen te nemen of is het nu mezelf ? Laten we het de eerste dag van een nieuwe week noemen en benieuwd uitkijken wat we nog voor leuk en goeds nog zullen  beleven en .....geen fauw gezever meer over die M.... het positief bekijken ...doen we op andere dagen toch ook ?.Alé we zullen er maar weer eens invliegen en die goede voornemens in de praktijk omzetten sé !

liefs

>> Reageer (24)
22-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een...
Omdat het zondag is dikke ...


Ola ...maar dit zag ik daarnet op het internet ....


Amaai !!!!! dan heb ik voor vandaag een gans epistel ingetikt van meer dan 1000 woorden ?
Word dan ook meer dan tijd dat ik er mee ophoud ..hihi...
liefs

>> Reageer (8)
21-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- voila..

Voila sé ...die appeltaart zit ook weer in de oven ...nu tijd maken voor een koffiestop en wat gekrabbel op de blog  !!!!.Was gisteren aan het shoppen in een winkelcentum, buiten water gieten en binnen lekker droog  zelfs in je pulleke winkel in - winkel uit  is toch verdraaid leuk zunne !Ff uit rusten tussendoor in de uitnodigende zeteltjes meer moet dat niet zijn om als shopperof wandelaar  zich in de zevende hemel te wanen .Weet ook wel dat we kleinhandelaar moeten steunen maar ...als het er op aan komt is het gezelliger binnen dan in die regen of ...zie ik zoiets verkeerd ? .Oesje ...die oven laat me weten dat zijn werk erop zit , als ik nu wil dat het geen zwart geblakerde appeltaart word zal ik er maar hier een eind aan breien !
liefs

>> Reageer (17)
20-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-moet je ..
Moet je maar overkomen ....het moet vlug gaan ( weeral ) en je zit hier naar een blank blad te staren !
Het lijkt hier vandaag in dat koppeke droog te staan , zelf dat koffietje brengt geen oplossing
Zal  dan ook maar niet verder lullen en het kort houden voor nu ( weeral )
Maar toch nog vlug dit ....voor ik de overblijfselen  van de " chipkensdans "van ons leeuwke ga samen vegen ( weeral ).....


liefs

>> Reageer (18)
19-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 - koffietime

Koffietime !!!!!! ben er verdraaid echt aan toe ook al komt er hier niemand een kopje brengen! .Hier is het steeds hezelfde ritueel ...eerst een koffietje tanken  en dan het knoppeke van de pc indrukken  !.Al gemerkt ?... wat een vraag is dat nu weer je kan er immers niet naast kijken , we zijn weer van ons korte Wintertje in de winderige Herfst beland .Zal er maar  geen woorden aan vuil maken , het zal daarmee niet veranderen .We zijn optimist en hopen op " morgen beter ".Maar vrees dat het vandaag hier weer de mini versie word van een krabbeltje , ondertussen kan je zeker al wel raden waarom ?
Liefs

>> Reageer (16)
18-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- herinner ....
Herinner je nog( zeker die van mijn generatie ) uit een ver verleden  ......hoe je als 11jarige die muziek van je ouders op de Zondagnamiddag zo oudbollig begon te vinden ? Hoe blij je was dat een oudere zus of broer dat klasiek de mond snoerde ( want het was je ten strengste verboden om die radioknoppekes te draaien ) en wat moderners opzette ? Hoe onze voetjes al begonnen te kriebelen om te dansen maar ...hoe deed je zoiets !.Wel kan je vertellen iedere jeugd is  aan de basis dezelfde , die kleinkinderen van tegenwoordig voelen net hetzelfde als wij toen .Al hebben ze het nu een stuk makkelijker ...ze starten de pc - tikken op You Tube en dansen op hun muziek is een makkie

Ze hoeven zelfs niet te putten uit eigen fantasie ze kunnen alles volgen op het scherm .Ondanks alle moderne snufjes de jeugd blijft de jeugd al ...zijn ze wel wat mondiger dan wij in onze tijd !. Dat was nu eens echt " oud bezekespraat " vandaag sé...hihi
liefs

>> Reageer (21)
17-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- napraten
Wat is er leuker na een familiefeest dan wat napraten over ...die heeft weer eens het zotje uit gehangen ...over de kleintjes ( ook de volwassen ) als ze hun pakje open maakten en al die dingen .Maar met één vraag blijf ik steeds zitten waar ik nog het antwoord niet op weet en dat is .. "waarom maak ik ieder jaar toch weer van die ludieke nieuwjaarskaartjes ?".Voor iemand zoals ik die achter de deur stond toen ze de kunst van het dichten & rijmen uitdeelden is dat niet bepaald een makkelijk klusje" Waarom ?".Denk dat ik eindelijk het antwoord daarop gevonden heb ...

                                                                                                                                    Daarom !!!

                                                                                                                                    Daarom !!!


                                                                                                                                 Daarom !!!

                                                                                                                               en daarom !!!!!!!
liefs

>> Reageer (18)
16-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- daar ...
Daar ben ik dan weer ,dat maandags gezaag zal ik maar achterwege laten ( tijd te kort is dan ook nog voor iets goeds sé ).Was gisteren een verdraaid drukke dag maar ...vele handen maakten het werk een stuk lichter .Vraag me toch af ...die jonge kleinkinderen zouden ze een familiefeest niet meer als een verplichte karwei aan zien ? Alhoewel als je zo die fotos bekijkt zie je toch wel veel lachende gezichten .Maar wie was er weer zoals steeds het middelpunt van al de belangstelling ?....Ons Stefke ....ze kan het  zelf niet zeggen of het haar bevalt of niet maar aan haar smoeleke te zien ...zou ze ervan genoten hebben?????


liefs

>> Reageer (19)
15-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- hoikes !

Is in sneltreinvaart zunne ....voor de grote drukte losbarst ,maarwilde  toch  ff langs komen met dit.....


zal waarschijnlijk wel tot morgen zijn aleen dit nog  ...geniet van je  Zondag !
liefs


>> Reageer (11)
14-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 - zo laat al ?
Zo laat al ???? Pffffff...veel tijd zal er voor dat blogje vandaag niet inzitten , het word de ganse dag .....

in de potjes roeren .Morgen de nieuwjaarssamenkomst van de ganse Clan ( 25p ).Dus dat word vandaag veel petattjes schillen om nog maar van de enkele kilotjes vlees te zwijgen .We zien steeds graag dat ze hun buikje rond eten  .....ze mogen geen honger lijden hé ..hihi dus .....
liefs

>> Reageer (12)
13-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- zeker niet !
Neen zeker niet ! Zijn al lang de tijd voorbij dat we ons bewust laten beinvloeden door die " vrijdag de 13de " maar toch ....onbewust toch een ietsipitsie wel ? . We geloven nu wel niet dat het dak op ons hoofd zal terecht komen , maar zijn we niet onbewust wat meer op onze hoede dan anders ? Laten we ons toch wat meeslepen door dat gedoe rond die dag , die tenslotte toch maar een dag is zoals alle andere ?.Of zijn we een geboren optimist en geloven we vast dat vandaag geen tegenvaller maar een meevaller zal brengen ?Persoonlijk geloof ik in geen van beide ...wat moet gebeuren zal gebeuren , behoor je ook tot die kategorie die dit alles flauwe kul vinden dan is het volgende zeker niet voor jullie bestemd ....
 


liefs


>> Reageer (19)
12-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- van datte !
Is weer van datte zunne .....wat word het vandaag hier op dat blogje ? Over de voorbije vakantie in een of ander warm oord ? ...zal me niet lukken want ga nooit op vakantie !.Uitje met vriendinnen ? zit er hier ook al niet in !Ola niet mis begrijpen hé ...hef hier geen klaagzang aan hoor ! Je kan maar een krabbeltje neer poten over wat je leven vult en dat is op de eerste plaats....


" Ons Stefke  "  de andere kinderen en kleinkinderen ...zijn zij gelukkig ...dan is de oma gelukkig en dan zijn die droomreizen totaal overbodig .Geef mij maar weer deze zomer  mooi weer met een koffietje op het eigen terras in gezelschap van mijn eigen gekke bende .....s' avonds dat peeceetje en de blogmaatjes ......meer moet dat niet zijn om een tevreden en gelukkig mens te zijn !


>> Reageer (20)
11-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-in de ..
Dank zij de bokkesprongen van moeder natuur deze winter , zijn er al wat aardig voorjaars bloemen die hun winterslaap voor bekeken houden en reeds in bloei staan In de tuin staan er 3 Camelias ..een  redelijk groot  sierboompje met rode bloemen en zoals overal  zie je ook in onze tuin  reeds voorjaarsbloemen en wie verbaasd er nu het meest ? ...

Juist ja ...dat klein mormeltje die nog nooit bloeide en nu zijn grotere soortgenoten voor " piet snot " zet met  bloemen terwijl zij nog maar net aan de knoppen toe zijn .Wie zijn er ook weer ..." klein maar dapper "? ...
liefs

>> Reageer (24)
10-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- heb ik ...
Heb ik ergens iets gemist ? Is die tijd zo vlug voorbij gegaan dat we  reeds aan de Lenteschoonmaak toe zijn ?.Dit was toch wat in me opkwam bij het zien van Stefke haar kamer deze morgen , ze was druk bezig met op haar manier orde(?) te scheppen  en tussendoor wat bij te lezen . Al leest ze verdorie hard zunne want eenmaal door haar gelezen mag je steeds de restjes in de afval kieperen !

Dus zullen we maar weer alles terug op zen pootjes  zetten , maar dan op mijn manier !Blijkbaar hebben we een totaal andere kijk wat betreft opschommelen
liefs

>> Reageer (16)
09-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- en toch

En toch moeten we er ons bij neerleggen ....na die Zondag komt steevast de Maandag of we nu een bloedhekel hebben aan die dag of niet !Geen ontkomen aan we moeten erdoor , we kunnen dan maar proberen het beste ervan te maken ...af en toe een koffietje om wat op te kikkeren en we vliegen vol goede moed de nieuwe week in ! Ondertussen is dat koffiekopje leeg en zal dan maar de theorie in  praktijk omzetten
liefs

>> Reageer (22)
08-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 - rusdag
Vandaag rustdag of wat er hier toch voor moet doorgaan , we kunnen maar proberen hé .Voila sé is een pak van mijn hart ...dat  kaartjes maken voor de samenkomst van de " Clan " van volgende Zondag zit er met veel hindernissen tussen door weer op voor dit jaar .Nog het laatste kaartje van onze kleinste bubbel in een omslagje steken  ...


En nu maar afwachten en uitkijken of ze haar zelf zal erkennen ( hihi).Zal het vandaag weer kort moeten houden .....want onze huistornado ( stefke ) is weer .....enzvoort ....
liefs

>> Reageer (19)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Dat koffietje is voor zo dadelijk Steffie.
  • Goede morgen Steffie
  • WITTE DONDERDAG !!!
  • prachtig


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!