Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

03-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- koffiepauze
We namen gisterennamiddag dochter Claude en ik een koffiepauze maar dat zonnetje scheen buiten zo aanlokkelijk dat we besloten " waarom  niet op het terras buiten heerlijk rustig in een tuinstoel in de zon nu het nog kan ".Zo gezegd - zo gedaan maar....... dat was buiten ons Stefke gerekend , hier  staan -gaan en zitten we waar onze "chef "(leeuwke ) zegt of anders komen er vodden !.Deze keer was het zomaar op de grond en dat is het dan ook geworden ( dat neerzitten was geen probleem maar dat terug  recht komen was wat anders zunne ) Aan haar snoetje te zien vond ze het nog verdraaid plezant ook !


Kan je het een beetje voorstellen ...naast de tafel en stoelen met zen drietjes op de grond koffiedrinken ? Had er ons iemand moeten zien zitten hadden ze zich zeker afgevraagd of er bij ons soms een vijs loszit in die bovenkamer! Met ons leeuwke mag  je echt aan alles verwachten , het onmogelijkste en het belachelijke eerst ! 
liefs

>> Reageer (16)
02-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- weeral...
Is weeral van datte zunne ....laat op de afspraak ! Denk dan toch ff terug aan de blogmeeting ...dat is nu eens één dagje in het jaar dat het geen " haastjewerezére " is .We houden die dag ook het uur in de gaten want ....we  zouden eens te laat moeten zijn ! Voor de bloggers die nog nooit een blogmeeting mee gemaakt hebben , het is daar ver van een saaie bedoening hoor ! Kan het zelf met een foto bewijzen ....


We genieten nog na als we de fotos terug bekijken en dat doet ons reeds uitzien naar volgend jaar !Een dag op het jaar de teugels wat losser laten en een grapje uithalen met de blogmaatjes hoort er dan zeker bij !
Alé... zal maar na dat opkikkertje terug  aan het ernstiger werk beginnen en wat dat is hoef ik waarschijnlijk niet meer te noemen !
liefs

>> Reageer (17)
01-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- zonder ....
"Zonder stroom !" Zal bij jullie ook wel eens gebeurd  zijn zeker ? Amaai wat is dat toch een tegenvaller  ...je wil met die stofzuiger rondlopen en ...daar sta je dan te blinken en het stof blijft liggen  ! Om geen tijd te verliezen dan maar ondertussen  ff de strijk doen ...ja wadde aan je hoela en ...die strijk blijft liggen ! Dan maar ff op de pc loeren ...een zwart scherm is nu niet bepaald datte zunne en ...dat getokkel moet uit gesteld worden Pffff  . Behoor nog bij de gelukkigen die koken op " gas " als die stroom uitvalt dan kan ik nog altijd soep warmen  voor ons hongere Leeuwke , de rest heeft minder belang ! Gelukkig heeft het maar 1 uurtje geduurd maar ...was verdorie een lang uurtje zunne !  
Nu die zon al weer uitbundig aan het schijnen is ...

liefs


>> Reageer (20)
30-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- Oooooo!

Maar daar trek ik me nu vandaag eens geen sikkepit van aan sé ,kan me al niet bommen ...dat peeceeke is na heel veel gefoefel  terug tot leven gwekt ! Al loopt alles nog niet zoals het zou moeten maar ...ben terug onder de mensen en ...dat is het die telt ! Wij dan maar zeggen " die jonglui gaan zeker niet slapen zonder hun Gsm- Pc tablet en nog meer van die snufjes bij de hand " Zouden we soms niet beter er het zwijgen toe doen ? Vraag me toch af zijn wij wat ons pc of laptop betreft niet even erg ? Alé ...durf  er dan maar mee uit te kast komen( wie nog ? ) met een bekentenis ..." we kunnen dat tokkelding niet meer missen " ( we willen het aleen niet toe geven )
Liefs

>> Reageer (22)
29-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-voorlopig....

Dat is hier voorlopig troef zunne , men peeceeke heeft de pijp aan Maarten gegeven .Het is nu met alle middelen proberen het sukkeltje terug aan de praat te krijgen dus ..... als je me voorlopig niet ziet weet je dat ik jullie niet vergeten ben maar...... dat ik wanhopig op zoek  ben om in dat koppige maschientje terug wat  nieuw leven in te blazen !Van aan de voor ff geleende laptop van de dochter veel liefs! En nu maar duimen  dat het lukt en er vlug weer terug ben , want het is balen hoor.....Pffffffff ! 

>> Reageer (19)
28-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- zaterdag ?

Wees daar maar zeker van , we zijn weekend !....dat wil zeggen dat we mogen  het  wat langzamer aandoen ! ( alhoewel ).Alleen spijtig ons Leeuwke is  momenteel in haar " smijtengooiperiode " ben al kontent als 2 woorden na elkaar kan intikken zonder de spurt in te zetten voor een of ander rondvliegend voorwerp op te vangen Pfffff , dat langzaan aan en het  krabbeltje zal voor een andere keer worden !
liefs

>> Reageer (12)
27-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ben ...
Ben nu niet bepaald een " Tante Kaat " of de aan gewezen persoon om goede raad te geven , we kijken allen tegen problemen aan die we moeizaam proberen op te lossen .Om het kort te zeggen " we trekken ons plan in  ons ééntje "met van alles en nog wat ! Maar vandaag heb ik toch een gouden raad zonder daarom een bazige moeial te zijn ......


Geniet ervan zal ik ook doen ...het  is misshien één van de laatste dagen dat we nog die warmte van de zon kunnen voelen en ...de komende Winter die straks voor de deur staat is  verdraaid lang zunne !
liefs

>> Reageer (18)
26-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 - je kan ....

"Je kan je blijkbaar aan alles verwachten van die grote mensen op een blogmeeting !"Het  moet ongeveer zoiets zijn geweest dat het "chouchouke " van die dag Celientje (kleinkind van Patty & Freddy )moet gedacht hebben toen ze de tekening zag die Els voor haar gemaakt had want  ...ze zat letterlijk met de handen in het haar !Die grote mensen toch altijd klaar met een grapje terwijl tekenen een ernstige bezigheid is ! Over "ernstig zijn " gesproken ....1 maal in het jaar mag het er al eens  wat losser aan toe gaan hé en kan je verzekeren ......we maken daar met zen allen dankbaar gebruik van !
liefs

>> Reageer (19)
25-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- goooooooooooooooooede ..
Goede morgen of is het daarvoor al wat aan de late kant ?Heb nochtans voor ff dat strijkijzer op " non actief " gezet om éérst even  te loeren op de blog ( en toch ....we zijn  er niet aan verslaafd hoor ! )om niet te laat op de afspraak te zijn . Soms heb ik de indruk dat die wijzers van de klok steeds vlugger en vlugger  beginnen rond te draaien Of is het nu wij die een versnelling lager geschakeld hebben ? Zal het maar om onszelf wat op te peppen bij het éérste houden .Ben nog even gaan kijken naar die strijk en ......die ligt er nog net bij zoals daarnet , al gezien ...zal er maar invliegen !

liefs

>> Reageer (19)
24-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- pffff !
Gisterenavond was het balen zunne ! Bij jullie ook van datte dat het seniorennet niet bereikbaar was ? hier anders wel hoor ! Heb het  dan maar opgegeven ! Vandaag lijkt alles gelukkig weer prima oke...oef  zet maar vanavond de koffie gereed want ben op komst ! Ons Leeuwke is reuze kontent wat die blogmeeting  betreft , je zal je nu wel wel afvragen wat die twee met elkaar te maken hebben wel.....zoals steeds is op die blogmeeting voor iedereen een verassing en dit jaar zat er ook een smurf tussen .Mijn tafelbuur liep dan ook lachend te pronken met zijn " grote smurf " ....die hij dan wat later kwam brengen met de woorden " voor leeuwke " ( bedankt Jef )Ondertussen is het haar onafscheidelijke slaapmaatje geworden , ook al houd ze het sukkeltje steeds ondersteboven vast .Zo .....nu weet je dat wij niet alleen gelukkig en vrolijk zijn met een blogmeeting maar ook ons leeuwke  ervan mee geniet !




Liefs


>> Reageer (19)
23-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- wij
Wij wonen in West Vlaanderen en hoe kan het ook anders ..de ganse Clan is fan van " Club Brugge "  ! De éne al wat fanatieker dan de andere maar steeds een trouwe  fan zowel in goede of kwade dagen ! De overleden zoon ging trouw kijken naar wat vroeger " de klokke " maar nu het " Jan breydel stadion  "is , zelfs voor de kleindochter is zoals de slogan luid  "voetbal een feest ".Maar vrees toch dat we allen in de schaduw zullen komen te staan van ons jongste bubbeltje van de Clan ....


Zelfs (met dank aan Patty & Freddy  bedankté )zal dat fruitpapke een stuk beter smaken in zen " blauwzwartbordje "


Als dat geen grote fan word  en zal aansluiten bij de harde kern van voetbalsuporters...wie dan wel ?
liefs
Bijna vergeten ...Wil je zien hoe plezant het er aan toe gaat op een blogmeeting ? kijk dan hier ff naar ! Geen kunstzinnige fotos maar snapschots van wat weer een bere gezellige dag was !http://fotoalbum.seniorennet.be/rommelkotje/blogmeeting
Nu weer 1 jaar wachten op de volgende Pffffffffffffffffffff !

>> Reageer (18)
22-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- haloooooooooooooo !
Daar zijn we dan weer terug ! Nog niet op volle stoom ,  want die gedachten blijven nog wat hangen  bij gisteren .Jullie zullen zich waar schijnlijk afvagen ..." En ...hoe was het ? Je geamuseerd ? Was er veel getterd ? Was het een vrolijke bende ? " Wel op dit alles heb ik maar een antwoord ...oordeel zelf maar ...


De rest van het verhaal  zal wel volgen!
liefs

>> Reageer (23)
21-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- deze...

Deze oma is er vandaag niet ,ze is......lekker ribbedebie ! 
 Vandaag geen getokkel alleen getetter !
Wens julle thuisblijver  een ( zonnige ?) heerlijke dag geniet ervan !
Zal ik 100%zeker ook doen !
Tot morgen
liefs

>> Reageer (16)
20-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- smile !

Daar heb ik vandaag nu eens geen probleem mee sé ! Ook al is het vandaag dubbel in de potten roeren ( wil niet dat die thuisblijvers morgen verhongeren é ).  Ook al is het vandaag " haastjewerejezere " heb het nog nooit met zoveel plezier gedaan hoor ! Wat een dag ff er tussenuit en het vooruitzicht van veeeeeeeel getetter ( dansje placeren ?)  met een mens toch kan doen hé ? Zal het met de woorden zeggen van men vader zaliger " onze Steffie heeft weer het zot in haar gat !" .Voor ik het hier te bruin bak ....
liefs .


>> Reageer (9)
19-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- snuffelen !

Ben gisterenavond ff gaan snuffelen in oude familifotos en als ik zeg " oude " het zijn stokoude van eind 1920! Een verborgen geheim heb ik  niet gevonden.... ook al hadden die er kunnen  zijn , dan laat je die waar ze thuishoren in het verleden .Dit was in die tijd de samenstelling van het gezin dat later mijn warme nestje zou worden ....men mam - pa -3 broers en 2 zussen !  Twee  van die broers en1  zus zijn gestorven voor men zus en ik geboren werden  !Vraag me toch af ...hoe heeft men man dit kunnen verwerken ? Als je rekent ....2 oorlogen meegemaakt - 3 kinderen gestorven is nu niet bepaald niets ! Geen wonder dat het mensje er een hartkwaal aan over heeft gehouden ! Het doet wel eens goed om te terug te blikken in de familiegeschiedenis om te zien ....ondanks alles komen wij er nu toch een heel stuk beter van af !Genoeg in dat verleden gerommeld ..terug naar het heden !
liefs  

>> Reageer (23)
18-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- laat !
Het is weer van datte zunne " laat " op de afspraak ,  is visjesdag vandaag en het getrek tussen Leeuwke en mezelf om het voorrecht het dichtst  bij die vispan te staan zit er ook weer op Oef ! Nu ff alles doorspoelen en we kunnen er weer tegen voor de rest van de dag .Is het bijna Weekend ? Verdorie wat gaat die week toch traag .Zal maar het hier bij laten en weer de spurt inzetten want...die tijd tikt ongenadig voort!....


liefs

>> Reageer (20)
17-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- hamvraag
Zitten jullie ook met de hamvraag van iedere dag opgezadeld ? " Wat eten we vandaag ?" Moet je soms weer eens de kok die in ons verborgen zit ( soms wel eens heel diep hoor ) bovenhalen en je fantasie gebruiken want je bent na die worteltjes& erwtjes - boontjes  enzovoorts wel eens aan wat anders toe ! Probeer je dan ook zoals hier het huwelijk te doen slagen tussen ...Suikervrij - vetarm-voedzaam - lekker en mooiogend ?( wat verdorie niet altijd even makkelijk is ).Of kies je wel eens ( kan gebeuren )de gemakkelijkste weg en zorg je voor 2 menu's ...vet en mager broederlijk naast elkaar ?  Voila sé heb ik nu eens lekker men gal uit gespuwd wat het kok spelen betreft , zal dan ook nu maar heel braafjes( zonder gefoeter ) aan dat eten beginnen !   

liefs

>> Reageer (19)
16-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- zo....

Zo......

Kan verdorie goed doen  zo ff adem halen tussendoor met een bakje troost ! Zelfs de de zon is van de partij  " zon buiten & zon in het hart " reden genoeg om die Mdag wat vlotter te doen verlopen !( zou die blogmeeting van Zaterdag er soms voor iets tussen zitten ? )Ola ...daar hebben we ons leeuwke die een handje wil toesteken , dat wil weer zeggen brei  maar een eind aan dat getokkel trouwens dat bakje troost is nu toch leeg dan  maar terug aan de slag als ik niet wil dat die helpende handjes voor nog meer wanorde zorgen !
liefs


>> Reageer (25)
15-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- maak...

Maak plaats - maak plaats , ben in vreselijke haast ! Justkes ff zeggen ...ben in geen 7 sloten te gelijk gelopen hoor i Maar ze waren hier deze middag met velen die hun voetjes  onder tafel staken , dus tijd te kort heb nochtans echt niet staan gapen !Door al dat gebabbel was er verdorie geen tijd voor een gekrabbel .Thats all folks for now!
liefs

>> Reageer (21)
14-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- man-man !

Of dit nu met 100%zekerheid een konijn of wel een haas is zou ik niet meteen kunnen zeggen ! Voor de zekerheid ....dit is een konijn en ik ben vandaag de haas ! Man man man ...is me dat rondsjeezen vandaag ! Gelukkig is die taart  toch veilig en wel in de oven beland en nu ff een koffiebreack en ademhalen ..oef ! Volgende week zal dat een stuk beter zijn(blogmeeting ) , zal de voetjes mogen onder tafel steken en me lekker laten bedienen !Maar voor nu is het nog ff de loopschoenen terug aanbinden om ons Leeuwke te kunnen bij benen de rest ....wel dat is voor deze avond als ons jufrouwke veilig en wel in haar bedje zit of het zandmannetje op bezoek zal willen komen ...dat zullen we dan weer moeten afwachten !
liefs

>> Reageer (19)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Goedemorgen
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Dat koffietje is voor zo dadelijk Steffie.


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!