Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

05-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5........

Grote verassing deze morgen ...." zon"!!!!!!!!  Voila ...we kunnen weer op onze beide oren slapen die zon bestaat nog !Ze heeft haar uiterste best gedaan om ons een zonnige Zondag te schenken .We zullen wel niet meteen onze bikini moeten aantrekken maar  we mogen ook niet teveel vragen ineens hé .Over die Zondag gesproken breng hier een bloemetje mee ( deze keer niet jullie wat op te fleuren maar" zomaar " )  Of het nu van die grote sierrozen - parkrozen of zoals hier een klimroos uit eigen tuinis  , een roos blijft altijd een roos en ........ze is van harte geschonken om een " zonnige Zondag " te wensen !"

liefs


>> Reageer (16)
04-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- ff iets....

Ff iets persoonlijks tussendoor moet kunnen é .Ben zoals ondertussen  wel geweten is een wat je mag noemen " grote koffieteut " .Ze mogen van mij alle dranken al is het nu wijn - frisdrank of iets sterker  houden , zolang ik maar mijn koffietje( deca ) heb ben ik dik tevreden .Kwaad over dat bruine nat zal je me nooit horen  zeggen, al moet ik  toch eerlijk toegeven er is  één minpuntje aan verbonden namelijk .....

Ja zeg ...moet niet altijd kommer en kwel zijn zeker , we mogen ook wel eens  de flauwe plezante uit hangen hé .

Aan allen een gezellig weekend gewenst !

liefs


>> Reageer (17)
03-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- dat wil......

"

Dat wil dus zeggen ....we zijn weer de laatste dag van de werkweek ! De jonge lui lachen wel als wij senioren zoiets zeggen " jullie hebben alle dagen weekend " is daarop hun komentaar , ze moesten eens weten hoe het senioor in elkaar zit !Het " haastjewerejezere" schud je zomaar niet van je af " ontstressen " noemen ze zoiets maar dat is iets moeilijks en niet voor iedereen weg gelegd ! Over wat anders nu ...eens lekker doordrammen  over het weer ....

"

.liefs


>> Reageer (19)
02-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-niets is ....

Want als  je wacht achter een zonnig weer om dat Oktober gevoel wat op te krikken , dan vrees ik dat het nog niet voor vandaag is ! Dus zwijgen we maar beter over het weer , er word al genoeg over gefoeterd !Al brengt dat weer me hier wel wat in de problemen wat ons Leeuwke betreft , steeds opnieuw probeert ze naar buiten te lopen maar keer op keer komt ze teleurgesteld terug ...geen ferarie buiten - geen buitenzittersweer en toch probeert ze het steeds opnieuw .Waar blijft verdorie die zon ????????????pfff !

liefs


>> Reageer (17)
01-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- voila sé

Voila sé het is weer zover die Meimaand zit er op en het is ..

We komen al weer in de nabijheid van de helft van het jaar , de dagen gaan niet vlug voorbij maar ze racen voorbij ! Of is het omdat we  graag die tijd zouden willen tegenhouden .Of we willen of niet er komt op onze teller ieder jaar een cijfertje bij .Dat cijfertje op zich zelf is niets maar als je dan het geheel bekijkt ...dat begint verdorie al te tellen .Maar ...maar ...waarom erover zagen , de akefietjes van af en toe een sputterende motor of krakende knoken wegen niet op tegen het nog jonge hart dank zij onze achter - kleinkinderen  en kinderen .

We vliegen er weer in met een glimlach  liefs


>> Reageer (14)
31-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- koppig

Had  het gisteren over het van de andere kant bekijken , zoiets gebeurt niet alleen bij ons mensen maar ook in de plantenwereld .Soms kunnen sommige  planten niet doen wat ze zouden moeten doen maar koppig hun eigen weg volgen  zoals deze ....."

"De klimhortensia " deze hier in de tuin is een koppig beestje ,hij  had bij het planten ervan een mooie rechte steun gekregen om te doen wat zen naam aangeeft " klimmen ".Maar hij heeft koppig zen eigen weg gevolgd en is een soort van boom geworden .Och wat  maakt het ook uit hoe de groei verloopt  ...straks bloeien zen witte bloemen waar we kunnen van genieten en dat is het voornaamste !

liefs


>> Reageer (16)
30-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- soms ...

Soms kan iets zien van uit een ander oogpunt tot onverwacghte resultaten leiden .Ziet deze bloem er niet totaal anders uit ? Lijkt het niet op zoiets die onsproten is aan de menselijke fantasie. Nochtans is het .......

een doodgewone Aronskelk maar bekeken van een onverwachte kant !.Het is zoals in het leven , als we geen oplossing meer zien voor iets moeten we het eens bekijken van de andere kant .Niet " het glas is half leeg " maar " gelukkig het glas is nog halfvol"Amaai zunne zit ik hier te filosoferen en dat op een Maandag !!! de wonderen zijn echt nog de wereld niet !

liefs


>> Reageer (22)
29-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- had ....

Had het gisteren over " Oostende voor anker " zelf een bezoekje brengen zit er dit jaar spijtig genoeg niet in maar ...een sfeerbeeld  toegezonden  door de dochter heb ik dan weer wel ..

Goed te zien dat het wel wat mistig was aan 't zeitje , net zoals nu met een schuchtere  zon die heel verlegen nu en dan eens door de wolken komt piepen .Alle voorspellingen ten spijt zet ze dat verlegen zijn opzij en hebben we straks stralende zon !Amaai ...lijkt hier wel  een soort van weerblog wat nu ook  niet de bedoeling was .Zal er dus maar een punt achter zetten .Wat het weer ook word  het blijft toch nog altijd " Zondag " een dag om van te genieten ( zonder je schuldig te voelen als je die vervelende klusjes uitstelt tot morgen )

liefs


>> Reageer (18)
28-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- oeioei ...

Oeioei ...het ziet er niet naar uit dat het een zonnig weekend zal worden maar eens een optimist altijd een optimist en hopen dan maar met volle overtuiging " wat niet is - kan nog komen " Is weer dit weekend aan  't zeitje" Oostende voor anker "echt iets dat je ééns moet meemaken in je leven , een verzameling van zelzame boten die je kan bezoeken .Je kan ( als je geen angsthaas bent )op een ponton op het water naast de boten wandelen en ze van dichtbij bekijken .Het is steeds een drukke boel en moest je van iedere klik van fototoestel en Gsm een euro krijgen wel dan ga je zeker naar huis met  met een aanhangwaentje aan je auto (wel met een korreltje zout nemen é)Voor nu  bij gebrek aan zon een bloemetje om je  wat op te peppen een zonnige pioenroos(uit eigen tuin) of kerkroos of hoe je het ook wil noemen !"

liefs 


>> Reageer (20)
27-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- zal ....

Zal ik nu moeten mezelf op de vingers tikken omdat ondanks men belofte toch weer over die" dendrons " zit te krabbelen ? Ola ...niets van wil het niet over bloemen hebben maar over die bezoeker van bloemen de "bezige bij "per toeval  aan het werk gezien en geboeid blijven kijken en ....zou het me lukken om de spurt in te zetten om die camera  te halen en dat hard werkend bijtje op foto te zetten ??? was maar een woord spurt ingezet en blijkbaar was dat bijtje niet zo vlug afgeleid als ons mensjes ...ze was nog steeds hard aan het werk  voorzichtig genaderd en dit is het resultaat .....

Geniet van de zon ( zolang ze er nog is ) en....

liefs


>> Reageer (15)
26-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- daar ...

"

Daar is ze dan !!!!! voor hoelang nog  voor het door de weerman   beloofde onweer de kop komt opsteken ? Daar proberen we niet aan te denken het is het hier en nu die telt ! Wat dat nu betreft , zit hier naar dat scherm te staren en het word noppes voor vandaag ...geen  wereldschokkend nieuws  geen zin of onzin kan gebeuren  é dat gewone nonsens krabbeltje zal voor morgen zijn !

liefs


>> Reageer (17)
25-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- tijden ...

" Tijden veranderen " en sommige gebruiken ook .Heb het  nu vooral over de tijd dat het stiekeme muurschilderen in de mode kwam onder de jongeren , heb het niet over vandalisme of een of andere leuze .Maar over de jongeren met talent die een leeg stukje muur uitzochten om hun teken en schilderkunst te tonen aan de wereld Dit moest  dan in het grootste geheim gebeuren of de arm der wet had hen te pakken !Tegenwoordig zijn er hier en daar van die muurschilderijen opgedoken in Oostende tot zelfs op het stadhuis toe ze worden nu kunstwerken genoemd  Het is zelfs een soort van wedstrijd om ze allen te ontdekken.... heb er ééntje gezien ( omdat we daar een koffietje gingen drinken ) "

Daarmee was voor mij ook de  kous af dus zoals gezegd ...tijden en zeden veranderen !!!!.

liefs  


>> Reageer (15)
24-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- loeren ...

" Loeren bij de buren " heb het nu niet over mezelf hoor , dat is totaal niet men ding en heb al meer dan men handen vol  dat ik  dan nog zou moeten op de loer liggen pppffffff mij niet gezien zunne ! Heb het over deze .."

.Die zonder schaamte over de afschutting komen kijken hoe alles hier gaat een staat .Voor mij mogen er nog meer van  die zelfde soort  ongenode gasten meekijken , we  kunnen  hier ondertussen best wel mee genieten van die bloemenpracht .Ola ...dat klokje tikt ongenadig door...dus  tijd voor het laatste woord en dat is ...

liefs


>> Reageer (18)
23-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- ben ....

"

Ben het daar volledig mee eens maar ...van kinds af geleerd " waar je voor staat moet je door " dan beter met de glimlach inplaats van een zuur gezicht ! Is plezanter voor je omgeving en je zal er jezelf beter bij voelen ! Oeioei ...lijkt net of ik hier de les zit te spellen , verre van maar  wat door dat koppeke gaat komt hier terecht ! "Van je  afschrijven " noemt  men zoiets maar vrees dat daardoor de Mdag niet zal verdwijnen dus ...vliegen we er terug in !! En wie weet komt de zon misschien vandaag nog door de wolken piepen  ( optimist tot in de kist é)

liefs


>> Reageer (13)
22-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- oef !!!!

"

Oef !!! we zijn er ...wat later dan anders maar zo gaat dat als je eters hebt s' middags , wat meer werk maken van dat eten en wat later eten en de uren  razen  ondertussen  vliegensvlug voorbij .Ola - éla  geen gezaag vandaag het is Zondag en  het is wat we graag  noemen een rustdag ! Daarom zal ik er maar een punt achter zetten voor nu

liefs


>> Reageer (18)
21-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- oef !!!!

"

Oeffff ....daar zijn we weer , de verdwijntruck  van gisterenavond  had zo zen redenen ....het kaarsje was uit en het werd een avondje bankhangen ...kan gebeuren é als je geen 3x7 meer bent !Voila ... dat is dan  iets die opgelost is ! Iemand de zon al gezien ? hier nog niet hoor en is er hier ééntje ( stefke ) die aan het bokken is en weigert uit haar kamer te komen .Een mens blijft zich maar vragen stellen over het hoe en waarom van haar daden maar ....hoe je ook piekert je kan niet in dat koppeke van haar doordringen .Dikwijls worden de volgende woorden te pas en te onpas gebruikt " iemand nemen zoals hij of zij is " wel dat is iets dat hier zeker van toepassing is. Leeuwke is leeuwke en dat zal steeds zo blijven maar ....ze is "ons"Leeuwke

liefs! 


>> Reageer (15)
20-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-vandaag ...

Vandaag is het in vliegende vaart zunne , door de omstandigheden is er hier tijdsgebrek .Ook al buiten gekeken ? ziet er zielig uit , geen zon ! Om  jullie dag wat op te peppen  zal ik er maar een bloemetje bijdoen ( uit eigen tuin een Clematis ) ...."

Liefs en nu vliegensvlug terug aan de slag


>> Reageer (16)
19-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- het ...

Het word vandaag een " welles - nietes " spelletje tussen de zon en de wolken , geld inzetten op de winnaar is niet men ding maar duimen dat de wolken het onderspit moeten delven en de zon als glansrijke winnaar uit dat spelletje komt doe ik dan weer wel !Meteen weten jullie ook weer  wat er gebeurt hoog boven het rommelkotje , al zit de kans erin dat het bij jullie net eender is ! Wat er ook van aan is voorlopig weer zon en daar maakt ons Leeuwke dan dapper gebruik van heerlijk lui zittend of liever hangend in haar Ferarie  en ....de mama kan ondertussen wat tokkelen .Zo weten jullie ook waarom ik zo van die zon hou hé!Wens jullie allen een zonnige en

liefs


>> Reageer (13)
18-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- nu...

Nu hou ik echt op over die Rhododendrons , straks denken jullie nog dat ik aan niets anders kan denken en dat er hier in de hele tuin niets anders staat  dan die bepaalde soort planten !Niets is minder waar er staan nog vele soorten onder andere irissen ...

Ben geen goede tuinvrouw en geen kenner van alle soort planten maar ....als leek kan je soms wel best trots zijn op je bloemen hé !En nu gaat er een slot op die klep wat betreft bloemen hoor !.We kijken uit naar het ons  beloofde zonnige weer , als je de zon ziet ...geniet ervan !

liefs


>> Reageer (21)
17-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- zoals....

Zoals beloofd nog een ander soort van Rhododendrons ..ook een witte maar totaal anderere vorm  van bloemen .

En neen er zit geen hinderlijke vlieg op je scherm , die bloem kreeg op dat moment van de klik  bezoek van een vlieg blijkbaar eens wat anders dan een bezig bijtje .Maar over bezig gesproken ...zit er hier ééntje te tokkelen inplaats van andere en dringerder zaken te doen dus..... voor nu...

liefs


>> Reageer (19)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Jackie ik wens jou een hele fijne ....
  • goede avond Steffie
  • lieve donderdaggroetjes Steffie
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!