Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

03-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 -steek het ......

Steek het niet onder stoelen of banken en durf er voor uitkomen " ik ben een grote koffieteut die noodgedwongen van gewone koffie over moest stappen op " deca "  voor dat moteurke , omdat ik dat potje koffie niet kon missen geen probleem  om dat te bekennen !  Maar dat ik als koffiefan zoiets  aan men vingers zou dragen ????????

Dat is verdorie een brug te ver hoor !Zal maar vlug een slokje nemen om die gedachte door te spoelen en een einde te maken aan die nonsens van vandaag , och we moeten niet altijd ernstig zijn, het leven is op zichzelf al ernstig genoeg hé ! Wens jullie een fijne Dinsdag met wat zon (?)

liefs


>> Reageer (14)
02-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- maandag....

Maandag of geen Maandag weiger de week te starten met een negatieve noot over die Maandagklusjes  want de zon laat zich hier net zien ! Geen idee voor hoelang maar ook al is het maar voor ff ,wat zon geeft je altijd een goed gevoel ! Maar ...... toch blijft de dag die op de Zondag volgt een ........ enzovoort dus word voor nu een kort krabbeltje !

liefs


>> Reageer (8)
01-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-rustdag !

Zondag =rustdag ...dus houden we het ook hier aan de rustige kant! Zitten niksen- lezen  of tv kijken  gedeurende de dag is totaal niet men ding , rust wil hier zeggen me bezig houden met een handwerkje want dat is dan iets dat niet moet maar persoonlijk graag doe ! Al moet je die "rust "  hier met een Leeuwke in huis steeds met een korreltje zout genomen worden  die handwerkjes geraken toch volledig af !Dan is het weer het internet afschuimen op zoek naar een patroon  met een ander onderwerp !Ondertussen hangt er weer ééntje aan de muur en  als je niet ver van het " zeitje " woont staat het onderwerp  toch zo voor je neus  é!

liefs


>> Reageer (9)
30-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en van....

En van hieruit hetzelfde als sorry  want heb het  gisterenavond  het laten afweten op de blog .Het kaarsje was opgebrand ( dat is oud worden é )Voorlopig is het hier zo'n druk gedoe  , een mens heeft amper de tijd om adem te halen .....maar nu toch vlug ff een koffiestop houden om allen toch een fijne start van het weekend te wensen ( al is het hier met regen pffff)

liefs


>> Reageer (11)
29-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-beter.....

Ook al is het nog maar Vrijdag maar toch begint het al te kriebelen en voelt het aan al een beetje aan als inzet van dat weekend !" Beter te vroeg dan te laat " zeggen ze toch altijd ! Behoor nu eenmaal ook bij die mensen die liever wat vroeger op een afspraak zijn dan 5 minuten te laat ! Als je dan nog ééntje ( leeuwke ) in huis hebt  die  houd van reglemaat en op tijd haar natje en droogje wel ,kan je verzekeren dat die klok in de keuken zeker niet zal verwijnen  zonder dat ik het opmerk want ik hou ze goed genoeg in het oog !Oeioei...... wat een gepalabber om het volgende  al te wensen ....

Wat niet wil zeggen dat ik jullie geen leuke Vrijdag meer toe  wens hoor !( als het kan liefst met wat zon a u b)

liefs


>> Reageer (8)
28-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-of je ....

Of je  nu liever zwijgt over het onderwerp en je  hoofd probeert in het zand te steken je kan er niet omheen ...... we worden allen ouder ! We proberen sommigen dingen te verdoezelen en hebben er wel steeds een of andere( nep)uitleg voor, maar we moeten de waarheid onder oger durven zien en  er ons bij neerleggen .... sommige dingen lukken niet meer zo goed als vroeger !We hebben allen wel ergens iets die niet meewil ook al zijn we niet ziek( waar we zeker dankbaar mogen voor zijn ) maar erover jammeren is geen optie daarom dit ....

liefs


>> Reageer (8)
27-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- dat ......

Dat hoop ik toch als de zon me niet voor is geweest en je daardoor reeds met een lach de rest van die zonnige dag tegemoet ziet !Oja wat " die rode paddestoel " betreft  blijkbaar ben ik niet de enige die dit  deels bij gebleven is . Bedankt  voor de tekst en juist dit heeft me  nieuwsgierig gemaakt hoe het verder gaat en ben dan maar gaan neuzen op het internet ! Gelukkig hebben die kleintjes slechts het eerste strofe geleerd want amaai .... het geheel is bijna een heel boek !En als ik nu niet ophou word het ook een uitgerokken langdradig krabbeltje dus ......

liefs


>> Reageer (11)
26-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een

Als ik dit zie " een paddestoel " dat doet me altijd terug denken aan de tijd toen de kinderen klein waren in het kleuterklasje ! Was het een gedichtje of liedje ? hoor nog altijd  in gedachten hen bezig over " die rode paddenstoel met zen witte stippen "hoe het verder gaat is me met de tijd een raadsel geworden maar dit blijft me bij !Tegenwoordig worden waarschijnlijk andere zaken aan geleerd maar dit is voor mij een " oorworm "die bij blijft ! Waarom ?????? geen enkel idee !Nu terug naar het heden ...... geniet van het lekkere Herfstzonnetje !

liefs


>> Reageer (8)
25-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-geen .....

Geen  gejammer over  die Maandag klusjes  vandaag , zou verdorie niet durven met zo'n mooi weer ! Al vind ik het spijtig dat het weekend er weer opzit maar we kunnen niet alles hebben hé .Maar  die tijd gaat vlug en binnen enkele dagen is het terug weekend ! Maar .....over die tijd gesproken  ff op dat klokje gekeken het is hier " terugaandeslagtime"Maar eerst nog dit.....

liefs


>> Reageer (7)
24-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-blijkbaar....

Blijkbaar zijn die twee al helemaal gereed om  een " uitje of ommetje " te maken met dit weer , kan hen geen ongelijk geven . Al blijven we hier braafjes thuis genieten van een zonnig terrasje zou heerlijk zijn ! Gelukkig kunnen we dat hier ook en met uitzicht niet op een drukke mensen massa maar een tuin .Als ik mag  graag een goede raad .... geniet van het weer zolang het nog duurt ......de Winter zal lang genoeg worden !

liefs


>> Reageer (9)
23-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ......

" Een zonnige Zaterdag " wat kan een mens nog meer wensen , veeleisend zijn we niet meer we laten dit over aan de jongere lui !Vroeger toen  er kinderen in huis waren wat het "Oef ze kunnen buitenspelen " maar tegenwoordig zal er daar wel  met hun laptop of tablet of Gsm wel verandering in gekomen zijn ! Wij zijn nog uit de oude tijd dat buiten mogen spelen een soort beloning was !Voila sé nu zijn we het zonder erbij stil te staan op wat de jeugd " ouwe meekespraat " noemt !Maar toch .... ook al zijn of voelen ons nog niet rijp   (dat hopen we tenmiste ) voor dat eten  van rijstpap met gouden lepeltjes .Nog zoiets  een gezegde uit de oude doos !Voor een kopje koffie (of thee  zonder gouden lepeltje)met een gul hart gegeven is het nooit te vroeg op te laat dat is altijd welkom !<

liefs 


>> Reageer (5)
22-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- dat......

Dat is nu eens wat ze noemen " een koffieklets " letterlijk dan , spijtig genoeg ontbreekt de klank want zo te zien hebben ze het beiden echt naar hun zin ! Zouden jullie al kunnen zien aan het gekrabbel van vandaag dat het weekend op komst is ? Denk het wel want het is weer " nonsens " Och het leven is soms al ernstig en zwaar genoeg ff gek doen moet kunnen ! Wens jullie toch een fijne Vrijdag met wat het ook word of het nu zon of regen is het zal er niets aan veranderen .... Morgen is het terug Weekend !

liefs


>> Reageer (9)
21-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- weet niet ...

(

Weet niet hoe het bij jullie is maar hier is ( voorlopig )die beloofde zon en 20gr ver te zoeken, we mogen al tevreden zijn met een grijze lucht (maar  zonder regen !) en 13gr maar  je weet wel " wat niet is .... enzovoort " Bedankt voor de reacties over leeuwke , dat is steeds een steuntje in de rug ! Als je een bezoekje brengt aan een instelling acht je jezelf nog gelukkig want er zijn nog veel grotere sukkeltjes dan ons Leeuwke . Maar we gaan niet sentimenteel doen vandaag maar opgewekt en vol goede moed  de dag verder zetten ! Dat begint dus nu met ......???????  " soeptime "(hoe kon je het raden)voor ons Leeuwke !

liefs


>> Reageer (9)
20-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- werken ...

Werken - werken een mens moet hier nooit iets anders doen , altijd toezicht houden als de papa iets aan het knutselen is ! Dat is verdraaid lastig hoor , je zou voor minder niet in een goede bui zijn ! Oesje al begrepen zeker ik ben Stefke ook zegt mama altijd " leeuwke " ( hoe komt ze daar toch bij ?) Nu ik toch aan het woord ben vandaag wou ik graag  de mensen  die bij de mama ook groetjes doen voor mij eens hartelijk bedanken , mensen zoals ik worden nog al graag in een vergeethoekje gezet maar blijkbaar  hier niet ! Nu vlug terug verder gaan werken want zonder mij gaat dat geen meter vooruit ! Dikke  knuf van leeuwke

Waar dit alles  wat hierboven staat onmogelijk is - is het eens plezant & triest te fantaseren hoe het had  kunnen zijn !

liefs van de mama


>> Reageer (9)
19-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- ook ......

Ook zo geschrokken na al die regen van de voorbije nacht dat er deze morgen nog zoiets bestaat als een zon die kan schijnen ? Hier anders wel hoor maar of het van lange duur zal zijn ? daar durf ik geen gokje op wagen ! Voila dat gejammer over het weer zit er weer op voor vandaag ook al zit  er toch  voor nu een positief tintje in dus  we zullen er  maar van genieten ! Ola ....de bodem van dat kopje koffie is zichtbaar , dat is meteen ook een onzichtbare bel met de boodschap " genoeg getokkelt terug aan de slag " en ik ben een gehoorzaam oud bezeke ( ? )dus ....

liefs


>> Reageer (9)
18-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- kon ....

Kon het zelf niet beter verwoorden en toch moeten we de dag door , ondanks die regen en van de rest zullen we maar zwijgen ! We gaan hier niet al te negatief doen , ligt niet in men aard ! Soms vraag ik me af .... krijgen we echt sommige kanten van ons karakter mee van onze of één van onze ouders ? Zien we soms niet aan onze kinderen een of ander gebaar of daad dat je stilletjes denkt " ik zou net eender reageren " ? Of nemen we onze wensen voor werkelijkheid ?Zal wel zo zijn want ieder mens is  en blijft enig in zen soort !Kan je nu geloven dat die klusjes het vertikken om in hun ééntje verder te werken ? zal dus maar een handje helpen !

liefs


>> Reageer (9)
17-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- waarom....

Waarom eens niet tegendraads zijn op Zondag en beginnen bij het einde ? Op Zondag mag alles en niets moet en het is voor het ogenblik heerlijke zonneschijn en de was hangt buiten te wapperen  dus ..... alle reden om opgewekt de rest van de dag tegemoet te gaan !Over " de was "gesproken ... hoe deden onze moeders of grootmoeders dat toch , éénmaal in de week de was doen en ze hadden minder om te wassen dan wij  soms in  één dag ?Maar we zijn toch wat die was betreft gelukzakken , zij hadden een ganse dag nodig en wij amper 1a2u en de klus is geklaard ! Zij waren verplicht met slecht weer " vlaggetjes kermis" te houden ( de was binnen in de keuken drogen ) en wij stoppen alles in de droogautomaat en klaar is kees !Om nog te zwijgen over de strijk Pffff! Dus heb ik gelijk of heb ik gelijk dat we geluk hebben  nu in deze tijd te leven  en dank God en klein Pierke voor het menselijk vernuft van de vooruitgang !


>> Reageer (13)
16-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-dat ......

Dat word jullie van harte gewenst van een snotneus , of zou ik beter zeggen iemand met een snotneus want die éérste Winterse griep - snotneuzen en hoestbuien zijn er vroeg bij dit jaar!  Blijkbaar werken ze daarboven het jaar in versneld tempo af , als ze van nu af aan het  " zo " fiksen daarboven,  wie weet krijgen we dan volgend jaar al in Februarie en Maart   niet al terug Lente !Verdorie .....genoeg flauwe prietpraat !Och we moeten alles met een korreltje zout nemen en we blijven hopen ( tegen beter weten in ?) op nog enkele mooie Herfstdagen !Zou er beter een punt achter zetten voor nu want er is blijkbaar iets mis met dat toetsenbord  , er komt maar geen ernstig of zinnig woord uit vandaag

liefs


>> Reageer (8)
15-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- en dat.......

En dat is dan weer iets om naar uit te kijken ! Ola daar gaat de bel ....Bezoek vlug uploaden !

liefs


>> Reageer (10)
14-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- oef!

Oef !!! de wind is verminderd , wou dat ik hetzelfde kon zeggen van die zwarte wolken maar blijkbaar is dat vandaag een brug te ver gevraagd ! Maar we zijn en blijven een optimist ....wat niet is - kan nog komen ! Ola is er daar ééntje( leeuwke ) niet mee eens met dat getokkel , haar gebrul zijn we gewoon maar als ze je aanvalt omdat het te lang duurd voor ze haar zin krijgt , dat probeer ik toch te vermijden dus zit er niets anders op om er een punt achter te zetten ! Nog vlug dit ....

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • prachtig
  • Goede morgen Steffie
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Dag Steffie ,,
  • Goede middag Steffie en Leeuwke


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!