Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

05-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ...

En dank zij die  enkele kopjes koffie is dat ondertussen al  lang gebeurt , want zie me nog niet met de ogen nog half toe hier zitten tokkelen .Al moet ik  eerlijk bekennen ons Leeuwke zit er wel voor iets tussen dat we hier in huis al 2 dagen vroege vogels zijn  want .....als ons juffrouwke van 's morgens vroeg als het nog donker is begint te brullen wel dan kan ik je verzekeren dat  het voor iedereen  hier in huis gedaan is met slapen . Het leven heeft me geleerd " waar je voor staat moet je ook door "dus is het duimen dat haar " brulperiode " slechts voor enkele dagen is !( anders zit ik hier straks toch met kleine oogjes te turen naar dat scherm)

liefs 


>> Reageer (3)
04-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- voorlopig ....

Voorlopig moeten we ons nog tevreden stellen met een foto van Magnolias , ook al staat er in de tuin een grote magnoliaboom .Maar die knoppen weigeren koppig open  te komen  en hun bloemen te tonen zolang er geen stralende zon is .Als ze konden zou je ze horen smeken om 1 dag stralende warme zon dat zou voldoende zijn  .We kunnen alleen maar duimen dat die zon en warmte eraan komt en we eindelijk die magnolia struiken en  bomen in volle bloei zien !( een voorproefje  )

liefs


>> Reageer (6)
03-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 -oef !

Oef ! We kijken steeds steeds uit naar het Weekend maar een mens is dan toch blij dat het weer een heel gewone dag is .Ook al foeteren wel eens op die dagelijkse routine maar veel gedoe hoeft niet  meer  , laat de stroom van de dagen  maar rustig voort kabbelen . Oesje vrees dat het weer een kort gekrabbel word vandaag ... wat zei ik naarnet over rust en kalmte ???? vrees dat het voor een andere keer zal worden nog vlug dit .....

liefs


>> Reageer (7)
02-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 .... voila !

Voila sé de nieuwe week is weer gestart het is weer Maandag maar het goede nieuws vandaag is .... het is weer zo'n Maandagse Zondag of hoe je het ook wil bekijken een Zondagse  Maandag! En zoiets wil zeggen we kunnen nog lekker genieten van onze thee of  koffie ,al zie ik er me nog niet languit bij liggen hoor !

Het komt hier op neer ..... doe het toch maar  nog wat rustiger aan vandaag , die klusjes lopen  niet weg ! ( jammer genoeg niet... zeker weten  )

liefs


>> Reageer (5)
01-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- Vrolijk ......

   

                               Voor iedereen een Vrolijk Pasen! gewenst                 

liefs


>> Reageer (7)
31-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- het ....

Het is bijna zover , de kleintjes hun geduld zal eindelijk beloont worden !Een zonnige Pasen weekend kan ik jullie wel wensen maar zo te zien zal er niet veel van in huis komen .... we zullen het moeten doen met wat we hebben en dat is voorlopig nog grijs weer !Maar wat het ook word wens jullie toch een

En hoop dat die wens zeker werkelijkheid word !

liefs


>> Reageer (6)
30-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- nog ....

Nog ff geduld en het Paasweekend is er en dan mag je eitjes zoeken hoor ! Dat is dan ook meteen een krabbeltje beginnen bij het laatste een " fijne dag "wensen, och wat maakt het ook uit of dat van boven op het einde  of in het midden staat het is van harte gewenst dat is het voornaamste !Over de zon die vrolijk schijnt durf ik het bijna niet hebben , je weet maar nooit dat ze even vlug achter de wolken verdwijnt want als je met iets stoeft word het mooi noppes  je weet maar nooit hé !Blijkbaar zit men tijd er op als ik Leeuwke mag geloven die vind dat het " soeptime " is dus......

liefs


>> Reageer (5)
29-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29--nog ......

Nog twee dagen geduld en het is zover "eitjes rapen " weet wel dat het voor die kleine bubbeltjes heel lang duurt maar ondertussen  leren ze (  een beetje  toch) wat geduld is en dat heb je ook nodig in het leven !Wij hebben geleerd door het leven dat achter ons ligt wat zoiets is ,denk maar ff terug aan vroeger als je kinderen hebt  hoe ongeduldig je was om dat kleintje in werkelijkheid  te zien ..... hoelang lang die 9 maanderen konden duren voor de geboorte er eindelijk was en dat is maar één voorbeeld ! Als je  verder terug gaat herinner je zeker nog hoe je zelf was  als kind en uitkeek naar die dag .Gelukkig voor hen ( en ook voor ons ) is het bijna zover en zijn ze weer gelukkig en gedaan met het gevraag " hoelang nog ?"en  wij ook gelukkig omdat ze ervan genieten al zijn het nu wel de klein of achterkleinkinderen !

liefs


>> Reageer (9)
28-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- geen....

Geen zon te bespeuren vandaag wel ...

van mij krijg je dan " zomaar " gratis voor niets een zonnetje toegestuurt .Heb zelfs voor de gelegenheid men Engels uit de vergeethoek gehaald en wat afgestoft wat tegenwoordig met onze  omgangstaal  en met ons peeceeke geen grote kunst meer is ! Maar ... dat foefelen met met de tijd om ergens een gaatje te vinden  gedurende de dag om te tokkelen op dat peeceeke   is hier wel een kunststuk en men tijd zit er voor nu weerop .. dus .....

liefs


>> Reageer (5)
27-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- nog ...

 Nog een dagje dichter bij Pasen vandaag , weet zeker dat de kleintjes al uitkijken naar die dag om te zien wat de paashaas voor lekkers zal mee gebracht hebben  en ... als we eerlijk zijn we zijn nu ook niet bepaald vies van zo'n Chocolade eitje hé ! Mogen  er onder zijn voor wie " suiker " taboe is( zoals ons leeuwke )  geen probleem keuze genoeg in suikervrije eitjes .Maar ...... het word nog enkele dagen wachten eer het zover is en geduld is een mooie deugd é.

liefs 


>> Reageer (9)
26-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-zin.....

Zin of nood aan een ...

om die Maandag te starten wel dan word je bedient op je wenken sé , spijtig genoeg moet je je nog tevreden stellen met een virtueel koje koffie of thee want ...zover is de wetenschap nog niet gevorderd dat ik jullie een kopje kan doorsturen !Wie weet word het toch  ooit eens werkelijkheid , hadden we als kind verwacht of kunnen voorspellen dat we iemand die bv aan het andere eind van Belgie woont dankzij een apparaat zouden kunnen zien en tegen spreken ? Zeker niet .. ze zouden zeker gedacht hebben dat we ergens een vijsje los hadden en moesten hulp zoeken !Maar .... ondertussen is het nog steeds Maandag dus ....rustige dag gewenst !

liefs


>> Reageer (4)
25-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ook....

Uitgeslapen met dat uurtje minder vandaag ?Hier  wel hoor dus klopt er niets  van het eerste  op het plaatje maar .. het tweede klopt zeker !Vandaag superkort (te danken aan ons Leeuwke ) maar toch ( nogmaals ) aan allen een superfijne zonnige dag gewenst !

liefs


>> Reageer (9)
24-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- raad ...

Als je in problemen zit dan is echte onbaatzuchtige  goede raad soms heel moeilijk te vinden of te verkrijgen , zullen jullie ook wel ondervonden hebben zeker ?Soms kom je per toeval iets tegen dat je zegt " dat is nu eens goede raad sé dat zouden we ook eens moeten uittesten " Dat was toch wat  bij me opkwam als ik het volgende zag en daarom zet ik het hier ook neer .....

(al zal ik waarschijnlijk de éérste en niet de enige zijn die die raad naast me neer leg )Maar  het is weekend waarom het  niet ff uit testen ?????? Lukt het niet ? ... wel dan hebben we tenminste onszelf een kans gegeven om te zien of dit bij ons ook lukt ! Wat je ook doet of wat het ook word een heel  fijn weekend gewenst!

liefs


>> Reageer (5)
23-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- het ...

Het is ......

Of thee ook al duurt het maar 5 minutjes geniet er van !Voor ff die mallemolen van de moderne  drukke tijd op "stop "zetten .De wereld zal niet vergaan of instorten als we eens " stop " zeggen en ff adem halen !Ook al moet je jezelf overtuigen dat het mag en kan en moet !.Had mezelf belooft dat " koffietje uit ... einde krabbeltje "zou worden , kopje tot op de bodem leeg dus .... nog vluf ff bijna op de drempel van het weekend nog iedereen een fijne dag wensen( hopelijk liefst met wat zon erbij )

liefs


>> Reageer (5)
22-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-gezelschap

Heb het nu niet over menselijk gezelschap maar over dieren meer bepaald deze ...

.

Als je in Oostende op een terrasje zit dan mag je er zeker van zijn  die  zeemeeuwen of duiven zijn nooit veraf , zoals dit excemplaar .Om het in de juiste tekst te plaatsen .... ik zat samen met de dochter wel aan het tafeltje waar die duif zen poot opzet , er lag nog een koekje in het schaaltje en dat wilde hj ( of zij ) ! bemachtigen en maar niet opgeven hé steeds opnieuw proberen ! Was zelfs niet onder de indruk of maakte  geen aanstalten om weg vliegen toen ik het onder iets weg stopte .Denk nu niet dat ik dier onvriendelijk ben maar het is verboden de meeuwen en duiven te voederen , om zo te proberen de gevederde populatie wat te beperken ! Deze keer lukte het gezegde " de aanhouder wint "nu eens niet en na een vijftal minuten hield hij het dan ook voor gezien !

liefs


>> Reageer (11)
21-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- er kan ....

Soms valt het leven echt niet mee maar in zak en as zitten zal nu ook bepaald niet helpen , kijk ff rondom U er is altijd wel iets die je kan opkikkeren als je maar goed genoeg kijkt .Soms is het straaltje zon op een regenachtige dag of .... een onverwacht vriendelijk woord of glimlach die je hart verwarmt .Soms is het iets moois of grappig die je doet glimlachen en je voor even je zorgen doet vergeten .Wel het volgende kwam ik tegen op het net , stel je voor dat je zoiets hebt in je tuin op je afsluiting of op je balkonnetje zou het je niet vrolijk maken als je die twee ziet ?  Dus ......

liefs


>> Reageer (8)
20-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- deze...

Deze morgen was het .... shuilen voor de regen

  nu stralende zon , wat het binnen een uur word ? Dat is raden want het weer is zo grillig dat je het echt niet meer kan volgen De tekenen in de lucht veranderen zo snel dat je echt niet meer weet wat het word , binnen blijven of toch maar dat pluke boven halen en dapper dat weer trotseren  En zo zijn we ( weeral ) eens terecht gekomen bij " het weer " Ik geef het op om dat grillig gedoe te blijven volgen we zullen wen zien wat we zullen zien né !Wat het ook word .... binnen blijven voor de snijdende wind of toch dat pluke boven halen  , wens jullie toch  een fijne dag !

liefs


>> Reageer (7)
19-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- fijne ....

Fijne start van een brandnieuwe week ,met de wens dat alles vlotjes zal verlopen ! In alle geval dat klein bubbeltje heeft een toverstokje bij  maar of we daar baat zullen bij hebben op Maandaag ??? vrees van niet !We zullen braafjes mogen zelf "de handen uit de mouwen steken" .Als je nu de letterlijke betekenis van dat spreekwoord neemt .... dat zou dan blijken dat we de ganse dag met onze handen weg gestoken in onze mouwen zitten ?????Ik anders niet jullie wel ??.Alé is weer Maandag zunne , we zitten weer zomaar  wat  te zwanzen dan maar vlug een dike punt erachter zetten .(en voor de zekerheid)....

liefs


>> Reageer (4)
18-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- en .....

Een goede morgen een vriendelijk snoetje die je lachend aan kijkt en meteen is alles gezegd meer hoeft dat niet te zijn op Zondag  , dit is dan ook wat  ik jullie van harte wens laten we gewoon   die kou voor wat ze is en we  zorgen zelf voor " het goed gevoel "en de gezelligheid en geniet ervan want .....

. . 

liefs


>> Reageer (6)
17-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- en wij ....

 

En wij maar denken dat we het gehad hadden voor deze Winter en maar dromen van de Lente  ja wadde..... het is mooi aan onze hoela ! De éne dag  Lente en de volgende dag Winter , kunnen jullie nog volgen ? ik nie meer zunne !Inplaats van in onze kast te rommelen op zoek naar een lichter truitje , zullen we moeten  braafjes nog ff houden aan die dikke trui en  bottekes ! Voila sé dat gezaag over het rotweer zit er weer op voor vandaag , morgen een nieuwe en misschien een betere  dag ?Toch een fijn Weekend gewenst ook al is het waarschijnlijk binnen met een warm kopje koffie ( of thee ) !

liefs  


>> Reageer (5)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Goedemorgen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!