Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

10-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- daar

Daar hoeven niet veel woorden bij alleen dit ...... " Vaders geniet van jullie dagje , jullie hebben   het dubbel en dik verdient !!!!!"

liefs


>> Reageer (12)
09-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- al .....

Al heb ik voor hier aan de kust dat stralende zonnetje dat er ook bijstond geschrapt , want zo te horen van de weerman zullen we hier naast het net vissen wat betreft zomerse temperatuur en zonneschijn Pffff! Niets aan te doen niets kan de zon vervangen maar .....  bij gebrek aan " the real thing "we zullen met zen allen proberen  al is het maar voor ff de zon in iemand  zen leven te zijn ! En als ik nu nadat ik er hier een punt achter zet en de bel laat rinkelen ( bij manier van spreken é) voor " soeptime " dat weet ik al zeker dat ik toch voor ééntje ( ons leeuwke ) het zonnetje zal zijn !

liefs


>> Reageer (10)
08-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- het ....

Het was gisterenavond een avondje niet met figuurlijk op bezoek gaan maar in werkelijkheid bezoek krijgen dus heeft  dat peeceeke een avondje mogen rusten !Dit opgeklaard zijnde ..... er word steeds gezegr " zo de vader - zo de zoon " en dat meestal niet ver van de waarheid zoals hier onder ,  die klein bubbel  Liam en  zen papa Sacha ( om ter meest slapen ).......

.

Hadden we dit ooit kunnen denken bij de geboorte van onze éérste spruit  dat we nog het geluk zouden kunnen  hebben om ons klein & achterkleinkind zo te zien ??????? ik zeker niet hoor !

liefs


>> Reageer (12)
07-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- goede .....

Al is die morgen al ver gevorderd en is het in vliegende vaart , zelfs dat trouwe koffietje moet er bij inschieten vandaag ! Dus .... word het een mini krabbeltje en moet alles wijken voor ons brullende Leeuwke want het is volgens haar "soeptime "daar maar voor nu bij manier van spreken "boeken toe &  de hongeren spijzen "

liefs


>> Reageer (8)
06-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat .....

Dat  herkennen we allen wel zeker   ? "Een van de nadelen van ouder worden "zeggen we dan en daar moeten we het dan maar mee doen .Maar we zijn gelukkig dat we er nog zijn en de klein en achterkleinkinderen zien op groeien dus ...... de vervelende dingen nemen we er dan ook graag bij !Genoeg daarover !!!!!! Zo te horen zou het in het binnenland weer warm en zonnig zijn en aan de kust speelt de zon liever verstoppertje af en toe laat ze zich maar  ff zien en daar zullen we het dus ook maar vandaag moeten mee doen ! Maar we blijven optimist hoor ! ( tot in de kist)

liefs


>> Reageer (11)
05-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- ik .....

Ik kom jullie ook al vallen er nu en dan al enkele druppels een

wensen . We zijn en blijven hier de eeuwige optimist , we weigeren ondanks alles het leven langs de zwarte kant te zien .Denk nu niet dat ik men ogen sluit voor de ellende in de wereld zeker niet maar ....we geven iedereen steeds  wat krediet en hopen ( soms tegen beter weten in ) dat het  ooit alles zal beteren ! Of  ben ik een watje en geloof ik toch nog in sprookjes ??????? Maar wat  nu een vaststaand feit is ......men koffie is tot op de bodem leeg en dat wil zeggen  einde krabbeltje en terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (8)
04-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-hallo......

Kom ff  neuzen hoe het met met jullie gaat ? nog alles oke ? Sartklaar om er deze  nieuwe week in te vliegen ? Over dat invliegen gesproken ....... het gaat wel zo vlug niet meer als in de jonge jaren , tegenwoordig is dat zoiets als met een oude brommer moet eerst wat warm lopen voor hij startklaar is .Och ff lachen met onszelf moet kunnen op een Maandagmorgen zo houden we er " de spirit " in .Al goed en wel maar zeg het daarnet zelf we zijn maandag dus ..... enzv!

liefs


>> Reageer (12)
03-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- Club Brugge

Wij  wonen en met ons de ganse Clan in West Vlaanderen en zijn hoe  kan het ook anders fan van  "Club Brugge " en zeker de kleinzoon de papa van Liam .Mag ik jullie dan ook voorstellen aan van wat ik zeker ben de jongste suporter is van" Club Brugge ".......

liefs


>> Reageer (8)
02-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ga .....

Het weekend is de geschikte tijd om zoiets te doen al moet ik eerlijk bekennen het wat kalmer aan doen in het weekend is meer mijn ding hoor ,al komt er nooit niet veel van in huis en blijft het bij een poging tot ...... pfff !Maar we zitten hier niet om een klaagzang af te steken maar om jullie een heel fijn weekend te wensen ( liefst met wat zon erbij daar duimen we voor  ).

liefs


>> Reageer (10)
01-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 wat ......

Wat er ook gebeurt in je leven een heel blijde of een heel trieste gebeurtenis .... de werled draait gewoon door ! We proberen dan ook hoe het leven van de kleinzoon met de geboorte van zen zoontje  veranderd ,  wij hier proberen  na enkele drukke ( maar gelukkige ) dagen het treintje van iedere dag terug te starten ! Heb het al ff gehad een tijdje geleden over de vriendeslijste en beschermende rol dat die Hydranga ( klimhortensie ) speelt in onze tuin maar zen broertje ( of zusje ) dat is een hemelsbreed verschil tussen die twee .

Dat is dan de koppigste plant in de tuin die halstarrig weigert te doen wat ze naam aangeeft  Wij kunnen mooi de pot op met dat klimmen  of mooi uitlopen ,  de gespannen draden zijn reeds lang verdwenen want blijkbaar  verkiest die  te groeien zoals een boom en wel dan moet hij maar zen zin doen wij hebben het opgegeven om er tegen in te gaan ! 

liefs


>> Reageer (9)
31-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- eindelijk !!!!!!!

Eindelijk !!!! 5 minuten tijd kunnen vrijmaken over het waarom van  gisteren en het laten afweten op de blog ....... Met vreugde en apetrots mag ik jullie de ( zij het wel te vroeg geboren ) nieuwe en jongste bubbeltje van de Clan voorstellen .... mijn achterkleind " Liam "

 

Hopelijk  kunnen die zenuwen die gisteren  de baas speelden nu wat tot rust komen Pfff!

liefs


>> Reageer (8)
29-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- dat ....

Dat is steeds een grote gebeurtenis en waar iedereen  in de familie naar uit kijkt ! Onze tijd ervan is reeds eeuwen geleden , zelfs bij de kinderen is dat verleden tijd en zijn er al die zelf oma en opa zijn geworden .Die blijde gebeurtenis  is op komst  bij de kleinzoon en zen vrouwtje ! Voor hen gaat dit gezegde op en zal binnenkort( als dat bubbeltje  er klaar  voor is ) werkelijkheid  worden .Nu we er zo over nadenken ...... zoiets is toch een groot onbekend avontuur dat je tegemoet gaat daar is een  ontdekking reis naar het onbekende nog klein bier tegen !Maar ...... voorlopig is het nog altijd geduldig ( ?) af wachten !

liefs


>> Reageer (19)
28-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- we....

En dit doen we we met alle plezier want .....ondanks het licht en klankspel - de hagel en regen buien van gisteren is er weer heerlijke zonneschijn ! Maar er is ook een een min kantje aan .... waarom moet die week altijd starten met die Maandag pfff? Maar geen gezaag daarvoor is het te mooi weer dus we vliegen er( met goede moed ) weer in .Nog een heerlijke dag met liefs van hieruit ! 


>> Reageer (8)
27-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- rustdag

"Zondag is Rustdag " maar vraag me af op het daarboven ook zo is want voorlopig hoor je niets anders dan gerommel en gestommel net of ze daarboven alles aan het verplaatsen zijn ! Hopelijk is er straks weer rust en laat de zon ons weer genieten van haar gezelschap !jammer genoeg moeten we tevreden zijn met wat we krijgen maar wat het ook word wens jullie allen een ....

liefs


>> Reageer (10)
26-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- als ......

Als we de weerman( of weervrouw ) mogen geloven word het vandaag of liever een weeknd vol zonnige  warmte en alles wat zo'n weer met zich meebrengt lekker drankje - ijsjes enzovoort !Het word  ( als hun voorspellingen uitkomen ) een weekend waar we slechts aan één ding moeten denken ....

Ff de zorgen aan de kant zetten en zorgeloos genieten van alles wat we zomaar voor niets kadoo krijgen , die lege batterijen tussendoor  opladen  door de stress die we onszelf steeds opleggen kortom simpelweg genieten van de eenvoudige dingen in het leven wat ik jullie allen  van harte toewens ....

liefs 


>> Reageer (10)
25-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- joehoe.....

Joehoe ..... zien jullie mij want is hier nogal wat mist .....op goed geluk dan maar ! Niet op letten hoor , zijn de weekendkriebels die zich al laten voelen !Hopelijk delen we ook nog wat mee aan de kust van de zonneschijn wie weet , we leven op hoop !Over hoop gesproken is dat niet één van de belangrijkste factoren in ons leven ? Hoopt een zieke niet op genezing ?Als alles in het honderd loopt hopen we niet op betere tijden ?Hopen we niet op een betere wereld ?Enzovoort we kunnen nog veel gebeurtenissen aan halen waar dat kleine woordje " hoop " een grote rol speelt en mensen er weer bovenop helpt ! Maar  ben aan het afdwalen ......had het over het weekend dat voor de deur staat en daar kijken we dan ook naar uit !

Liefs


>> Reageer (11)
24-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-oef !

Daar zijn we dan terug wat later dan anders en ..... als een geschoren shaap , waarvan het scheren of laten we liever zeggen knippen wat langer uit gelopen is dan verwacht! Er stond er al ééntje ( stefke ) te tappelen voor haar " soeptilme " en de rest die daarop moet volgen dus moest de rest maar ff wachten maar ben er nu toch geraakt !Verdraaid is me dat een ellen lange uitleg .... wat ik in feite wilde zeggen Bij het zien van dat prachtweertje komt er willen of niet een big

op je gelaat dus.....geniet ervan nu je kan  je weet maar nooit waneer of waar de volgende plensbui zal uitvallen !

liefs


>> Reageer (7)
23-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- had...;

De Climatis.... daar heb je zoveel soorten in dat je bijna niet weet welke  je voorkeur zou moeten genieten .Mensen met een tuin weten  misschien ook hoe de gaat je kiest voor bepaalde kleur of kleuren en na een tijdje als ze bloeien dan is " verdraaid die of die kleur was toch ook mooi é " en ....... het volgend jaar staat er een ander kleurtje bij enzovoort ! Eerst kwamen de roze - dan de witte en dan .....

en dan ...

Maar heb nu mezelf voor genomen Genoeg is Genoeg ( denk het toch)

liefs


>> Reageer (11)
22-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- heb ......

Heb maar weer eens de beste maatjes in de tuin op beeld gezet ....

.Een Hydranga ( of klimhortensia die binnenkort  ook in volle bloei zal staan )en daartussen een Climatis ,in de winter beschermt die grote klimstruik de tere Climatis en  hoe meer de ene groeit en uitloopt  de nr 2 komt er ieder jaat  steeds weer boven uit piepen .Wie zegt er ook weer dat in de natuur de ene de andere niet beshermt en sommige planten totaal niet bij elkaar passen ? Wel dat gaat zeker niet op voor die twee !Misschien kunnen wij mensen  daar  nog wat van leren !

liefs


>> Reageer (6)
21-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- moet ....

Moet niet altijd hetzelfde zijn ... ff anders mag ook wel eens


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!