NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 17de week van 2019
Foto
Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  31-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31--en dat ......

  ru

  En dat is voor ons allen  wat de Zondag betekent  , hoe die ook ingevuld word ! Sommigen houden het rustig - anderen verkiezen dan weer een fikse wandeling  met hier of daar een koffie ( of thee) stop of een plezier ritje met de fiets enzovoort! Maar we mogen ookeens aan diegene denken voor wie die Zondag een extra drukke dag is .... in de ziekenhuizen of diegenen die zorgen dat we een koffietje voor onze neus krijgen en  zo genieten op een terrasje . Er zijn er  nog zo vele die niet kunnen genieten van hun Zondag en hebben die dan niet een een vriendelijk woordje of glimlach verdient ?Dit doet ons beseffen " wij senioren zijn toch bofkonten " want het zijn die  mensen die onze Zondag maken tot wat hij is " een heerlijke ontspannende dag "

  liefs


  >> Reageer (10)
  30-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-zon....

  Zon - zon -zon ... zon hier - zon daar - zon overal heerlijk toch ? Daar bovenop nog weekend wel wat moet een mens meer hebben , dat het misschien maar een ééndagsvliegje ( of 2) is zetten we mooi aan de kant onder en bergen ze op onder de kategorie " zorgen voor morgen "!Leeuwke geeft hier het goede voorbeeld en zit al lekker in haar " ferarie " buiten op het terras en met zo'n weertje  moeten en kunnen  we straks  niets anders dan haar voorbeeld te volgen dus alleen nog dit .......

  Geniet ervan !liefs


  >> Reageer (11)
  29-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ook...

  Ook al staan we stevig met beide voetjes op de grond en weten we maar al te goed  hoe het leven in elkaar zit en dat zoiets wensdromen is .... we mogen toch  ff  weg dromen hoe het zou zijn hé .Zolang we daarna het echte leven terug in de ogen kijken is dat wensdromen nog oké ! Maar jullie allen een zonnige Vrijdag wensen is geen droom maar heerlijke werkelijkheid dus geniet ervan !

  liefs


  >> Reageer (8)
  28-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- daar ......

  Daat zijn we dan toch wat later dan anders dank zij het internet die weer was uit gevallen pfff! Maar wilde het vandaag niet over een ongelukje hebben met het internet maar over " Geluk "

  Geluk bestaat voor een klein beetje uit toeval en om het volledig te maken moet je voor de rest  zelf zorgen al word het zelfs ook hard knokken !We zijn als gewone mensjes niet op de wereld gekomen in een gouden nest! dat konden we aan onze kinderen niet doorgeven maar ......als we ze een warm nestje hebben kunnen geven dan zijn zij gelukkig en wij ook ! Nu we senioor zijn en de kinderen volwassen en het huis uit zijn , ligt ons geluk in  klein en achterkleinkinderen te zien opgroeien en dat we nog zoiets mogen mee maken .Dan kunne we tevreden zijn want om gelukkig te zijn hoef je niet geboren te worden in  een nest met een gouden randje maar een warm nestje !

  liefs


  >> Reageer (6)
  27-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vlugge .....

  Vlugge en gemakkelijke woorden maar soms worden  of kunnen die niet zo vlug en gemakkelijk in daden omgezet worden maar ..... we kunnen maar proberen hé ! Vrees zelfs dat het weer ook nood heeft aan wat kleur of opkikkertje of zou ik beter zeggen wat zonneschijn ! Neen !!!!!.....niet weer  over het weer vandaag we moeten zowiezo toch tevreden zijn met wat we krijgen dus waarom erover zagen of klagen ! Liever ons  bezighouden aan wat we "wel "kunnen veranderen of verbeteren .Ola krijg weer hulp (?????) aan het peeceeke van ons Leeuwke dus nog vlug ... Kleur je dag met of zonder zonneschijn !

  liefs


  >> Reageer (11)
  26-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ook ...

  Ook al is is het wat de zon betreft nog een soort twijfel geval " komt ze te voorschijn of niet !" we hebben er nog het raden naar ! Waarom willen we toch  steeds  met zekerheid weten   hoe het weer voor de komende dag er zal uitzien ? Ben er bijna zeker van dat we allen kijken naar de weerman ( of vrouw ) wat het weer zal worden !Trouwens we willen zekerheid  over alles maar zo gaat het niet nog over het weer of over het leven zelf .Niets is te voorspellen we kunnen slechts hier en daar wat bij sturen en er het beste van maken van wat is of op ons afkomt !

  liefs


  >> Reageer (8)
  25-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ....

  En dat is zowel als vraag en ......als bevestiging bedoeld , met twee een adempauze inlassen met een koffietje is altijd plezanter dan alleen !En tijd die hebben we zowiezo steeds te kort ( maken we onszelf toch steeds wijs ) die enkele minuten zullen het verschil niet uitmaken ! Of zou het ergens meespelen dat ik zelf een gote koffieteut ben ????? Na die lofzang over koffie zal ik er maar  vlug terug in vliegen want jullie weten ook wel .... die Maandag hé !!!

  liefs


  >> Reageer (10)
  24-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het is ....

  Het is vlug ff tussendoor hoor vandaag want het internet zit blijkbaar in de puree ! hopelijk kan ik nog upladen voor dat internet terug uitvalt ! Wens jullie een schitternde Zondag met veel

  liefs


  >> Reageer (11)
  23-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- al....

  Al vrees ik dat met die raad wat te laat is en jullie dag  reeds  lang gestart is maar zo'n koffietje  tussendoor is  nu ook niet  iets om te laten staan hé ! En  dat is van ééntje gesproken die dat ten volle kan bijtreden  !Maar Weekend of niet is hier ééntje die laat weten ( ze heeft geen woorden nodig) dat er een plaatsje vrij is in dat maagje en als ik nu  niet spring dan is het  zoals met de " brecxit" niet de zachte aanpak maar de harde  aanpak en dat probeer ik toch zoals in de politiek te vermijden dus....

  liefs


  >> Reageer (7)
  22-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- ondanks .....

  Ondanks alles ... De boomzaag vele van takken heeft doen verdwijnen - de zon het aan de kust laat afweten de Magnolia bloeit toch zoals ieder jaar ...

  . De natuur laat zich door niets of  niemand tegenhouden !Jenk dat wij hier van de kuststrook zullen moeten verhuizen bij jullie in het binnenland , daar zijn heerlijke temperaturen  en stralende zon en hier ...... mist en  weer  geen zon te bespeuren ( voorlopig toch niet pfff) Maar zoals steeds ...." wat niet is kan nog komen "en we zijn Vrijdag als dat geen reden is om om optimist te zijn  maak er een mooie dag van waar  je ook woont en wat ook het weer is !

  liefs


  >> Reageer (6)
  21-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- het .....

  Het is zover eindelijk .....

  En nu maar hopen dat de zon ook van de partij is vandaag en dan kan onze dag niet meer stuk  al mogen we niet te vroeg juichenwant want " Aprilse grillen " moeten we nog door voor  we kunnen zeggen " Oef die winter zit er echt weer op !"Maar dat kan niets veranderen aan dat Lentegevoel dat begint te kriekelen ! Heb ik nu genoeg de loftrompet geblazen over die Lente  of niet  soms ? Hopelijk word er geen domper opgezet en krijgen we straks stralende zon om het begin van de start van een nieuw seizoen te vieren en vooral te genieten  !

  liefs


  >> Reageer (9)
  20-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wel......

  Wel vandaag zullen we eens koppig zijn sé we houden ons aan bloemen en dat " Lentegevoel " ook al is de zon nog niet te bespeuren ( hier toch niet) en daarom .....

  Na die blijde gebeurtenis of wat er ook gebeurt in het leven de tijd staat niet stil en dus gaat vandaag  alles weer zen gewone gangetje !En ben meteen ook weer laat   (pff) en moet het dan ook voor nu hierbij laten want ....... och moet er niet bij vertellen het waarom zeker ?

  liefs


  >> Reageer (5)
  19-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- na....

  Na dat verheugend nieuws van gisteren kunnen jullie al raden wat er vandaag op zal volgen zeker  ????????? Ja juist geraden ...

  Onze kleine Jaiden toen hij nog maar net een tweetal uurtjes zijn intrede in de wereld had gedaan !En of iedereen trots is op dat kleine bubbeltje is  hoef ik er niet bij te vertellen zeker , dat weet iedere  overgrootmoeder en grootmoeder !

  liefs


  >> Reageer (9)
  18-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-oef !!!!!

  Oefff! Gisternamiddag was het zover , mijn kleinkind kon einelijk haar kleine  bubbeltje( mijn achterkleinkind) niet alleen voelen maar ook zien  en ......

  .En of ze dolgelukkig waren hoef ik er niet bij te vertellen zeker ?

  liefs


  >> Reageer (11)
  17-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-En ......

  En ff zondigen met het suikerdieet of ander dieet hoort daar  soms ook bij , zolang  het maar bij dat éne  Zondagse zondetje gehoudenis  word is alles oké ! Denk nu niet dat ik iedereen aanzet om te snoepen op Zondag hoor , ik bedoel maar .... jezelf ff verwennen moet kunnen ! Daarom wens  ik jullie allen  een ( voorlopig nog zonnige ) dag !

  liefs 


  >> Reageer (9)
  16-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- oef !!!!

  Oef !!!! Eindelijk weekend en ...

  .

  Een kolibri en een bloemetje in afwachting van " the real thing " en  dat stormweer lappen we aan onze laars en doen lekker wat we gepland hadden . Omdat we senioor zijn wil niet meteen zeggen dat we  ook makke lammetjes zijn en ons laten in een hoekje duwen en opsluiten door het weer ! We mogen ook nog eens " de rebel " uithangen en  gewapend met muts en sjaal en dikke mantel kunnen we best nog tegen een stootje !  Ola ... al zo laat men wandelend uurwerk ( leeuwke ) heeft me te verstaan dat het soeptime is en gewoonlijk als het over eten gaat is dat ingebouwde uurwerkje dat ze blijkbaar bezit stipt op tijd dus....

  liefs


  >> Reageer (7)
  15-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila sé

  Voila sé daar zijn we dan terug , heb gisternavond het laten afweten om ff langs te komen ( sorry ) maar het kaarsje was volledig opgebrand pfff!. Kan gebeuren é we zijn geen 3x 7 meer en het kaarsje brand  vlugger op dan toen we jong waren !( ook al geven we zoiets niet graag toe )  Over het weer zullen we het maar niet hebben want zoals het weer dagelijks in herhaling valt zouden wij dat ook doen ! Eens moet die stormwind ophouden en daar kijken we met zen allen naar uit ! Maat het weekend staat voor de deur en dat is dan weer iets om ons over te verheugen dus ....

  liefs


  >> Reageer (8)
  14-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- joehoe !!!

  Is al lang geleden maar ben er ook eens weer Leeuwke , wil vertellen van gisteren hoeveel lol ik had .Men nichtje was ook mee op uitstap en ze zal heel dicht bij me ,ze vertelde honderd uit tegen me ( al begreep ik er soms geen snars van ) Maar je weet hoe jonge lui zijn é over feestjes - over jongens enzovoort ! Maar vond het toch heel plezant

  heb zelfs men hoofd op haar schouder gelegd en dat vond ze fijn  net als ikzelf )Al bij al een heerlijk  ritje in de auto want als ze uittapte zwaaide ze naar me .Maar nu zal ik zwaaien naar jullie en zoals je ziet ... ik ben nog steeds" a life and kicking "  en tot de volgende keer !zwaai -zwaai !


  >> Reageer (7)
  13-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- lopen ...

  Lopen we er straks ook zo belabberd kletsnat bij ???? Misschien wel - misschien niet , hou niet bepaald van doemdenken  en wacht af !We laten onze dag niet verpesten door wat water er zijn ergere dingen in het leven dan dat ! Vandaag is het  wel weer in vliegende vaart maar wens jullie toch ( ondaks dat sch.. weer )een fijne dag !

  liefs


  >> Reageer (7)
  12-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en wij

  En wij maar wensen en hopen dat we het gehad hadden met het stprmweer , ook al is het  in mindere mate maar het is mooi aan onze hoela !  Het is volgens de weerman nu weer een voorsmaakje van wat komen gaat pffff! Maar zoals steeds waar we voor staan - moeten we ook door ! Nu genoeg over dat weer wat is of komen gaat en liever denken aan prettiger dingen zoals ....... binnenkort een nieuwkomertje in de Clan en dan staat de teller al op 28 personen en wie weet wat er of wie er nog volgt  .Verdorie wie had dit ooit kunnen denken .....nog in men stouste dromen niet

  liefs


  >> Reageer (5)


  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  Gastenboek
 • fijne dinsdag
 • een knuffel voor jou en je Leeuwke
 • Een heel fijne nieuwe week lieve Steffie en Leeuwke;
 • Fijne Paasmaandag gewenst van Jack !
 • Een héél fijne Paasmaandag!


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Een interessant adres?  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!