Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

25-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- hoihoi...

En het waarom ????? kreeg  deze voormiddag  geen 10 minutjes  " congè "van men grote Chef Leeuwke om hier wat te tokkelen ! Och leven met wat de dag ons brengt , de ene dag goed en de volgende dag minder goed en leren aanvaarden wat komt  ! Kunnen jullie wat genieten van het weekend ook al is er geen zon te bespeuren  ? Groot gelijk als je het  doet want daarvoor is het weekend ....ff op adem komen !

liefs


>> Reageer (9)
24-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- want...

Want het weekend staat voor de deur ! Al moet ik eerlijk bekennen ... dat dansje heb ik ook maar achterwege gelaten ! Ons leeuwke heeft daarnet haar macht getoond ( weer wat haren kwijt pfff) nu moet ze wat afkoelen in haar kamertje tot de bui voorbij is en kan ik ondertussen hier ff loeren ! Zo zie je maar aan al dat   donkere negatieve is er  soms  toch nog een lichtpuntje te bespeuren  ! Genoeg daarover ....Wens jullie nog een fijne dag in afwachting van het weekend ( hopelijk met wat zonniger weer ?)

liefs


>> Reageer (9)
23-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- wat...

Wat het weer ook is of nog zal worden lap het nu eens vandaag aan je laars !

Er over zagen of klagen helpt geen sikkepit wij  kunnen er toch niets aan veranderen  zoals bij zovele dingen !Om er maar èèntje te noemen " de politiek en al hun soms zinloze beslissingen "Hèla stop !!!!!!!" we laten onze dag vandaag  niet verpesten zelfs niet dat gesjoemel die toch boven ons hoofd gebeurt en waar we ( zoals altijd ) toch de gevolgen zullen dragen  ! Laten we het met zen allen dat alles  vandaag wat  opzij zetten en genieten en .....Smile !

liefs


>> Reageer (7)
22-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- waarom...

Waarom moeten we (of we denken toch dat we zoiets moeten ) de woorden steeds zover proberen te zoeken ???? Willen we dat het opvalt of moet het steeds vol wijze woorden of vol humor zitten ( wat trouwens wel eens plezant is om je af te reageren)??? Als je op bepaalde dag de woorden moeilijk  vind , kan een heel simpel gebaar of woorden  die uit de grond van het hart komen zoals  een eenvoudige  ....

ook niet volstaan ???? 

liefs


>> Reageer (7)
21-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- hèla ....

Helaba daar .... zijn jullie ook al klaar wakker ? Verdraaid klinkt zoiets niet nu een beetje onbeleefd ook al zijn de bedoelingen goed ?Je kan toch niet iedere dag beginnen met " goeie morgen hoe is het " of " mooi weer vandaag " want dat is  het niet ...er is een laag hangende mist  !Maar zoals altijd "we zijn optimist tot in de kist "wat nu niet is( zon )  kan nog komen ! 

liefs


>> Reageer (11)
20-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- daar ..

Daar ben ik dan terug na gisterenavond een avondje zonder blog bezoekjes ! De kinderen hadden samen  voor een verrassing  gezorgd bij een van de zoons ! Werd uitgenodigd en tafels waren  gedekt - koffie en taart klaar en bijna de ganse Clan aanwezig !Hoefde slechts men voetjes onder tafel te steken heerlijk was dat  ! Moet eerlijk bekennen was wel ff op de tanden bijten  hoor !Maar wie het meeste   van allen genoot en het verdraaid prettig vond  was ons ..

Leeuwke .Zoveel mensen dus zoveel plaatsjes om " shootje " te zitten maar ... je moet dan wel bij de pinken blijven want ff een praatje doen tegen iemand anders en......

jufrouwke graait vliegensvlug in de stukjes taart die nog op de tafels staan ook al stond er een gepeld mandarintje voor haar neus en dat ze zoiets lollig vond hoef ik niet te vertellen zeker  !!

Bedankt kinderen - klein en achterkleinkinderen !

liefs


>> Reageer (7)
19-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- dit ...

Dit zal er zeker toe bijdragen om van deze dag een fijne Zondag van te maken ..een mooi zonnetje - jezelf eens lekker verwennen-  een big smile -  nog een bloemetje erbij en  dat alles samen dan ik er ben bijna zeker van ... je dag kan niet meer stuk !Nu nog proberen die woorden om te zetten in daden en we hebben een dagje om" U " tegen te zeggen 

liefs


>> Reageer (10)
18-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- daar .....

Oef !!!! daar zijn we dan toch ... zij het dan  wel wat later dan anders ! Mischien liep het klokje hier vanmorgen op dubbele snelheid dat er tijd te kort was om hier ff te loeren ... kan gebeuren è wie weet .Genoeg de flauwe plezante uit gehangen dat was niet de bedoeling maar het volgende wel . Wens jullie allen een fijn Weekend en voor nu ..

.

liefs


>> Reageer (4)
17-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- en daar ..

En daar kijken we inderdaad steeds naar uit , wie zou zoiets niet doen als je weet dat je dan  de  touwtjes niet zo strak moet houden ! We  leggen  onszelf  steeds  zo veel druk op en waarom ???? Omdat we willen tonen dat we als senioor steeds nog mee tellen in deze steeds drukdoende wereld ??? Of zit dit er nog in van vroeger  toen ieder minuut afgerekend was om de dag met een gerust gevoel te kunnen afsluiten ??? Och we zullen daar ons koppeke niet over breken en genieten van  iedere dag en het weekend dat voor de deur staat !

liefs 


>> Reageer (11)
16-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- als...

Als je zo binnen zit dan zie je vandaag die heerlijke zonneschijn dan ga je dromen die je doet denken aan Lente & Zomer ! Je gaat in je dagdromen zelfs een stapje verder en zie je de bomen reeds vol nieuw groen en die bloemen zie je reeds weer in volle bloei heerlijk om zien je voelt zelfs die eerste warmte !Maar .....dan moet je plots buiten om de was te laten drogen en al je dagdromen vallen in het water ! Die kou ( want je was weer eens op weg zonder extra pulleke ) doet je vlug terug in de werkelijkheid belanden en dat  ..... zal wel nog ff duren voor die bepaalde  dagdromen werkelijkheid worden !Maar toch is de dagwens met een zomerbloem 

liefs


>> Reageer (11)
15-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- als...

Als ik zoiets geschreven zie staan ... dan denk je terug aan vroeger toen je een huisje& tuintje wilde en er misschien ook nog  kleintjes in huis rondliepen ,zouden we er  dan mee eens geweest zijn met die woorden ????? Denk dat  als we eerlijk zijn .... dan het èèrste even en soms wel belangrijker was  dan het tweede , maar wie wil of zou het durven toegeven ???? Gelukkig met ouder ( en wijzer????) worden hebben we begrepen dat het tweede veel meer waard is dan het banksaldo !

liefs


>> Reageer (8)
14-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- zijn ...

Zijn jullie het met me eens als je op een grijze dag zoals vandaag dit in je e-mailbox krijgt toegestuurd je plots de zon ziet schijnen ook al is ze in geen velden of wegen te bepeuren  ??????

Heb ik gelijk of heb ik gelijk ???????Je kan niets anders dan vrolijk worden als je achterkleinzoon je zoiets toe  wenst hè dus Smile !

liefs


>> Reageer (10)
13-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- daar...

Daar gaan we  dus weer voor een nieuwe week ! Wat zal ze brengen ? dat is steeds een spannend verhaal dat dag per dag word geschreven en waarvan we slechts het laatste woord  zullen  lezen bij de start van een nieuwe week !! Maar voorlopig is het dag 1 en dat is een klusjesdag dus ... genoeg getokkelt en aan de slag !

liefs


>> Reageer (8)
12-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- de zon...

De zon die vandaag schijnt ????? vrees dat zoiets wensdromen zal worden !Och "er zijn ergere dingen dingen in het leven" dan het weer die naar stormachtig opgaat ! Je moet maar het nieuws lezen of de tv opzetten en je ziet wat een ellende er in de wereld kan zijn , dan zijn we hier in ons Belgenlandje nog gelukkige mensen . Ook  al loopt alles niet zoals het zou moeten lopen  daarom komen we op het volgende terug  ... " er zijn ergere dingen in het leven " die ons gelukkig bespaard blijven ! We kunnen het niet genoeg herhalen ...

 

en dit  zolang je kan !

liefs


>> Reageer (11)
11-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- zon ....

Zon!!!!! Of toch bijna nog ffkes geduld en ze overwint de laatste grijze wolken ! Hopelijk heb ik niet te vroeg victorie gekraait want dat gebeurt nu nogal eens  als je de optimist uithangt .Maar voorlopig blijven we nog het beste hopen .Het volgende is zeker voor jullie geen nieuws meer ?????

Dacht het al ... dus geniet ervan zeker als de zon een handje toesteekt !


>> Reageer (7)
10-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- dat is ...

Dat is juist ... iedere dag is een nieuw begin en daar vliegen we dan ook met nieuwe moed in ! Al hoewel " de dag in fladderen " ????? vrees dat we die nieuwe dag  toch een stukje rustiger zullen  in gaan !" Die "tijd ligt achter ons  we laten dat fladderen met alle plezier  over aan de jongere generatie  , we hebben ondertussen wel ons lesje geleerd dat met het rustiger aan te doen ook alles op zen pootjes terecht komt .O ja nog het weerbericht voor vandaag .... grijs ??? zon ??? dat is koffiedik kijken  maar.... van 1 ding ben ik wel zeker nog geen sneeuw of ijs te bespeuren en voor de rest ....vrees dat het afwachten en zien zal worden ! 

liefs 


>> Reageer (7)
09-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- het ....

Het moet geen feestdag of Nieuwjaar zijn om de beste wensen door te sturen ,soms kan op een gewone dag een gewoon dagwensjes " zomaar " Weten dat iemand aan je denkt kan evenveel plezier doen ! Ola ... zo te zien zal de zon het vandaag laten afweten er hangt mist over de velden ( hier toch )maar ... wie weet komt in de strijd tussen mist en zon niet de zon als overwinnaar uit de strijd ... afwachten maar  ! Hopelijk komen die wensen uit en nu terug aan de slag !

liefs 


>> Reageer (7)
08-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- al ...

 

Al is die dag reeds voor de helft voorbij maar het  was het druk deze voormiddag .... maar nu toch vlug tussendoor 5minutjes  tijd  gemaakt om hier ff te loeren en een krabbeltje te zetten ! Hier word het ritme van de dag bepaald door ons Stefke en als zij  beslist van " en nu moet je met mij bezig zijn " dan moet die strijk - de afwas of getokkel op de pc maar ff op " pauze " gezet worden of ik ben de pineut van haar tegendraadse bui .Zo weten jullie ook meteen waarom er van gekrabbel nog niets in huis was gekomen deze voormiddag ! Wel dan houden er nu maar mee op want krijg gezelschap en met haar op men schoot  iets intikken dat is   .....

liefs


>> Reageer (9)
07-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- maar....

Maar soms vergeten we dat wel eens , of zou ik beter zeggen " willen " we zoiets vergeten ! Het leven loopt  niet  altijd zoals wij het  zouden willen  ook al doen we onze uiterste best , sommige hindernissen komen op je levensweg en je kan er niet langs en dan  moet je eerst  die hindernis overwinnen voor je verder kan ! Maar zoals mijn Mam altijd ze " waar een wil is - is een weg "en moeilijke tijden  heeft het mens genoeg gekend .... 2 oorlogen en 3 kinderen verloren en toch kon ze al glimlachend haar huishouden doen !Nu is het genoeg  over de donkere kant van een leven , laten we liever de zonnige kant bekijken want die is er ook  en zelfs met veel vreugde momentjes   !

liefs 


>> Reageer (9)
06-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- niet ....

Niet bepaald "mijn ding "maar maar voor anderen misschien ontspannend om de dag aan te vatten  of louter voor het plezier ,  moet je mij niets over vragen ken er geen snars van  ! Dus daar zwijgen we over maar kan wel zeggen ... geef mij maar een rustig moment met een koffietje s' morgens en de dag start schitterend !Over schitteren gesproken als je zo buiten kijkt dan is de zon ook een goede dag gestart ,ziet er heerlijk weer uit voor de fans van wandelen !Geniet dus van je dag eender wat je ook doet !

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!