Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

11-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- vooruitblik

Ze groeien en bloeien goed maar toch is het met gemengde gevoelens dat  je ze steeds groter ziet worden .Het betekent immers ....hoe groter de pompoenen ...hoe dichter bij het einde van de zomer ...en dat is een heel stuk minder plezant !.Ach maar wat baat het om wat  komen  zal zorgen te maken , het helpt je geen sikkepit  vooruit . " Pluk de dag " en zorgen maken als ze voor je neus staan is wat voor ons senioren een leidraad zou moeten zijn .Ook al verloopt alles niet zoals we zouden willen ....we kunnen maar proberen  en er het beste van maken !
liefs

>> Reageer (18)
10-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 - en nu ...
En nu éérst een koffietje om wat te bedaren ! Hebben jullie ook al "geprobeerd "om bij je Gsm operator  binnen te geraken als er problemen zijn met de fakuur ? Ook al 1 uur later na van het kastje naar de muur gestuurd geweest te zijn dat je nog even ver staat of voor je begon ? ja ????? .  Wel.... dan kan je begrijpen dat het nu wel wat hoog zit en dat een mens met alle plezier die aan het andere eind van die telefoon er verdorie zou willen doorsleuren Pffff .

Amaai wat een gefoeter vandaag maar wens toch aan iedereen een mooie dag en ...het belooft een zonnige te worden !
liefs

>> Reageer (15)
09-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- gebabbel
Ola !!!!er word hier nogal veel over mijn gebabbeld en ben dan maar eens zelf langs gekomen .Zie je me zitten in mijn Ferarie ? zeg nog dat ik niet braaf kan zijn ! Zal er maar niet bij vertellen zeker dat ik eerst een worstje getsoereld heb en ...als ik kan eten dan ...hoor je me niet !

Alé ben er weer mee weg ....moet nog ff kijken wat ik nu nog weer kan mee libberen ....dat is lollig hoor als alles zo door de lucht vliegt ...hihi
dikke knuf van mij Leeuwke en ...tot de volgende keer é
oja nog liefs van de mama .

>> Reageer (21)
08-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- troost
Na  de pc problemen werd het gisteren een valse start te wijten aan de opendeurdag en de nog steeds in alle hevigheid razende " huistornado  Stefke " .Duimen dan maar dat er  vandaag bij de start van een nieuwe week wat meer tijd vrijkomt om te besteden  aan de blog en de blogmaatjes .Dit gezegd zijnde .....amaai die tuin ! ligt er nogal triestig bij met al dat hemelwater , al is dit voor de  bloemekes  een echte zegen ..het onkruid zal er ook wel welig van tieren Pffff .Dan troost ik me steeds met de gedachte ...gelukkig is het hier maar een " tuintje " ! Stel je eens voor..... dat er aan het rommelkotje zoiets verbonden is ...


Begin daar eens aan ! gelukkig is dat park gelegen in de Ardeche en is er  hier slechts minioerwoudje !
Maar ...de kaboutertjes hebben het weer laten afweten ...dan maar zelf de handen uit te mouwen steken want het is weer Ma......!
liefs

>> Reageer (19)
07-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- dansen

Met grote vreugde kan ik melden ...de pc  heeft met glans de operatie doorstaan en is weer voledig gezond dus ...ben weer onder de mensen !.Had wel kunnen een vreugde dansje maken maar dat is ook maar een raar gezicht ,   mijn huisgenoten zouden zich afvragen  of er ergens een vijs los zit in dat koppeke .Heb dan maar voor dansende fonteinen gekozen , ook al kan een foto nooit de magie weergeven van dat mooie klank & waterspel in de nacht .



liefs


>> Reageer (12)
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 - problemen
Problemen met de pc ...eerst even operatie schort aan en opereren
liefs

>> Reageer (12)
05-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- zien !

Ook al ben ik een thuisblijver wil het niet zeggen dat ik ook niet een stukje mee kijk naar het moois wat  de natuur te bieden heeft .Al is het dan door de ogen van de kinderen en dank zij dat digitaaltje . Luisteren naar hun reisverhalen en mee genieten van de wilde schoonheid van de Ardeche is ook wel plezant .

Al ziet het er vandaag een stuk minder mooi uit zonder dat zonnetje en raast hier nog steeds een huistornado ..... we trekken er ons niets van aan weekend staat voor de deur !Om de droom van dat vakantie gevoel nog even aan te houden dan maar een postkaartje doorzenden ook al komt het van thuis aan de pc en niet van warme zonnige oorden !


liefs


>> Reageer (20)
04-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- oef !
Daar zijn we dan weer  ben in geen 7 sloten tegelijk gelopen maar ..... te danken aan de nog steeds voortdurende huistornado ( stefke )is het hier gisteren een avondje zonder bloggen geworden ( sorry ).Vandaag  nieuwe moed & energie en.... we zien we wel hoe het verloopt .Hier aan de pc moet ik ff terugdenken aan de kleinste kleinkinden ...oei als ze dat zouden lezen komen ze zeker aan mijn oren trekken .Dat woordje " klein " zou er volgens hen zeker teveel aan zijn !.Ben aan het afdwalen ....ze zijn echt kinderen van hun tijd ...Skileren en waterpret is plezant  maar tussendoor gaan ze toch vlug even gaan piepen naar de pc .

Hola wacht ff ...doen wij niet net hezelfde ? Dus zijn we niet  zo ouwerwets als we zelf denken en zijn dan ook nog met onze tijd mee..hihi
liefs

>> Reageer (13)
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- donkere wolken
Ook al ziet het er vandaag niet schitterend uit ( regen ) we zijn toch dankbaar dat we toch weer eens die zon gezien hebben .Een mens zou bijna denken dat ze niet meer kon schijnen over ons kleine landje .Over zon en donkere wolken gesproken .....Waneer zullen die donkere wolken ( figuurlijk dan ) eindelijk eens opklaren ?Waneer zullen ze met die regering eindelijk eens  uit het slop geraken ? .Vroeger zeiden ze steeds ...dat wij Belgen een meester zijn in compromissen af te sluiten , wel waar blijft dan dat meesterschap ? Straks zouden ze beter moeders aan het roer zetten ...die weten tenminste hoe je zoals ze zeggen " de kerk in het midden " moet houden om iedereen tevreden te stellen !Maar door dat aanslepend gepalaber hebben we wel geleerd ...je er kwaad bloed in maken  helpt geen sikkepit !Mischien komen die politiekers ooit eens tot de jaren van verstand en krijgen we ( eindelijk )een nieuwe regering en klaren die dreigende donkere wolken boven ons landje eindelijk op !Dat is nu eens vandaag wat ze noemen " je gal uitspuwen "Ben nochtans van natuur geen zwartkijker maar het  zou voor minder eens op je tutters werken Pffff.  "Muziek en bloemen verzachten de zeden "daarom een  bloemetje mee vandaag ....


liefs

>> Reageer (12)
02-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- waterjuffertjes !
Bij zonnig weer hoort een zonnige foto , ook al is die van verleden zomer "waterjuffertjes  "in volle aktie !

Buiten zon maar hier binnen  een huisorkaan in volle hevigheid ! Amaai zunne ....cola aan de muren ...vlees bewaken of het is ribbedebie ...vooral niet vergeten de kasten te sluiten en op tijd en stond je hoofd intrekken voor de vliegende schotels .Zelfs haar  " ferarie " buiten is minder aantrekkelijk , ze vind het veel plezanter binnen ...daar kan je tenminste met alles gooien ! Eerst  even adem halen met een een bakje troost ...en nu die kamer gaan opschommelen die ondertussen veranderd is een stortplaats .Dat genieten van het mooie weer zal voor een andere keer zijn !
liefs

>> Reageer (16)
01-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- proberen
Of het volgende veel zal helpen om die Maandag door te worstelen ?????


Maar mischien doet die eindelijk tevoorschijn gekomen zon je vergeten wat voor een dag we zijn vandaag ,  doe je al lachend en zingend die maandagkarweitjes .Ons Stefke is in alle geval vol (zonne )energie en is op haar manier aan het opschommelen of ....zou ik beter zeggen ...de boel op stelten aan het zetten !.Dus word het maar weer eens " kort & bondg " maar toch ...
liefs

>> Reageer (17)
31-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-nasleep
Dat nasleep van veel regen en nat wakkig weer een stimulans is voor paddelstoelen weten we allen .Maar dat er ééntje niet in de tuin maar temidden van koer zijn kopje bovensteekt ...dat is voor mij toch ook iets nieuw !

. Dan nog een heel apart excemplaar dat ik ook nog nooit gezien had , zo zie je maar ....we zijn nooit te oud om nog eens iets nieuws te ontdekken .Heb toch voor de zekerheid vlug dat ding verwijderd buiten het bereik van de grijpgrage handjes van ons Stefke ...je weet maar nooit hé .Rustdag vandaag ( hopen we toch ) geniet ervan met wat je ook doet !
liefs

>> Reageer (12)
30-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- verorie !
Als die grote kleinkinderen liefjes komen vragen " memé maak  nu eens een foto met ons liefje "wat doe je dan ? antwoorden "natuurlijk met alle plezier ".Maar zoals altijd word ik weer bij de neus genomen want ze kunnen het verdorie niet laten om eerst eens gek te doen , en dan maar zeggen " die moet je deleten hé " ." deleten ??????? " mooi niet !!!!!." Loontje komt om zen boontje " zegt het spreekwoord , en dat is dan nu mijn moment van zoete wraak ...hihi.


Dat zijn wel grote woorden maar .....grote nonsens , want we zijn in feite dolgelukkig om eens met die kleinkinderen te kunnen dollen !
liefs

>> Reageer (14)
29-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- twijfelgeval
Wat word het vandaag ?Zon of geen zon ? Denk dat het een soort twijfelgeval is en dat ze daarboven er zelf nog niet uit zijn wat het word  !.Zal maar het beste zijn welke kant het ook uitgaat ons neerleggen bij de toestand ....we kunnen toch niet anders ! .Daarmee zit het dagelijkse gezaag over het mooie weer of het ontbreken er aan ook  al weer op ! We kunnen dan weer doorgaan met wat aan het orde van da dag is en dat is .....??????? .....geen idee !!!!!.Blijkbaar is gebrek aan zon ook gebrek aan babbelwater of om het met een groot woord te betitelen " inspiratie " . Dan maar een bloemetje uit eigen tuin meebrengen om het aankomende weekend wat op te fleuren ......


Nu rest me aleen nog een gezellig weekend wensen (liefst ) met zon of ...zonder zon !
liefs

>> Reageer (16)
28-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 - laptop.....
Ons kleinste bubbeltje was  moe was van spelen , ze vond dat het tijd werd om zich in de zetel te nestelen met haar grote troost " haar tutterke " en haar lievelings programmas maar....die grote mensen bleven maar tateren en die tv bleef op " uit " .Dan maar voor de noodoplossing gekozen , stiekem aan haar nichtje haar arm trekken en iets in haar oor fluisteren en daar kwam die laptop tevoorschijn .Wat is er nu beter  dan na een dag veel spelen als afsluiter kijken naar de avonturen van " bumba & Kaatje " en met zen drietjes kijken maakt het nog een stuk plezanter !

Zo kan je zien .....geen tv ...dan is de laptop de redder in nood en ....laat die grote mensen dan maar verder kwebbelen !
liefs

>> Reageer (13)
27-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- zoals ...
Een visje in het water " zoals bij de zoon zijn Koi's voelde ik me daarnet niet ...


 eerder als een visje op het droge .Mijn persoonlijke huiskapper  stefke is braafjes geweest ( toch wat haarplukken betreft ) gelukkig maar .Dat koppeke was hoogdringend aan een knipbeurt toe , ook al is de kapster de vriendelijkheid zelve ...blijf ik het voor mij persoonlijk een rotklus en verloren tijd vinden .Maar wat moet - moet ...loop er  niet graag bij als een verwaaide hooiberg !.Gelukkig is alles weer achter de rug maar toch als resultaat .....ben laat vandaag en er is daar ééntje ...ook al kan ze niet spreken me heel duidelijk maakt " genoeg getokkeld - het is etenstime !" dus
liefs

>> Reageer (15)
26-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-ikke !
Ze zouden me verdorie bijna vergeten , maar wil hier ook wel eens mijn zegje doen  over die samenkomst !.Voor mij is dit steeds even leuk ...aandacht genoeg ! .Ben steeds het middelpunt van de belangstelling en wat nog beter is .....kan daar ten volle mijn lievelingssport beoefenen " eten " kreeg van iedereen wel wat toegestopt . ( wat ik steeds met een smile dankbaar aanvaarde )

Maar feesten  is wel erg vermoeiend zunne , naarmate de avond vorderde werden die oogjes steeds kleiner en mama vond dat het hoogtijd werd om mijn bedje op te zoeken .Zo kwam er  voor mij vroegtijdig een eind aan dat feest maar .....de volgende dag had ik dorst van al die kruiden ..." nadorst " zei me ma en maar lachen met me .....Pffffff
liefs en tot de volgende keer hé

>> Reageer (24)
25-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- tussendoor !

Heb maar die trekker & dweil een extra rustpauze gegeven ( mezelf ook een beetje ) om even op die blog te loeren , want tot vanavond is wel heel lang .Maar zo erg dringend  als het volgende  is het nu ook weer niet !


Weet zeker dat je nu aan het denken bent " zou die steffie toch niet een ietsipietsie verslaaft zijn aan die pc ? " Kan je met de hand op het hart zeggen  ...wat mij betreft klopt het plaatje niet want .....ga nooit op reis ( hihi)Je weet wel maandag en blabla ...enzvoort dus ...
liefs

>> Reageer (17)
24-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- beste maatjes !
Een samenkomst van de ganse Clan is een goede gelegenheid om bij te praten en de familiebanden weer wat strakker aan te halen .De kleinkinderen hebben plots weer veel te vertellen en iedereen doet zijn zegje want wat praat er gemakkelijker dan  waneer allen samen genieten van een natje & droogje .Maar wie spande de kroon als beste maatjes ? "De bbq kok en watoe " de deense dog ! Waar je onze Jurgen  zag ....zag je meteen met kwispelende staart watoe er achteraan lopen ....hij verloor hem geen ogenblik uit het oog .Slim beestje ...wist ook waar het best was en waar hij rijkelijk zen deel kreeg .


liefs

>> Reageer (18)
23-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 -terug...

Daar zijn we dan weer terug ! Al was er hier ééntje (Stefke ) doodmoe van de drukte en het snoepen .... verder is alles goed verlopen aleen .......er was een " vree akcident ".Oeioei .....niet paniekeren en meteen het ergste denken zunne , bedoelde die aanrijding ...


De schade werd zonder ruzie maken zelfs met de glimlach op gemeten .

Ze hebben er daarna zelfs samen op geklonken met een " colatje " .Daar kunnen de volwassenen nog een voorbeeld aan nemen sé !
liefs


>> Reageer (15)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • vriendelijke Vrijdagsgroetjes van willy
  • AANGENAME ZATERDAG BLOGMAATJES
  • fijne dag...
  • Fijne Paasdagen gewenst van..Benthe en Jack !
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI STEFFIE S RODINOU


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!