Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 38de week van 2024
Foto
Bij steffie

29-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-een...

Een...




 

Maar we zijn nog niet zo ver dat is voor morgen eerst de Donderdag ,we hoeven niet vooruit te kiken & vooruit lopen die tijd gaat verdraaid al vlug genoeg ! Zelfs in je eigen Huis  met of zondertuin of terrasje  of met wijd open vensterskunnen we er een mooie gezellige dag van maken en de zon zorgt voor dat extraatje erbij ! Alles hangt af van hoe iedere nieuwe de  dag & het leven  bekijkt !  ola.. koffiestop zit er op  terug aan de slag dan kunnen ge genieten van een rustige namiddag !! Een vriendelijk groetje en Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (5)
28-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een heel goede morgen op een zonnige dag ! Wij senioren gaan   wel eens terug in de tijd toen we als joge ouders met een feestje voor bereiden  voor onze kroost met verjaardagen - kerstdage- ..enzv en dan allen samen aan tafel hun lachende gezichtjes te zien  dat deed plezier zo samen ! Ondertussen  zijn die kinderen zelf al grootouders en is die familie steeds groter gewordenmaar ... alle reden om nog eens samen te komen zijn steeds welkom zoals verleden Zaterdag toen ..

.

We uitgenodigen werden door het  kleinste bubeltjevan de ganse clan" Loui"Mijn achterkleinkind)op zijn babyborrel ! ( De uitnodeging kwam wel van zijn mama èRani mijn kleinkind) Nu terug naar het nu .. geniet van je dag en van ieder moment ! groetjes !

liefs 


>> Reageer (7)
27-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ...

Een jeel ...

Zo te zien word het zelfs een zonnige morgen en hopelijk een ganse dag ! Als we konden  die zon bestellen dan zouden we zeker  iedere dag van jaar zon hebben !Och we moeten nemen wat er komt dat is nu eenmaal zo met het weer als  in het leven ! Olaba ..; geen doordenkertjes vandaag we zullen ons lekker laten verwennen door de warmte & de zon en genieten van deze dag  ... Jullie ook ? Zou bijna  durven zeggen zeker doen want stillaan loopt die zomer op haar laatste benen !Geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
26-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-een ...

Een heel goede morgen en een ...

Voila we zijn inderdaad weer met veel moed en blijgezind( ook al is het klusjesmaandag)  een nieuwe week gestart! We vragen  ons toch steeds af  bij de start van een nieuwe week " Wat zal die week ons brengen ?"Ook al weten we toch maar al te goed voorspellingen & koffiedik kijken dat is niets voor ons we dat we steeds moeten aanvaarden wat deze dag  en iedere dag opnieuw ons zal brengen ! Voorlopig probeert de zon door de wolken te koekeloeren en dat is dan een extra duwtje in de rug om de dag & het leven van de zonnige kant te bekijken ! Maar voor nu zit die koffuestop erop dus .. nog een vriendelijk groetje en geniet van je dag en de zon !

liefs


>> Reageer (3)
25-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-een ...

Een heel goede morgen en daar hoort op Zondag een bloemetje bij of nog  liever ..

Een bosje bloemen !Hoop dat het bij julie is zoals hier  een stralende zon hopeis het voor de ganse dag  na die regen van gisteren ! Zoals iedere Zondag houden we het hier aan de korte kant wat zeker niet wil zeggen dat ik jullie niet van harte een een Rusige &  Gezllige Zondag toewens hoor en ...Geniet er van ! 

liefs


>> Reageer (9)
24-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-een ...

Een heel goede morgen en ...

Ook al is het ( hier toch ) een regenmorgen maar zoals steeds ... nu geen zon dat kan nog komen ( hopen we toch )! We zijn Weekend en dat laten we door niets of niemand verprutsen en we maken er zoals iedere dag het beste van ... punt uit ! We houden het hier wat aan de korte kant maar wens jullie toch nog vlug een heel gezellige ( met of zonder zon )Weekend en geniet er van ! 

liefs


>> Reageer (6)
23-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ...

Een heel goede morgen ook al ziet dat weer er ver van zonnig uit -met die donkere lucht en die windvlagen lijkt het  of we even beland zijn in Oktober !Maar we zijn & blijven optimis  vandaag en het waaeom ??? Al weet ik bijna zeker dat niemand onder ons het zou kunnen vergeten  kleine herrinering....

Het Weekend staat te trappelen om te starten  en dat doen we  al deze avond met veel plezier ! Als zoiets ons  te wachten staat voor deze avond dan is de ganse dag goed (ook al valt het weer totaal niet mee )we maken er  dan maar zelf een gezellige binnenzittersdagje van daar kan een mens ook van genietendus ... geniet van je dag  ! 

liefs   


>> Reageer (5)
22-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- na ..

Na een drukke voormiddag met veel bezoek en geen blogkrabbeltje is het nu eindelijk tijd voor een ...

En zonder natuurlijk dat krabbeltje te vergeten  anders  zou de dag naar de vaantjes zijn zonder dat krabbeltje !Ondertussen is de zon er terug maar jamer genoeg in gezelschap van een stevige wind die je kapsel aan alle kanten blaast... ook al is dat geen probleem zolang er maar zon is ! Wat het ook is of word geniet toch wat je ook doet van deze namiddag !

liefs


>> Reageer (4)
21-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een ..

.

" Geluk is tevreden zijn met wat je hebt "  er mee tevreden zijn als senioor en niet meer op zoek gaan naar wat je niet hebt of vroeger wilde bereiken of hebben ! Ook al klinkt het wat aan de harde kant het geeft rust en  dat kunnen we als senioor soms goed gebruiken ! Amaa... zitten we weer dieper na te denken vandaag ???zoiets kan  ook wel eens gebeuren è! Genoeg daarover want  ondertussen vergeten we niet dat het weer zonnig is buiten ( nu toch) en die zon nodigt ons uit om ervan te genieten wat we met alle plezier ook zullen doen!Wens je een heerlijke dag en ... geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (7)
20-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een ...

Een ..

 

" In iedere dag zit er iets moois en geniet er van " Soms heeft die dag je kans om zelf te kiezen welke dag je ervan zal maken zoals vandaag !Een stralende zonnige dag maar ook af en toe enkele regendruppels zo tussendoor  ! Aan ons de keus om te kiezen ...een opgewekte dag en ervan genieten met of zonder zon of ...we zien die regendruppels en ons humeur zakt onder de nul ! Hier is de keuze vlug gemaakt en kiezen vast & zeker voor het eerste van de twee - hopelijk jullie ook en geniet van je dag ! Want iedere dag zon of niet is er eentje bij op ons leeflijstje ! 

liefs 


>> Reageer (7)
19-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een...

Een ..

En Klaar voor in nieuwe week in te stappen en benieuwd wat die week je zal brengen ?? Hier wel hoor .. hopende dat het iets moois zal zijn en is het dat niet dan zullen we dan wel zien als het zover is , voor nu is er al het zonneke en dat is dan al weer het extraatje voor  deze dag en het is dus aan ons om het moois in die dag te vinden( ook al is het klusjesmaandag ) ! Maar over klusjes gesproken  ... die lossen zich nog steeds niet alleen op dus .. terug aan de slag en daarna ...geniet van je dag

Liefs


>> Reageer (6)
18-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een heel ..

Olala ...waar is de zon ???  momenteel verdwenen en donkere wolken in de lucht hopelijk kan de zon de baas spelen over die wolken en keijgen we een zonnige Zondag maar .. we zullen wel zien ! Wat het ook word zon of geen zon onze Zondag laten we door niets of niemand naar de vaantjes helpen dus ... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (6)
17-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-hoikes.. ...

Hoikes..ben er ook weer eens Leeuwke ( stefke ) is al een tijdje geleden è en wens iedereen  een goede morgeen! Hoe zit het bij jullie ook al zon ??? wel hier ook en ik ben in ...

En geniet er van !Ook al is die zon nog niet waar ik gewoonlijk zit maar... kan me niet schelen die " congè " is om van te genieten wat ik dan ook zeker doe ! Kan maar een goede raad geven ... doe zoals ikke en geniet van  de zon en het leven zoveel je kan ! toedeloe en tot de volgende keer è !Oja bijna vergeten een Heerlijk Weekend en ...

liefs van mij & mama

 dat was weer eens dagdromen hoe het hoe het had  kunnen zijn maar niet is met ons Leeuwke (steffie )    


>> Reageer (6)
16-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ..

EenGoede morgen en ..

Na een dag en  avond bijna zonder blogje & avondbezoekjes zitten we weer aan ons peeceeke Oef ! Het was een drukke dagg gisteren met kind-klein-& achterkleinkinderen   maar zou het voor geen goud willen missen!Voila sè we zitten weer op ons rustige  treintje van iedere dag ! Maar zit er daar al weer eentje in de koekenkast ( Stefke ) dus genoeg met dat krabbeltje ! Wens je ondanks die regen toch een gezellige dag en .. vanavond starten we het Weekend !

liefs  


>> Reageer (5)
15-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Op deze dag mat een gouden randje een heel ...

Wat het weer ook is of word maak er een gezellige dag van en .. GENIET ER VAN !

liefs


>> Reageer (2)
14-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- daar ..

Daar ben ik dan eindelijk ook weer voor vandaag want een dagje zonder een krabbeltje ???dat lukt niet è !Daarom ...

Ben waarschijnlijk niet de enige die er morgen een gezellige dag van wil van maken met de familie dat wil dan  dan zeggen ...Zoveel het kan en mogelijk is  vandaag doen dat het morgen  ook voor ons wat rustiger is ! Maar dmorgen at wil dan ook zeggen dat blogje zal wat in slaapstand staan morgen !  Geniet van je Namiddag want daar is de zon terug !

liefs


>> Reageer (7)
13-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een zonnige en ..

Al us dat zonnige momenteel wel wat  verdwenen maar .. wat nu niet is kan ... enzv !Die koekenbak zit er op voor vandaag  oef  dus..  even tijd maken voor een koffiestop !( Ook al is het verdraaid weeral aan de late kant)Ola zou ze -kan ze ..kan dat zonnetje weer door die wolken breken hopelijk lukt het ! Wens je dan  een heel gezellige zonnige dag en geniet ervan ! ( Wat je ook kan & mag zonder zon hoor ) 

liefs 


>> Reageer (7)
12-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ...

Een heel ..

Jaja ... ben er volledig mee eens met die goede raad van dat insmeren en veel water drinken maar... we zijn hier verdraaid nog  zover niet eerst die maandagklusjes ( en een koffiestopook al is het bijna midag )We kunnen wel nog eens dromen van het strand-zee enzov maar.. zal hier toch een dagje worden van lekker fris binnen of in de schaduw buiten worden !Verdraaid dat kopje koffie is leeg dus .. eender waar buiten in de schaduw of zon geniet van je dag !

liefs  


>> Reageer (6)
11-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-een...

Een heel Goede morgen en een ...

Zo te zien word het weer een mooie  & warme dag !De wijze raad op het plaatje zullen we zeker in ons koppeke  moeten onthouden als het superwarm word è ! Het is hier weer op zen Zondags dat wil zeggen .. superkort en en in vliegende vaart of de koekekast word geplunderd door ons Stefke ! Geniet van  je Zondag en .. doe maar eens lekker op deze Zondag  wat anders niet kan( wat wijtoch  steeds  denken dat op een gewone dag niet kan of mag   )!

liefs


>> Reageer (10)
10-08-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...

Daar is de zon weer terug en zo krijgt de dag(wij ook) weer een extra glansvoor het Weekend !Het zal weer overal even druk worden dus blijven we rustig in ons eigen kotje.  Een  drankje of ijsjes daar  kunnen we evenveel van genieten  op ons eigen zonnig terrasje of  in de schaduw onder een boom   zonder al die drukte !Voor Vandaag komt het gekrabbel hier op neer ... zet je zorgen aan de kant het is Weekend en dan mag en kan alles     waar we in de werkweek  (of toch denken  )we geen tijd voor hadden ...Geniet er NU  van !

liefs 


>> Reageer (5)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • ..Fijne donderdag gewenst lieve Jackie..
  • Hey Steffie, via heel wat plaatjes in mijn gastenboek kan ik je niet meer bereiken. Is er iets mis?
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI STEFFIE S RODINOU
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • geniet ondanks het mistig begin van een mooie dag

    Krabbelhoekje


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!