Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 17de week van 2024
Foto
Bij steffie

17-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-een

Een...

Daar zijn we dus weer terug al is het niet bepaald een zonnige dag hier is het al weer regen Pff ! Maar het is Zondag en we laten die dag niet verpesten door het weer... we maken er het beste van ! Maar hier is zoals iedere Zondag wat kort want zit er hier( weeral)eentje ons Stefke  in de koekenkasten als ik niet wil dat  alles op de grond beland kan je wel raden waarom het hier zo kort word zeker? ! Dus geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
16-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...


Die Lente schoonmaak van de computer is ook weer achter de rug ...Oef !!! Verdraaid is niet om mee te lachen als je plots niet meer op dat peeceeke kan tokkelen , dan pas besef je als door een of andere reden zonder pc of laptop of tablet zou geraken  hoezeer je die dingen zou missen gelukkig is alles weer tiptop in orde oef en nog eens oef ! Wel.... we zijn vandaag het Weekend gestart word het een Weekend met of zonder zon ???? Zo te zien probeert die zon toch door die wolken te boren - hopelijk lukt het maar ... wat het ook word geniet van je ( zonnige ?) Zaterdag !

liefs

Het lult weer niet om iets te versturen of opteladen  daarom langs deze weg dan maar

Amaai... was me dat een prachtige zonnige dag vandaag !
Echt een Lentedag waar we al die ganse Winter van droomden !



Nog een vriendelijke groet van ons met veel liefs
en bedankt voor je bezoekje

 


>> Reageer (5)
15-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een ..



Voila sè we zijn weer toe aan de laatste dag van de werkweek ( al zeggen de jongeren steeds dat wij senioren een ganse week Weekend hebben ) Hoop dat alles weer in orde is op het seniorennet en dat we dan ook weer in alle rust s' avonds op bezoek kunnen komen want ... is verdraaid ver van plezant als het niet lukt  ( dan zou je die pc kunnen buiten bonjoeren Pfff ) ! Wens jullie een gezellige dag of het nu met of zonder zon word ... geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (8)
14-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ...



Zou ik nu weer beginnen over de problemen die er gisterenavond weer ondervond om op sommige blogs een krabbeltje op te laden ????? Neen en nog eens neen !!!  Is  verdorie  veel te mooi weer om hier een klaaglied te   zingen !Die was hangt vrolijk te dansen aan de wasdraden en een mens krijgt zin om dat voorbeeld te volgen ... al zullen we het  hier toch braafjes  houden bij volop genieten van wat we nu hebben... een stralende zon ( zondezr dat dansen )Geniet zo veel je kan van deze zonnige dag !!! 

 

Slechts bij enkele bloggers kunnen opladen
Dus van hieruit een vriendelijke groet en ...

Liefs en bedankt voor het bezoekje !


>> Reageer (7)
13-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een Goede morgen Ook al is het ( Voorlopig ? ) een grijze dag !  Voila sè het is weer zover ...




ieder jaar als die magnolia in bloei staat kan ik het  ieder jaar weer  opnieuw echt niet laten om Vlug met de de Gsm in de hand naar buiten te crossen voor een foto van al die mooi bloeiende bloemen  ..al is zoiets  met de gsm in de hand  niet bepaald men ding ! Blozmzn kunnen een mens een goed gevoel geven en....zo te zien buiten is die zon op komst ???? hopelijk wel dus wens jullie een gezellige ( zonnige ?) dag!

liefs

Het is weer avond na  gisterenavond  waar alles weer prima verliep zonder problemen  is het vanond weer van datte Pff ! Op vele blogs kan je niets opladen dus ... langs deze weg wens ik jullie een  goede aond  en voor straks Slaapwel !


>> Reageer (9)
12-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een Goede Morgen en ook een ..




.

gewenst ! We zijn hier deze dag  gestart vol vertouwen hopende dat die bezoekjes  aan de blogmaatjes deze avond terug gewoon kunnen doorgaan en niet zoals gisterenavond ( ook al kon ik er niets aan verhelpen ) bijna volledig aan men hoela was Pfff !We zullen wel zien !Maar dat is nu genoeg daarover punt en uit ! Als je buiten kijkt is er nog wat mist maar de zon probeert daar door te boren dus duimen we dat ze het kan en het haar ook zal lukken ! We laten alles achter ons van gisterenavond en maken er  vandaag een gezellige dag van en dat is wat ik ook iedereen van harte wens ( we zijn en blijven een optilist )

liefs  


>> Reageer (7)
11-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een ...



Al vrees ik dat we voor dat moois van de dag wel zelf zullen moeten zorgen want het weer werkt weer totaal  niet mee we hebben weer ...Regen ! Olaba ... zijn we  hier weeral aan het kletsen over dat weer???? Genoeg daarover we zullen wel zien wat het word dus afwachten is de boodschap en ondertussen genieten we ( zoals hier )van onze koffiestop  !  Waarom ook niet zelfs op Klusjesmaandag lopen die klusjes niet weg en  ze wachten braafjes af tot onze koffiestop erop zit .. zoals hier nu dus ....

liefs en geniet van je regenmaandag eender hoe 


>> Reageer (5)
10-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ..



"

Wat je ook doet ...doe het met veel plezier" want dat is nu juist de bedoeling van het Weekend en vooral  die Zondag , een dag om alle zorgen even opzij te zetten en - je omgeving( en je jezelf) te verwennen en op adem te komen ! Ook al is de zon niet van de partij en vielen er reeds enkele regendruppels maakt het beste van deze dag met veel ...

liefs uit 't rommelkotje 


>> Reageer (10)
09-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-een..

Oef ... eindelijk eens tijd voor een koffiestop en ondertussen is al namiddag  geworden Pff dat is niet men ding zo laat(  wachten met een krabbeltje maar ... was hier deze morgen" koekebak" Helaba ...het is niet het  woord dat in de volksmond genruikt word voor iets totaal anders hoor ! ik bedoelde daarmee ...




  ...

Letterlijk koeken bakken en nu zitten ze al opgeborgen in een doos en nu genoeg saarover ! Verdorie was is dit een prachtige Lentedag vandaag ... zon & aangename temperatuur dus kan niet anders dan  aanraden  dat jullie dan voor de rest van die dag te genieten zoveel je kan ! 

liefs 


>> Reageer (7)
08-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en ...

Eeen heel goede morgen en ...



Een koffie & rustig mometje  zo tussendoor en waar je kan zoiets echt vinden ??? Goes geraden aan die pc ( of laptop)  zoiets neemt de druk die we ons steeds blijven opleggen voor even doen verdwijnen en ... en wat is het adres dat wij als nr 1 intikken hoef ik er niet bij te zetten zeker ??Er zullen er wel  nog  net als hier net  hetzelfde gewoontebeestje zijn zeker! Maar ondertussen is dat koffiemomentje bijna voorbij ... wens jullie nog een heerlijke zonnige dag  vandaag en vanavond starten we dan met veel plezier " het Weekend "

liefs 


>> Reageer (7)
07-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een heel goede moren  ...


Het mooieste van  die morgen is... een stralende zon we kunnen even al dat regenweer vergeten !We hebben de laatste tijd genoeg van die regendagen  Gezien Pfff  ! Verdaaid kunnen we nu niet èèn dagje over het weer zwijgen ???? Och denk dat we allen in het zelfde schuitje zitten en... dat het weer bij ons senioren een grotere invloed heeft op ons leven dan in onze vroegere drukke dagen of heb ik totaal mis ???? Wat er ook van aan is...Geniet van je dag zoveel je kan !

liefs    


>> Reageer (8)
06-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ...


Verdraaid wat gaat die tijd toch snel .. we zijn weeral in de helft van de week maar ben waarschijnlijk niet de enige met dat gevoel ! Een mens is toch een raar beestje .. toen we tieners waren  hadden we het gevoel dat die tijd zo traaaaag voorbij ging!Had het in  onze mogelijkheden  gelegen  dan  hadden we met alle plezier " de tijd " een duwtje in zen rug willen geven dat het wat vlugger ging omdat we inplaats van kind eindelijk een volwassen onafhankelijk iemand wilden zijn  !En nu ... zouden we liever die tijd wat tegen houden maar ... laat ons niet achterom of vooruit kijken maar genieten van het nu en dat is wat ik iederee ook wens ! 

liefs


>> Reageer (10)
05-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ...


Genieten van de kleine dinge rondom ? dat zal het zeker moeten worden want wat we gisteren wensten & hoopten " terug een zonnige dag " is letterlijk in het water gevallen! Maar zoals steeds " wat nu is ..kan nog  de zon "  daar duimen we voor !Het word tegenwoordig bijna een zekerheid  afwisselend ...èèn dag Zon  en de volgende dag regen dan terug èèn dag zon .. enzovoort en nuis het  genoeg over dat regenweer ! We zullen ons houden aan de kleine dingen rondom ons die onze dag goed kunnen maken ( we komen in opstand en tonen  een vinger aan  die regen als die dacht dat hij  daarmee onze dag kon verpesten???? Vergeet het maar    )

liefs en geniet van deze dag !


>> Reageer (12)
04-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-- een ...

Een goede en zonnige morgen ( hier toch ) Kan je ook maar iets beter wensen dan een stalende zon  om vol moed en goed humeur een nieuwe week te starten ?Ik zeker niet  of het zo zal blijven wat die zon betreft zullen we wel zien maar wat nu is - is steeds mooi meegenomen !Maar ...die koffiestop zit er bijna op dus geen lang parabel op deze Klusjesmaandag ! maar dat wilde ik toch  voor iedereen nog even doorsturen ....


liefs


>> Reageer (8)
03-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ..

Een ..



Al ziet het er niet bepaald naar uit dat het een zonnige Zondagword ... dat is dan weer eentje  om bij te zetten op het regenlijstje van dit jaar en zo verdraaid kort is dat lijste ook  niet dit jaar ! Och het is Weekend en Zondag dus we maken er het beste van ... kan het niet buiten met zon ??? wel dan is het binnen in de warmte zonder regen  met een koffietje ook  best zaligom van te  genieten !

liefs


>> Reageer (12)
02-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-een ...

Een Goede morgen op deze eerste dag van het Weekend !Of het een zonnige dag word ? momenteel wel maar wat er nog volgt zullen we moeten afwachten maar zoals  altijd ( ook al zitten we er wel eens totaal naast )blijven we toch positief ! Ook al plannen gemaakt voor het Weekend ? groot gelijk die 2 dagen zijn verwendagen voor je naaste ongeving ( en ook wel een beetje voor jezelf) Geniet tenvolle van die verwendagen ook al zit het weer niet mee ( of heb je zorgen )Blif steeds ...



liefs 


>> Reageer (8)
01-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een heel goede morgen gewenst en vooral vandaag  dit niet  vergeten .



.

Ook al is het nog niet zoverwat  het  weer betreft het is toch al  weer een stapje dichterbij dit waar we allen naar uit kijken  ... De Lente !We zullen er maar niet aan  die" maartse buien" en "Aprise grillen "denken we hopen en duimen dat het weer best zal meevallen ! Zal er maar over op houden of we dagdromen hier weer weg over ... zon - want .. enzv ! Spijtig genoeg  die kaboutertjes konden vandaag niet komen en dat strijkijzer wil verdraaid niet alleen strijken dus...dan maar weer zelf de handen uit de mouwen steken !

liefs en geniet van je dag  


>> Reageer (11)
29-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een goede morgen op dat extra dagje van de maand Februari ! Keek daarnet even  in vliegende vaart op de pc naar het nieuws van de dag en Pfff Je  zou verdraaid   bijna bang zijn wat je daar iedere dag opnieuw te zien krijgt!Waar is  de waardering & respecht voor je medemens  gebleven of.. zijn wij als senioren watjes geworden ???Heb dat nieuws maar gelaten voor wat het was en naar  vlug de blog op gezocht waar er hier nog waardering en respecht voor elkaar aanwezig is ! Ben ondanks alles een optimist maar zoals het gezegde zegt " wat op het hart ligt - loopt  de tong van over  "!




 

Liefs 


>> Reageer (11)
28-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een ..


"Start je dag met een glimlach " dat zullen we zeker doen ook al laat de zon het voorlopig nog afweten maar zoals steeds .. wat nu niet is kan nog komen ! Nog 1 dag en die maand februari is dan ook al weer verleden tijd en hopelijk ook samen met die maand  het Winterweer en kunnen we weer meer  dagen  ( letterlijk dan )  van de zonnige kant bekijken ! We zijn weeral aan het dagdromen van  zon- warmte enzvoort Pff Verdraaid geduld is toch een moeilijk ding è!Maar wens iedereen ook nu toch een heel  gezellige dag( met of zonder zon ) met van hieruit veel ...

liefs 


>> Reageer (8)
27-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een heel goede morgen !Met een stralende zon kan het niets anders zijn dan een heel goede morgen& dag worden  maar ... ben je nog niet helemaal in die zonnige stemming zal het volgende ook wat helpen om die zonnig stemming er in te krijgen ...



Het vrolijke lachende  snuitje van het ( voorlopig ?) jongste bubbeltje achterkleinkind Luka van de ganse Clan ! Hopelijk volg je met veel plezier zen voporbeeld en geniet je van deze dag  alleen ....je tong proberen uit te steken hoeft er niet bij hoor 

liefs


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goedemorgen van ons stef
  • prachtig
  • Goede morgen Steffie


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!