Dinsdag 29 januari 2008
DE WOESTIJNKAT

De woestuinkat is een andere kat met grote uitstaande oren Deze is ongeveer even groot als een huiskat en leeft in de semi-woetijnachtige gebieden van Noord-Afrika en het Midden-Oosten
Hij word zelden waargenomen maar zijn sporen zijn gemakkelijk te herkennen omdat de voetzooltjes geheel door de vacht worden bedekt .
Geschreven door zee om 16:19
Reageer op dit bericht





















