De tijd is rijp om op de frivole toer te gaan. Er volgt nu een stout berichtje dat het daglicht schuwt, zo eentje om preutse lezers te choqueren. Een erotisch recept uit mijn eigen duim gezogen om seutemies op stang te jagen. Het Penisrecept van vroeger, nog door Angeltjes overgenomen, zal ik wel nooit meer kunnen evenaren.
Seks in de keuken! Op de keukentafel of op het aanrecht? Zoek het zelf maar uit, maar veeg wel eerst alle aardappelschillen en voedselrestjes in één ruk weg. Zoals in de film. Laat je inspireren door Michael Douglas die zijn liefje holderdebolder tot de zijne maakte, in de keuken, op het aanrecht! Als de lezer ook zo hevig gepassioneerd is, en als hij klaar is met hijgen en zuchten, dan kunnen we misschien langzaam rondom ons kijken, naar de ingrediënten waarmee we iets lekkers ineen gaan knutselen.
Om te beginnen zijn er natuurlijk de oesters en de selder, beiden goed voor de libido en de goesting. Open de oesterschelpen en verwijder de oesters uit hun schelpen, doe ze samen met het oestervocht in een pan. Het is mogelijk dat de oesters zich verzetten en er eentje uit je handen glipt, want introverte oesterschelpen blijven liever gesloten, behandel ze dus met veel liefde en omzichtigheid. Giet vervolgens een flinke scheut champagne over de oesters, voer hen dronken, dat vermindert hun weerstand. Laat koken. Room eroverheen en opdienen. Vergeet de selder niet als garnituur. Zorg ervoor dat de selderstruikjes zó vers zijn dat de blaadjes fier naar de hemel reiken, bronstig naar omhoog staren, en stijf van trots hun stengel gedwee in dunne reepjes laten snijden.
En dan is er een wittekool en een blanke bloemkool. Blanke kindjes komen uit een bloemkool, en het is niét de ooievaar die hen thuis aflevert. Alle inferieure koolsoorten bannen we uit de keuken.
In de erotische keuken mogen zeker geen asperges ontbreken,een asperge als fallisch symbool bij uitstek. Schraap de asperges onder het eikelkopje een beetje af. Voorzichtig, want het velletje is daar heel dun. Naar onder toe mag je wat ruwer te werk gaan. Dan komt er een vocht vrij, dat is het aspergenat, het spermanat, enfin allemaal één pot nat. Laat de asperges in al hun vrijgekomen vochten koken, laat ze afkoelen op een donker plekje, zo kunnen ze tot zichzelf komen. En streel hen daarna met een zacht vinaigrettesausje.
Ik ben helemaal geen keukenprinses, maar het is zoals David Bowie zei: "Zij die het minst weten, laten dat het luidst horen".
|