Morgenavond is het hier weer volle bak om Kerstavond EN de verjaardag van de dochter te vieren.
Deze oma is al volop aan het voorbereiden en de kerststronk bak ik altijd de dag vooraf om dan morgen te versieren en ook om de verjaardagskaars erop te zetten..
Ik kreeg een recept toegestuurd van een vriendin... Ik ben nog aan het nadenken of ik dat volg of traditiegetrouw mijn recept terug bovenhaal! Wat denken jullie?
Vodka Kerst Cake recept ...
Begin met je vodka goed te proeven, je wilt natuurlijk wel zeker zijn van de kwaliteit.
Neem een grote kom, proef de vodka nog eens grondig om écht zeker te zijn.
Zoek de mixer.
Klop de boter in een grote zachte kom.
Voeg 1 tl suiker toe.
Meng opnieuw.
Je checkt nu nog eens je vodka om er zeker van te zijn dat deze op kamertemperatuur is.
Doe je mix ding uit.
Breek 2 eieren en voeg de schalen toe aan de kom.
Gooi er de gedroogde vruchten bij. Raap de vruchten op van de vloer, was ze en doe ze voorzichtig terug in de kom.
Proef nog eens van de vodka, zodat je kunt inschatten hoeveel suuker nog meer erbij moet.
Mix in de elektriciteit.
Als het gedruigd froot in de klopdinges vastzit maak het met je hand losss.
Vergeet ondertssssn devodka ni te proeve, want was deezzz al zoet genuug?
Zift nu 200g zout of zo en zeef het citroensap en plet jenoten.
Voeg ene suuker leepel bij of zoiets.
Vet de oven in en zet de cake 175 uur op 1,5 grade.
Probeer rechtop te bliebn.
Sthuur nu maar iemand narrrruh winkll vorr nieuwuhhh fffflesss vodka ennuh unne cake...