Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

16-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 of...

grtz & bedankt
Of die wens nu ook vervuld zal worden ???? daar hebben we nog het raden naar maar ....de wens en de hoop ervoor  is er meer kunnen we spijtig genoeg niet doen ! Tegenover iets machteloos staan is geen prettig gevoel maar bij sommige dingen in het leven kunnen we niets anders dan er ons bij neerleggen hoe graag we ook zelf  de touwtjes in handen zouden hebben !Er eens van  dromen  kan  en mag maar we worden steeds opnieuw met onze neus op de waarheid gedrukt .....de wereld draait ongestoort verder en jij persoonlijk kan daar weinig of niets aan veranderen we kunnen  alleen steeds proberen van alles  het beste  te maken !

liefs


>> Reageer (9)
15-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-hoi !

Hoi -hoi daar ben ik weer eens Jaiden bij men overgrootmoeke want zit met een probleem ! Men mama zegt steeds dat jullie bijna alles weten dus weten  jullie ook  .....

grtz & bedankt
 

 Dat zou ik zooooo  graag weten speel  graag buiten in het zonnetje in men zomertenutje maar het is altijd maar te frisjes en dat zonnetje is vandaag weer niet te zien  pffff! Als jullie het antwoord weten zou ik heel blij zijn hoor !

dikke knuffel van Jaiden 


>> Reageer (8)
14-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- alè...

Alè is aan onze hoela dat we vandaag zo'n zonnig dagje als gisteren zouden krijgen , wensdromen mag  en moet toch kunnen hé zelfs al moeten we tevreden zijn met dat miezerig nat gedoe die uit de lucht valt ! Voila sè dat was dan het gezaag over het weer van de dag nu stop daarover  !Want geen enkele dag is zo donker dat er niet ergens een lichtpuntje te besporen valt die je dag beter maakt .Mischien is dit voldoende ???????

grtz & bedankt

Wie weet en vergeet niet .... een  donkere dag zonder zon is geen verloren dag maar ook een gewone nieuwe dag met nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen !  

liefs 


>> Reageer (8)
13-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 - voila sè...

grtz & bedankt

Voila sè en  met die goede morgen  is onze nieuwe week wat dat blogske betreft ook weer ( en goed )gestart !Hoe kan het ook anders ... reeds van bij het opstaan een stralende zon die door de ramen schijnt doet het goed gevoel enkele gaadjes stijgen ! Ook al zit dat gevoel misschien goed het is en blijft nog altijd Maandag wat wil zeggen .... koffietje op gedronken - terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (9)
12-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en zo..;

grtz & bedankt

En zo denk ik er ook over sè, lukt het niet dan is er morgen weer en misschien een betere dag !Al zou een mens soms wel  eens willen oordopjes gebruiken en de ogen sluiten voor al de ellende die je de ganse dag op het nieuws hoort en ziet !Als dit alles eerlijk bekijkt ...verdorie we klagen soms over ons Belgenlandje maar al bij al is het hier nog zo slecht niet zelfs nu met dat virus! Daarom geniet van iedere dag terwijl we het kunnen doen want er zijn veel mensen voor wie zoiets slechts een wensdroom is en blijft !

liefs


>> Reageer (8)
11-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- het ....

grtz & bedankt

Het ziet er inderdaad uitnodigend uit dat zonnige weer om er een schitterende dag van te maken maar ... of het zo zal blijven is de grote vraag ! Ach neen è niet doemdenken vandaag want de bedoeling van het weekend is ... alle zorgen ff opzij zetten en te genieten !Wens jullie dan ook van harte een Zaterdag die je deze morgen bij het opstaan in gedachten had wat dat ook mag of kan zijn !

liefs


>> Reageer (5)
10-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-en dan....

grtz & bedankt

En dan werden we met onze neus op de feiten geduwd hoeveel een knuffel zonder woorden voor ons  kan betekenen ! Soms gaven we of  kregen we een knuffel zonder erbij na te denken wat zoiets eingelijk wil zeggen maar toen dit onmogelijk werd met dat virus beseffen we hoe erg  we dit soms missen .Zeg nu niet " mij kan dat niet schelen kan er gerust zonder " dan lieg jezelf voor ! Als de kleinkinderen op bezoek komen durf je dan nog met je hand op het hart nog het zelfde zeggen Of je grote kinderen als ze binnen komen je eens stevig in hun armen nemen ?????? denk het niet !Wees gerust je bent niet de enige hoor ! Wens je nog een schitterende dag en vanaf Zaterdag mondmaskertje op bij de boodschappen è niet vergeten 

liefs


>> Reageer (7)
09-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- gisteren ...

Gisteren was het hier een " retro dagje " een dag waar er terug gedacht werd aan wat 60jaar geleden gebeurde op die dag ook al was het een dagje dank zij  die corona in mineur verliep want de samenkomst van de ganse Clan is uitgesteld tot volgende maand !  .Het was een belangrijke dag in ons leven want men zus en ik stonden samen voor het altaar ....

grtz & bedankt
Met die dag komt wat we zeggen ouwe meekespraat in je naar boven ... amaai - amaai wat is er toch veel veranderd in de manier van leven ! Wij hadden geen ouders meer en in die tijd werd je aan de schandpaal genageld door je omgeving als je lief op bezoek kwam zonder toezicht van de ouders , toen was het trouwen  voor kerk en staat en dan samenkomen ! Nu genieten vele koppels van rustig samen te wonen zonder problemen en zonder met de vinger na gewezen te worden  ! Die trouwkleedjes kosten tegenwoordig stukken van mensen , men zus en ik hadden een goedkoop lapje stof gekocht  de prijs ervan is me steeds bij gebleven 20frank of een halve euro de meter We hadden beiden ons eigen trouwkleed gemaakt ( zou je nu eens moeten proberen ze zouden vragen of er ergens een vijs los zit in dat koppeke ) Och er is zoveel veranderd in die 60jaar in ons levenspatroon te veel om op te noemen dus stoppen we maar met dat ouwe meekes gepraat !

liefs 


>> Reageer (14)
08-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dit ....

grtz & bedankt

En dit zouden we meer moeten doen ... niet altijd proberen ver vooruit te kijken maar blij en gelukkig zijn met weer een nieuwe dag !De tijd van alles lang op voorhand plannen voor de kinderen of eender wat  zoiets is lang achter de rug , het leven hoeft geen aanstormende waterval meer te zijn die op ons afkwam zoals toen  ...geef ons nu maar een rustig kabbelend beekje  die ons dag na dag  kalmpjes  laat meedrijven en ervan genieten !

liefs


>> Reageer (6)
07-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- och laat ...

grtz & bedankt

Och laat ze maar lachen met ons oudjes , in het geniep hebben wij toch  ook lol ermee want daar  zitten  ze er toch mooi naast als ze denken dat we" zomaar" ons wachtwoord van ons geliefd peeceeke zouden vergeten ! En moest per toeval zoiets gebeuren wel dan hebben we steeds( zoals deze dame hierboven ) een oplossing want dat is dan het voordeel van senioor te zijn ...we moesten in de loop der jaren  door vele watertjes zwemmen  en voor veel problemenen  een oplossing zoeken en dat zijn we nog steeds niet verleerd ! Dus vinden jullie zoiets lollig ??????? wel wij senoren ook !

liefs 


>> Reageer (10)
06-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat is ...

grtz & bedankt

Dat is nu eens letterlijk in beeld gebracht wat je als " koffieteut" in dat bakje koffie ziet ... de zon -  zomerse bloemen  -vakantierust - ff de zorgen opzij  kortom... genieten !  Met dit idee in je hoofd kan de dag niets anders dan goed starten ook al is het Maandag , en wie kan er niet eens een opkikkertje gebruiken na het Weekend ? Maar ondertussen is mijn opkikkertje tot op de bodem leeg dus  met nieuwe koffiemoed terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (8)
05-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- omdat ....

grtz & bedankt

Omdat de zon zich niet laat zien vandaag wil niet zeggen dat je glimlach er ook niet moet bij zijn , in tegendeel zoals de zon een dag kan goed maken kan  een glimlach  alleen  een donkere dag  beter maken !Als je zelf de wereld ziet door een donkere bril dan kijkt die wereld je met hetzelfde blik naar  je terug dus .... het is Zondag wat ook het weer word of is tover een glimlach op je gelaat en geniet !

liefs


>> Reageer (10)
04-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-voila sè

Voila sè we zijn weer Weekend ... 2 dagjes waar alles mag en niets moet ! Dat is toch de bedoeling van die 2 dagen maar ... wensdromen en werkelijkheid liggen soms hemelsbreed uit elkaar maar er is niets mis met proberen die wensdromen werkelijkheid te maken hè !De weekendstemmings zit er hier toch al in en wens jullie daarom ook al valt het weer niet al te best mee van harte wat je ook gepland hebt een heerlijk

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (5)
03-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en met ....

grtz & bedankt

En met die Vrijdag komt ook stilletjes  aan dat Weekend gevoel opborrelen ,  in die twee dagen heeft een mens een totaal ander gevoel dan in de week .Je voelt je meer vrij of alles kan en niets moet al weet je dat je jezelf misschien was wijs maakt ! Maar nu genoeg  lofzang over dat weekend dat voor de deur staat we blijven met beide voetjes op de grond en starten de Vrijdagse klusjes wat niet wil zeggen dat je ook vandaag niet mag of kan genieten van deze dag ! 

liefs


>> Reageer (10)
02-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-ik...

Ik Liam ben er volledig mee eens wat men maatjes uit de Clan Noemieke en Jaiden zeggen ... lachen en vriendelijk zijn en af en toe eens je voeten aan de wereld vegen en uitrusten maar ... er is toch nog èèn ding dat je ondertussen niet mag vergeten " genieten " van wat je leuk vind ! Bedoel daarmee niet dat je mijn voorbeeld moet volgen zoals dit

grtz & bedankt
op je blote voeten door het water in een buis lopen  en veeeeeeeel en hard in dat water pletsen !  ( is dat toch plezant)Weet nog niet goed waar grote mensen plezier in hebben moeten jullie zelf uit zoeken maar .... nu genoeg gebabbelt en  niet vergeten hè maak nog veel plezier in het leven !

liefs 


>> Reageer (9)
01-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- dit...

Dit is nu eens de omgekeerde wereld ... ik Jaiden de kleine bubbel ( al voel ik mezelf al een hele vent ) die raad geeft aan jullie senioren !Maak er vandaag eens een ...

grtz & bedankt
Zoals ik zelf graag doe  dat kan je wel zien dat ik van zoiets geniet è ... zo rustig naar Bumba kijken en al dat gespeel aan men laars lappen dat is me nogal een leventje è ! moeten jullie ook meer doen want weet jullie grote mensen vergeten dat wel eens !voila sè ben er mee weg d knuf van mij Jaiden !  

>> Reageer (6)
30-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- heb...

grtz & bedankt

Heb het vandaag eens aan de jongste telg ( voorlopig nog wel ) van de Clan gelaten ons Noemieke  om jullie ff met haar vriendeslijkste lach een goede dag te wensen !

liefs 


>> Reageer (13)
29-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- goedemorgen

grtz & bedankt

En met dit woord zijn we zowel een nieuwe dag als een nieuwe week gestart , word het een rustige week ? word het week vol zorgen ? Het word afwachten en zien ! Zouden jullie ook niet eens graag spieken in de toekomst wat die zal brengen ?? Maar... zou dat zo een een goed idee zijn als je zou weten dat je zorgen of moeilijkheden te wachten staan ? Denk toch maar dat ik liever braafjes afwacht en moeilijkheden aanpak waneer ze zich voordoen , het leven aanpakken dag per dag is wel de beste oplossing ! Dus wens ik jullie ( ook al ziet het weer maar zozo uit vandaag )een fijne start van een nieuwe week !

liefs


>> Reageer (8)
28-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- voila sè

grtz & bedankt

Voila sè en zo weet iedereen meteen hoe ik men Zondag het liefst zou hebben hoe hij er zou ( kunnen )uit zien ( ben waarschijnlijk niet de enige die zoiets wens)Maar wensen komen niet altijd uit en zeker niet als je iemand als ons Leeuwke in huis hebt .Dus zullen we maar braafjes die wens opbergen en zorgen voor dat het (weeral )hongere maagje gevuld word .Wens jullie nog een heerlijke Zondag zo èèntje die je in gedachten had en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (6)
27-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we ...

We beginnen bij het begin ...

grtz & bedankt
.Als we daar mee beginnen is het (al zeg ik het zelf)steeds een goed begin !Goed en wel en nu ???? Verdorie die weekendmood zit er zo te zien zelfs tot in dat koppeke en de toppen van de vingers in want ze liggen hier stil op dat toetsenbord ! wat word  het toegegeven en er een punt achter zetten voor nu of ....niet en nog wat krabbelen ????? Wel dat èèrste wint het dus ...

liefs


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Goedemorgen blog vrienden


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!