Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.studentin

    Studente (18) ruim uur met hoofd klem in wasrek

    We worstelen allemaal weleens met een weerbastig wasrek, maar de Engelse studente Daniele Morgan (18) zat er zowaar ruim een uur met haar hoofd in geklemd. De brandweer moest er zelfs aan te pas komen om haar te bevrijden en ze werd per ambulance afgevoerd.

    Daniele Morgans vrienden konden er om lachen, maar pijnlijk was het wel voor de 18-jarige studente. Ze was aan het dollen in haar kamer en viel daarbij van het bed van haar kamergenootje. Het vouwbare wasrek viel bovenop haar en haar hoofd kwam daarbij vast te zitten tussen de poten. Het wasrekje kon daardoor niet weer worden ingeklapt en er was geen weg terug.

    Dronken?
    Daniele en haar huisgenoten konden er eerst wel om lachen. Daniele verklaarde aan de BBC:  "Ik belde een vriendin in mijn thuisplaats en die dacht dat ik dronken was".  Haar medestudenten vonden het zo leuk dat ze een filmpje op YouTube zetten. Pogingen om haar te bevrijden deden Daniele ondanks de lachbuien zichtbaar pijn. Daarom moest de brandweer soelaas brengen.

    Ambulance
    Toen het wasrek eenmaal was verwijderd, kreeg de studente toch een inzinking: 'Ik had een paniekaanval en een ambulance moest er aan te pas komen'. Haar nek en schouders liepen blauwe pekken op. Ze is door dit 'vuile was buitenhangen' nu wel een internethit: al bijna 30.000 mensen hebben de video bekeken.
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idee voor Hof van Cleve

    Pakistaanse vrouw betrapt tijdens koken van echtgenoot

    De Pakistaanse politie heeft vandaag een vrouw opgepakt voor de moord op haar echtgenoot. Het lichaam van de man sneed ze vervolgens in stukken, waarna enkele lichaamsdelen in de kookpot verdwenen. De vrouw pikte het niet dat haar man een tweede echtgenote nam zonder haar toestemming. Dat meldt een politieverantwoordelijke.
     
    Gemarineerd
    Het incident vond plaats in Shah Faisal, een arme wijk van Karachi, in het zuiden van het land. De 32-jarige Zainab Bibi en haar 22-jarige neef werden opgepakt voor de moord. De twee werden betrapt tijdens het kokkerellen. De vrouw zou stukken vlees van haar man al gemarineerd hebben in een kruidenmengsel, zo luidt het bij de politie.
     
    Woest over trouwplannen
    Volgens de politie zou Zainab Bibi haar man in een vlaag van woede gedood hebben, nadat ze te weten was gekomen dat hij van plan was om met een tweede vrouw te trouwen. Een deel van het lichaam van het slachtoffer werd teruggevonden in een diepvriezer.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dexiacrisis was te vermijden...
    Tweede Dexiacrisis was perfect te vermijden"
    Axel Miller moest op 30 september 2008 opstappen als CEO van Dexia

    De tweede crisis waarmee de Frans-Belgische bankgroep Dexia te maken kreeg, was "perfect voorspelbaar en perfect te vermijden". Volgens de voormalige Dexiatopman Axel Miller was het in 2008 al duidelijk dat de groep Dexia gesplitst moest worden. Miller werd vanavond in de bijzondere Dexiacommissie aan de tand gevoeld over zijn rol als CEO van Dexia in de periode 2006-2008 en als hoofd van Dexia Bank België van 2003 tot 2006.

    "Ik denk dat de oplossing duidelijk was (in oktober 2008, nvdr.). We moesten overgaan tot de splitsing van de groep. (...) Uit het failliet van Lehman Brothers op 15 september 2008 was duidelijk geworden waartoe de financiële markten in staat waren". Miller benadrukte herhaaldelijk dat niemand daarvoor ooit was uitgegaan van de hypothese dat de interbancaire markt kon bevriezen en dat banken zoals Dexia met een acuut fundingprobleem zouden te maken krijgen.

    Drie gemiste kansen
    Er zijn volgens Miller tussen 2008 en 2011 - toen Jean-Luc Dehaene en Pierre Mariani het roer hadden overgenomen als voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Dexia - drie gemiste kansen geweest om een splitsingsscenario door te voeren. Een eerste keer in 2008 in de nasleep van de eerste reddingsoperatie van Dexia. Een tweede keer in 2009 toen met de Europese Unie gesprekken werden gevoerd over een herstructureringsplan. Een derde gemiste kans was er in 2009 en 2010, toen de marktomstandigheden veel beter geworden waren, aldus Miller.

    Na zijn ontslag op 1 oktober 2008 zocht Miller naar eigen zeggen verschillende bestuursleden op om hen op de risico's te wijzen van een onevenwichtig Frans-Belgisch businessmodel, en om een splitsing te bepleiten. "Men heeft vriendelijk naar mij geluisterd, maar de boodschap is niet gehoord", betreurde hij.

    Geen ooggetuige
    Waarom zo'n splitsing er in de drie daaropvolgende jaren nooit gekomen is, zei Miller niet te weten. "Ik was geen ooggetuige", al situeerde hij de verklaring in de verdeeldheid van de Belgen tegenover de Franse eensgezindheid. "We zijn een verdeeld land. Ik denk dat dat een fundamentele reden is. De Belgische aandeelhouders hebben niet voldoende met elkaar gesproken".

    Al van bij het begin van zijn blitzcarrière bij de bank zegt Miller drie zaken te hebben opgemerkt die fundamenteel fout zaten bij de groep: een slecht businessmodel, een halsstarrig vasthouden aan het binationale karakter en een sterkere houding van de Franse aandeelhouders ten opzichte van de Belgische.

    Structurele zwakheden
    De ex-topman maakt zich sterk dat hij bij zijn aantreden als CEO van de groep in 2006 enkele structurele zwakheden wilde aanpakken. Zo werkte hij een "transformatieplan" uit om het beheer van de groep te centraliseren, de financieringspolitiek om te buigen en om de retailactiviteiten te versterken. Maar hij botste naar eigen zeggen op tegenwind van bepaalde aandeelhouders, meer bepaald van Arco, zo benadrukte Miller. Maar hij werd ook geremd door de Belgische toezichthouder CBFA alsook door zijn voorganger Pierre Richard, die bestuursvoorzitter werd in 2006. Miller wees in die context ook de Fransen Bruno Deletré, verantwoordelijk voor de Amerikaanse probleemdochter FSA, en Jacques Gerber, vicevoorzitter van Dexia, met de vinger.

    Eind juni 2008 moest Deletré vertrekken, wat Miller dan uiteindelijk in staat moest stellen zijn programma uit te voeren met een "samenhangend team". "Maar nog van koers veranderen was moeilijk. Daarvoor waren verschillende jaren nodig", analyseerde Miller. Op 15 september 2008 brak de financiële crisis in alle hevigheid los met het failliet van Lehman Brothers, met de gekende gevolgen voor Dexia.

    Oog van de storm
    In het oog van die storm deed volgens Miller de toenmalige regering er wel degelijk goed aan een kapitaalverhoging van ruim 6 miljard euro door te voeren. Dat was volgens hem de enige oplossing op korte termijn - eerder uitten Mariani en Dehaene in de Dexiacommissie kritiek op die kapitaalverhoging. Op lange termijn moest er volgens Miller terug geëvolueerd worden naar de situatie van voor de fusie van Gemeentekrediet en Crédit Local de France in 1996, waarbij de Belgische en Franse bankinstellingen weer apart hun financieringsmodel voor de lokale besturen van weleer opvatten. Maar "naar mijn weten is een splitsingsscenario (na oktober 2008 nvdr.) niet onderzocht", opperde hij.

    Objectiveren
    Verschillende Kamerleden wilden voorts uit de mond van Miller horen of er in de periode 2006-2008 nu wel of geen sprake was van een geconsolideerd risicobeheer. Mariani, die na de eerste redding door de overheid in 2008 de plaats van Miller innam, verklaarde in eerdere hoorzittingen voor de Dexiacommissie dat hij bij zijn aantreden een gebrekkig management aantrof, en dat maandelijkse resultaten of enig risicobeheer ontbraken.

    "Er was duidelijk heel wat inspanning op dat vlak te leveren in 2006 en 2007", gaf Miller toe. Onder zijn bewind wilde hij naar eigen zeggen een en ander objectiveren en opvolgen via regelmatige rapportering. "Claude Piret (directeur risico bij Dexia onder Miller, die deze middag vóór Miller kwam getuigen in de Dexiacommissie achter gesloten deuren nvdr.) zal ongetwijfeld hebben verklaard dat er vooruitgang werd geboekt", zo verdedigde Miller zijn beleid.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf: middenvinger voor Obama

    Russisch nieuwsanker steekt middenvinger op naar Obama

    Taalverschil of niet, sommige dingen moeten niet vertaald worden om duidelijk te zijn. Een Russisch nieuwsanker is ontslagen nadat ze haar middenvinger opstak terwijl ze het in een live-uitzending had over de Amerikaanse president Barack Obama. De televisiezender REN TV noemde de beweging van Tatyana Limanova "onaanvaardbaar". Maar de zender geeft er wel een uitleg aan: Limanova zou gewoon gewezen hebben naar een vogel in de studio. Geloofwaardig...
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NMBS MANAGERS VERDIENEN WEER BONUS...

    Het zal weer twee uur duren eer ik op het ministerie ben...


    Geen spoorverkeer tussen Dendermonde en Brussel

    Er is vanochtend een tijdje geen treinverkeer mogelijk geweest tussen Dendermonde en Brussel. Reizigers moeten tijdens de hele ochtendspits rekening houden met vertragingen tot een half uur, meldt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.

    "Bij geplande vernieuwingwerkzaamheden aan de bovenleiding tussen Opwijk en Asse werd een bovenleidingspaal beschadigd", zegt woordvoerder Frédéric Petit van Infrabel. Daardoor waren beide sporen een tijd versperd.
     
    Verschillende piekuurtreinen tussen Dendermonde en Brussel zijn afgeschaft, en treinen worden omgeleid via Mechelen of Denderleeuw. Tussen Opwijk en Jette is er een vervangende busdienst.

    Rond 6.45 uur zou een spoor vrijgemaakt zijn, waarna voorrang wordt gegeven aan het treinverkeer richting Brussel. "De vertragingen kunnen tijdens de ochtendspits onmogelijk volledig weggewerkt worden", waarschuwt Infrabel.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische wereld

    Journaliste drie kwartier lang aangerand op Tahrirplein: "Ik dacht dat ik ging sterven"

     



     De sfeer op en rond het Tahrirplein in Caïro wordt almaar grimmiger. Eerder was er al sprake van traangas dat zenuwgas bevat en nu moeten ook vrouwelijke journalisten het ontgelden. Het hoopvolle sfeertje van de eerste bezetting in januari is helemaal zoek.
    Caroline Sinz.
    Caroline Sinz. © afp
    Mona Eltahawy. 
    Caroline Sinz, een reporter van France3, kreeg niet alleen harde klappen, maar werd ook aangerand. Samen met haar cameraman stond ze op de plek waar betogers en ordediensten de voorbije dagen een harde strijd uitvochten. "We waren aan het filmen in de Mohamed Mahmoudstraat toen we plots aangevallen werden door jongeren van 14 en 15 jaar", aldus Sinz bij AFP.

    Manu militari werden ze vervolgens meegesleurd naar het Tahrirplein, waar hun wegen scheidden. "We vielen ten prooi aan een hele meute, zowel jongeren als volwassenen gaven me een rammeling. Ze trokken ook mijn kleren kapot en betastten me, noem het maar gerust verkrachting. Enkele mensen wilden me wel komen redden, maar slaagden daar niet in. Ik werd gewoon gelyncht. Het duurde ongeveer drie kwartier vooraleer ik uiteindelijk ontzet kon worden. Ik dacht dat ik ging sterven."

    Uiteindelijk bereikte Sinz opnieuw haar hotel, waar ze haar verwondingen liet onderzoeken door een dokter. Ze kon ook rekenen op steun van de Franse ambassade in Caïro.

    Linkerarm en rechterhand gebroken

    Ook de Egyptisch-Amerikaanse journaliste Mona Eltahawy is naar eigen zeggen geslagen en seksueel mishandeld. Zij kreeg het echter niet aan de stok met opgehitste betogers, maar met... leden van de oproerpolitie.

    De bekende publiciste twitterde dat ze tijdens een protestactie in de omgeving van het Tahrirplein opgepakt werd. Ze werd daarbij geblinddoekt en door onbekenden betast. "Ik kon gewoon niet meer tellen hoeveel handen probeerden in mijn broek te geraken", schreef Eltahawi.

    Een röntgenfoto toonde aan dat haar linkerarm en rechterhand door de slagen waren gebroken, schreef ze voorts. "God weet wat er zou gebeurd zijn als ik niet over de dubbele nationaliteit beschikte", klonk het. Een lid van de militaire politie heeft zich later voor het gedrag van de politie verontschuldigd.

    In februari onderging Lara Logan van de Amerikaanse nieuwszender CBS al hetzelfde lot. Ze werd omsingeld en aangerand door meer dan tweehonderd mannen, die haar van crew en bodyguards hadden weten afzonderen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete bedraagt .... 0 euro!

    400 Limburgers moeten 0 euro boete betalen

    In de Limburgse politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst hebben maar liefst 400 inwoners een proces-verbaal in de bus gekregen met bijbehorende boete van 0 euro. Dat meldt de krant Het Belang van Limburg.

    Volgens de politie van Bilzen-Hoeselt-Riemst zit de fout in het computersysteem. "Wat er precies gebeurd is, wordt nog onderzocht", zegt zonechef Dirk Claes, maar hij ontkent dat de fout bij de politie gezocht moet worden. Volgens hem zijn alle pv's correct verstuurd, maar blijkbaar werd in het systeem van bpost, dat de pv's afdrukt en verstuurt, alle getallen terug op nul gezet.

    De politie heeft ondertussen alle geadresseerden reeds gecontacteerd. Iedereen zal een nieuwe pv in de bus krijgen met het juiste bedrag op. "Dat kan niet", reageert advocaat Fons Capiot echter in de krant. Het is namelijk onmogelijk om twee keer voor hetzelfde feit te worden bestraft. "Er is een verkeersovertreding vastgesteld en de mensen hebben een boete van 0 euro gekregen. Wel, ze kunnen geen tweede keer beboet worden".
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom De Croo junior écht de regering deed vallen
    Niets is zoals het lijkt in de politiek en dat geldt zeker voor de Open VLD-er Alexander De Croo. Bijna twee jaar geleden trok hij de stekker uit de regering. Dit was niet omdat de regering Leterme geen vooruitgang boekte bij de institutionele hervormingen, maar dit had alles te maken met het feit dat Alexander De Croo in zijn eigen partij te maken had met enorme tegenwind van de clan Verhofstadt-Dewael en de clan rond Karel De Gucht. Na zoveel jaren had iemand van buiten deze twee traditionele VLD-clans het voorzitterschap bemachtigd en Alexander De Croo wou deze vernieuwing radicaal doortrekken. Doordat hij de regering deed vallen, kwamen er nieuwe verkiezingen en kon hij via de gebruikelijke manipulaties jongeren en eigen clangenoten laten verkiezen. De politieke crisis waarin we nu verzeild zijn, zijn dus een rechtstreeks gevolg van de interne partijpolitieke spelletjes van Alexander De Croo en zijn rivalen.

    De verkiezingen brachten geen mooi resultaat voor de liberale nieuwkomers, maar Alexander De Croo slaagde er toch in de verjonging door te voeren. Anderen die zich halsstarrig vastklampten aan hun oude clan verdwenen van het toneel. Zo ook verging het met de Verhofstadtgeile Annick De Ridder. Zij heeft ondertussen de politiek vaarwel gezegd en werkt nu bij de Antwerpse natiebaas Huts. De Croo is natuurlijk veel meer bezig met zijn eigen carrière dan die van de Belgische bevolking. De druk even opvoeren tegenover Di Rupo om dan net zo snel te zeggen dat Di Rupo beter verder doet, is gewoonweg belachelijk. Op het einde zullen jullie wel zien dat Alexander De Croo vooral bezig was met zijn eigen ministerpostje en populariteit.

    En als de media hem een beetje volgen wordt hij misschien wel de volgende "witte ridder" van de Vlaamse politiek. En we weten hoe het die andere "Witte Ridder" Marc Verwilghen verging... Ach, het is allemaal zo relatief en belachelijk. En de boer? Die ploegde voort... 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Koppeltje schrikt zich ongeluk door ontploffend riooldeksel

    Had dit koppeltje een beetje sneller gestapt, dan was het zwaar verbrand geweest. Toen ze door het centrum van Peterburough, een stad in het Britse graafschap Cambridgeshire, liepen, schoot er ineens een vuurbal enkele meters de lucht in vanuit een mangat voor hen. Volgens de brandweer kan de knal veroorzaakt zijn door oververhitte draden. Het koppeltje schrok zich een ongeluk. Bekijk de straffe beelden onder dit artikel.

    De knal deed de omringende gebouwen daveren op hun grondvesten en stuurde metershoge vlammen de lucht in, terwijl het koppeltje snel terugliep. Op de video onder dit artikel kan je zien hoe de knal het koppel totaal verrast. Onder het mangat zit een onderhoudsruimte met gereedschap van het telecombedrijf British Telecom, dat volop bezig is met te onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren.

    Het is al de tweede keer op drie weken tijd dat er een explosie plaatsvindt in dit mangat. De eerste knal gebeurde op 6 november en was veel zwaarder dan deze. Ook die eerste werd gefilmd door de camera's van de nachtclub Angels.

    De manager van de club, David Keetley, vertelt: "De knal was erg luid. De muren van mijn gebouw schudden helemaal. Ik zag vlammen en daarna grote rookpluimen. Ik haastte me naar buiten en zag dat het deksel van het mangat eraf gevlogen was."

    "Als het koppel een beetje sneller gestapt had, konden ze ernstig gewond geraakt zijn", gaat Keetley verder. "Het is akelig dat het nu al de tweede keer is dat dit gebeurt op dezelfde plaats. Dit mag geen derde keer gebeuren."
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo
    Strontium in kraantjeswater maakt van elke man homo"

    De burgemeester van de Peruaanse stad Huarmey is diep bezorgd over de hoge concentratie strontium in het kraantjeswater. Volgens burgervader Jose Benitez zal dit scheikundig element van alle mannen in zijn stad homo's maken. Dat meldt Pink News.

    Sinds kort wordt het drinkwater van Huarmey toegevoerd vanuit Tabalosos. Volgens een tv-zender uit de hoofdstad Lima wonen er in Tabalosos niet minder dan 14.000 homoseksuele mannen. En dat is volgens burgemeester Benitez enkel en alleen toe te schrijven aan de hoge concentratie strontium in het drinkwater.

    Mannelijke hormonen
    "Strontium breekt de mannelijke hormonen af", meent de burgemeester. "Nu ons drinkwater uit Tabalosos komt, zal het niet lang duren vooraleer we de weg opgaan van die stad en dat alle mannen homo' s zullen worden".

    Deze merkwaardige theorie doet menig wenkbrauw fronsen. Onder meer die van dr. Robert Castro Rodriguez, decaan van de faculteit Farmaceutische Scheikunde van de universiteit van Lima. Voor de Peruaanse openbare radio-omroep verklaarde hij dat grote concentraties strontium in het lichaam uiteindelijk kunnen leiden tot botkanker, bloedarmoede of cardiovasculaire complicaties. "Maar zeker niet tot homoseksualiteit", verzekerde de geleerde.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Koning Swaziland verstoot zijn twaalfde vrouw na ontrouw

    Op heterdaad betrapt met minister die bed had opengesneden om zich te verstoppen

    Mswati III met een van zijn nu dertien vrouwen.

    De 'Leeuw van Swaziland' heeft weer eens het wereldnieuws gehaald. De even beroemde als controversiële polygame Koning Mswati III duldt geen buitensporig gedrag in zijn uitgebreid huishouden van liefst veertien vrouwen. Nummer 12 kon per direct ophoepelen na een flirt met de minister van Justitie, een jeugdvriend van Nothando Dube (23). De minister, die het bed had opgesneden om zich te verstoppen, moest ontslag nemen en zit in de cel. Na zes jaar huwelijk doet haar vertrek wegens ontrouw (oh ironie) het vrouwenbestand van Mswati's harem terugvallen op 13. Voorlopig...

    Jonge maagden dingen tijdens een jaarlijks ritueel naar de gunsten van de koning (zie filmpjes onder dit artikel).
    Jonge maagden dingen tijdens een jaarlijks ritueel naar de gunsten van de koning (zie filmpjes onder dit artikel).
    Onze koningin aan de feestdis met Mswati III bij de viering van Kabila's 50ste verjaardag vorig jaar in Congo.
    Onze koningin aan de feestdis met Mswati III bij de viering van Kabila's 50ste verjaardag vorig jaar in Congo.


    De 43-jarige Koning Mswati III van Swaziland is een van de rijkste heersers in Afrika. Als vorst van de dwergstaat met dik een miljoen (veelal straatarme) inwoners beschikt de 'Leeuw van Swaziland' over een geschat vermogen van 100 miljoen dollar, zo'n 74 miljoen euro. In zijn decadent paleis dat zo'n miljoen euro heeft gekost beschikte hij over de diensten van liefst veertien vrouwen.

    Betrapt IN bed
    Nu moet Nothando Dube inrukken. Op haar 17de al trad de mooie Nothando toe tot de uitgebreide harem van Mswati, als twaalfde vrouw van 's werelds beroemdste polygamist. Een scheve schaats kost haar nu de felgebeerde plaats aan het peperdure hof. Toen haar echtgenoot op reis naar Taiwan was, glipte de koningin uit het paleis, vermomd in een legeruniform. Agenten van de geheime dienst betrapten Mswati's twaalfde vrouw op heterdaad toen ze met een jeugdvriend aan het rollebollen was op een hotelkamer. Letterlijk in het bed, want de man had de onderkant van het bed opgesneden en zich daar verscholen. Bezwarend element: het ging om Ndusimo Mamba, de minister van Justitie.

    Reed Dance
    Gevolg: huisarrest voor vrouw nummer 12, ontslag en celstraf voor de minister, die mogelijk zelfs een verbanning uit Swaziland wacht. Nathando Dube was buiten haar zinnen en probeerde te ontsnappen uit het paleis. Ze viel daarbij wachters aan met pepperspray. Zelf beweert ze dat ze eerst was aangevallen en zich enkel maar verdedigd heeft. En de koning zelf? Die zwijgt en neemt drastische maatregelen: zijn twaalfde vrouw vliegt onverbiddelijk en definitief uit zijn harem. Niet getreurd echter, want tijdens de jaarlijkse 'Reed Dance' kiest de 'Leeuw van Swaziland' al een nieuwe vrouw uit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zever gezever

    "Schedel van alien gevonden"

    Een gemummificeerde langwerpige schedel die gevonden is in Peru, zou wel eens het bewijs van het bestaan van buitenaardse wezens kunnen leveren. De vreemd gevormde schedel van bijna 50 cm, gevonden in de stad Andahuaylillas in de zuidelijke provincie Quispicanchi van Peru, stelt antropologen voorlopig voor een raadsel. Dat meldt The Daily Mail.

    De schedel heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo zit er een zachte plek in de schedel - een open fontanel - wat kenmerkend  is voor kinderschedels van een jaar oud. De schedel heeft echter ook twee grote kiezen, die weer horen bij volwassen mensen.

    "Niet menselijk"

    Antropologen uit Spanje en Rusland en Peru bestuderen op dit moment de vreemde schedel en lijken te concluderen dat het gaat om een 'niet menselijke' schedel. Door DNA-bepaling van  de overblijfselen van een oogbal zal binnenkort duidelijk worden of we daadwereklijk te maken hebben met een alien of met een menselijke schedel.

    Ritueel
    De alternatieve verklaring voor de bizarre vervorming van de schedel is dat hij kunstmatig werd vervormd, als onderdeel van een ritueel. In diverse culturen over de hele wereld (zoals Maya, Noord-Amerikaanse en bij Australische Aboriginals) werd het hoofd van de overledene gewikkeld in een strak doek. De techniek zou worden meestal uitgevoerd op een kind, omdat de schedel dan het soepelst is. Door deze procedure werd de schedel opgerekt en afgeplat. Met als gevolg een langwerpige schedel.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally

    Eddy Wally wil film opnemen met Sharon Stone

    Eddy Wally in 1991.

    Eddy Wally, die acht maanden geleden getroffen werd door een herseninfarct, wil hoe dan ook weer gaan zingen. 'Optreden is voor mij het beste medicijn. Ik leef van het applaus.' Wally heeft ook nog grote toekomstplannen: optreden voor de koning en de koningin en een film opnemen met de Amerikaanse actrice Sharon Stone.

    Sharon Stone. © BRUNOPRESS
    Sharon Stone.
    Dat vertelt de zanger in het weekblad Knack. Wally zijn vrouw Mariëtte verklaarde begin mei dat de linkerkant van Eddy's lichaam verlamd was en dat de kans op een terugkeer heel klein was.

    Optreden is volgens de zanger nodig om helemaal te genezen. 'Optreden is voor mij het beste medicijn. Als ik vroeger drie dagen niet op een podium had gestaan, begon ik te zeuren. Ik wil en zal weer zingen.' Eddy staat naar eigen zeggen over een paar maanden opnieuw in het Sportpaleis in België.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Startrekking across the universe

    Hawking: Het wordt tijd voor mensen om de aarde te verlaten

    De beroemde natuurkundige Stephen Hawking.

    Volgens de bekende Britse natuurkundige en kosmoloog Stephen Hawking wordt het voor het menselijk ras zo langzamerhand tijd om de aarde te verlaten. De geleerde heeft weinig vertrouwen in de mens. Onze zelfzuchtige en agressieve genen zullen de mens op aarde de das omdoen, vreest hij. Dat schrijft onder meer The Canadian Press.

    Hawking doet zijn uitspraken naar aanleiding van een nieuw programma op Discovery, 'Brave New World with Stephen Hawking'. De vijfdelige serie beschrijft en onderzoekt nieuwe technologieën die mogelijk de 21ste eeuw grondig zullen beïnvloeden.

    Grote ramp
    Hawking meent: 'Onze bevolking en ons gebruik van de eindige hulpmiddelen op de planeet Aarde groeien exponentieel, net als ons technisch vermogen om onze omgeving te veranderen voor goede of slechte doeleinden. Het wordt moeilijk om in de komende honderd jaar een ramp te voorkomen, laat staan in de komende duizend of miljoen jaar. Onze enige kans om op lange termijn te overleven is om niet te blijven hangen op de planeet Aarde, maar ons te verspreiden in de ruimte.'

    Door hersenen aangedreven pc
    Hawking breekt een lans voor de ruimtevaart. 'Bemande ruimtevluchten worden de toekomst. Studies over de mogelijkheden om de ruimte te koloniseren kunnen alleen maar aangemoedigd werden.' In zijn nieuwe tv-serie komt onder andere een computer uit Zwitserland aan bod die aangedreven wordt door onze hersenen, een auto zonder bestuurder die slim genoeg is om door de straten van San Francisco te navigeren en een robot die eruit ziet als een baby en die alles aangeleerd krijgt zoals een kind.

    Laser
    In latere afleveringen zal het ook gaan over genetisch gemodifieerde hersencellen en lasertechnieken die hersenkwalen kunnen bestrijden. Ook is er aandacht voor hoe mobiele telefonie nog meer invloed zal hebben op onze dagelijkse handelen en over lasers die objecten uitprinten in 3D. 'Er is nog zoveel dat ik zou willen doen,' besluit Hawking, die aan de neurologische aandoening ALS lijdt en slechts via een spraakcomputer kan communiceren. 'Er zijn nog zoveel vragen die een antwoord nodig hebben.' 'Brave New World With Stephen Hawking' ging zaterdag van start op Discovery World HD.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DADA DI RUPO

    "Di Rupo op weg naar koning voor ontslag als formateur"

    HLN update   Elio Di Rupo (PS) lijkt de handdoek te werpen na de aanslepende begrotingsonderhandelingen. De formateur is op weg naar de koning om zijn ontslag aan te bieden, meldt de VRT nieuwsdienst. Di Rupo verliet na minder dan een uur de vergadering met de zes voorzitters en trok meteen richting het kasteel van Ciergnon, waar de koning herstelt van zijn operatie.

    Verschillende partijen wijzen voor het spaak lopen van de onderhandelingen met een beschuldigende vinger naar de liberalen van Open Vld en MR. Zij zouden nieuwe voorstellen van de formateur als onvoldoende hebben bestempeld. Terwijl volgens vier andere partijen  ondertussen de limiet bereikt is. "Het enige wat ik vraag is wat Europa vraagt en wat de landen om ons heen al jaren doen. Dat zijn hervormingen om ons sociaal model veilig te stellen", verklaarde Open Vld-voorzitter Alexander De Croo voor aanvang van de vergadering die de formateur na minder dan een uur verliet.

    KO
    CdH-voorzitter Benoît Lutgen was de enige voorzitter die na afloop een verklaring aflegde. Hoewel hij ze niet expliciet bij naam noemde, was Lutgen daarbij bijzonder scherp voor MR en Open Vld. Hij had het daarbij over "onverantwoord gedrag", "slechte wil" en "electorale spelletjes" van twee partijen, die het land KO slagen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfbroer van Poetin

    Poetin is van Chinese origine

     

    Vladimir Poetin is van Chinese origine. Dat heeft zijn Chinese halfbroer bekend gemaakt. De Russische leider heeft dezelfde vader, maar kreeg de achternaam van zijn stiefvader. Poetin's moeder zou zwanger zijn geraakt tijdens een culturele uitwisseling tussen China en de Sovjetunie.

     
    Zijn
    44-jarige halfbroer Luo Yuanping woont in het dorpje Longzui en werkt in de landbouw. Toen het nieuw bekendraakte was Luo niet verrast.

    'Ik ben nog steeds mezelf,' zegt de halfbroer tegen een lokale tv-zender. 'Ik werk op het land en dat zal niet snel veranderen.'
    Vladimir Poetin.
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cement

    Nepdokter spuit billen patiënte in met cement

    Nepdokter Oneal Ron Morris, vrijdag gefotografeerd door de politie van Miami. © Miami Gardens Police Department

    De politie in het Amerikaanse Miami heeft vrijdag een nepdokter aangehouden die ervan wordt verdacht een patiënte te hebben geïnjecteerd met cement, olie, superlijm en een bandenplakmiddel. De patiënte was uitgekomen bij de zogenaamde arts na een zoektocht naar een betaalbare plastisch chirurg.

    De patiënte, een vrouw die in een nachtclub zou gaan werken en wat meer rondingen in haar lichaamsvorm wilde laten aanbrengen, betaalde mei vorig jaar 700 dollar (ruim 500 euro) voor een reeks injecties in en rondom haar billen.

    De behandeling door de 30-jarige Oneal Ron Morris leverde niet het gewenste effect op. Toen ze klaagde over pijn, stelde Morris haar gerust met de woorden: 'Maak je geen zorgen, het komt in orde. We blijven je gewoon inspuiten met het spul en dan komt het vanzelf voor elkaar.'

    Schaamte
    Om te herstellen van de behandeling van de nepdokter meldde de patiënte zich naderhand tot tweemaal toe in een ziekenhuis, maar durfde daar uit schaamte niet te vertellen wat er precies was gebeurd. De politie zegt lang jacht te hebben gemaakt op de dader en sluit niet uit dat er meer slachtoffers zijn die geen aangifte durven te doen omdat ze zich schamen.

    Enorm achterwerk

    De politie meldt dat Morris een man is die zichzelf uitgeeft voor vrouw. Op politiefoto's is te zien dat Morris zelf in het bezit is van opgezwollen lippen en een enorm achterwerk. Volgens een politiewoordvoerder is het waarschijnlijk dat de zogeheten arts de injecties eerst op zichzelf heeft uitgeprobeerd.

    Morris wordt beschuldigd van het valselijk uitoefenen van de medische professie met als gevolg het toebrengen van ernstige lichamelijke verwondingen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dom Blondje

    Blondje begrijpt roltrap niet helemáál...

    Een blond meisje heeft zich onsterfelijk belachelijk weten te maken door op een wel heel 'aparte' manier een roltrap te nemen. Het wicht stapte namelijk aan de verkeerde kant van de trap op...

    Omstanders kijken geamuseerd toe hoe het blonde ding zich naar boven worstelt, terwijl de trap meedogenloos naar beneden rolt.

    Het meisje heeft waarschijnlijk beneden niet goed opgelet toen ze op de trap stapte. Eenmaal bezig, zette ze dóór. Hoewel niet bijster snugger, kunnen we niets anders dan respect hebben voor haar koppigheid.

    Bovendien: wie heeft er nog een fitnessabonnement nodig na zo'n work-out?
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regering van Technocraten

    Naar een regering van Technocraten?

     

    Met de moeilijke regeringsvorming en begrotingsbesprekingen gaan er in dit land steeds meer stemmen op om een regering te vormen met zogenaamde technocraten. Ook onze VRT wou op dit idee inspelen, maar maakte een slechte keuze. Enkele dagen geleden opperde dat nationale zender dat bij voorbeeld de Genste professor Rik Coolsaet Minister van Buitenlandse Zaken zou kunnen worden. Is men bij de VRT naïef ofzo? Alle Belgische Professoren worden benoemd door politiek gestuurde machtscentra. In Gent heeft natuurlijk de loge voor het zeggen, in Leuven de Katholieke Zuil. Het voorbeeld van Rik Coolsaet is zeer slecht gekozen. Coolsaet was kabinetschef van SPA-er Willy Claes toen die minister van Buitenlandse Zaken was. Toen Claes werd weggepromoveerd naar de NATO, zat de taalkundige Coolsaet zonder job. Dat kon de SPA natuurlijk niet hebben. En men bedacht een noodoplossing voor de ex-kabinetschef. Hij zou professor worden in een richting waar nooit had voor gestudeerd en zonder doctoraat! Dat was zelden gezien in de academische geschiedenis van ons land. Zo iemand als technocraat voorstellen is toch serieus over. Coolsaet heeft zijn academische carrière te danken aan de socialisten en de loge. Denken dat die man nu een neutrale houding gaat aannemen is toch wel zeer naïef.

    Indien men eerlijk is kan een technocratische regering enkel worden samengesteld door mensen die NIET afkomstig zijn van de overheid. Want zeg nu eens eerlijk alle topambtenaren, gelijk waar, werden politiek benoemd. Zelfs de semi-overheidsbedrijven zitten vol met politieke benoemingen. Iemand als een Ingrid Lieten is toch wel alles behalve een neutrale technocrate.

    Het idee van een technocratische regering is goed indien men de mensen uit de privé-sector aantrekt of bij voorbeeld filosofen of schrijvers. Maar blijf aub van de ambtenarij en aanverwanten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokters

    "Hoe komt die Buzz Lightyear in mijn achterste?"

    Deze Buzz Lightyear zal zich het heelal wellicht anders voorgesteld hebben.
    Een verdwaalde Barbiepop.
    Een verdwaalde Barbiepop.
    Waar heb ik mijn iPhone nu weer achtergelaten?
    Waar heb ik mijn iPhone nu weer achtergelaten?
    Drie dokters uit Californië hebben een boek gepubliceerd over wat de mensen zo allemaal inslikken of in hun aars stoppen. Het werkstuk kreeg de titel 'Stuck Up' en brengt een hele reeks röntgenfoto's als bewijs van de ongetwijfeld pijnlijke uitschuivers die hun patiënten maakten.

    "Gestruikeld en gevallen"
    De auteurs schrijven dat de patiënten veelal dingen in hun aars stoppen om hun seksueel leven een andere dimensie te geven. "Meestal komen ze dan af met de uitvlucht dat ze naakt een huiselijke klus aan het uitvoeren waren, struikelden en met hun poep op het voorwerp in kwestie vielen. Met als gevolg dat de vreemdste spullen in hun achterste belanden", aldus een van de schrijvers.

    Indrukwekkend palmares

    Zo verging het zogezegd de man die zich op de spoeddienst aanmeldde met de melding dat er een Buzz Lightyear-figuurtje in zijn anus stak. Andere verborgen schatten op het palmares van de dokters: een Barbiepop, een bril, een iPhone of nog een paar kinderschoentjes.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!