Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    10-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speedpass Walibi en ongelijkheid
    Vanavond zag ik een mooi staaltje televisie op Terzake. Eerst Bartje Somers van open VLD in debat met Ben Weyts van het NVA. Ben Weyts heeft wat zijn voorkomen tegen. Hij heeft iets "nurdsachtig" over zich, een beetje als de CD&V-voorzitter Wouter Beke. Maar eerlijk gezegd vind ik Beke er zelfs nog intelligenter uitzien. Inhoudelijk daarentegen hield Weyts goed stand tegenover Bartje Somers die wel taalvaardiger is. De VLD zegt niet langer voor een confederale staat te zijn, maar lanceert tegelijkertijd een aantal voorstellen die veel verder gaan dan sommige confederalisten durven dromen. Eigenlijk weten de Vlaamse liberalen van geen hout pijlen meer maken. Ze zien hun aanhang maandelijks afkolven en blazen dan weer warm en dan weer koud. Gwendolyn Rutten roept ineens van de daken dat ze niet langer voor een confederalisme zijn en wordt direct teruggefloten door Fientje Moerman die terecht opperde dat een congres daarover dient te beslissen. Eigenlijk opnieuw een afgang voor Rutten dus. Ik ken maar één liberaal kopstuk die ooit een bocht van 180 graden kon maken en dat was Guy Verhofstadt met zijn "snel-Belgwet". De meeste partijgenoten van de grote leider slikten dat toen, maar de partij verloor toen enorm veel kiezers. Rutten heeft die macht totaal niet. Zij is een gekende marionnet van Karel De Gucht, maar De Gucht heerst slechts over een deel van de partij en dus niet over de Verhofstadtclan en de Decrooclan. De VLD maakte dus opnieuw een slechte beurt bij de bevolking.

    Het tweede deel van Terzake ging over het feit dat men bij Walibi een fastpass kan kopen om zo langere files te vermijden. Ongelofelijk maar tientallen Vlamingen vonden deze fait divers belangrijk genoeg om over te discussieren. De kopman van PVDA kwam zelfs naar de studio van Terzake om te poneren dat deze maatschappij fundamenteel ongelijk is en dat "de ongelijkheid voortkomt vanaf de geboorte."
    Ik ben het daar fundamenteel oneens mee. Geld is niet het belangrijkste element om het als kind ver te brengen in het leven. Het belangrijkste is een goede opvoeding! Vele kleinburgerlijke mensen hebben hun kinderen dikwijls een goede eerlijke opvoeding meegegeven. En kinderen uit zulk nest zullen het dikwijls veel verder brengen dan rijkeluiskinderen die alles in hun leven cadeau hebben gekregen. België is via haar onderwijssysteem en sociale ondersteuning wellicht het land waar elkeen mits een goede opvoeding het enorm ver kan schoppen in het leven. Ik ben zelf als kind niet verwend en moest mijn slaapkamer delen met mijn zus. Maar hard werken en goed Uw best doen op school werd er met de paplepel ingegeven. En daarom dat zowel ik als mijn zus een universitair diploma behaalden. We kregen via onze opvoeding de juiste waarden mee in het leven.

    Ik geef toe in sommige regionen van ons maatschappelijk bestel is de afkomst nog determinerend. Zonen van bekende politici van links tot rechts krijgen momenteel meer kansen dan gedreven nobody's. Ook dat is een gevolg van de desastreuze regeringen Verhofstadt. Verhofstadt wou immers internationaal indruk maken en vergrootte daarom de kieskringen tot het provinciaal niveau. Gedaan met de gebruikelijke lokale opklimmers...Derderangsfiguren à la Jean-Jacques De Gucht zetelen daarom momenteel in de Senaat of het Parlement. Dat komt natuurlijk de kwaliteit niet ten goede.
    In feite krijgen we op die manier dezelfde situatie op "democratisch" vlak zoals we die kennen bij de monarchie, waar we een kroonprins hebben die door vriend en vijand omschreven wordt als onkundig.  Maar in de bedrijfswereld maakt een tweederangsfiguur als zoon geen enkele kans. In deze wereld overleeft geen enkele grote onderneming een complete loser als baas.

    Als de communisten van PVDA eerlijk zijn, dienen ze te beamen dat een socialistische maatschappij meer sociale onrechtvaardigheid in zich draagt dan onze gecorrigeerde liberale maatschappij. Kijk eens naar de DDR of ex-Sovjetunie. Apparatsjiks kregen topfuncties in fabrieken die slechts linkerschoenen produceerden of andere gekende flaters van het Oostblok.

    Neen, ik durf zelfs te stellen dat we te ver zijn gegaan met onze sociale herverdeling. We ontnemen ondernemers de moed om hun nek uit te steken. Ze worden langs alle kanten belast en ze kunnen sinds kort zelfs niet meer met een degelijke bedrijfswagen rondrijden zonder dat ze er extreem zwaar worden voor belast. Ik heb te doen met die sukkelaars die elke maand 800 euro voordeel van alle aard aan hun been krijgen omdat ze met een Touareg rondrijden. Jezus, wil men nu werkelijk van dit land een natie maken met alleen maar 2PK's? Hoe een mal figuur slaan wij niet in de wereld met zo beknotte geest? Men doet maar...ik heb mij al lang in mijn lot gesteld. Dankzij mijn statuut weet ik waar ik binnen 5 jaar en 10 jaar zal staan. Zogezegde kwaliteitscontroles en peperdure studies maken niets uit in dit land. Dat dient enkel om de bevolking en de media te sussen. Je moest eens een vlieg zijn en op de Brusselse ministeries langskomen...


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rol Descheemaecker in Fyradossier

    Ik heb tijdens mijn werk al contact gehad met NMBS-topman Marc Descheemaecker en ik moet zeggen dat ik erg ontgoocheld ben in hem. Hij stelt zich achter de schermen dikwijls zeer arrogant en autoritair op en is overigens niet overal geliefd bij de NMBS. Natuurlijk dat hij na rampen op de eerste rij gaat zitten in de kerk, maar ik durf niet beweren dat hij het allemaal oprecht meent. Voor mij lijkt het er soms op dat hij graag de camera's opzoekt.

    Iedereen weet dat Descheemaecker weinig kans maakt op het behoud van zijn rijkelijk betaald zitje. Dat heeft natuurlijk weinig te maken met zijn kwaliteiten, maar alles met zijn politieke kleur. De VLD heeft veel politiek gewicht verloren de voorbije jaren en daarom kunnen de liberalen niet meer voldoende wegen op de besluitvorming. Dat systeem is natuurlijk oneerlijk en intriest. Topmensen die baas worden van OVAM omdat ze de vrouw zijn van SPA-er De Batselier of NMBS-baas worden omdat ze bevriend zijn met Marc Verwighen. Marc Verwilghen is ondertussen politiek geliquideerd en Descheemaecker blijft wat verweesd achter.

    Reeds enkele weken geleden hoorde ik Descheemaecker op televisie verkondigen dat hij zijn zitje dreigde kwijt te spelen omwille van zijn houding in het Fyradossier. Larie en apekool. Alles valt of staat met zijn politieke kleur en die is momenteel spijtig genoeg de verkeerde.

    En nu maakt hij het dossier van de Fyra over aan het Gerecht. Ik heb een zeer dubbel gevoel bij deze actie van Descheemaecker. De enige die van in het begin tot op het einde betrokken was bij de aanbesteding was enkel en alleen Marc Descheemaecker! De andere leden veranderden door de jaren heen, terwijl Descheemaecker bleef zitten. Dat net hij nu de indruk wekt dat er iets is fout gelopen is heel bizar.

    Voor mij zijn er drie hypotheses: Marc Descheemaecker wil zich in the picture werken om nadien te kunnen zeggen dat hij wordt opgeofferd omwille van zijn houding in dit dossier. Hetgeen ik Larie en apekool vind.

    Ofwel kiest hij voor de aanval omdat dat de beste verdediging is. Als er tijdens de aanbesteding iets is fout gelopen, moest hij het als eerste geweten hebben. En nu wekt hijzelf de indruk dat er iets buiten zijn weten gebeurd is.

    Ofwel weet hij meer en is er een nieuw Agustaschandaal op komst. Misschien is deze klacht dan een manier om op zijn stoel te kunnen blijven zitten  omdat men na de media-aandacht geen socialist meer kan benoemen op zijn stoel.

    PAS OP! Dit zijn maar hypotheses. Ik wil het niet voor waarheid verkondigen. De toekomst zal uitwijzen welke hypothese de juiste was. Maar écht koosjer zal het dossier nooit worden

    NMBS maakt Fyra-dossier over aan parket

    door | Bron: De Standaard

    NMBS maakt Fyra-dossier over aan parket
    Foto: Marc Herremans - Corelio
    Na een onderzoek van advieskantoor Ernst & Young naar de aanbestedingsprocedure voor de Fyra-treinen, besliste de NMBS het hele aanbestedingsdossier over te maken aan het parket in Brussel. Dat zei NMBS-topman Marc Descheemaecker in de Kamercommissie Infrastructuur. Het gaat niet om een klacht, maar de ceo heeft het rapport 'ter kennis gegeven' van de procureur des konings.

    Descheemaecker was door de commissie Infrastructuur uitgenodigd voor een gedachtewisseling. Hij gaf er aan dat hij op 22 februari persoonlijk aan Ernst & Young de opdracht had gegeven een audit uit te voeren over het aankoopproces voor de periode van 2000 tot 2004. Dat rapport belandde op 24 mei op zijn bureau en werd een week later besproken op de Raad van Bestuur van de NMBS.

    Over de inhoud van het rapport wilde Descheemaecker niet al te veel details kwijt, behalve dat Ernst & Young drie elementen heeft bekeken, waaronder naast de evolutie van het aankoopproces ook de financiële situatie van AnsaldoBreda, de Italiaanse constructeur van de Fyra. Voor het overmaken van het rapport beroept Descheemaecker zich op artikel 29 van het Wetboek van Strafvordering, om als gedelegeerd-bestuurder van een nv van publiek recht melding te maken van mogelijke onregelmatigheden.

    Het lijkt er dus wel op dat het aantal onregelmatigheden in het dossier groot genoeg was o het volledige dossier over te maken aan het Brusselse parket. Dat gebeurde volgens NMBS-ceo Descheemaecker op 3 juni.

    Lang gevochten

    'Ik ben blij van de AnsaldoBreda-treinen af te zijn, nadat ik er in 2003 al heel lang heb tegen gevochten', verklaarde de NMBS-ceo nog. Voordien had hij een tijdspad gegeven over de totstandkoming van het akkoord met de Italianen. In 2000 was immers sprake van elf hst-stellen om de verbinding tussen ons land en Nederland te realiseren - een aantal dat het management in 2003 nog bevestigde. 'Ik verheel niet dat er toen intense, zelfs bitse discussies hebben plaatsgevonden in het directiecomité om de eventuele aankoop ter discussie te stellen', zei Descheemaecker, die toen in dat comité zetelde.

     

    Uiteindelijk werd beslist geen elf maar drie treinen te bestellen. In mei 2004 werd het contract met AnsaldoBreda ondertekend, voor levering in 2007. Nederland hield vast aan zijn vijftien treinen. Later kwam er daar nog één bij voor de verbinding tussen Den Haag-Breda-Antwerpen-Brussel. Dat was in 2005, toen ons land had aanvaard die verbinding te laten inleggen. Nederland dreigde toen immers met een miljoenenclaim tegen ons land in verband met rittijdproblemen. Probleem was dat daarvoor extra rollend materieel nodig was. Volgens de ceo zou dat de NMBS vijftien jaar lang met een jaarlijks verlies van 15 miljoen euro hebben opgezadeld. 'De NMBS heeft steeds geweigerd die trein aan te kopen zonder financiële dekking', luidde het.
     
    Informatieonderzoek

    De Brusselse onderzoeksrechter Bruno Bulthé bevestigt dat hij gisteren per post het dossier ontvangen heeft en is een informatieonderzoek gestart. In praktijk betekent dit dat betrokkenen bij het dossier opgeroepen en verhoord kunnen worden. 

    Als bij het informatieonderzoek blijkt dat er strafbare feiten gepleegd zijn, wordt er overgegaan tot een strafrechtelijk onderzoek.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie geiten aangehouden

    De geiten werden intussen naar een dierenasiel overgebracht. © AP.

    In de Indiase stad Chennai heeft de politie drie geiten aangehouden die hun nieuwe patrouillewagen hadden beschadigd. De eigenares van de zondebokken riskeert een veroordeling wegens nalatigheid. Dat meldt The Times of India.

    De drie geiten maakten deel uit van een kudde die naar verluidt over de politiewagen liep. Volgens de politie hebben de geiten al eerder wagens beschadigd, maar nu zijn ze te ver gegaan met hun "aanval" op hun nieuwe patrouillewagen.

    "We hadden de wagen nog maar twee dagen", klaagt een politieofficier. De ruitenwissers en de voorruit werden beschadigd, en de dieren lieten ook krassen achter op het kofferdeksel.

    "We hebben de drie geiten meegenomen naar het politiekantoor en zijn op zoek naar hun eigenaar", verklaarde de man aan de krant.

    Die is inmiddels gevonden: de 37-jarige Mary Arogynathan riskeert een veroordeling wegens het nalatigheid, de geiten werden overgebracht naar een dierenasiel.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische lente in Turkije

    Man werd geraakt door een kogel, schutter is onbekende persoon

    © ap.

    In Turkije beweert men steeds dat men een Europees land is, terwijl het grondgebied voor 80% in Azië ligt. En ook in Turkije is nu een "Arabische lente" uitgebroken.

    Het klinkt altijd mooi en doet ons in Europa denken aan de Praagse lente of de Hongaarse opstand tijdens de donkerste dagen van het communistische Oostblok. Maar dat is het niet. We hebben ondertussen in Tunesië en Egypte kunnen zien tot wat deze opstanden leiden. Een bepaalde heersende clan wordt gewoon vervangen door een andere en voor de bevolking is het resultaat zeer mager. Al de Arabische lentes hebben steeds geleid tot een meer orthodox-islamitisch beleid, met meer Sharia en minder rechten voor de vrouw.

    In feite is dit proces al 40 jaar aan de gang. Na de dekolonisering kort na de Tweede Wereldoorlog kozen de nieuwe Arabische leiders voor een Westerse Europese koers. De Sjah van Perzië (Iran) leidde een Westers bestaan met overvloedige luxe en was gehaat bij het volk. Hij werd afgezet en er verscheen een radicale geestelijke leider op de voorgrond, Khomeinie en sindsdien is het land alleen maar verder geïsoleerd geraakt.

    Heel dikwijls zorgen de opstanden in de Arabische wereld ervoor dat de bevolking van de drop in de regen terecht komt. In Syrië heeft men de gekende burgeroorlog, waarin radicale "Belgen" meevechten tegen de regeringstroepen. Wie moet het Westen steunen? Moet men de totaal onkundige Guy Verhofstadt volgen in zijn zoveelste debacle of moet men de dictator steunen?

    Rusland en West-Europa staan hier rechtover elkaar. De Russen zijn helemaal niet islamitisch gezind. Vrouwen die in Rusland met een hoofddoek rondlopen worden direct aangevallen en de politie komt niet tussen! In West-Europa zijn we veel gematigder. Maar moeten we zoals de oud-Dendermondenaar Verhofstadt het predikt achter de zoveelste islamitische opstand lopen. Moeten wij de ene dictator helpen vervangen door een islamistisch regime?

    Ik heb een déjà vu. Ik herinner mij hoe Frankrijk zich populair wou maken eind de jaren 1970 door Khomeinie met een vliegtuig van Air France naar zijn geboorteland terug te vliegen. Nadien bleek diezelfde Khomenie verantwoordelijk voor de uitbouw van radicaal islamistisch land. Gaat Verhofstadt typetjes à la Sharia for Belgium helpen in een strijd tegen de Syrische president? Waar daar gaat het defacto wel om. Ik denk dat Europa best niet tussenkomt in dit conflict en enkel humanitaire hulp biedt. Maar kiezen tussen de dictator en de opstandelingen is kiezen tussen de pest en de cholera.

    En nu is Istanboel aan de beurt. Is dit een omgekeerde opstand van seculiere jongeren tegen de conservatieve regering? Of zal het net zoals in Tunesië leiden tot een nog meer Islamitisch regime? Ik houd mijn hart vast.


    Een jongeman van 22 jaar is gisteren in het ziekenhuis overleden nadat hij geraakt was door een kogel tijdens een betoging in het zuiden van Turkije. Dat meldt de private televisiezender NTV.

    © ap.
    © epa.
    Volgens de zender, die zich baseert op een mededeling van de lokale overheid van de provincie Hatay, raakte de man ernstig gewond door schoten die werden afgevuurd door een onbekende persoon. De mededeling verduidelijkte dat de jongeman later stierf in het ziekenhuis.

    Het gaat om het tweede overlijden dat verband houdt met de grote betogingen die sinds bijna een week in Turkije gehouden worden. Volgens een parlementslid van de belangrijkste oppositiepartij CHP, Hasan Akgol, was het slachtoffer lid van de jongerenafdeling van zijn partij.

    De politie is volgens de televisiezender een onderzoek begonnen naar de omstandigheden van het overlijden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen zijn zot geworden

    video De politie van New York heeft onlangs een brief ontvangen waarin ze wordt herinnerd aan een wet uit 1992 die vrouwen toestaat om bij hoge temperaturen naakt rond te lopen in de straten van de stad. Vreemd genoeg is die wet tot op vandaag nog nooit nageleefd.

    Iedereen gelijk voor de wet klinkt het. Zowel mannen als vrouwen mogen met een ontbloot bovenlichaam rondlopen in de 'Big Apple'. De wet bestaat al meer dan 20 jaar, maar werd eigenlijk nog nooit gerespecteerd.

    Ter herinnering aan die bijzondere regelgeving werd onlangs een brief verstuurd naar 34.000 New Yorkse politieagenten. Dat meldt de krant The New York Times. Volgens de wet uit 1992 is het verboden om vrouwen die met ontbloot bovenlichaam rondlopen, te arresteren. Als er zich een menigte rond de vrouw verzamelt, moet de politie ervoor zorgen dat de dame in kwestie met rust wordt gelaten.

    Feministes van Femen zullen in de Big Apple een andere manier moeten zoeken om opvallend actie te voeren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lagerfeld verliefd op kat
    © epa.

    Karl Lagerfeld is verliefd op zijn siamese kat Choupette. Hij omschrijft de passie die hij voor het dier voelt als de liefde van zijn leven. "Er is helaas nog geen wet die het huwelijk mogelijk maakt tussen mens en dier. Ik had nooit gedacht dat ik zo verliefd zou kunnen worden op een kat."

    Op de vraag van CNN's Alina Cho in het modeprogramma 'Fashion Week: Backstage Pass' of de kat ook een privévliegtuig en drie dienstmeisjes verdient, antwoorddde het Chanel-icoon: "Ja, waarom niet."

    Choupette heeft ruim 27.000 volgers op Twitter.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is...
    Nancy en Donald Featherstone. © Joe Donnelly.

    Terwijl de ene zijn liefde voor zijn patner betuigt met een grote bos rozen of een romantisch weekend naar Parijs, pakt een Amerikaans koppel uit Massachusetts het wel heel erg origineel aan. Zo stemmen Donald en Nancy Featherstone hun outfit al 33 jaar zo goed als mogelijk af op die van elkaar om aan de hele wereld te tonen dat ze bij elkaar horen.

    Het koppel bezit samen over maar liefst 600 identieke kledingstukken. Aangezien de meeste merken hun mannen- en vrouwenlijn niet te hard op elkaar laten afstemmen, is Nancy verplicht om hun 'liefdespakjes' zelf te ontwerpen. Niet dat ze dat erg vindt, integendeel, want zo is de 60-jarige dame er zeker van dat haar jurkje perfect past bij het hemd van haar grote liefde.

    Nochtans verliep alles in het begin niet van een leien dakje: "Donald droeg enkel hemden met lange mouwen, een das en een pak. Beetje bij beetje ben ik er uiteindelijk in geslaagd om wat kleur in zijn garderobe te brengen. Intussen zijn de felle bedrukkingen de basis van onze identieke kleerkast geworden", aldus een fiere en dolenthousiaste Nancy aan The Daily Mail.

    Ook op de dagen waarop het koppel niet bij elkaar is, zorgen ze ervoor dat ze er netjes hetzelfde uitzien. Met een kort telefoontje naar hun levensgezel spreken ze af welke outfit die dag op het programma staat.

    Wie benieuwd is naar meer kiekjes van het tweelingskoppel, kan via deze link meer foto's bekijken.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met enkelband pleegt 20 inbraken
    © photo news.

    In Ohio heeft de politie een man gearresteerd die de voorbije maand ruim twintig inbraken en diefstallen pleegde. Merkwaardig is, dat de 37-jarige James Kilmire zijn misdrijven pleegde terwijl hij een enkelband droeg.

    Kilmire werd vorige vrijdag eerder toevallig opgepakt op de parking van een Walmart in Akron. Met zijn arrestatie kwam een einde aan de indrukwekkende reeks inbraken die hij de voorbije maand in de regio pleegde.

    De hardleerse crimineel kreeg op 11 april zijn enkelband om nadat hij een week eerder veroordeeld werd voor een inbraak. Kilmire werd opgesloten in de gevangenis van Summit County. Op 5 juni moet hij voor de rechter verschijnen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JOEPIE! Verhofstadt stopt op 11 april 2019
    Guy Verhofstadt. © reuters.

    Ex-premier Guy Verhofstadt (Open Vld) is van plan om op zijn 65ste een punt te zetten achter zijn politieke carrière. Dat heeft hij in het televisieprogramma 'Café Corsari' (Eén) gezegd. Verhofstadt werd op 11 april zestig.

    Doorgaan tot zijn zeventigste of ouder, zoals Wilfried Martens en Herman De Croo doen, ziet Verhofstadt niet zitten. "Mijn virtuele finishline is de pensioensgerechtigde leeftijd van 65 jaar", zei hij gisterenavond. Ook een terugkeer naar de Gentse politiek, is hij niet van plan. "Je kan je gedrevenheid ook op andere manieren laten blijken", zei hij. "Ook in het schrijven bijvoorbeeld kan je je temperament kwijt."

    Verhofstadt was premier van 1999 tot 2008. Nu is hij fractieleider van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa in het Europees Parlement.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy Willockx veroordeeld voor vluchtmisdrijf

    SINT-NIKLAAS - Freddy Willockx is woensdag door de politierechter in Sint-Niklaas veroordeeld voor vluchtmisdrijf.

    De voormalige SP.A-burgemeester was vorig jaar na een voetbalwedstrijd op Sportkring Sint-Niklaas met zijn auto tegen de geparkeerde wagen van de scheidsrechter gereden. Willockx keerde daarna huiswaarts. Een man die getuige was van het ongeval, had de nummerplaat van zijn wagen echter genoteerd.

    De politie zocht de ereburgemeester van Sint-Niklaas meteen thuis op. Willockx gaf de feiten onmiddellijk toe. Hij verklaarde dat hij had gemerkt dat hij de wagen had geraakt, maar geen schade had gezien.

    Omdat Willockx dringend naar huis wou om bij zijn terminaal zieke vrouw te zijn, was hij niet langer ter plaatse gebleven.

    De minister van staat excuseerde zich tijdens zijn proces voor wat er was gebeurd. Hij gaf ook aan dat de bewuste scheidsrechter goed had gefloten en dat de aanrijding zeker niet opzettelijk was gebeurd.

    De politierechter had begrip voor het verhaal van Willockx en verleende hem daarom opschorting van straf. Daardoor komt de veroordeling niet op zijn strafblad te staan.

    Voor de aanrijding op zich werd Willockx vrijgesproken.

    De rechter oordeelde dat de parking waar het ongeval gebeurde geen openbare weg was. De schade aan de auto van de betrokken scheidsrechter bleef beperkt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toekomstige koningin werd verwekt in biljartzaal

    “Prinses Elisabeth verwekt in Thaise slaapkamer, keuken, badkamer, trappenhal, nogmaals slaapkamer en biljartzaal”

    BANGKOK – Fernand Huts, bedrijfsleider van het Antwerpse logistieke bedrijf Katoen Natie, heeft het preutse imago van prins Filip en prinses Mathilde een ferme deuk bezorgd op hun handelsmissie in Thailand. In een toespraak in aanwezigheid van het prinsenpaar deed hij een boekje open over de omstandigheden toe waarin prinses Elisabeth, de oudste dochter van Filip en Mathilde, werd verwekt tijdens een vorig bezoek van het prinsenpaar aan Thailand. Filip en Mathilde waren op bezoek in de industriezone Map Ta Phut, enkele honderden kilometers van de hoofdstad Bangkok, om het nieuwe distributiecentrum van Katoen Natie te openen, toen Huts zijn onthutsende uitspraken deed.

    Huts: “Kinky als ze is, wilde Mathilde het daarna ook nog op een paar openbare plaatsen doen”

    “Thailand is het land van hongerlonen, kindersterfte en prostitutie, maar ook van romantiek,” oreerde de baas van Katoen Natie. “Bij de opening van een andere logistieke hal op 14 februari 2001 waren de prins en de prinses hier ook. 14 februari, dat is Valentijnsdag, ook hier in Thailand. Het was me opgevallen dat de prins en de prinses toen verstek lieten gaan voor het avonddienst. De hotelmanager, een goeie vriend van me, wist later te vertellen dat het prinselijke paar wild tekeer ging in de slaapkamer van hun luxe-appartement. En daarna hebben ze de oudste beweging ter wereld liggen maken in de aangrenzende keuken, zonder boe of ba boenk op de tafel. Toen hadden ze er nog niet genoeg van, en hebben ze liggen rampetampen in het bubbelbad, op de badkamervloer, en in de douche. En kinky als ze is, wilde Mathilde het daarna ook nog op een paar openbare plaatsen doen. Gewoon voor de kick hebben ze dan liggen buffelen als prehistorische dieren in de trappenhal. Na klachten van de andere gasten hebben ze ze zelfs beleefd moeten vragen om de biljartzaal te verlaten. Naar verluidt heeft het personeel nog de hele nacht wilde oerkreten uit allerlei kamers van het hotel horen opstijgen. En kijk, een kleine negen maanden later is prinses Elisabeth geboren.”

    Consternatie

    De ontboezemingen zorgde voor lichte consternatie. De prins en prinses hoorden de hele toespraak echter aan zonder tussen te komen, al liepen hun kaken zichtbaar steeds roder aan. De omgeving van de prins, duidelijk verveeld met de affaire, probeerde vragen van de pers af te blokken. Maar dat was buiten Huts zelf gerekend. Op de vraag of hij zo niet voor een protocollair incident zorgde, antwoordde hij dat hij van protocol niets kent. Om daarna zijn verhaal nog eens over te doen. En nog eens. En later aan de bar van het hotel nog eens.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurman drugsdealer opgepakt

    Buurman van drugsdealer blijkt gevaarlijke nationalist

    ANTWERPEN – De politie en het parket van Antwerpen zijn vanmorgen binnengevallen in een woning in Deurne. De speurders namen onder meer een enorme hoeveelheid radicaal-nationalistisch propagandamateriaal in beslag. Een 42-jarige nationalist werd opgepakt.  

    De inval vond plaats na klachten van buurtbewoners over vendelzwaaien en Vlaamsnationale gezangen

    De inval vond plaats na herhaalde klachten van buurtbewoners over mogelijk vendelzwaaien en Vlaamsnationale gezangen in de woning. De lokale recherche kreeg daarbij steun van de staatsveiligheid. Binnen troffen de speurders naast tonnen propagandamateriaal en rechtse pamfletten ook enkele tientallen Vlaamse Leeuwenvlaggen aan. Ook cd’s van het Vlaams Nationaal Volkszangfeest en het verzameld werk van Hendrik Conscience werden in beslag genomen. Daarin zouden geheime plannen zijn verborgen om een onafhankelijk Vlaanderen uit te roepen na de verkiezingen van 2014, maar dat bericht kon het parket nog niet bevestigen.

    Bij de inval kon ook meteen een verdachte gearresteerd worden. Het gaat om een 42-jarige Vlaams-nationalist, die al jarenlang zou ijveren voor een onafhankelijk en rechts Vlaanderen. Hij stond al bekend bij het gerecht, de staatsveiligheid en de nationale media als ‘gevaarlijk’.

    “Het is natuurlijk niet zo verrassend als je in Antwerpen naast een Vlaams-nationalist blijkt te wonen”, reageert zijn naaste buurman, de drugsdealer Zlatan B. “Het verbaast me ook niet helemaal gezien de aard van de bewoner, de vlaggen in de tuin en de uren waarop hij actief was. Hij vertrok altijd ‘s morgens vroeg in zo’n dikke wagen, en kwam ‘s avonds maar heel laat terug thuis. Altijd zag hij er verdacht opgejaagd en achterdochtig uit. En ongezond mager. Zó vermagerd in het afgelopen jaar. Dan weet je het wel. Die man wordt van binnenuit opgevreten door haatgevoelens.”

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turtelboom wil peuters bestraffen

    Turtelboom: ‘Alle straffen vanaf zes maanden uitgevoerd’

    Erg jonge criminelen ontlopen volgens de minister immers nog te vaak hun straf

    BRUSSEL – Al wie vanaf vandaag veroordeeld wordt en ouder dan zes maanden is, zal niet langer aan zijn opgelegde straf ontsnappen. Dat heeft justitieminister Annemie Turtelboom (Open VLD) beslist. Erg jonge criminelen ontlopen of ontkruipen volgens de minister immers nog te vaak hun straf. Door de overvolle gevangenissen werden in de afgelopen jaren immers honderden juridische sancties niet uitgevoerd, en gingen of kropen minderjarige daders vaak vrijuit. Turtelboom wil om de gevangenissen te ontlasten echter werk maken van alternatieve straffen, zoals een pedagogische tik, een kwartier in de hoek of zonder eten naar bed.

    In juni vorig jaar besliste Turtelboom al om meer celstraffen onder de drie jaar effectief uit te voeren. Honderden stoute peuters lopen vanaf dan het risico door de beslissing opgesloten te worden. Toch kwam het meestal niet zover, aangezien de trage rechtsgang maakt dat veelal de zaak of de peuter verjaarde. Boze ouders en peuters dreigden toen met acties, maar nu gaat de minister nog een stap verder. Toch klinkt er ook opluchting dat ten minste kinderen onder de zes maanden klaarblijkelijk buiten vervolging zullen worden gesteld.

    Ook de directie en vakbonden van de gevangenissen reageren geprikkeld. “Wij betreuren dat hierover geen overleg is geweest”, vertelt Leif Straffen, directeur van de gevangenis in Sint-Gillis. “De minister heeft het met ons enkel gehad over de duur van de straffen, niet over de leeftijd van de veroordeelde. Onze infrastructuur is hier niet aan aangepast”. Zo ontbreekt het de gevangenissen aan voldoende fopspenen, pampers en teddyberen. “Wij kampen nu al met een zware overbevolking. Met deze beslissing wordt het pas helemaal een peutertuin hier.”

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GASBOETE VOOR PARLEMENTARIERS

    Commissieleden Binnenlandse Zaken krijgen GAS-boete voor slordig wetgevend werk

    BRUSSEL – De volksvertegenwoordigers die deel uitmaken van de Kamercommissie voor Binnenlandse Zaken en Administratieve Aangelegenheden hebben een GAS-boete gekregen. Slordig wetgevend werk zou aan de basis van de sanctie liggen.

    Commissievoorzitter Siegfried Bracke vindt de boete een ‘aanfluiting van de scheiding der machten’.

    Een Brusselse GAS-ambtenaar stelde woensdag vast dat de leden van de Kamercommissie een samenscholingsverbod schendden. “Er was duidelijk iets op til. Een man of twintig was iets in een achterkamer aan het bekonkelfoezen waarvan ik het arbitraire vermoeden had dat het wel eens voor grote maatschappelijke overlast zou kunnen zorgen.Dat zag ik even nadien ook bevestigd: ze waren de GAS-wet aan het verstrengen, iets waar heel wat buurtbewoners nog last van zullen ondervinden. Voor dat slordig wetgevend werk kon ik dus niet anders dan hen allen de maximumboete uitschrijven. Ironisch genoeg, zo heb ik later in de krant gelezen, hadden diezelfde mensen net beslist om die op te trekken tot 350 euro. Tja, dura lex, sed lex.”

    Met die Latijnse platitude namen de commissieleden echter geen genoegen. “Wat wij hier meemaken is ongehoord”, schreeuwt commissievoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) zijn onschuld uit. “Die GAS-ambtenaar is tegelijkertijd rechter en partij. Dat is een grove aanfluiting van de scheiding der machten! En aangezien de beslissing van die ambtenaar amper tegensprekelijk is, een schending van de rechten van de verdediging bovendien!”

    Vooral die vermeende willekeur schiet de commissieleden in het verkeerde keelgat. “Overlast is zo’n ruim begrip dat ons slordig wetgevend werk daar inderdaad kan onder vallen”, bevestigt Peter Vanvelthoven (SP.A) “Ik heb tegen gestemd, maar overtuig daar die GAS-ambtenaar maar eens van”, vervolgt Eric Jadot (Groen-Ecolo). “Die hele wet zit zo krakkemikkig in mekaar dat ik maar heel moeilijk protest kan aantekenen.”

    Ook commissielid Stefaan De Clerck (CD&V) is woedend. “Als jurist en voormalig minister van Justitie heb ik ernstige vragen bij dit soort standrechtelijke procedures. Wij gaan hiertegen in beroep – tot aan het Hof voor de Rechten van de Mens als het moet. Ik maak me sterk dat we een goede zaak hebben: die hele GAS-wetgeving hangt met haken en ogen aan elkaar. En wij kunnen het hier weten, want we hebben ze mee goedgekeurd.”

    Onschendbaarheid

    Zo ver hoeft het volgens commissielid Bart Somers (Open Vld) niet eens te komen. “Buiten het feit dat een boete van 350 euro voor mensen met ons loon niet echt ontradend werkt, is er nog altijd onze parlementaire onschendbaarheid. Jean-Marie De Decker (LDD), ja, die zou zich zorgen moeten beginnen maken.“

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezel op Brussels terras appartementsgebouw

    SINT-JOOST-TEN-NODE - Hartje Brussel heeft er een opmerkelijke nieuwe bewoner bij: Lola de ezelin. Het dier vertoeft al enkele dagen op een balkon en in een halletje van enkele vierkante meter groot, in de schaduw van de Madoutoren.

    Genoeg stro, een afdakje, en zelfs een stapel boeken. Ezelin Lola komt niets te kort in de dichtbebouwde wijk in Sint-Joost-ten-Node. Behalve misschien een wei.

    Buurtbewoonster Mona Justin merkte het dier eergisteren al op. ‘Ik geloofde het eerst niet toen mijn buurvrouw me belde met de boodschap dat er een ezel te zien was vanuit mijn keuken’, zegt ze. ‘Ik vind het geweldig. Iemand komt de uitwerpselen oprapen en geeft het dier te eten. Alleen ’s ochtends weerklinkt er wat gebalk tussen de huizen. Gezellig, en veel minder irritant dan het gekraai van de hanen die een andere buurman vorig jaar op zijn terras had gezet. Hier in Sint-Joost kom je vanalles tegen.’

    Het balkon blijkt bij het ‘Centre Culturel Arabe’ te horen, en Lola is een actrice. ‘Ze speelt enkele avonden mee in een toneelstuk in ons centrum’, klinkt het daar. ‘Na een dag was ze al de ster van de buurt.’ Zaterdag is de laatste opvoering, en dan gaat Lola weer naar haar stal, in Elsene.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Had Limburgse schepen seks in kerk?

    BORGLOON - Jo Dardenne, schepen voor Ruimtelijke Ordening in Borgloon heeft klacht ingediend tegen onbekenden. De sp.a-schepen doet dat als reactie op het gerucht dat al enkele weken de ronde doet in de Limburgse stad, als zouden enkele agenten te paard hem op heterdaad betrapt hebben terwijl hij seks had met een vrouw in het Loonse kunstwerk ‘Reading between the Lines’. Dat meldt Het Belang van Limburg.

    Verder werd gefluisterd dat de man niet met zijn echtgenote, maar met een ‘donkerkleurige vrouw’ betrapt zou zijn. ‘Maar dat zijn ronduit valse beschuldigingen’, zegt Dardenne. Ook volgens Ronny Maes, hoofdinspecteur van de politie, werd er geen pv opgesteld door zijn agenten.

    ‘Het zijn anonieme en zware valse beschuldigingen’, aldus de aangeslagen Dardenne. ‘Ik vermoed dat het om een politieke afrekening gaat. Iedereen praat erover, maar ik stel met klem dat het verhaal uit de lucht gegrepen is. Het is op geen enkel bewijs gebaseerd. Wat wel vaststaat, is dat mijn gezin hier zwaar onder lijdt. Daarom heb ik bij de politie een klacht ingediend tegen onbekenden.’

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale moslims in België
    VUB-politicoloog Bilal Benyaich. © kos.

    De overheid onderschat het aantal militante salafisten. Terwijl de Staatsveiligheid ervan uitgaat dat ze in Brussel met honderd zijn, ligt dat aantal volgens politicoloog Bilal Benyaich (VUB) op enkele honderden. Van die groep zijn er een tiende potentieel jihadist. De grote groep van hen zijn gekend bij de veiligheidsdiensten, zegt Benyaich in een gesprek met het persagentschap Belga naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek "Islam en radicalisme bij Marokkanen in Brussel".

    Een vierde van de Brusselaars is afkomstig uit een land waar de islam de overwegende godsdienst is. De helft tot tweederde is bewust moslim, maar slechts een derde of een kwart is praktiserend moslims, schat de auteur op basis van een aantal studies - precieze cijfers zijn niet voorhanden. Ongeveer een tiende van deze praktiserende moslims is salafist.

    Het gaat om enkele duizenden orthodoxen, wat een stuk meer is dan het aantal dat de baas van Staatsveiligheid, Alain Winants, naar voor schuift. De grote meerderheid van deze salafisten is erg passief. Enkel één op tien is militant, wat nog steeds neerkomt op enkele honderden in Brussel.

    Voor Benyaich zouden de andere praktiserende moslims, die ruim in de meerderheid zijn, de salafisten tot de orde moeten roepen.

    Maar ook de overheid kan optreden, onder meer via diplomatieke weg, gezien de financiering van de radicale stromingen door buitenlandse mogendheden zoals Saoedi-Arabië, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Iran. België kan hierbij een objectieve bondgenoot vinden in Marokko, dat een gematigde vorm van de islam aanhangt en zich eveneens zorgen maakt over de radicalisering.

    Daarnaast kan de overheid iets doen aan de wildgroei aan moskeeën, waarvan slechts een kleine minderheid is erkend. Daarom pleit Benyaich voor een meldingsplicht voor moskeeën.

    Bilal Benyaich, "Islam en radicalisme bij Marokkanen in Brussel" is uitgegeven bij Van Halewyck en kost 17,50 euro.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLD-Dendermonde kiest cynisch voor Dirk De Vries
    Kan het nog meer cynisch? zullen insiders zich afvragen. Maar inderdaad, de VLD-Dendermonde kiest als nieuwe voorzitter de man die de afdeling kapot heeft gemaakt: Dirk De Vries. Mensen die Dirk De Vries niet goed kennen zouden nog kunnen vallen voor zijn pseudo-intellectuele uitstraling. Maar Dirk De Vries is de man achter de eliminatie van Marc Verwilghen en daarmee ook de ondergang van de VLD-Dendermonde. Het getuigt van een absoluut gebrek aan inzicht dat nu diezelfde afdeling voor Dirk De Vries stemt.

    Marc Verwilghen werd ooit omschreven als de redder des vaderlands, de witte ridder. Dat werkte natuurlijk op de zenuwen van streek- en partijgenoot Karel De Gucht die zo snel mogelijk van deze stoorzender af wou geraken. De meest onzinnige redeneringen werden gehanteerd om elk voorstel van Marc Verwilghen met de grond gelijk te maken. Noch als minister, noch als lokaal mandataris kreeg deze topman zijn verdiende steun. Elk voorstel werd gekelderd.

    Op lokaal niveau zorgde de toenmalige jong VLD-voorzitter Dirk De Vries ervoor dat zijn eigen kopman werk afgemaakt. Hij riep al zijn onnozele vriendjes op om tegen Marc Verwilghen te komen stemmen. En Verwilghen -die zich van geen kwaad bewust was- verloor de stemming met amper één stem. De Vries en het klein gemeen groepje rondom hem kraaiden victorie. In feite groef hij zelf de put van VLD-Dendermonde. Maar Dirk De Vries beschikt niet over de nodige inzichten. Hij zag zelf niet in  dat hij niet meer was dan een ordinaire pion op het schaakbord van Karel De Gucht. Die lachte natuurlijk in zijn vuistje. Als excuustruus schoof deze de schone maar totaal onkundige Hilde Dierickx naar voor. Zogezegd wilde men de vrouw promoten in de politiek. In praktijk duldde Karel De Gucht geen enkel zwaargewicht in zijn buurt. Dierickx zou immers nooit meer worden als een volksvertegenwoordiger, een stemmachine in dienst van De Gucht. VLD-Dendermonde onder invloed van Dirk De Vries vond dat een goed idee. Dat de afdeling ondertussen al haar invloed kwijtspeelde vond De Vries niet erg. En inderdaad, de VLD-Dendermonde raakte op 10 jaar tijd al haar mandatarissen kwijt. Hetgeen ooit een pronkstuk was in de provincie werd een liberaal kerkhof.

    De echte doodsteek kwam er in 2012 toen zelfs de poulain van de oude garde, Kris Verberckmoes niet meer verkozen raakte. De enige VLD-verkozenen in de gemeenteraad van Dendermonde zijn twee snotneuzen en een lokale kleine zelfstandige. Zij moeten heropbouwen wat de voorbije 10 jaar werd vernietigd. Dat is natuurlijk een onmogelijke opdracht. Daarenboven kiest men een voorzitter die zijn strepen verdiend heeft in het vernietigen van de afdeling. Dus de eerste 5 jaar hoeft niemand schrik te hebben van deze belabberde afdeling.

    En zeggen dat Marc Verwilghen normaal gezien VLD-Burgemeester geweest...Hoe dom kan men zijn?
      

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppen en zwart geld

    Onze overheid is op een ziekelijke manier op zoek naar geld. Geld waar de mensen heel hun leven hard voor gewerkt hebben willen ze op een legale manier in de zak van vadertje staat steken. En natuurlijk dat iedereen zich niet laat slachten. Mocht deze maatschappij een voorbeeld zijn van goed bestuur, kan men er nog begrip voor opbrengen. Maar dit land wordt van kop tot teen bestuurd door profiteurs en zakkenvullers. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze onze grenzen wagewijd open gesteld voor crapuul van over heel de wereld. Gelukzoekers die hier in Zaventem aanspoelen krijgen een grotere uitkering dan een zelfstandige die heel zijn leven gewerkt heeft.

    Men zou het socialistisch profitariaat dat hiervoor verantwoordelijk is, in de gevangenis moeten werpen. Maar in plaats daarvan gaat men nu op zoek naar nieuwe bronnen van vers geld. En de laatste maanden komen de belastingparadijzen in het vizier. En de media werken hier gretig aan mee. Zij doen alsof het schandalig is dat hier en daar een mens eens wat in het zwart doet. Echter zwartwerk is een teken aan de wand dat een maatschappij aan het doldraaien is. In het voormalige Oostblok was er maar één pijler die goed functioneerde en dat was de zwarte markt. Ook België is naar dat scenario aan het afglijden. Onze sociale lasten zijn zo hoog dat geen enkel horecabedrijf kan overleven zonder zwartwerkers. Positieve voorstellen voor goedkopere statuten worden direct afgeknald door de socialistische bende nietsnutten. De blaam van de Belgische politiek John Crombez heeft het gevonden. Zo wordt contant geld stilaan verboden. Je zal maar een huiseigenaar zijn bij wie een koper aan de deur staat met 10.000 euro cash voor Uw woning aan te kopen. Natuurlijk dat je dit geld ontvangt. Maar door die dommerik van een Crombez kan je dit bedrag niet langer op de verkoopsovereenkomst als voorschot schrijven. Het resultaat is dat er vele duizenden euro's in een zwart circuit terechtkomen!

    Hoe meer de staat ons het leven onmogelijk maakt, hoe meer zwart werk er zal komen. Of gaan ze ons allemaal in de gevangenis stoppen? Ik wens van ganser harte dat de bevolking massaal deze onhebbelijke maatregelen aan hun laars lappen. Wij leven hier niet in de DDR, misschien tot spijt van de PS en hun bende profiteurs. Ik hoop overigens uit de grond van mijn hart dat Vlaanderen onafhankelijk wordt, zodat we eindelijk dat socialistisch crapuul buiten kunnen sjotten en bouwen aan een goedwerkende Vlaamse staat!


    Stel dat u zwart geld zou hebben

    Tot 1 juli kan zwart geld in ons land geregulariseerd worden door het aan te geven bij de fiscus. Daarna wordt de procedure strenger en lopen de boetes op. Misschien vraagt u zich nu af: wat kan ik nu nog doen met mijn zwart geld? (Koppen)

     

    bekijk de volledige reportage

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorisme in West-Europa
    De Britse premier David Cameron. © getty.


    Onze politici kunnen niet anders dan een mea culpa slaan. Gedurende jaren hebben ze onze grenzen wagewijd open gezet voor alle gelukszoekers van over heel de wereld, zonder enige vorm van selectie. Elke maatschappij heeft nood aan instroom, maar het moet een win-win situatie zijn. Zo hebben de Italiaanse gastarbeiders hard gewerkt in onze koolmijnen en hebben ze het verdiend om hier van hun pensioen te leven. Pools plakkers bij voorbeeld zijn momenteel hard welkom om een schrijnend tekort in de bouw op te vangen. Maar zeg nu eens eerlijk, wat hebben types à la sharia for Belgium hier te zoeken? Als ze ziek zijn, maken ze gebruik van onze goedkope gezondheidszorg. Als ze geen werk hebben krijgen ze maandelijks een uitkering van de Belgische staat, maar ondertussen kunnen ze haat prediken en de straten onveilig maken. Of naar naar Syrië trekken voor een zoveelste Heilige Oorlog.


    Wij -niet zij- zijn verantwoordelijk dat ganse steden zijn verloederd en onveilig gemaakt. Het zijn onze linkse politici die in dit leger van nuttelozen heeft binnengehaald als goedkope stemmen. Maar de tijd is niet meer veraf dat deze nieuwe Belgen met een eigen partij voor de dag komen. De tijd is niet meer veraf dat ze de regering zullen vormen en zullen bepalen hoe ons land geregeerd wordt. En dan zullen we net zoals Zuid-Afrika onder het ANC of Zimbabwe onder Mugabe alles zien kapot gaan, waar ganse generaties voor gestreden hebben.

    Bedankt Heren politici!





    'Oog om oog, tand om tand'
    Weer anderen hebben gezien hoe een van de daders in sappig Londens accent een korte verklaring aflegt voor de camera, een beeld dat later die avond in alle Britse huiskamers tot verbijstering leidt. "De dood van deze Britse soldaat is oog om oog, tand om tand. Het spijt ons dat vrouwen dit hebben moeten zien, maar in onze landen moeten vrouwen ditzelfde zien. Jullie zullen nooit veilig zijn."

    Op dat moment dringt langzaam maar pijnlijk door dat het vermoedelijk om een terreuraanslag gaat, de eerste op Britse bodem sinds 2005.

    Reconstructie
    Vermoedelijk is het als volgt gegaan: de twee mannen rijden met hun auto in op een militair, die waarschijnlijk een opzettelijk gekozen doelwit is. De aanrijding is immers vlakbij de in Londen zeer bekende kazernes van de Royal Artillery in Woolwich, nog altijd een militair oefengebied.

    Daarna slepen ze hem de straat op en slachten hem af. Volgens de politie worden verschillende wapens gebruikt. Ooggetuigen zien in ieder geval een vuurwapen en kapmessen. Daarna, zo verklaart de politie, worden de twee vermoedelijke daders neergeschoten en naar verschillende ziekenhuizen in Londen gebracht, waar ze onder behandeling zijn.

    Ziekmakend
    Vanochtend heeft Cameron een speciaal belegde bijeenkomst met zijn kernkabinet. De burgemeester van Londen, Boris Johnson, noemt op Twitter de aanslag meteen al 'ziekmakend en onvergeeflijk'.

    Een woordvoerder van Buckingham Palace bevestigt dat koningin Elizabeth van plan is het kazernecomplex waarbij de aanslag plaatsvond volgende week vrijdag te bezoeken. Die afspraak is voor de aanval al gepland. "De koningin maakt zich natuurlijk zorgen over de berichten over de aanslag. Ze wordt nauwgezet op de hoogte gehouden."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!