Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    03-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock: Hun relatie stopte nooit!

    Ik heb het ongeluk gehad Véronique De Kock enkele jaren geleden te ontmoeten. Voordien vond ik haar een vrij mooie vrouw, al vond ik dat ze iets te veel "visogen" had. Ik kan U eerlijk zeggen dat ze een ongeziene pretentie had. Ze kwam maar liefst twee uur te laat op haar professionele afspraak en vond het niet nodig zich te verontschuldigen. Meer nog, ze zei tegen haar "vriend" De Groote "Je weet toch dat ik belangrijk ben en dat ik veel werk heb." Wat mij direct opviel was dat ze enorm met haar uiterlijk bezig was. In werkelijkheid is ze veel minder mooi dan ze opgedaan in de boekjes verschijnt. Ik vond haar lijn iets hebben van een "kindvrouwtje", een geraamte met een vel over. Kortom, iets waar je je pijn aan kan doen. Overigens vind ik een doorsnee française mooier dan onze Belgische missen. Onze Belgische missen moeten enorm aan hun uiterlijk werken om een doorsnee niveau te bereiken. Dat zie bij voorbeeld zeer goed bij de Miss Universe verkiezingen. Onze missen houden het bij internationale schoonheidswedstrijden maar een paar seconden uit.

    Wat mij ook opviel bij Véronique De Kock was de gespeelde vriendelijkheid tegenover haar toenmalige vriend Johan De Groote. Een oppervlakkige kus op de mond. Neen, zeker geen grote liefde. Johan De Groote daarentegen liep achter haar aan als een hondje. Uit mijn gesprek met Johan De Groote kon ik opmaken dat hij oprechte gevoelens koesterde voor De Kock. Het omgekeerde bleek veel minder waar. Groot was mijn verbazing dat ze enkele maanden nadien Johan De Groote zwaar aanpakte in restaurant Halifax te Sint-Martens-Latem. Ze verklaarde in de media dat haar vriend haar maanden ontrouw was geweest. Larie en apekool zo blijkt nu. De Kock heeft nooit met haar gangster-man Slaets gebroken. Naar buiten toe wel, maar dat was wellicht voor het gerecht en de media.

    Ik begrijp niet dat de media zoveel aandacht blijft besteden aan dit individu dat een zeer slecht karakter blijkt te hebben. Moest ik haar werkgever zijn, zou ik haar al lang de deur hebben gewezen.



    "Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets"

    Volgens het weekblad Story heeft de voormalige Miss België Véronique De Kock (32) nog altijd een relatie met zakenman Frank Slaets (42), drie jaar na hun officiële breuk.

    Jaar de cel in
    Slaets, de vader van De Kocks zoontje Sébastien, werd vorige week tot een jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een vechtpartij in Deurne waarbij ook een schot werd gelost. VT4-gezicht De Kock ontkent dat ze nog een liefdesrelatie heeft met Slaets.

    "Breuk was afleidingsmanoeuvre"
    Volgens Story zou de breuk tussen Slaets en De Kock evenwel opgezet zijn om te verhinderen dat De Kock mee opdraait voor de financiële gevolgen van Slaets' strapatsen. Meer nog: het blad stelt dat de twee nooit echt uit elkaar zijn geweest. Hun zoontje zou de reden zijn waarom ze elkaar de voorbije drie jaar zelfs in de moeilijkste momenten niet konden loslaten.

    Andere man
    De Kock had in tussentijd wel een relatie met een andere man. Twee jaar geleden kwam Johan Degroote in haar leven. Die vader van twee dochters was toen - na een affaire met Phaedra Hoste - nog in een scheiding verwikkeld, maar hij viel als een blok voor De Kock. Véronique bleef echter twijfelen tussen Johan, een rijke handelaar in tweedehandsvrachtwagen uit Wingene en Frank, de dubieuze zakenman met connecties in de Antwerpse onderwereld.

    Op twee paarden gewed
    Een tijdlang at De Kock van beide walletjes. Met Johan ging ze vorige zomer naar Mauritius voor de P-badpakkenspecial, Frank mocht in oktober mee naar Barcelona voor de opnames van het VT4-programma 'Huizenjacht'. De voorbije Kerst, toen de scheiding van Johan achter de rug was en hij hoopte eindelijk met Véronique naar buiten te kunnen komen, besloot zij de feestdagen met Frank en Sébastien in Dubai door te brengen. Valentijn 2009 was dan weer voor Johan weggelegd. Maar na drie jaar twijfelen wist ze het zeker: Frank is de man van haar leven. Sinds enkele maanden, zo stelt Story, vertonen Frank en Véronique zich weer als vanouds in het openbaar.

    De Kock reageert gelaten op de aantijgingen, die ze "een heksenjacht" noemt. Thomas Siffer, hoofdredacteur van Story, stelt over harde bewijzen te beschikken.

    HOERENOORLOG

    De open oorlog tussen Phaedra Hoste en Véronique De Kock wordt nu ook al uitgevochten op Facebook. De twee modellen krabben en blazen sinds kort bijzonder overtuigend naar elkaar. Oorzaak? De ene beschuldigt de andere van het professioneel uitoefenen van het oudste beroep ter wereld. De andere ontkent dat en zegt dat de ene gewoon jaloers is. Kies hier zelf partij en wordt fan van een van volgende Facebook-groepen; Phaedra is een hoer! of Véronique is zelf een hoer! of u vindt hen natuurlijk allebei salonmadelieven

    Concreet, voor iedereen die de hele heisa nog niet heeft begrepen: Phaedra Hoste zou af en toe tegen betaling haar benen openen in Dubai. Dat zou Véronique De Kock rondbazuinen tegen iedereen die het horen wil. De Kock en Hoste ontkennen de wederzijdse beschuldigingen in alle toonaarden. Maar dat zal niemand verbazen.

    Volgens Hoste komt het verhaal voort uit haar vakantie op Dubai. De Brugse schone trok er ooit naartoe om met enkele vriendinnen Nieuwjaar te vieren. Toevallig liep ze daar Véronique De Kock tegen het lijf. Die verbleef er op dat moment met ex-vriend Frank Slaets.

    En toch, mevrouw Hoste, is er een oud spreekwoord dat zegt: ‘Waar rook is, is vuur.’ Of dat vuur van Phaedra ook echt brandt - en wel in het dure Dubai - is een vraag waar BV-land voorlopig nog het raden naar heeft. Voorlopig nog. 

    
    


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belastingparadijs Delaware VS

    Welkom in Delaware

    Delaware, met 873.000 inwoners en een oppervlakte van pakweg de helft van Vlaanderen, is een van de kleinste staten van de VS. Maar meer dan 50% van de grootste Amerikaanse fortuinen en 43% van de in New York op de beurs genoteerde bedrijven hebben er hun domicilie.

    “De zogenaamde ‘zwarte lijst’ van belastingparadijzen van de G20 is compleet ongeloofwaardig. Delaware staat er niet op, en Wyoming en Nevada ook niet…” De man die in 2009 zo durfde tekeergaan tegen de groep van 20 rijkste landen na hun voornemen om de internationale financiën bij te sturen, was niemand minder dan de Luxemburgse eerste minister Jean-Claude Juncker. De man vond het niet kunnen dat zijn land zo hard werd aangevallen.

    Het valt inderdaad moeilijk te ontkennen. Monaco, de Bermuda-eilanden, Liechtenstein, het Eiland Man… De meeste economische supermogendheden hebben allemaal een belastingparadijs aan hun achterdeur liggen. In het geval van de VS, met Delaware, zelfs op het eigen grondgebied. En allen klagen ze over de paradijzen van de andere. Delaware voert trouwens het klassement aan dat de ngo Tax Justice Network opstelde op basis van een “index van financiële ondoorzichtigheid”.

    Het moet gezegd dat de wetgeving er nogal bijzonder is. Er is geen belasting op winst, noch op de dividenden die aan aandeelhouders gestort worden. Er dienen ook geen erfenisrechten betaald te worden op aandelen die niet-residenten bezitten en er is ook geen verplichting een boekhouding bij te houden. Bedrijven moeten gewoon een forfaitaire belasting van ongeveer 200 euro betalen.

    Je kunt er op 48 uur tijd een bedrijf oprichten, zonder je te verplaatsen: een internetverbinding en kredietkaart volstaan. En men kan er een bankrekening openen zonder de naam van de echte eigenaars van het bedrijf te moeten opgeven. Bovendien zijn de rechters en de rechtspraak er bijzonder bedrijfsvriendelijk. Als er klachten zijn van consumenten of kleine aandeelhouders, valt het vonnis meestal uit in het voordeel van de bedrijven.

    Al deze ‘deugden’ van Delaware zijn zelfs tot in België bekend. Volgens een onderzoek van Solidair (november 2009) hebben 8 van de 30 grootste fortuinen in België, met hun groep een of meer filialen in Delaware, met name de families Lhoist, Emsens, Bekaert, Janssen, D'Ieteren, Collinet, Huts en Thermote. 

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevonden in mijn mailbox
    Ik weet niet of ik U met deze brief een inzicht kan geven over ons o zó kleurrijk landje ,


    Rustig lezen en vooral niet opwinden  Slikken na lezen a.u.b.
    ------------------------------------------------




    Maar maak je niet kwaad nadat je dit hebt gelezen...

    Even lezen en daarna in je haar krabben !

    Ik, Erik Devos ben helemaal geen lid van het Vlaams Belang of zo, maar werkzaam bij Binnenlandse Zaken
    Ik kan niet langer meer zwijgen, vandaar dit bericht dat je zoveel mogelijk kunt doorsturen.

     
     
    Het verhaal gaat over de familie Pauline en haar
    integratie in de Belgische gemeenschap

    Deze heer, Imam te Brussel , na te hebben verklaard dat men zijn eigen vrouw mag slaan, werd dan voorlopig door België uitgewezen.

    De stad Brussel heeft nochtans,  als sociale en islamtolerante instelling,  de polygame gezinssituatie van Mijnheer Bouziane goedschiks aanvaard.
    De stad accepteert zelfs dat zijn tweede vrouw hem vervoegt inBelgië zonder haar een verblijfsvergunning uit te reiken.

    Beter nog : aangezien al zijn kinderen in België geboren werden  zijn het 'echte' Belgen en kunnen zij, zelfs zonder papieren, niet uitgewezen worden.

    Het verhaal wordt beter :

    Imam Bouziane heeft met ieder van zijn vrouwen 8 kinderen, dus 16 in totaal.

    Zijn tweede vrouw is echter geen echte echtgenote, zij wordt door België als 'een alleenstaande ouder' beschouwd.

    Zij geniet dus van een uitkering A.P.I . (allocationparent isolé)

    die 707,19 euro voor een ouder met 1 kind bedraagt,
    te vermeerderen met 176,80euro per aanvullend kind = (+) 7 x 176,80 Eur.
    Ofwel een totaal van1944.79 euro.
    Voor haar 8 kinderen geniet zij ook elke maand 978,08 euro kinderbijslag.

    2 van de kinderen zijn minder dan drie jaar dus geniet zij ook nog'A.P.J.E'

    Zijnde  161,66 euro x 2 = 323,32 euro.
    Als alleenstaande ouder geniet zij ook nog van een woontoelage
    (Allocation d'aide au logement ) van 300 euro

    Het verhaal wordt nóg beter :

    Met 8 kinderen heeft mevrouw Bouziane-2 absoluut geen tijd om te gaan werken,

    te meer daar Imam-lief niet kan dulden dat zijn moslimvrouw in de nabijheid zou komen van andere verderfelijke westerse mannen.
    Dus geniet zij ook van een R.M.I. ( leefloon ) zijnde 417,88 euro plus 167,15 euro/kind maakt in totaal 1755,08 euro.
    Een leuk inkomen voor iemand die nooit belastingen betaalt,
    zeker als je bedenkt dat het gemiddeld pensioen in Belgie 1000 EUR is...

    Onder de 8 kinderen zijn er vier schoolgaand,

    dit geeft recht op een recent gestemde tegemoetkoming voor aanvang schooljaar van 257,61 euro X4
    1030,44 euro zijnde een maandelijks bedrag van 85,87 euro.

    In totaal ontvangt Mevrouw Bouziane-2 dus 5296,14 euro per maand. Netto.
    Hoeveel verdien jij ?

    En dit maakt het verhaal helemaal goed :

    De heer en Mevrouw Bouziane-1: met hun 8 kinderen krijgen 978,08 euro gezinstoelagen iedere maand + 2 uitkeringen voor jonge kinderen 323,32 euro + uitkering huisvesting 300 euro + RMI voor gehuwd paar (626,82 euro)
    + 8 kinderen (1337,20 euro)! Zijnde 1964,02 euro +uitkering voor aanvang schooljaar 4 kinderen X 85,87 euro.

    De Heer en Mevrouw Bouziane-1 ontvangen dus 3651,29 euro per maand

    HET POLYGAME MOSLIM-GEZIN BOUZIANE ONTVANGT DUS IN TOTAAL
    EEN BEDRAG VAN 8947,43 EURO PER MAAND!

    De familie Bouziane en straks alle stemgerechtigde kinderen zijn stemmenvoer voor de franstaligen te Brussel en dus ... maar welke -taligen zullen het gelag betalen denk je?

     
    Mediteer, revolteer, schreeuw het uit . . . . . . . . .

    Maar blijft zeker hard werken en betaal trouw je sociale bijdragen, en vooral ' WEES VERDRAAGZAAM ' !

    Stuur dit bericht door aan alle belastingsbetalers
    ? zijn ze nu Belg, Italiaan, Turk of wat dan ook - in dit land !

    Want Bouziane, hij betaalt
    geen eurocent belastingen ! !!

    GROETEN,

    Eric De Vos

    FOD Binnenlandse Zaken
    Instellingen en Bevolking
    Rijksregister - Dienst Toepassingen
    Koloniënstraat 11
    1000 - Brussel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-programma praat met doden

    Duits tv-programma gaat praten met doden

    Op de Duitse tv start vanavond een nieuwe omstreden RTL-serie waarin een Zwitsers medium contact probeert te leggen met doden. De protestantse kerk in Duitsland is verbolgen over het feit dat 'Das Medium' net start op Hervormingsdag, een dag die staat "voor de band tussen geloof en ratio".

    In de eerste aflevering wordt geprobeerd contact te leggen met Uwe Barschel, de ex-premier van de deelstaat Sleeswijk-Holstein die in 1987 dood werd aangetroffen in een badkuip in een Zwitsers hotel. Volgens het officiële onderzoeksrapport was er hoogstwaarschijnlijk sprake van zelfmoord, maar volgens zijn weduwe is de CDU-politicus vermoord.

    Freya Barschel heeft aanwijzingen dat haar man geen rust vindt, omdat het bij haar thuis spookt. Het licht en de tv gaan steeds vanzelf aan en uit.

    Waterkant-affaire
    Barschel overleed luttele weken nadat hij de deelstaatverkiezingen had verloren na de zogeheten Waterkant-affaire. Volgens weekblad Der Spiegel zou Barschel een lastercampagne hebben georkestreerd tegen oppositieleider Björn Engholm (SPD). Jaren na Barschels dood concludeerde een enquêtecommissie dat daar geen bewijs voor was.

    Er zijn tal van complottheorieën over Barschels dood. Zo schreef een voormalige Mossad-agent in een boek dat de Israëlische geheime dienst Barschel heeft vermoord omdat die zich had verzet tegen geheime Israëlische wapentransacties op Duits grondgebied en omdat hij dreigde over die affaire uit de school te klappen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Datingsite voor lelijke mensen

    Datingsite voor lelijkerds leidt tot huwelijk

    © screenshot Telegraph.co.uk

    Twee tortelduifjes die elkaar leerden kennen op de Britse site theuglybugball.com zijn verloofd. De datingsite is speciaal bedoeld voor 'lelijke mensen'. Het is de eerste keer dat een ontmoeting op de site tot een verloving heeft geleid, meldt de Volkskrant.

    "Ik heb een gezicht dat kinderen in huilen doet uitbarsten." Het lijkt niet bepaald een goede openingszin. Toch leverde die frase Tom Clifford zijn eerste afspraakje met Janine Walker op. Nu, een dikke maand en vier dates later, is het koppel verloofd.

    De website theuglybugball.com is bedoeld voor 'the aesthetically challenged', een Engels eufemisme voor 'lelijke mensen'.  Het gelukkige koppel krijgt van de site een huwelijksreis naar het plaatsje Borth in Wales cadeau.

    Liefde maakt blind
    "Lieve Janine", schreef tapijtlegger Clifford (36) in een bericht aan Walker. "Ik zag net je prachtige gezicht op The Ugly Bug Ball en ik zou je graag willen ontmoeten. Ik woon bij je in de buurt, dus dat moet geen probleem zijn. Ik heb een gezicht dat kinderen in huilen doet uitbarsten, maar, zoals ze zeggen: liefde maakt blind, en ik denk dat jij me ook leuk zult vinden." En Walker, een winkelbediende die nog bij haar ouders woont, ging overstag.

    "Ze is zo mooi, en ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt gebeurt", zegt Clifford tegenover de Daily Telegraph. Ook Walker is dolgelukkig. "Ik waardeer het dat Tom geen Brad Pitt is. Ik ben ook niet bepaald een Angelina Jolie."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartoon over Deens Koningshuis...

    Seksorgie van Deense royals schiet in verkeerd keelgat

    Een tentoonstelling, gewijd aan het Deense kunstenaarsduo Surrend, is afgelast omwille van een affiche waarop de Deense koninklijke familie wordt afgebeeld in een seksorgie, inclusief engeltjes en een schaap. De retrospectieve van het duo Jan Egesborg en Pia Bertelsen in Aarhus moest normaal op 13 oktober openen, maar de museumdirecteur achtte het raadzaam om de hele zaak af te blazen.

    "Dit is pure censuur", reageert kunstenaar Jan Egesborg. "Denemarken gaat er prat op de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel te voeren", zegt hij. "Een karikatuur publiceren die miljoenen moslims kwetst is blijkbaar geen probleem in dit land. Als de eigen koninklijke familie op de korrel wordt genomen, wordt er evenwel anders gepiept".
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizza s-express

    Koppel heeft seks in pizzatent voor ogen van voorbijgangers

    Een heetgeblakerd koppel heeft in Manchester een merkwaardig spektakel ten beste gegeven. De twee beleefden een stomende partij seks in een pizzatent. Na sluitingstijd, weliswaar, maar met het licht aan en voor het uitstalraam. De krant The Sun was er uiteraard bij.

    Dankbaar publiek
    Het passionele paar, werknemers van het pizzarestaurant, was er zich blijkbaar niet van bewust dat hun vrijpartij probleemloos van op de stoep kon gevolgd worden. Tientallen voorbijgangers vergaapten zich aan hun esbattementen en namen foto's met hun gsm.

    Broek op de enkels
    "Toen ik de eerste keer voorbij de pizzatent stapte, zag ik dat het paar in een innige omhelzing verstrengeld was", aldus een getuige. "Ik ging met mijn maten iets drinken in een pub. Wanneer we later opnieuw voorbij de Pizza Express kwamen, waren de gemoederen van het koppel blijkbaar erg verhit geraakt. De man had zijn broek op de enkels en de vrouw lag op de tafel. Wat ze aan het doen waren, liet niets aan de verbeelding over".

    Onderzoek
    Een woordvoerder van Pizza Express kan niet lachen met het voorval. "We nemen deze zaak ernstig en stellen meteen een onderzoek in".
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40% slachtoffers zijn mannen..

    4 op 10 slachtoffers huiselijk geweld zijn mannen

    Huiselijk geweld neemt toe en dat treft niet enkel vrouwen. Vier op de tien slachtoffers zijn van het mannelijke geslacht, zo toont een nieuw Brits rapport aan. Vaak worden deze heren niet of nauwelijks gehoord.

    De studie, uitgevoerd door een organisatie voor meer Gelijkheid, toont aan dat mannelijke slachtoffers vrijwel volledig genegeerd worden door het justitiële stelsel. Politie en magistraten hechten weinig geloof en negeren vaak de mannelijke benarde situatie.

    Vervolging
    De organisatie baseert zijn cijfers op het aantal gemelde slachtoffers en de statistieken van de British Crime Survey. Volgens het rapport werden in de periode 2008-2009 meer dan 41.000 mannen vervolgd voor huiselijk geweld, maar slechts 2.700 vrouwen. Meer dan de helft van de mannelijke slachtoffers beweert echter ernstige schade te lijden.

    Tweede klas
    Het rapport komt er als tegenreactie op nieuwe rechterlijke richtlijnen in Engeland. Daarin staat dat het huiselijk geweld hoofdzakelijk bestaat uit geweld van mannen tegen vrouwen. De organisatie betreurt dat getroffen mannen als tweede klas-slachtoffers worden aanzien
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25% vrouwen overspelig

    1 op 4 vrouwen pleegt overspel

    Een kwart van de vrouwen geeft toe ooit een buitenechtelijke affaire te hebben gehad, zo blijkt uit een Brits onderzoek. Vooral veertigplussers staan open voor nieuwe experimenten in bed.

    Een onderzoek onder 2.000 Britse dames geeft aan dat de beste seks na je 40ste te vinden is.  Niet alleen voelen rijpere dames zich beter en complexlozer, ook weten ze meer wat ze willen en durven ze het te vragen. Meer dan 80 procent is avontuurlijker in bed, al hoeft dat niet altijd met de echtgenoot te zijn. 1 op 4 dames houdt er een minnaar op na, bij de heren geeft slechts 18 procent dat toe.

    Eigen man

    Opmerkelijk genoeg wordt een minnaar niet altijd voor de seks genomen. 58 procent van de dames beleeft de beste seks met de huidige partner. 'Oudere' dames voelen zich seksueel minder geremd en comfortabeler bij hun eigen man, wat tot een beter seksleven kan leiden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koppels verkiezen lezen in bed...

    In Vlaamse bedden wordt meer gelezen dan gevreeën

    Lezen in bed is ruim de helft zo populair als vrijen, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. 92,5 procent van de 3.000 ondervraagde Vlamingen leest 'wel eens' in bed, de helft doet dat zelfs dagelijks.

    Daarmee is lezen de populairste bedactiviteit na slapen, natuurlijk. Vrijen komt op de tweede plaats (67 procent), tv of dvd's kijken staat op drie (27,7 procent).

    Dat blijkt uit een enquête van boekenclub ECI en De Slaapraad. In het totaal werden 3000 Vlamingen bevraagd, van wie 80 procent vrouwen.
     
    Uit de enquête blijkt nog dat de Vlamingen de voorkeur geven aan spannende boeken, detectives en waargebeurde verhalen. Stationsromans, religieuze boeken, dichtbundels en politieke boeken zijn het minst populair als bedlectuur.

    Enkele maanden eerder werd een gelijkaardige bevraging uitgevoerd bij Nederlanders. Ook zij verkiezen een boek boven seks.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rik Torfs wil priester worden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met reuzepenis op rug

    Man maakt tatoeëerder boos en krijgt penis op zijn rug

    De gedupeerde klant had eigenlijk een drakentattoo in gedachten.

    Het is een gouden regel voor wie een zorgeloos leven wil: maak nooit ruzie met je tandarts of met je advocaat. En ook met je tatoeeëerder kan je maar beter geen heisa hebben. Dat ondervond een Australiër die nu met een enorme penis op zijn rug rondloopt.

    De tatoeage-artiest, een 21-jarige man uit Queensland, wordt er door de politie van het stadje Ipswich van beschuldigd dat hij de penis op de rug van zijn slachtoffer zette in plaats van de tekening die de man had gewenst.

    Verkeerd geschreven obsceniteiten
    De klant had de tatoeëerder thuis opgezocht en zich laten ompraten om een tattoo te laten zetten. Hij wou graag een yin-yangsymbool en een paar draken, maar ontdekte achteraf tot zijn ontzetting dat hij in plaats daarvan een 40 centimeter grote fallus op zijn rug torste. De tattoo-artiest had er nog enkele obscene woorden bij geschreven, die tot overmaat van ramp verkeerd waren gespeld.

    Volgens de politie was er tijdens de besprekingen vooraf een discussie ontstaan tussen de twee mannen, waarbij de klant de tatoeëerder had beledigd. Nadat hij letterlijk voor lul werd gezet, kreeg het slachtoffer ook nog enkele klappen van de 'artiest' en werd hij hardhandig de studio uit gewerkt.

    De 21-jarige zal zich moeten verantwoorden op beschuldiging van slagen en verwondingen, het slachtoffer staat voor de onprettige klus om de obscene tattoo te laten verwijderen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanmaningen naar kerkhof overledene

    Aanmaningen achtervolgen overledene tot op kerkhof

    Een Franse sociale zekerheidsdienst heeft geruime tijd aanmaningsbrieven voor sociale bijdragen verzonden aan een overleden persoon. Dat gebeurde tot aan zijn meest recente verblijfplaats: een kerkhof in de Noord-Franse gemeente Arleux. Dat meldt de krant La Voix du Nord.

    Een Franse vrouw die het beu was om steeds weer terugvorderingsbrieven te ontvangen van het Franse sociale zekerheidsfonds voor zelfstandigen RSI op naam van haar in mei overleden echtgenoot gooide het over een andere boeg. Ze schreef een korte brief waarin ze droog vermeldde dat zijn nieuwe adres zich op de plaatselijke begraafplaats bevond.
     
    "Laatste herinnering"
    Het fonds zond vervolgens, zonder rekening te houden met de eigenaardige verandering, brieven naar het ongebruikelijke adres, tot en met de "laatste herinnering". Het was de bewaker van het kerkhof die de correspondentie ontving en doorstuurde naar de gemeente. Deze verzond ze op haar beurt naar de weduwe.
     
    Ultieme bijdrage
    De vrouw was vroeger samen met haar man binnenschipper. Sinds haar weduwschap was ze opnieuw werkzaam als werknemer op een andere boot, de zelfstandige activiteit werd stopgezet. Ze dacht alle nodige stappen ondernomen te hebben en betaalde zelfs nog een ultieme bijdrage na de dood van haar man.
     
    "Laat me met rust"
    "Ik vraag niet om een financiële vergoeding, ik wil enkel dat ze me met rust laten", zei Lisiane Duwel nog aan La Voix du Nord. Persagentschap AFP kon de bewuste sociale dienst woensdagochtend niet contacteren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met nieuw gezicht verminkt

    Man met nieuw gezicht verminkt tijdens eerste avondje uit

    Een man uit de Australische staat Victoria werd tijdens zijn eerste avond uit in maanden in een nachtclub toegetakeld met een bierglas. Het slachtoffer had nog maar pas zware operaties ondergaan nadat hij eerder dit jaar bij een valpartij alle beenderen in zijn gezicht had gebroken.

    Josh Filbay (20) was in augustus van dit jaar tijdens een rugzakreis in Ierland van een gebouw van vier verdiepingen hoog gevallen. Daarbij brak hij zijn gezichtsbeenderen, verloor hij al zijn tanden, en brak hij zijn beide knieën en beide polsen. Hij onderging toen chirurgie om zijn zwaar gehavende gezicht te herstellen.

    Geen klacht ingediend
    Toen hij het voorbije weekend na maanden vol pijn klaar was voor een avondje uit, liep het opnieuw fout. In Room 99, een nachtclub in Geelong, raakte de jongeman betrokken in een vechtpartij, waarbij zijn gezicht met een glas werd toegetakeld. Hij moest met een zwaar bebloed gezicht in een lokaal ziekenhuis worden opgenomen.

    De politie onderzoekt de zaak, maar zegt dat er officieel nog geen klacht is ingediend naar aanleiding van de vechtpartij in de Room 99
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vlucht op grasmaaier

    Man redt hond uit kennel en vlucht weg met grasmaaier

    Een Amerikaan op leeftijd is in de gevangenis opgesloten nadat hij zijn hond was gaan bevrijden uit de plaatselijke hondenkennel. Dat meldt persagentschap AP. In plaats van een boete van 100 dollar te betalen om zijn hond terug te krijgen, besloot de 73-jarige Edwin Fry zijn poedel zelf te gaan bevrijden.

    Gewapend met een betonschaar, brak Fry binnen in de kennel en ging hij er met zijn hond Buddy Tough vandoor. Bij gebrek aan een ander voertuig deed hij dat echter met zijn grasmaaier, waarmee hij met moeite 20 km/u haalde. Het duurde dan ook niet snel voor de politie hem kon inrekenen.

    Fry werd voor zijn fratsen enkele dagen in de gevangenis opgesloten. Tot overmaat van ramp werd Buddy Tough geëuthanaseerd terwijl Fry in de cel zat
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speciale betogers

    Topless betogen tegen Poetin

    Het vriest net niet overdag in Kiev, maar toch zijn de nu al wereldbefaamde meiden van FEMEN weer op straat gekomen om topless te betogen. Ze staken spandoeken in de lucht tegen Vladimir Poetin en schreeuwden uit volle borst hun woede uit tegen het bezoek van de Russische premier aan Oekraïne. Poetin komt met Kiev onderhandelen over lucratieve energiecontracten.

    Onder deze fraaie fotoreeks sommen we de andere (naakt)stunts van FEMEN nog eens op

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dodelijk gif

    Terdoodveroordeelde wil meer informatie over dodelijk gif

    Rechter Roslyn Silver in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona heeft vandaag om een ongewone reden een executie uitgesteld, zo meldt de krant Arizona Republic. De terdoodveroordeelde wil weer meer weten over het verdovend middel Thiopental dat hem bij zijn executie opwacht.

    Jeffrey Landrigan.
    Jeffrey Landrigan.
    Het Openbaar Ministerie zal nu de verdediging meedelen wie het middel heeft aangemaakt, waardoor kan worden onderzocht of Jeffrey Landrigan pijn dreigt bij zijn terechtstelling.
     
    Wrede bestraffing
    De man is in 1990 wegens moord tot de doodstraf veroordeeld. In 2007 was zijn executie nakend. Maar ze werd uitgesteld in afwachting van een oordeel van het Amerikaanse Hooggerechtshof. Dat moest uitmaken of executies met de gifspuit al of niet een wrede bestraffing waren. Het Hof vond van niet, waarop een nieuwe datum voor de executie van Landrigan diende vastgesteld.
     
    Schaars
    Thiopental is dit jaar in de VS een schaars goed geworden. Eind september hebben de penitentiaire autoriteiten van Arizona laten weten dat zij het gif hebben verkregen. De advocaten van Landrigans willen nu weten of de staat regelingen heeft getroffen om er zeker van te zijn dat het middel ter beschikking is. Zij voeren aan dat hun cliënt pijnlijk kan stikken indien het verdovingsmiddel niet werkt zoals het hoort.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exhibitionist

    Exhibitionist pleit onschuldig wegens te kleine piemel

    Een Australiër, die op café zijn geslachtsdeel heeft ontbloot, vindt dat hij niet gestraft kan worden omdat zijn piemel te klein is. "Met zo'n klein geval kan ik onmogelijk iemand voor het hoofd stoten", zei hij bij zijn arrestatie. Dat meldt The Chronicle

    Foto's
    De 29-jarige Timothy Scott Clark uit Toowoomba liet op 9 september zijn broek zakken voor de ogen van de klanten in het Southern Hotel. Verscheidene mensen namen foto's van het onverkwikkelijke gebeuren, zo is gebleken tijdens het proces waar de beschuldigde trouwens niet kwam opdagen.

    Boete
    Op die bewuste avond kwam de poltie Clark tot de orde roepen. Bij zijn arrestatie was de man er echter vrij gerust in. "Mijn piemel is te klein om aanstoot te kunnen geven", sprak hij. De man kwam er van af met een boete van omgerekend 210 euro
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse oplichters aan het werk

     

    -----Original Message-----

    From: Mr Mark G. Thackray [mailto:thackraymark11@rocketmail.com]

    Sent: zondag 24 oktober 2010 22:00

    Subject: partnerschap verzoek

     

    hallo

     

    Ik ben de heer Mark Thackray, de auditeur-generaal, Imperial Finance Limited UK. in de loop van mijn auditing, Ik ontdekte een fonds in een account, die werd geopend in 1990 die behoren tot een buitenlander die in 1999 overleed. Alle poging om een lid van zijn familie track of nabestaanden Sindsdien is mislukt; dus kwam ik in contact met u te staan als zijn nabestaanden omdat je dragen dezelfde achternaam. Hij stierf verlaten geen erfgenaam of een testament. de hoeveelheid geld die is vijftien miljoen vijfhonderdduizend Dollars van Verenigde Staten (USD 15,5 miljoen).

     

    Mijn intentie is om overdracht van dit fonds naar een veilige overzeese rekening. daarom ben ik voorstellen dat u samen met mij en brengen een bankrekening of het opzetten van een nieuwe dat het doel zal dienen na ontvangst van dit fonds. Voor uw hulp in deze onderneming, zodra het fonds wordt bevestigd in uw account, Ik ben bereid om het fonds te delen in de verhouding van 50% voor jou en 50% voor mij. Na het doornemen van de administratie van de overleden persoon, Ik ontdekte dat:

     

    (1) Niemand heeft geлxploiteerd dit account sinds 1999

    (2) Hij stierf zonder een erfgenaam of Will; dus het geld is zwevende.

    (3) Geen enkele andere persoon weet over deze account en er was geen bekende begunstigde.

     

    Als we niet overgaan tot overdracht van dit fonds dringend, Het zou vervallen en omgezet naar het fonds van ons bedrijf, die zullen profiteren van de directeuren van mijn bedrijf. Dit geld kan worden goedgekeurd om u juridisch, met alle noodzakelijke goedkeuringen documentaire op uw naam. Evenwel, je zou nodig zijn om een bewijs van de vordering tonen, die ik zal u voorzien van alle bewijzen en begeleidt u over hoe u uw applicaties maken. Maak je geen zorgen, want ik zal u door alle vorderingen proces totdat het fonds wordt bevestigd in uw account, de vorderingen proces zal 100% legaal worden in overeenstemming met de Britse bank wetten en het is zonder risico.

     

    Bewaar deze transactie strikt vertrouwelijk totdat het geld op uw rekening.

     

    Als je niet geпnteresseerd bent Geen antwoord maar als je geпnteresseerd bent in het werken met mij, antwoord mij met de volgende informatie:

     

    Uw volledige naam:

    Uw gsm-nummer:

    Uw telefoonnummer (op kantoor en thuis) :

    Uw faxnummer:

    Uw beroep:

    Uw leeftijd:

    Uw nationaliteit:

     

    Opmerking: Ik vertaald in het Nederlands, maar ik voel dat het niet goed genoeg, heb je Engels te begrijpen? Als je kunt schrijven in het Engels, antwoord mij in het Engels voor een vlotte communicatie, Ik kijk uit naar je prompt antwoord maar als je niet geпnteresseerd bent om te werken met mij, u dit bericht te verwijderen en ik zal niet meer schrijven. Dank u.

     

    Met vriendelijke groet,

    De heer Mark Thackray

    (Auditeur-generaal)

    Imperial Finance House BV

    Londen, Verenigd Koninkrijk

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het blijft duren...

    Familie Els Van Doren eist 200.000 euro

    De familie van Els Van Doren, het slachtoffer van de parachutemoord, eist 200.000 euro morele schadevergoeding van Els Clottemans. De rechtbank spreekt zich daar volgende vrijdag over uit. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    Zes nabestaanden eisen volgens Katrien Van der Straeten, advocate van de moordenares, "een zeer hoge som": weduwnaar Jan De Wilde, zijn kinderen Karol en Vincent, de vader van het slachtoffer, Jan Van Doren, en haar zussen Ann en Ingeborg.
     
    "Alles samengeteld, komen we op een eis van om en bij de 200.000 euro", zegt Van der Straeten. "We kunnen alleen maar hopen dat de rechter hierin een realistische uitspraak doet en rekening houdt met de financiële toestand van Els Clottemans. Die is niet rooskleurig. Zo'n bedrag kan ze nooit ophoesten."
     
    An Govers, advocate van de familie Van Doren, zegt dat het gaat om een "morele schadevergoeding" die berekend wordt volgens de gebruikelijke tarieven. "Bij de familie van het slachtoffer is geld niet het belangrijkste", zegt ze.
     
    Als Clottemans niet kan betalen, kan de familie zich wenden tot het Fonds voor Slachtoffers van Geweldmisdrijven.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!