Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijft ons Recht op mobiliteit?

    Het probleem van de 21e eeuw: Ons Recht op Mobiliteit !

     

    België doet het relatief goed in Europa. Het land heeft economisch gezien iets van een provincie van Duitsland. Wie had dat ooit durven denken? Wij doen het beter dan Nederland en dat mag ook eens gezegd worden. En ook Frankrijk doet voor ons onder. Onze uitgaven zijn onder controle. Zelfs nieuwe vacatures geraken niet meer ingevuld. Tot zover het goede nieuws.

     Voor de rest staan we met zijn allen dagelijks uren in de file. Om één of andere duistere reden hebben onze politici gekozen voor immobiliteit. Het klonk ooit hip: Anders gaan leven, de fiets pakken in plaats van de auto, kiezen voor een groen leefmilieu, alles een beetje op zijn Hollands. Maar de waarheid heeft ook haar rechten. Intercommunales hebben de voorbije 40 jaar vele groene ruimtes aangesneden en verkaveld in kleine –zogezegd- goedkope percelen. (In praktijk boekten vele intercommunales woekerwinsten op kosten van de onteigende boeren.)

    Het is ondenkbaar dat we in dit Belgisch klimaat dagdagelijks met de fiets naar het werk trekken. Veelal zijn stations op 20 minuten fietsen en dat door weer en wind…Men moet een beetje menselijk blijven. Bovendien is het onmogelijk om kleine kinderen via de fiets te vervoeren in landelijke gemeenten.  

    Dan maar met een autotje naar het station. Ook hier niets dan kommer en kwel. Ondanks de peperdure vergoedingen aan de managers van de NMBS was het nooit zo slecht gesteld met het openbaar vervoer. Nog nooit hadden de treinen zoveel vertraging als vandaag de dag. Er gebeurt niets en de politiek benoemde NMBS-managers à la Descheemaecker (VLD) strijken 500.000 euro per jaar op. Descheemaecker ziet er misschien uit als een virtuoos zoals Pavarotti, zijn stoere taal ten spijt heeft hij er nog niets van gebakken.

     Ondertussen staan er jarenlang files in Antwerpen en Brussel. Als ik van Kortrijk naar Antwerpen rijd, doe ik er momenteel twee uur over! Dat is toch niet meer normaal? Oplossingen worden op de lange baan geschoven en geen haan die er naar kraait. Onze logge structuren met een leger van politici hebben ervoor gezorgd dat alle dossiers vast zitten. Want over iedere oplossing valt er wel iets negatief te zeggen.

     In het verleden zijn er al vele bedrijven failliet gegaan door het gebrek aan beslissingen. Het papierfabriek van De Naeyer in Willebroek is zo’n schoolvoorbeeld. Uiteindelijk stonden 2000 mensen op straat wegens gebrek aan besluiten. Hetgeen kleinschalig bij de bedrijven is gebeurd, kan onze ganse maatschappij in de nabije toekomst treffen.

    We moeten af van het linkse maatschappijbeeld van de 20e eeuw. We moeten durven verder kijken dan onze neus lang is. De bestaande groene ruimtes moeten vast gebetonneerd worden.  Al heb ik er niets op tegen dat de groene ruimtes mogen gebruikt worden voor golfclubs. Ook dat is een groene bestemming.

    Men mag nooit slaan zonder te zalven. Men moet eindelijk de lucht durven innemen. Steden als Antwerpen, Brussel en Gent zijn perfect geschikt om wolkenkrabbers te bouwen. Wolkenkrabbers tonen ons vernuft en kennis aan de wereld. In dergelijke skyscrapers kan men perfect vele bestemmingen opnemen. Zelfs sociale woningen kunnen perfect geïntegreerd worden in een Vlaamse Burj Khalifa. Door te opteren voor hoge flatgebouwen kunnen we de aanwezige ruimte beter benutten.

     Daarnaast moeten we geen enkel debat uit de weg gaan. Bullebak Jean-Marie Dedecker poneerde ooit dat dubbeldekkerautostrades een oplossing kunnen bieden. Misschien toch zo geen slecht idee? Men hoeft niemand extra te onteigenen en men verdubbelt direct de capaciteit van onze wegen. Op wat wachten we eigenlijk?

    NIETS DOEN is de slechtst mogelijke optie. Stomme praatbarakken, dwaze parlementaire commissies zullen het probleem écht niet oplossen. Misschien is het geen slecht idee om een aantal politieke organen te elimineren. Zijn de provincies écht nog nodig? Wat hebben we nog aan die senaat? Hebben we écht zoveel regeringen nodig in dit kleine landje? Misschien moeten we eerst onze politiek vereenvoudigen en dan de problemen aanpakken van Jan met de pet. Maar veel tijd hebben we echt niet meer.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond Winston toegelaten in Hogeschool
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is de kogel door de kerk. Winston, de Gentse Bulldog wordt volgend academiejaar toegelaten aan de Hogeschool Gent.

    Zijn baasje Gringo Van Havermaet is dolgelukkig met de beslissing van de Gentse Hogeschool: "Reeds twee jaar probeer ik mijn teef in te schrijven voor de opleiding Bouwkunde aan de Hogeschool Gent Voskenslaan. In Gent is het immer genoegzaam bekend dat een "hond met een hoed op" er aan een bachelordiploma geraakt. En ik wou dat in praktijk eens uittesten. Bovendien droom ik ervan om mij mettertijd als makelaar te kunnen vestigen. Momenteel werk ik bij de groendienst van de stad Gent, waar ik insta voor het onderhoud van de perken. Voor mijn rug is het beter dat ik een zittend beroep kan uitoefenen."

    Afdelingshoofd Van Steenberghe van de Hogeschool ziet de komst van Winston goed zitten: "Wij hebben de lat nooit hoog gelegd in onze school. Kwantiteit is veel belangrijker dan kwaliteit. Met Winston geven we het juiste signaal. We hebben wel onze lokalen moeten aanpassen en overal hygienische ruimten moeten voorzien."

    Komt er dan geen kritiek vanwege de sector?
    Docent Bert Vierde reageert: "In de Hogeschool Gent bannen wij elke kritiek. Stagekantoren die zich laagdunkend uitspreken over onze kwaliteit worden terstond geschrapt. Niet dat we een heus reglement hebben ofzo. We beslissen dat intra muros en er is geen haan die er naar kraait. Nog recent schrapten we een kantoor omdat die kritiek had omwille van het feit dat laatstejaarsstudent zijn eindwerk gewoon had overgeschreven uit een boek. Het is niet aan het stagekantoor om zich hierover uit te spreken. Het feit dat de student de moeite had genomen alles mooi over te schrijven was voor onze school voldoende om hem zijn diploma te geven. Bij ons is het eindexamen geen examen zoals in de rest van Vlaanderen, het heeft meer iets van een feestje. De docenten zitten niet op stoelen, maar liggen uitgestrekt in ligzetels, terwijl er op de achtergrond muziek speelt."

    Docente Katleen Verleeghe pikt hierop in:
    "Stagekantoren mogen blij zijn dat onze studenten bij hen willen komen. Daarom geven we onze stagiairs vooraf de raad om geld te vragen aan hun stagekantoren. Een stagekantoor dat niet snel met geld over de brug komt, krijgt van ons een blaam. Bij teveel weerspannigheid wordt het stagekantoor onherroepelijk geschrapt."

    Bert Vierde gaat verder:
    "Voor ons is het belangrijk dat de jongeren uit de criminaliteit blijven. Dat ze geregeld aanwezig zijn in de les is meer dan voldoende om hen achteraf hun diploma te bezorgen. Indien Winston voldoende aanwezig zal zijn, kunnen wij hem of moet ik zeggen "haar" geen diploma weigeren."

    Welk eindwerk heb je voor Winston in petto?
    Docente Katleen Verleeghe:  "Ik denk bij voorbeeld aan "verhuren met huisdieren". Het mag wel niet te technisch juridisch worden. Geen wetgeving alstublieft, want dat is te moeilijk. Docente Lockhead hebben we al dikwijls op de vingers moeten tikken omdat ze onze studenten teveel wetgeving geeft. Ik denk voor Winston eerder aan een plakboek met de manier waarop huisdieren leven in België. Laatst hadden we een student die onbewoonbare panden behandelde. We hebben hem uitdrukkelijk gevraagd om zo weinig mogelijk tekst te voorzien. De student had een plakboek gemaakt met allemaal foto's van lelijke en onbewoonbare panden. Hij was er direct door. In sommige gevallen is zelfs een inhoudstafel zonder bronnen voldoende om studenten hun diploma te geven."
     
    Komt er dan nooit toezicht van de schoolinspectie?
    Afdelingshoofd Van Steenberghe: "Wij hebben het geluk in Vlaanderen dat we als inrichtende macht vergoed worden voor de kwantiteit en niet voor de kwaliteit. Dus alle mensen jong en oud en nu zelfs dieren hebben ons woord dat ze hier hun diploma cadeau krijgen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!"
      

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie goed voor prostaat

    Koffie voorkomt prostaatkanker

    Mannen die koffie drinken, lopen een kleiner risico op prostaatkanker dan niet-koffiedrinkers, blijkt uit een omvangrijke studie van de Harvard School of Public Health.

    De onderzoekers volgden tussen 1986 en 2008 een groep van 47.911 Amerikaanse mannen, die iedere vier jaar meldden hoeveel koffie ze dronken. Prostaatkanker bleek 20 procent minder voor te komen onder mannen die hadden aangegeven dat ze meer dan zes koppen koffie per dag dronken, dan bij degenen die helemaal geen koffie dronken.

    Het meest dodelijke type prostaatkanker bleek zelfs 60 procent minder voor te komen bij de veelvuldige koffiedrinkers. Onder de onderzochte groep mannen die een tot drie koppen per dag dronken, kwam de ernstigste vorm van de ziekte 30 procent minder voor.

    Grootste onderzoek
    Onderzoekster Lorelei Mucci zegt dat haar onderzoek het omvangrijkste tot nu toe is geweest naar het verband tussen koffie en prostaatkanker, in de VS de meest voorkomende soort kanker.

    Cafeïnevrije koffie blijkt hetzelfde effect te hebben als gewone koffie. De onderzoekers zoeken de verklaring vooral in de aanwezigheid van antioxidanten in koffie. Die zitten overigens ook in groenten en fruit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op vakantie in België...

    Vlaamse gevangenissen tellen 38 procent buitenlanders

    De gevangenis van Leuven-Centraal.

    Niet alleen is bijna 40 procent van de gevangenen in Vlaanderen geen Belg, liefst een vierde van hen is bovendien niet ingeschreven in het bevolkingsregister. Ze zijn ofwel illegaal in België, ofwel hebben ze maar een beperkte verblijfsvergunning, schrijft Gazet van Antwerpen.

    Heel wat van deze gedetineerden kunnen door een eenvoudige beslissing van de staatssecretaris van Migratie Melchior Wathelet uit het land worden gezet. En de N-VA-parlementsleden Theo Francken en Karl Vanlouwe vinden dat de staatssecretaris hiervan veel meer gebruik moet maken.
     
    Brussel
    "In Brussel loopt het pas echt uit de hand. Daar is 58 procent van de gedetineerden geen Belg en 22 procent niet ingeschreven in het bevolkingsregister. De gevangenis van Sint-Gillis is de absolute top, met bijna twee derde vreemdelingen en een kwart niet-ingeschrevenen. Onvoorstelbaar", zegt de Brusselse senator Karl Vanlouwe.
     
    Vlaanderen
    Vlaanderen zit ongeveer op het nationale gemiddelde met 38 procent niet-Belgen en 12 procent niet-ingeschrevenen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.straffe uitspraak rechter

    Hyperseksuele vrouw mag van rechter masturberen op werk

    Ana Catarina Bezerra (36).

    In Brazilië heeft een rechter een merkwaardige uitspraak gedaan. Volgens het vonnis is het een 36-jarige vrouw voortaan toegestaan om tijdens het werk te masturberen.

    Ana Catarina Bezerra lijdt aan hyperseksualiteit. Door deze aandoening van de hersenschors moet de vrouw naar eigen zeggen constant een orgasme bereiken. Ook tijdens de werkuren.

    47 keer per dag
    "Het was zelfs zo erg, dat ik tot wel 47 keer per dag masturbeerde", aldus Bezerra. Omdat dit niet in goede aarde viel bij haar oversten en collega's, besloot de Braziliaanse naar de rechter te stappen om haar recht op seksueel genot af te dwingen. De vrouw kreeg gelijk en mag nu tijdens de kantooruren masturberen en porno bekijken.

    Nu nog maar 18 keer
    Inmiddels heeft Catarina Bezerra van haar arts haar een middel gekregen om haar libido te bedwingen. De vrouw moet zichzelf nu 'nog maar' achttien keer per dag bevredigen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.programma

    Ontbijtshow pakt uit met grootste borsten ter wereld

    Opschudding in het Britse tv-landschap: vroege vogels verslikten zich gisteren haast in hun croissant toen ze in de ontbijtshow 'This Morning' plots Chelsea Charms in hun maag gesplitst kregen. Deze exotische danseres én stripster beweert over het grootste stel borsten ter wereld te beschikken, en wie zijn wij om daaraan te twijfelen? Heel wat kijkers vonden haar optreden echter ongepast omdat er op dat moment ongetwijfeld een pak kinderen voor de buis zaten.

     
    Op Twitter en de Facebookpagina van het programma regende het dan ook misnoegde reacties. Een greep uit het aanbod: "Het ziet er vreselijk uit, zelfs mijn kind vond het vies." "Een schande dat deze vrouw in de show zat. Moest dit ontbijt-tv voorstellen? Nee, het was porno. Mijn zoon bleef vandaag ziek thuis en walgde ervan." Of nog: "Mijn kleine van vijf zei dat ze een grote buik had."

    Polypropyleen
    De 35-jarige Chelsea gaf zonder verpinken toe dat ze polypropyleen had laten inplanten, een (illegaal) proces waardoor haar toeters blijven groeien. Ze overweegt het materiaal te laten wegnemen, maar momenteel is er geen houden aan: elke maand nemen haar borsten nog met 2,5 centimeter in omvang toe.

    Twee watermeloenen

    Niet verwonderlijk dus dat Itsy en Bitsy -zoals Chelsea haar omvangrijke tweeling noemt- ook de nodige nadelen met zich meebrengen: eten gaat moeilijk omdat ze zo ver van haar voedsel zit, slapen gebeurt verplicht op haar rug en een toiletbezoek op het vliegtuig is haast helemaal een onmogelijke opgave. Elke borst weegt evenveel als twee grote watermeloenen, dus moet ze ook geregeld fitnessen om dat gewicht te kunnen blijven dragen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRAPUUL VOOR RECHTBANK
    Woordvoerder Sharia4Belgium zet aan tot haat en geweld"
    Fouad 'Abu Imran' Belkacem.

    Fouad Belkacem, woordvoerder van de organisatie Sharia4Belgium, moet zich op 17 juni voor de correctionele rechtbank van Antwerpen verantwoorden voor feiten van belaging en aanzetten tot discriminatie, haat of geweld tegen een persoon, groep of gemeenschap. Dat meldt het Antwerpse parket vandaag.

    De woordvoerder van Sharia4Belgium deed de voorbije maanden opmerkelijke uitspraken over homoseksualiteit, de suprematie van moslims en de ziekte en het overlijden van politica Marie-Rose Morel. Het parket is van oordeel dat hij met dergelijke uitlatingen de door de wetgever bepaalde grenzen overschreden heeft.
     
    "Vrijheid van mening is een belangrijk te beschermen rechtsgoed, maar tegelijk heeft de wetgever geoordeeld dat ook aan dit recht grenzen zijn en dat dus bepaalde meningsuitingen, en niet enkel feitelijke gedragingen, weldegelijk strafbaar kunnen zijn", zegt Dominique Reyniers van het Antwerpse parket.
     
    Filip Dewinter van Vlaams Belang, die al meermaals klacht indiende tegen Sharia4Belgium, zal zich op het proces burgerlijke partij stellen. Hij gaat ook een nieuwe klacht indienen op basis van een op 9 mei op internet verspreid filmpje naar aanleiding van de dood van Osama bin Laden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte parkeerwachters werken mee aan pornofilm

    Parkeerwachters 'spanken' pornoster op straat

    Twee parkeerwachters hebben tijdens de diensturen op straat in LA meegewerkt aan een pornofilm. Het duo gaf een bekende pornoactrice een portie billenkoek tot groot jolijt van voorbijgangers. De overste van de spankers kon er minder hard om lachen en schorste zijn werknemers.

    De website met de weinig verhullende naam 'assesinpublic.com' stuurde de blondine met weelderige boezem de straat op in LA. Kylee Reese trok meteen de aandacht van de parkeerwachters en toen ze hen haar fraai gevormde derrière aanbood, was de verleiding te groot. Ze werd getrakteerd op billenkoek en de parkeerwachters staken ook hun neus tussen haar troeven boven haar navel.

    Reese had ook nog seks op straat met een paar mannen maar de parkeerwachters hielden hun uniform aan. De bal ging aan het rollen toen de website de beelden doorspeelde aan de nationale nieuwszender NBC. Een sterke zet van de site die zo nationale bekendheid kreeg in de VS. De zaak kan nog een staartje krijgen nu blijkt dat gepoogd werd om de zaak in de doofpot te stoppen. Het departement van Transport heeft een onderzoek geopend naar de zaak.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orang Oetang is kettingroker

    Maleisische zoo laat orang-oetang kettingroken

    De zoo van het Maleisische Johor Baru is waarschijnlijk een van de slechtste ter wereld. De krokodillen zitten opgesloten zonder water om in te zwemmen, terwijl de tijgers in veel te kleine kooien zitten.

    Het ergste is het waarschijnlijk gesteld met Shirley, een 25-jarige orang-oetang die kettingrookt doordat toeristen haar steeds sigarettenpeuken toewerpen. Zowel Shirley als haar kooigenoot Abu zijn inmiddels verslaafd aan tabak, en smeken bezoekers om de peukjes.

    Rommel
    De directie van de dierentuin onderneemt niets om te praktijken te stoppen, weten Britse media. Er staan wel bordjes met 'verboden te roken', maar niemand ziet toe op de naleving van dat verbod. De toeristen gooien naast peuken ook andere rommel naar de apen, zoals drankblikjes en verpakkingen met etensrestjes. Shirley houdt zich het grootste deel van de dag dan ook bezig met het opentrekken van blikjes en papiertjes, op zoek naar restjes eten en drinken.

    Overheid
    De Maleisische overheid heeft de zoos een half jaar geleden verplicht de dieren in betere omstandigheden te huisvesten, maar daar is nog steeds amper iets van terechtgekomen. Vorige week werden tien dierentuinen in het land bezocht, en daar zijn de leefomstandigheden voor de dieren nog steeds abominabel, meldt de Britse dierenrechtenorganisatie Nature Alert aan The Mirror.

    Illegaal
    Sommige dieren moesten kunstjes uitvoeren, iets wat verboden is. Verder waren de dieren in een van de dierentuinen ook afkomstig van de zwarte markt.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luipaard levend in reiskoffer

    Smokkelaar verbergt levende luipaarden in valies

    Op de luchthaven van de Thaise hoofdstad Bangkok is een man opgepakt die trachtte levende, met uitsterven bedreigde dieren het land uit te smokkelen. Hij verborg onder meer jonge luipaarden en panters in zijn valiezen.

    In de bagage van de man uit de Verenigde Arabische Emiraten trof de politie twee luipaardwelpjes aan, twee panterwelpjes, een welpje van een Aziatische zwarte beer en twee resusaapjes. De dieren konden gered worden en werden overgebracht naar plaatselijke dierenartsen.
     
    De bevoegde politiediensten hadden de smokkelaar al in de gaten sinds hij de dieren illegaal had gekocht. Ze waren hem tot in de luchthaven gevolgd en konden hem op heterdaad betrappen.

    Thailand is een wereldwijde draaischijf voor de illegale handel van wilde dieren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen is magnetisch

    Wonderboy Ivan is magnetisch

    De 6-jarige Ivan Stoiljkovic is geen alledaagse jongen. Het kind uit Koprivnica in Kroatië heeft op een of ander manier wonderbaarlijke krachten gekregen.

    Hij schijnt mensen door aanraking te kunnen genezen; hij tilt zakken van 50 kilo op alsof het veertjes zijn; en als hij zijn t-shirt uittrekt verandert Ivan in een menselijke magneet.

    Zijn 'gave' is echter niet uniek, zoals blijkt uit de artikels onderaan de foto. (brunopress/sps)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo krijgt geen rijbewijs

    Italiaan krijgt geen rijbewijs omdat hij homo is

    De Italiaan Cristian Friscina krijgt geen nieuw rijbewijs. De reden: hij is homo. De autoriteiten in Friscina's woonplaats Brindisi vinden homoseksualiteit een psychische aandoening die de verkeersveiligheid in gevaar brengt, melden Italiaanse media.

    Friscina (28) had tijdens zijn dienstplicht verteld dat hij homo was, waarna hij werd onderzocht in een militair ziekenhuis. De artsen concludeerden dat Friscina de veiligheid van medeweggebruikers in gevaar zou kunnen brengen, en gaven dat door aan de autoriteiten in Brindisi.

    Het is niet de eerste keer dat homo's in Zuid-Italië zo worden gediscrimineerd. Een Siciliaan verloor jaren geleden op dezelfde manier zijn rijbewijs. Toen hij opnieuw examen deed, kreeg hij alleen een gehandicaptenrijbewijs dat maar een jaar geldig was. De man kreeg vorige maand een schadevergoeding van 20.000 euro.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smurfen zijn nazi's
    Alle smurfen zijn nazi's"

    Totalitaire racisten, macho's en ook nog eens antisemieten: dat is het beeld dat van de Smurfen wordt opgehangen in een binnenkort te verschijnen Frans boek. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

    "Je zou denken dat de Fransen met hun hyperactieve president Nicoals Sarkozy wel wat bemoeizucht gewend zijn, maar hij verbleekt bij  Grote Smurf", aldus schrijver en politicoloog Antoine Buéno in 'Le Petit Livre Bleu'.

    "De eerste van alle Smurfen is autoritair en paternalistisch en leidt 'een totalitaire utopie doordrenkt van stalinisme en nazisme'", meent Buéno, die literatuur doceert aan de Sciences Po, de politieke faculteit van de universiteit van Parijs.

    Smurfin
    De Smurfin met haar Germaanse trekjes kan bij hem ook al geen goed doen, en tovenaar Gargamel nog minder. Volgens de schrijver van Het Blauwe Boekje heeft hij een Joodse achtergrond, omdat hij qua uiterlijk sterk doet denken aan antisemitische afbeeldingen van kort voor de Tweede Wereldoorlog. Bovendien heet zijn kat niet voor niets Azraël.

    Thierry Culliford, zoon van de overleden Smurfentekenaar Pierre 'Peyo' Culliford, noemt de aanval van Buéno "grotesk en niet serieus". "Mijn vader had niets met totalitaire systemen, zelfs niet met politiek. Als er verkiezingen waren, vroeg hij aan mijn moeder voor wie hij moest stemmen."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw danst naakt tijdens begrafenis

    Vrouw danst naakt op kerkhof tijdens begrafenis

    In Arizona is een 22-jarige vrouw gearresteerd omdat ze uit de kleren ging op een kerkhof terwijl daar een begrafenisplechtigheid aan de gang was. De vrouw werd opgepakt voor openbare zedenschennis.

    Kara Mitchell (22).
    Kara Mitchell (22).
    Kara Mitchell maakte in een golfkarretje haar opwachting op de begraafplaats van Mesa. Terwijl nabestaanden aan het graf van een dierbare overledene stonden te rouwen, trok de jonge vrouw haar topje uit en begon ze in het rond te huppelen.

    Uit de broek
    Als volgende stap in haar bedenkelijke vertoning trok Mitchell haar broek uit. Geheel naakt dwarrelde ze vervolgens het kerkhof rond. Hierbij stoorde zich zich niet aan de talrijke mensen die op dat moment aanwezig waren.

    Na een tiental minuten vond naakte Kara het blijkbaar welletjes. Ze kleedde zich weer aan, kroop in haar golfwagentje terwijl ze druk tegen zichzelf praatte. Even later kwam de politie de naaktdanseres oppakken.

    Zwaar verleden
    Mitchell bleek in het verleden al gearresteerd te zijn voor prostitutie, roekeloos rijgedrag en drugsbezit. Aan dit weinig fraaie lijstje kan ze nu openbare zedenschennis toevoegen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte man in metro

    Naakte man maakt amok in metro

    In een metrostation in de Bronx, New York, heeft een naakte man nogal wat misbaar veroorzaakt. De blote kerel riep racistische slogans en bonkte op de deur van een metrostel. Hij kon uiteindelijk overmeesterd worden.

    Het incident, dat begin deze maand gebeurde, werd gefilmd met eeen gsm. De beelden maken sinds gisteren furore op YouTube. We zien hoe een man in boxershorts racistische praat uitkraamt nadat een aantal pendelaars uit de metro stapt. De 41-jarige kerel, wiens identiteit niet werd bekendgemaakt, begint op de deuren van een metrostel te bonken en schopt zijn broek weg.

    Handtas afgerukt
    Als het filmpje een minuut oud is, gaat de woesteling echt loos en trekt hij zijn onderbroek uit. De mensen in het metrostation proberen hem te ontwijken. De man zit vervolgens een vrouw achterna en rukt een handtas van haar schouder. Hij wordt uiteindelijk in bedwang gehouden door een pendelaar, die assistentie krijgt van andere metroreizigers en een politieman.

    Psychiatrische evaluatie
    De onverlaat werd naar het Lincoln-hospitaal gebracht voor psychiatrische evaluatie. De arresterende agent liep bij de schermutseling lichte verwondingen op. Hij werd in een ander ziekenhuis verzorgd.
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieman heeft seks in kerk

    Politieman ontslagen voor seks in kerk en wapendiefstal

    Een Duitse politieman is ontslagen omdat hij op heterdaad was betrapt terwijl hij de liefde bedreef met zijn vriendin in een kerk. Bovendien had hij een wapen mee naar huis genomen dat daar niet thuishoorde.

    "De man heeft geen statuut meer als ambtenaar en verliest definitief zijn werk, zijn salaris en zijn pensioenrechten", zei een woordvoerder van de administratieve rechtbank van München aan het Franse persagentschap AFP. De woordvoerder benadrukte dat de wet een dergelijke maatregel voorziet, "de ergste die er bestaat", als het vertrouwen in de instelling beschadigd is.
     
    Tijdens de mis
    De 28-jarige man werd op heterdaad betrapt toen hij de liefde bedreef met zijn vriendin tijdens de mis in de kerk van Rennertshofen in Beieren.
     
    Hij had bovendien een alarmpistool mee naar huis genomen, dat ingeleverd was bij de politie en "dat ergens verzegeld was". En dat dus volgens de woordvoerder niet in het huis van de man thuishoorde. De wapenkwestie was "beslissend" in de sanctie die de rechtbank hem oplegde, want "het is verboden om een dergelijk wapen mee naar huis te nemen", aldus de woordvoerder nog. De veroordeelde politieman was vandaag niet aanwezig op de zitting.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slechts één op tien geen Belg

    Een op de tien landgenoten is geen Belg

    Op 1 januari 2010 telde ons land 1.057.666 inwoners die niet de Belgische nationaliteit hadden, het wachtregister niet meegerekend. Die cijfers heeft de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie vandaag bekendgemaakt.

    Een op de tien inwoners is dus geen Belg. In de leeftijdsgroep van 30 tot en met 34 jaar stijgt dat cijfer tot een op de zes. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is 30 procent van de bevolking van buitenlandse afkomst, in het Waals Gewest is dat 9,5 procent en in het Vlaams Gewest 6,4 procent.
     
    Meeste buitenlanders in Limburg
    Ook binnen de gewesten zijn er verschillen. In Vlaanderen is Limburg de provincie die het hoogste percentage buitenlanders herbergt (9,1 procent), gevolgd door Antwerpen (8,6 procent) en Vlaams-Brabant (7,5 procent). In Oost-Vlaanderen is 4,2 procent buitenlands, in West-Vlaanderen is dat 2,8 procent. In Wallonië zijn het de provincies Henegouwen (11,3 procent) en Luik (10,5 procent) die het grootste aantal buitenlanders onder hun bevolking tellen, gevolgd door Waals-Brabant met 8,8, Luxemburg met 6,1 en Namen met 4,4 procent.
     
    Italianen talrijkst
    De kaap van één miljoen buitenlanders in België werd eind 2008 overschreden. Italianen zijn het talrijkst (169.027 in 2008), daarna volgen Fransen (130.568), Nederlanders (123.454), Marokkanen (79.867), Spanjaarden (42.712), Turken (39.954), Duitsers (38.370) en Polen (30.768).
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bin Laden dood geschoten

    Het is een goede zaak voor de Westerse wereld dat deze extremist niet meer is. Anderzijds stel ik mij vragen volgens het internationaal recht. Wellicht was het juridisch beter geweest hem eerst te laten veroordelen voor een rechtbank alvorens de doodstraf uit te voeren. Van Obama die doorgaat als een sociaal-democraat had ik eerder een proces à la Saddam Hoessein verwacht. Zou het de binnenlandse politieke druk zijn die Obam tot deze actie heeft doen overgaan?  


    OSAMA BIN LADEN IS DOOD

    HLN breaking news   Osama bin Laden, de meestgezochte terrorist ter wereld die beschouwd wordt als het brein achter de aanslagen van 9/11, is dood. Een speciaal team van het Amerikaanse leger heeft hem doodgeschoten in Pakistan, meldt de Amerikaanse president Barack Obama.

    Obama hield een serene speech.
    Obama hield een serene speech. © reuters
    Op 11 september 2001 boorden twee gekaapte vliegtuigen zich in de twee torens van het World Trade Center in New York.
    Op 11 september 2001 boorden twee gekaapte vliegtuigen zich in de twee torens van het World Trade Center in New York.
    Aan het Witte Huis staan al duizenden mensen te vieren.
    Aan het Witte Huis staan al duizenden mensen te vieren. © reuters
    Ook in New York kwamen mensen op straat.
    Ook in New York kwamen mensen op straat. © afp
    © ap
    © reuters
    Volgens Obama kwamen de Amerikanen de 54-jarige bin Laden al in augustus op het spoor, maar duurde het nog maanden voordat de inlichtingendiensten zeker wisten waar de terroristenleider zich bevond. Dat werd vorige week pas duidelijk.

    Speciale troepen
    Een klein team van 'special forces' drong het gebouw binnen waar bin Laden zich bevond in Abbottabad, 50 kilometer ten noordoosten van de Pakistaanse hoofdstad Islamabad. Ze brachten hem om en namen zijn lichaam mee. Dat is inmiddels geïdentificeerd via DNA-onderzoek. Obama stelt dat Pakistan de VS heeft geholpen bij de zoektocht naar bin Laden, en dat bij de operatie geen Amerikanen zijn omgekomen. Pakistaanse tv-zenders toonden vandaag beelden van wat het bebloede gezicht van Osama zou zijn.

    Volgens bronnen in het Witte Huis kwam bij de inval ook een volwassen zoon van Osama om, net als twee mannen en een vrouw. De mannen werkten als koeriers voor bin Laden. "Een vrouw werd gedood toen een van de militanten haar gebruikte als menselijk schild. Twee andere vrouwen raakten gewond", zegt een anonieme medewerker van het Witte Huis. Osama kreeg een kogel in het hoofd.

    Islam
    Obama benadrukt verder dat de Verenigde Staten niet in oorlog zijn met de islam, en stelt dat bin Laden net oorlog voerde tegen moslims die ook slachtoffer werden van de aanslagen van al-Qaida. "Bin Laden was geen moslimleider, hij was een massamoordenaar", luidt het. Het lichaam van de terrorist wordt behandeld volgens de regels van de islam.

    Al-Qaida lag aan de basis van de aanslagen met gekaapte vliegtuigen van 11 september 2001, waarbij 3.000 mensen om het leven kwamen. Osama bin Laden leidde de organisatie, aldus Obama. Hij beklemtoont dat de zoektocht naar bin Laden voor hem een "topprioriteit" was. "Gerechtigheid is geschied", verklaart de Amerikaanse president.

    De president maakt wel duidelijk dat met de dood van Osama geen einde komt aan de strijd tegen het terrorisme. Al-Qaida zal doorgaan met aanslagen tegen de Verenigde Staten en in de rest van de wereld, waarschuwt Obama. De VS moeten dus waakzaam blijven.

    Vreugde
    Aan de hekken van het Witte Huis staan inmiddels al duizenden mensen hun vreugde uit te schreeuwen. Ze roepen "USA, USA". Ook in Los Angeles gingen juichende mensen de straat op met vlaggen. In New York hebben de mensen zich verzameld op Times Square en op Ground Zero, de plek waar de Twin Towers op 11 september 2001 ineenstortten. De politie doet mee aan de vieringen en poseert voor foto's. Her en der wordt het volkslied gezongen.

    De voormalige Amerikaanse president George W. Bush noemt de dood van Osama een "gedenkwaardige prestatie". "Het gevecht tegen terrorisme gaat door, maar vanavond heeft Amerika een niet mis te verstane boodschap uitgezonden: het maakt niet uit hoelang het duurt, het recht zal zegevieren."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niveau onderwijs daalt zienderogen

    Het is ondertussen al lang geen geheim niet meer: Het niveau van ons onderwijs zit in een neerwaartse spiraal. De basis talenkennis is er niet meer. Vroeger kregen leerlingen van de basisschool genoeg zinsontleding om later tijdens de humaniora talen te studeren. Studenten van het eerste middelbaar kennen dat allemaal niet meer zo goed. Het niveau zakt van jaar tot jaar.

    Sommige leerkrachten geraken hierover gefrustreerd, anderen trekken het zich al lang niet meer aan. Vroeger was het onderwijs grotendeels een missie, vandaag is het vooral een broodwinning geworden. Vroeger voelden studenten zich beschaamd over hun onkunde, vandaag hebben ze al lang geen gêne meer. We leven in een alles kan, alles mag maatschappij. Seksuele betrekkingen tijdens de humaniora moet kunnen, zelfs in het lager middelbaar. Traditionele gezinnen hebben afgedaan. Eerst kinderen maken en dan nadenken of men wel bij elkaar past...Morele waarden zijn er al lang niet meer.

    Enkele maanden geleden berichtte ik over het belabberd niveau van onderwijs aan de Hoge School Gent. Daar is het onderwijsniveau zo laag dat een hond met een hoed op een Bachelorsdiploma kan behalen. Ik hen een student die voor zijn eindwerk een afgeschreven inhoudstafel afgaf met een kaft rond en die er net door was. Dat kan allemaal in Gent. Stagekantoren of stagemeesters die hierop kritiek hebben worden direct geschorst. De Hoge School Gent is een aanfluiting voor het Vlaams onderwijs, maar niemand doet er wat aan. Het probleem ligt in het feit dat de scholen in Vlaanderen vergoed worden voor de kwantiteit en niet voor de kwaliteit. Scholen zenden maar best signalen uit dat iedereen gemakkelijk aan een diploma geraakt, dan trekken ze nog meer studenten aan. Het moet vooral leuk zijn, de inhoud is veel minder van belang.

    Onze politieke overheid dient zich dringend te bezinnen over de manier men scholen moet belonen. Scholen die geen minimun niveau halen zouden hiervoor gesanctioneerd moeten worden. De Hoge School Gent zou beter een groot deel van haar toelage verliezen gezien de ondermaatse kwaliteit. Want men speelt niet alleen met de toekomst van de student, maar ook met die van de maatschappij. Stel je eens voor dat een ondermaatse afgestudeerde ingenieur een betonstudie laat uitvoeren en dat nadien het gebouw instort. Er kunnen doden vallen...Wie is er dan verantwoordelijk? Het kan toch niet dat de Hoge School Gent onkundigen een diploma geeft? Maar zoals dikwijls in dit land, moeten er eerst rampen gebeuren vooraleer men in actie treedt.





    Eén op de zes laatstejaars scoort slecht voor Nederlands

    Eén op de zes leerlingen bereikt aan het einde van het secundair onderwijs niet de vereiste minimumdoelen voor Nederlands. Dat blijkt uit een peiling bij 3.957 leerlingen in 150 Vlaamse scholen, schrijven de Concentrakranten en het tijdschrift Klasse.

    Het kabinet onderwijs organiseert sinds 2002 geregeld peilingen. Met deze peiling Nederlands in mei 2010 was voor het eerst de derde graad van het secundair onderwijs aan de beurt. Een representatieve steekproef van leerlingen werd onderworpen aan schriftelijke luitser- en leestoetsen en aan een spreektest. Spelling kwam daarbij niet aan bod.

    Richtingen
    In het algemeen secundair onderwijs (aso) bereikt zeven procent van de leerlingen niet de eindtermen voor lezen, luisteren en spreken. In het kunst- (kso) en technisch secundair onderwijs (tso) is dat liefst een kwart tot bijna een derde van de leerlingen.

    Gemiddeld behaalt 83 procent van de leerlingen de getoetste eindtermen voor lezen en luisteren. Dat betekent dat vijf op de zes het vastgelegde minimumdoel bereiken. De beste scores werden vastgesteld in het aso met optie klassieke talen (score 97 procent).

    Grote verschillen
    Er zijn grote verschillen binnen het tso tussen studiegebieden. Leerlingen uit mechanica-elektriciteit zijn minder goed in het solliciteren. Opmerkelijk zijn de goede prestaties van de leerlingen kso bij het beantwoorden van vragen over zichzelf. 76 procent bereikt deze doelstelling in het kso tegenover 63 procent in het tso en 68 procent in het aso. Binnen aso hebben vooral leerlingen moderne talen en wetenschappen hier moeite mee.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lid raad van bestuur Dexia
    Subject: Fw: NIEUW LID IN RAAD VAN BESTUUR VAN DEXIA

     

     

     

     

         Kalm blijven!


     
    Patrick Janssens wordt lid van de Raad van bestuur van Dexia. (Dehaene zit er ook al !)

      
    Hallo, iedereen! De bezoldiging voor een lid van de Raad van Bestuur is een jaarlijks brutobedrag van 20.000 Euro,  aangevuld met een presentiegeld per vergadering van 2.000 Euro.

    (ex-burgemeester van Gent - Frank Beke - haalde zo 38.000 Euro op in  2005).

    Mooi meegenomen toch?

    O ja, voor dat ik het vergeet. Het Dexia-mandaat van Janssens is eigenlijk zijn job niet. Janssens is Vlaams volksvertegenwoordiger en krijgt daarvoor bruto 74.923 Euro per jaar (plus  een forfaitaire onkostenvergoeding van bruto 20.978 Euro).

    Janssens combineert deze twee 'jobkes' met het burgemeesterschap van Antwerpen. Als burgemeester krijgt hij bruto 50.899 Euro.

    Dus in totaal verdient deze socialist (een zogezegde man van en voor 'Het Volk') met zijn drie jobkes bruto 184.800  Euro.

    Omgerekend in oud Belgisch geld is dat: 7.452..984 BEF 
    op jaarbasis of dus 621.082 BEF per maand.

    En hij is niet de enige ! ! ! Die kerels, met hun tien verschillende jobs, waar ze blijkbaar toch niet moe van worden, vragen aan de gewone man om:


    > - in te leveren,


    > - solidair te zijn,


    > - flexibel te zijn op de werkvloer,  en


    > - voor hen te stemmen ! ! !



    Ge moet maar durven..


    Groetjes aan de ARME GEPENSIONEERDEN met hun 850 euro per maand en per gezin!!!
     
    Stemt die drie traditionele partijen naar de minderheid.
    Ze zijn het nu weer aan het uitleggen hoe het allemaal moet verlopen. Waarom deden ze het voordien niet als ze het nu allemaal zo goed weten.
    Een dag na de stemming is het weer trekkebekken.
     
    Zend het a.u.b door naar zoveel mogelijk mensen!!!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!