Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    27-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UFO's eindelijk geland

    Naderen ze? UFO's gefilmd boven BBC-gebouw in Londen

    Daar zijn de UFO's weer! Een nieuwe video toont beelden van wat een moederschip annex vloot zou kunnen zijn, die tussen de wolken boven een BBC-gebouw in Londen zweven. Als deze niet erg verlegen aliens tv-aandacht zochten, krijgen ze toch zeker internet-exposure...

    Een voorbijganger filmde het bizarre spektakel en, zo zien we in het filmpje, hij was blijkbaar niet alleen om het vast te leggen. Plaats van opname is de hoek van Bolsover Street en Clipstone Street in West-Londen. De camera zoekt de hogere regionen op en vindt, boven het Yalding House van de BBC, drie supersnelle witte stippen in driehoeksformatie, gevolgd door twee andere gelijkaardige witte vlekjes.

    Dan komt er een groter, meer helder en zich trager voortbewegend schijfvormig object op de proppen. Het cirkelt even rond en zoeft weg. Iemand van de omstanders neemt meteen het woord UFO in de mond.

    Firma gespecialiseerd in visual effects aan het werk?
    De Daily Mail blijft op zijn site sceptisch: "We willen niet suggereren dat dit een hoax is, maar dat gebied in Londen telt wel een aantal productiehuizen die zowel de expertise als de faciliteiten hebben om met een geloofwaardige video voor de pinnen te komen." Ze voegen eraan toe dat er eerder al eens een gelijkaardige video gepost werd door alymc01, die werd geschoten vanuit een kantoor van The Mill, een bedrijf dat visuele effecten creëert voor de filmwereld.

    De omschrijving op YouTube bij het filmpje zegt dan weer: "Als het toch zo makkelijk gephotoshopt zou zijn, doe het dan zelf eens en laat het ons allemaal zien".

    De 31-jarige alymc01 postte de video als eerste op YouTube, maar EllasVirgo, die zichzelf op de filmpjessite voorstelt als een landbouwer uit Australië met een computerachtergrond, nam hem over en verspreidde hem voor een breder publiek. Virgo's YouTube staat vol met video's over de ruimte, asteroïden en UFO-toestanden. Volgens de Daily Mail zou de bewuste video op 3, 10 of 17 juni geschoten zijn.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama weigert Filip en Mathilde


    Ik herinner het mij alsof het gisteren was, de voorstelling van Mathilde als toekomstige echtgenote van prins Filip. Ze was een mooie stijlvolle verschijning. Haar Nederlands was zoals weliswaar ondermaats, maar er zat  een  potentieel in. Er zou een nieuwe frisse wind gaan waaien in het Belgische koningshuis.

    Zoveel jaar later blijkt dit alles een ijdele hoop geweest. Mathilde heeft het houterige saaie van haar echtgenoot overgenomen. Er zit bovendien iets tragisch in het koppel: De troon die er maar niet komt. Waar anderen stilaan beginnen denken aan hun pensioen, moet voor Filip het "beste" nog komen. Filip is daarenboven absoluut niet geliefd in de Vlaamse pers. Er is zijn grijs imago, zijn Franstaligheid en vooral zijn "Tsjevenmentaliteit". Prins Filip zou perfect kunnen doorgaan voor de zoon van wijlen Koning Boudewijn en zijn devote echtgenote de Spaanse Fabiola. Nergens ter wereld zijn de clerus en de adel zo in elkaar verstrengeld als in België. Deze positie heeft iets middeleeuws, iets van ver uit de tijd toen onze maatschappij nog drie standen kenden: De adel, de clerus en het plebs. De Koning die zijn macht gekregen heeft van God...Alles speelt zich ver af boven de hoofden van de mensen. Het water was zelden zo diep tussen een Koningshuis en haar bevolking.
     
    En men weet duidelijk niet meer van welk hout pijlen te maken. De Prinselijke missies van Prins Filip dienen om zijn imago op te poetsen, maar het lukt niet écht. In een recent verleden bekloegen de deelnemers van zulke missies zich over zijn speechen, zijn stijl en zijn gespeelde interesse. En nu de Obama's die hem zelfs niet willen zien, terwijl ze wel graag in contact komen met de Britse William en Kate en de Hollandse kroonprins Alexander en zijn Maxima. In tegenstelling tot Filip en Mathilde zijn deze andere prinsen wel mensen van deze wereld. Zij nemen een normale houding aan, zijn natuurlijk oprecht en niet houterig gespeeld. Bovendien zit Filip opgezadeld met de internationale perceptie dat ons land aan de vooravond staat van een ontbinding. Wat is het nut voor een wereldleider om een kroonprins te ontmoeten van een land dat morgen misschien niet meer bestaat? Het is  natuurlijk allemaal tragisch voor de man en zijn entourage...





    Filip en Mathilde te min voor Obama

     
     
    Prins Filip en prinses Mathilde zijn er deze week niet in geslaagd de Amerikaanse president Barack Obama te spreken te krijgen. Het paar bezocht afgelopen dagen New York, waar zich op dat moment ook Obama bevond.

    Maar ondanks diplomatieke inspanningen van de Belgen weigerde de Amerikaanse protocollaire dienst een ontmoeting met de president te regelen. Een kroonprins bevindt zich op het niveau van een vicepresident. Meer dan een gesprekje met Joe Biden zat er voor Filip en Mathilde dan ook niet in.

    Volgens De Morgen was de gang van zaken extra pijnlijk voor het Belgische paar omdat prins Willem-Alexander en prinses Máxima in 2009 wel een onderonsje met Obama wisten te versieren.
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interessant...

    Baas legt werkneemster over de knie en geeft pakje slaag

    Een Britse salesmanager verschijnt voor de rechter op beschuldiging van het pesten van een werkneemster. Angelina Ashby (41) verklaarde voor de rechtbank in Sheffield dat haar ex-baas, Pete Smith, een vrouwelijke collega achternazat op kantoor, en haar vervolgens over de knie legde en een pak voor de billen gaf.

    Pete Smith wordt samen met nog een paar andere collega's van de firma Cathelco aangeklaagd voor pestgedrag. Zo zou hij, duidelijk zichtbaar voor Ashby die achter hem zat, uitgebreid op het internet naar seksspeeltjes zoals opblaaspoppen hebben zitten gluren. Smith moedigde volgens Ashby zijn personeel ook aan "om naar zijn genitaliën te grijpen". Ashby beweert dat ze aan de antidepressiva moest tijdens haar periode bij Cathelco, door de "niet aflatende stroom van mishandeling".

    Smith vindt de beschuldigingen "verschrikkelijk" en ontkent in alle toonaarden. Volgens hem was Ashby een buitenbeentje op de werkvloer en werkte ze niet goed samen met haar collega's. "Ze werkte liever op zichzelf. Een erg ongewoon karakter voor mij om mee om te gaan. Maar ze kreeg dezelfde kansen als alle anderen en werd goed opgeleid." Cathelco ontkent ook de aantijgingen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw wordt wakker op eigen begrafenis

    Vrouw sterft nadat ze wakker wordt op eigen begrafenis

    Doodverklaard worden na een hartaanval, toch nog leven en uiteindelijk... alsnog het loodje leggen op je eigen begrafenis. Dit droevige én absurde scenario overkwam de 49-jarige Russin Fagilyu Mukhametzyanov.

    De vrouw met de aartsmoeilijke naam kwam opnieuw bij haar positieven toen familieleden rond haar open kist aan het bidden waren. Toen ze besefte dat ze haar wilden begraven, zette ze het op een schreeuwen. Meteen werd ze teruggebracht naar het ziekenhuis dat de fatale inschattingsfout gemaakt had.

    "Twaalf minuten geleefd"

    "Haar ogen trilden, waarop we ons allemaal terug naar het hospitaal haastten", aldus de verslagen echtgenoot Fagili. "Ze heeft nog maar twaalf minuten geleefd en dan stierf ze. Voorgoed."

    Fagili wil het bewuste ziekenhuis in Kazan nu voor de rechtbank slepen. "Ik ben heel kwaad en wil antwoorden. Ze dachten alleen maar dat ze dood was, ze had dus gered kunnen worden." Een woordvoerder van het hospitaal kon alleen maar meedelen dat "het onderzoek bezig is".
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders is een aansteller

    Rechter spreekt Wilders vrij

    © reuters

    HLN update   De rechtbank in Amsterdam heeft de Nederlandse politicus Geert Wilders vandaag vrijgesproken van aanzetten tot haat en tot discriminatie en van groepsbelediging. Volgens de rechtbank heeft de leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV) zijn uitspraken vrijwel allemaal gericht op de religie islam en niet op moslims.

    © epa
    © reuters
    Wilders moest zich onder meer verantwoorden voor interviews en toespraken waarin hij de islam als een fascistische ideologie bestempelde en de koran 'Mein Kampf' voor de moslims noemde. Ook de anti-islamfilm 'Fitna' werd door de klagers als een belediging bestempeld.
     
    De rechtbank nam ook in overweging dat Wilders zijn uitspraken in de context van het maatschappelijk debat had gedaan.
     
    Maatschappelijk debat
    Sommige uitlatingen vallen volgens de rechtbank wellicht wel onder de noemer "aanzetten tot discriminatie". De voorzitter las als voorbeeld voor: "De grenzen gaan nog diezelfde dag dicht voor alle niet-westerse allochtonen". Toch is Wilders ook op dit punt vrijgesproken, in verband met het maatschappelijk debat.
     
    Op de grens van het toelaatbare
    Een andere uitspraak bestempelen de rechters als "grof en denigrerend". Een uitgesproken opruiend karakter heeft "er is een strijd gaande en we moeten ons verdedigen", aldus de rechters. Wilders zat hierbij niet tegen, maar op de grens van het toelaatbare. Maar omdat hij elders in dezelfde uitlating zegt dat hij niets tegen moslims, maar slechts tegen de islam heeft, zet hij niet aan tot haat of tot discriminatie, luidt het nog.
     
    De vrijspraak is geen verrassing aangezien zowel het Openbaar Ministerie als de verdediging de vrijspraak had gevraagd.

    Overwinning voor vrijheid van meningsuiting
    "Dit is niet zozeer een overwinning voor mijzelf, maar een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting", zo reageerde Geert Wilders in het Amsterdamse gerechtsgebouw op zijn vrijspraak. "Je mag islamkritiek hebben, mij is de mond niet gesnoerd", zei de PVV-voorman.
     
    "Er valt een enorme last van me af", aldus Wilders, die het strafproces met zichtbare tegenzin heeft ondergaan. "Zo'n proces kost heel veel energie, geld. Ik kan me nu weer helemaal op de politiek gaan richten." Wilders noemde de vrijspraak "het enige juiste vonnis".
    Wilders toonde zich verheugd over het feit dat met deze uitspraak islamkritiek in Nederland mogelijk is gebleken. "Die kritiek is nodig", vindt hij.
     
    Grof en denigrerend bedoeld
    Dat de rechtbank een aantal van zijn uitlatingen heeft gekwalificeerd als grof en denigrerend, deert Wilders niet. "Het was soms ook de bedoeling om grof en denigrerend te zijn. Dat moet kunnen. Je moet in het politiek debat kunnen zeggen wat je wil."
     
    Hoewel Wilders altijd heeft gezegd dat hij rekende op een vrijspraak, heeft de mogelijkheid van een veroordeling wel in zijn achterhoofd gespeeld. Dat zou hebben geleid tot een proces in hoger beroep. Wilders is opgelucht dat dat er niet meer in zit. "Zo'n hoger beroep had jaren kunnen duren."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yann Arthus Bertrand is een groene rakker


    Ik kan genieten van prachtige natuurdocumentaires, van prachtige beelden, overtuigende vergezichten. Op dat gebied is de serie "Home" op de VRT een mooie reeks. Wat mij stoort is de belerende manier waarop alles wordt gebracht. Steeds de kijfvinger in de lucht, steeds de donderwolken in aantocht.

    Ik geef toe het menselijk dier springt zeer onzorgvuldig om met de natuurlijke rijkdom. De oorzaak hiervan ligt bij de excessieve bevolkingsexplosie. Als je de statistieken erop nakijkt, kan je zien hoe de bevolking sinds Christus steeds gestaag toenam tot aan de Industriële Revolutie in de 19e eeuw. Op minder dan twee eeuwen tijd is de wereldbevolking met een factor vijf vermenigvuldigd. En dat is onhoudbaar.

    Maar in plaats van indivuele casestudies aan te halen, zou het beter zijn de werkelijke oorzaak met de vinger te wijzen: de overbevolking. Yann Arthus Bertrand gaat te ver en laat zich emotioneel meeslepen. Neem nu de manier waarop Dubai in beeld wordt gebracht; Als een dode stad, een stad "uit het verleden" in plaats de toekomst. Dat is natuurlijk zever. Het menselijk dier kan niet anders dan woestijnen innemen om aan de bevolkingsexplosie een antwoord te bieden. Door de bevolkingsdruk kunnen wij niet anders dan wolkenkrabbers bouwen. Ook hier in Vlaanderen kunnen we niet anders dan in de provinciehoofdsteden hoogbouwen neer te zetten. We kunnen toch niet de laatste stukjes natuur innemen met goedkope residentële wijken. Er is stilaan genoeg groen ingenomen.

    Wat zou Yann Arthus Bertrand doen als hij regeringsleider was in een sterk groeiend land? Ik vermoed dat hij het ook niet zou weten. Het is maar al te gemakkelijk op alles en nog wat te kappen zonder zelf een goed alternatief te hebben.



    "Dubaï ? Ca ne sert à rien !!" (Yann Arthus-Bertrand)

    dubai___.jpg

    Yann Arthus-Bertrand, photographe et journaliste, était à 13h dans les GG à l'occasion de la sortie mondiale de "Home" ce vendredi 5 juin.

    Interrogé sur Dubaï, le Las Vegas du Proche-Orient, YAB a souhaité condamner le développement nocif de ces villes champignons :

    "Dubaï, c'est la fin du monde ! Tout est artificiel ! De toute façon, ça disparaîtra avec la fin de l'ère du pétrole !!"

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interessant

    Beste medicijn tegen kanker? Het huwelijk

    Patiënten met darmkanker kunnen hun kansen verhogen om deze ziekte te overwinnen door te trouwen, zo blijkt uit nieuw onderzoek.

    Amerikaanse onderzoekers onthulden dat getrouwden patiënten 14 procent minder kans lopen om te sterven. Het voordeel van een partner hebben is even groot voor mannen als vrouwen. Getrouwde patiënten met de ziekte hebben meer kans om in de vroege fase van de ziekte een diagnose te krijgen, ze kozen ook voor een meer agressieve behandeling. Het is de onderzoekers nog niet duidelijk hoe het huwelijk je kan helpen, maar ze denken dat partners als belangrijker verzorger en steunpilaar dienen, dit helpt bij het om te gaan met de ziekte.

    Verpleegster
    Professor Sven Wilson: "Een partner helpt je problemen te identificeren en zo kun je je sneller laten behandelen. Je kunt een geliefde als een informele verpleegster of verzorger zien." Er is echter wel een foutje in het onderzoek, er werd niet gekeken naar het feit of getrouwde mensen al op voorhand gezonder waren dan vrijgezellen. De cijfers tonen namelijk aan dat gezonde mensen meer kans hebben om te trouwen en gehuwd te blijven.

    Algemene gezondheid

    Al heel wat studies toonden de gezondheidsvoordelen aan van een (gelukkig) huwelijk. Getrouwde mensen kampen met minder gezondheidsproblemen als rugpijn, hoofdpijn en ernstige psychologische aandoeningen dan iemand die eeuwig single blijft. Dit kan komen doordat deze mensen minder vaak roken, hevig drinken en lichamelijk actiever zijn. Het enige gebied waar ze slechter op scoren is gewicht, getrouwde mensen zijn vaak dikker.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Man in lingerie mag op vliegtuig

     

     
    De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij U.S. Airways wordt beschuldigd van hypocrisie. Een man die vrouwenlingerie droeg mocht zonder problemen het vliegtuig op terwijl een sportman enkele dagen later werd gearresteerd na een discussie over zijn broek.

    Op 9 juni nam een man een vlucht naar Phoenix, hij droeg enkel blauwe vrouwenlingerie, nylonkousen en hoge hakken. Een vrouwelijke passagier nam een foto van de onbekende man. Ondanks klachten van medereizigers werd de man niet van het vliegtuig gezet.

    Zes dagen later werd football-speler Deshon Marman van de universiteit van New Mexico gearesteerd omdat hij 'baggy pants' droeg, een brede broek die onder de heupen wordt gedragen. Hij weigerde zijn broek op te trekken.

    US Airways verdedigt de beslissing om de man in lingerie te laten vliegen. 'We hebben geen kledingscode, maar als mensen hun intieme lichaamsdelen tonen is dat ongepast. Als ze dat niet doen, mogen ze het vliegtuig op. Volgens de luchtvaartmaatschappij werd Marman gevraagd zijn broek op te trekken omdat hij 'een lichaamsdeel' toonde.

    De advocaat van Marman spreekt dat tegen. Beelden van beveiligingscamera's tonen aan dat er geen 'vlees' te zien was. Hij beschuldigd US Airways van racisme omdat Marman van Afrikaanse origine is.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt vies

    Gluurder verbergt zich in beertank van draagbaar toilet

    Een fanatieke gluurder heeft er niet beter op gevonden dan zich te verbergen in de septische tank van een draagbaar toilet. Daar wachtte hij geduldig - tussen de drollen en de urine - tot een dame haar opwachting maakte. Dat schrijft The Sun.

    Het toilet stond opgesteld in Boulder, Colorado, tijdens een yoga-workshop. De onverlaat werd betrapt door een vrouw die iets zag bewegen toen ze het deksel van de toiletpot optilde. Vol ongeloof vroeg de dame een voorbijganger of hij ook even een kijkje wilde nemen in het draagbare toilet. Die man verklaarde achteraf aan de politie dat hij een kerel met een zeiltje op zijn hoofd in de septische tank had zien zitten.

    Op de vlucht
    De deur van het toilet werd van buitenaf gesloten, maar toch slaagde de voyeur erin te ontkomen. Bedekt onder de uitwerpselen koos hij het hazenpad. Veiligheidsagenten zetten tevergeefs de achtervolging in. De man droeg enkel een, vermoedelijk, grijze joggingbroek.

    De politie zoekt naar een twintiger, mager gebouwd en met kort donker haar. Volgens getuigen had hij schrammen op zijn rug en benen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lelijke mensen

    Vierhonderd moedigen breken wereldrecord naaktzwemmen

     
     
    Vierhonderd mannen en vrouwen hebben in Wales het wereldrecord naaktzwemmen scherper gesteld. Met glans verbrijzelden ze het vorige record van 250 blootzwemmers. De deelnemers kwamen uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk.

    Voorwaarde om erkend te worden als wereldrecord, was dat de moedigen tien minuten lang tot hun middel in het water moesten vertoeven. Geen klein bier bij deze eerder frisse temperaturen voor de tijd van het jaar. Maar als een blote rots in de branding doorstonden de skinny dippers de beproeving.
    © photo news
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed idee

    Denemarken wil veroordeelde buitenlanders uitwijzen

    De Deense minister van Integratie Sören Pind. © afp
    De Deense regering streeft naar uitwijzing van alle tot vrijheidsstraffen veroordeelde buitenlanders, ongeacht de ernst van hun vergrijp. Minister van Integratie Sören Pind bevestigde tegenover de krant 'Information' dat een daartoe strekkende wetswijziging de Deense rechtbanken moet aanzetten tot een meer agressieve uitwijzingspolitiek. Volgens de Deense krant zullen de bevoegde rechtbanken bij alle veroordelingen van buitenlanders tot vrijheidsstraffen automatisch de uitwijzing uitspreken.
     
    Uitzonderingen
    Tot nu toe is het zo dat het openbaar ministerie dit moet verzoeken en is uitwijzing enkel in ernstige gevallen mogelijk. In de toekomst zullen uitzonderingen enkel kunnen indien een uitwijzing met zekerheid zal ingaan tegen de internationale verplichtingen van Denemarken, zoals dreigende foltering of de doodstraf in het land van herkomst van de buitenlanders.
     
    Parlement
    Het voorstel is reeds voorlegd aan de Folketing, het Deense parlement. Dat behandelt de wetswijziging vrijdag in derde lezing. Vanuit de oppositie willen de sociaaldemocraten en de Volkssocalisten ook voor stemmen. De centrumrechtse regering heeft zich de voorbije jaren geprofileerd met een steeds meer aanscherpen van de wetgeving op buitenlanders. (dpa/lpb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man is zot

    Man heeft seks met drie honden en een paard

    In Ohio is een man gearresteerd omdat hij seks had met zijn hond. De man wordt er tevens van verdacht zich ook te hebben vergrepen aan nog twee andere honden en vermoedlijk ook aan een paard.

    Peter Bower.
    Peter Bower.
    De politie kwam Peter Bower uit Mansfield op het spoor via foto's op een 'gespecialiseerde' website. Bij een huiszoeking nam de politie de computer en de driejarige herdershond van Bower in beslag. Op de computer vonden de speurders het geschreven relaas van 's mans seksuele relaties met die hond die hij recent uit een asiel had geadopteerd. Bower maakt ook melding van zijn 'avonturen' met twee andere honden en met een paard.

    Opblaasbaar schaap

    De politie legde ook beslag op een boek over bestialiteit en op een opblaasbaar schaap. Uit het onderzoek bleek ook dat Bower via advertenties zijn diensten aanbood als dierenoppas en af en toe klusjes ging opknappen in een naburig hondenasiel.

    Lichte straf
    Het ziet er intussen naar uit dat de onverlaat er met een lichte straf van af zal komen. In de staat Ohio bestaat er geen wetgeving die bestialiteit verbiedt.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Analyse problemen Vlaams Belang

    Het is mij wat bij het Vlaams Belang. Het drama met Morel en Vanhecke. Nu de Belfortgroep. Er komt geen einde aan de ellende. Het zag er nochtans ooit zo goed uit voor de extreem-rechtse partij. Nog niet zo lang geleden was het Vlaams Belang de tweede grootste partij van Vlaanderen. Het progressieve Cordon Sanitaire leek op de partij geen vat te hebben.

    En toen kwam Bart De Wever en De Slimste Mens. Op enkele weken tijd veroverde de NVA-kopman het Vlaamse publiek. Zwaargewicht De Wever heeft iets sympathiek over zich en blijkt daarenboven zeer intelligent. En wat aardig meegenomen is. Het NVA bundelt de beste programmapunten van alle rechtse partijen. Het komt op voor een restrictief migratiebeleid, heeft het economisch programma van de liberalen en is Vlaamsgezind. Een ideaal alternatief voor het Vlaams Belang was geboren. En ook de liberalen en christendemocraten betaalden de rekening. 

    In de politiek is er één belangrijke wetmatigheid: Partijen die het electoraal niet goed doen raken gefrustreerd. Dat is zo op lokaal vlak, maar dat is ook zo op federaal vlak. Op den duur zit iedereen op zijn neus te kijken en dan komen er de irritaties. Ook ex-verkozenen zijn kampioen in ruziemaken. Binnen de VLD heeft men de voorbije jaren onophoudelijk problemen gehad met gefrustreerde afdelingen en leden. En behoorde men niet tot hetb "juiste" kamp -dat betekent De Gucht, Verhofstadt of Decroo- dan kon je het schudden. Dat is nu niet anders bij het Vlaams Belang. Het is duidelijk dat de Antwerpse afdeling met Filip De Winter op kop momenteel aan de touwtjes trekken. Criticasters verwijten De Winter een té rechtse koers. Maar eigenlijk gaat het vooral over een opeenstapeling van frustraties. Indien de partij momenteel electoraal goed scoorde, zou er geen vuiltje aan de lucht zijn. Of zouden de problemen alleszins niet worden uitgesmeerd in de media. Immers, partijen die het goed doen, kunnen alle leden wel hier of daar een cadeau doen. Maar nu heeft het Vlaams Belang die luxe niet meer. 

    De vraag is: Welk alternatief heeft het Vlaams Belang? De sympathieke Frank Van Hecke stopt ermee. De Winter heeft natuurlijk een andere stijl. Stel nu dat Filip De Winter van het toneel zou verdwijnen en dat de partij een gematigde koers zou volgen. Denkt men nu werkelijk dat de partij terug hoge toppen zal scheren? Zouden kiezers vallen voor een "NVA bis"? Een copie is nooit zo goed als het origineel. Bovendien heeft het Vlaams Belang een strategisch nadeel: Het Cordon Sanitair. Kiezers zullen liever opteren voor het NVA dat wél mag deelnemen aan de macht, dan voor een partij waar de stem toch gedeeltelijk een verloren stem is. 
    Het Vlaams Belang kan zich niet anders dan rechts positioneren van het NVA. Het kan niet anders dan op het migrantenstanpunt blijven hameren. 

    Als men dan toch écht iets anders wil, dan zou het beter een kartel vormen met partijen à la LDD. Of het kan deelnemen aan een droomkartel met het NVA. Maar dat is momenteel totaal onmogelijk. Indien het NVA buitenspel wordt gezet, zou dat op middellange termijn wel een optie kunnen zijn, maar momenteel is zo'n scenario onmogelijk. 

    En de partij kan zich natuurlijk ontbinden, zoals bij de Volksunie is gebeurd. Sommige leden kozen toen voor VLD, anderen voor CD&V, een paar voor SPA en een enkeling voor GROEN! Als de ruzies blijven voortduren zal ook het Vlaams Belang gedoemd zijn om zich op te doeken. Maar zover zijn we nu nog niet.
     




    Partijbestuur Vlaams Belang geeft Belfortploeg tot eind juni tijd zich te ontbinden

    Francis Van den Eynde (links) en leden van de Belfortploeg. © belga

    HLN update   Het partijbestuur van het Vlaams Belang heeft zich vanmiddag met een tweederdemeerderheid achter het advies geschaard dat de Belfortgroep zichzelf tegen eind juni moet ontbinden. Zoniet worden de Gentse dissidenten uit de parij gezet.

    Francis Van den Eynde beklemtoonde dat de Belfortploeg de partij niet vrijwillig zal verlaten. Hij toonde zich verbaasd dat toch nog een derde van de partijraad het advies niet onderschreef.
     
    De partijraad steunde het advies van de commissie Verzoening en Tucht uiteindelijk met 61 stemmen voor, 23 tegen en 6 blanco of ongeldige stemmen. Het advies hield in dat de dissidente Gentse gemeenteraadsleden hun Belfortploeg tegen eind juni moeten opdoeken, hun website sluiten en hun kritiek voortaan enkel intern uiten.
     
    Moeilijk en pijnlijk
    Van den Eynde erkende slechts op een tiental stemmen gerekend te hebben. Senaatsfractieleider Jurgen Ceder vond de uitslag "een tegenvallend resultaat voor het partijbestuur". Het hoge aantal tegenstemmen bewijst volgens partijvoorzitter Bruno Valkeniers dat de beslissing pijnlijk en moeilijk was. Intern debat is binnen het Vlaams Belang perfect mogelijk, maar geen enkele partij kan het zich veroorloven om in de pers concurrentie tegen zichzelf te voeren.
     
    De partijraad nam de beslissing in aanwezigheid van vier van de vijf Gentse dissidente gemeenteraadsleden, waaronder naast Van den Eynde ook fractieleidster in de gemeenteraad, Kristina Colen. De discussie duurde langer dan verwacht en pas na 13.30 uur raakte de uitslag bekend. Een aantal parlementsleden en Johan Vanslambrouck, de gewezen voorzitter van de Ijzerwake, namen de verdediging op van de Belfortploeg.
     
    "Antwerpse machtsgreep"
    Na afloop stelde Van den Eynde namens de Belfortploeg dat "onze vermoedens en angsten van in verband met de totale machtsgreep van de 'Antwerpse gemeenteraadsfractie' op de partij in Oost-Vlaanderen" bevestigd werden. De Belfortploeg is diep teleurgesteld in de partij.
     
    "Het Vlaams Belang is niet langer de non-conformistische Vlaams nationale volkspartij van weleer maar heeft meer weg van een electorale club die slechts de belangen van de partijtop en een kleine groep daarrond als doel heeft", luidde het nog.
     
    Tendensrecht
    Van den Eynde wees er ook nog op dat er al jaren tendensrecht bestaat binnen het Vlaams Belang. Hij verwees naar de publicatie "Peper en Zout" van Kamerlid Alexandra Colen, de verklaringen van Filip Dewinter - die zaterdag niet aanwezig was wegens een bezoek aan Italië - dat hij in tegenstelling tot de partijlijn voorstander is van de doodstraf en de groep Antwerpenaren die de verdediging op zich nemen van aartsbisschop Leonard. Met een strop om zijn hals kondigde het voormalige Gents Kamerlid aan dat "wij de partij niet vrijwillig zullen verlaten".
     
    Plooien of opstappen
    Valkeniers nam zaterdag nog geen beslissing. "Ik hoop dat de Belfortploeg zal nadenken", antwoordde hij op vragen over de verklaringen van Francis Van den Eynde. Indien de Gentse dissidenten zich tegen het einde van de maand niet plooien naar de beslissing van de partijraad, zetten ze zichzelf uit de partij, zei Valkeniers nog. Hiervoor is geen nieuwe partijraad nodig. De beslissing kan door de voorzitter genomen worden.
     
    Voor Chris Janssens, de voorzitter van de adviescommissie, heeft de partijraad met de stemming een oproep gedaan om de interne twisten defintitief af te sluiten en voortaan eendrachtig te werk te gaan.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nonnen

    Gewapende mannen verkleed als non overvallen bank

      Twee gangsters hebben een originele outfit gebruikt bij een bankoverval in de VS. Verkleed als nonnen stapten ze gewapend een filiaal van de TCF bank binnen in Palos Heights, Chicago.

    Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe een overvaller over het loket kruipt en de bankbediende bedreigt met een wapen. Zijn kompaan hield een donkere sporttas van Nike in de hand om het geld in te stoppen. De politie is nog altijd op zoek naar de daders en hoopt op hulp van getuigen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agente

    Agente plast tegen oorlogsmonument in Sydney

    Het oorlogsmonument in Hyde Park, Sydney.
    Een vrouwelijke agente is op heterdaad betrapt terwijl ze tegen een oorlogsmonument plaste in een park in Sydney. De agente had geen dienst op het moment van de feiten.

    Het was een veiligheidsagent die zag hoe de politievrouw gisteravond om 23 uur plaatselijke tijd haar broek liet zakken en haar ding deed tegen het War Memorial in Hyde Park. De vrouw wordt beschuldigd van aanstootgevend gedrag en moet op 5 augustus voor de rechter verschijnen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bin laden in pornofilm...

    Hustler pakt uit met pornofilm bin Laden

    Als er munt uit de seksindustrie te slaan valt, zitten ze bij Hustler gegarandeerd op de eerste rij. Het maandelijkse tijdschrift, dat ook zijn eigen tv-kanaal heeft, komt nu met een pornoparadie op de proppen met niemand minder dan Osama bin Laden in de hoofdrol. De film is getiteld 'This Ain't Osama bin Laden XXX' en de Hustler-studio zegt dat het pornografisch materiaal dat de Amerikanen in de schuilplaats van de terroristenleider terugvonden, aan de basis lag van het idee voor de film. "We zijn er zeker van dat bin Laden een grote liefhebber van Hustler was. Hij keek graag naar porno, wel, nu kijkt de pornowereld naar hem. De cirkel is rond", luidt het bij Hustler.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachter sterft aan hartaanval

    Man sterft terwijl hij 77-jarige vrouw verkracht

    In Texas is een man gestorven terwijl hij een 77-jarige vrouw verkrachtte. De dader bezweek volgens de politie tijdens de daad aan een hartaanval omdat hij eerder vier kilometer had gefietst naar het huis van zijn slachtoffer. Dat schrijft de krant Corpus Christie Caller Times.

    Isabel Chavelo Gutierrez (53).
    Isabel Chavelo Gutierrez (53).
    De verkrachter, de 53-jarige Isabel Chavelo Gutierrez, drong het huis van de bejaarde dame binnen. Onder bedreiging van een mes verkrachtte hij haar. Plots zei hij dat hij zich niet goed voelde en onderbrak zijn seksuele uitspatting. Even later hervatte hij zijn bedenkelijke esbattementen om kort nadien het bewustzijn te verliezen.

    Drank
    Zijn slachtoffer kon ontkomen en reed naar haar dochter. Die verwittigde de politie. Toen de agenten in het huis van de aangerande vrouw poolshoogte gingen nemen, troffen ze daar het levenloze lichaam van Gutierrez aan. Zijn prooi dacht aanvankelijk dat haar aanrander bewusteloos was geraakt door de drank omdat zijn adem sterk naar alcohol rook. Na een autopsie is evenwel gebleken dat hij gestorven is aan de gevolgen van een hartaanval.

    Meisje aangerand
    Gutierrez bleek niet aan zijn proefstuk. De kerel stond geregistreerd als seksdelinquent. Hij was vrij op borg nadat hij een zevenjarig meisje had aangerand.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermarkt

    Hackers gooien porno op tv-kanaal van supermarkt

    Waar ze normaal op de hoogte gebracht worden van de kortingen op luiers of het gehakt in de aanbieding, kregen de klanten van een warenhuis in Dresden nu keiharde porno te zien. Hackers hadden zich immers meester gemaakt van het interne tv-kanaal van de supermarkt om er ditmaal eens menselijk vlees aan te prijzen.

    Pas toen medewerkers van het warenhuis de stekker uit de grote tv-schermen hadden getrokken, kon een einde worden gemaakt aan de opmerkelijke vertoning. "Het was eens wat anders dan die onnozele promotiespotjes", aldus een klant die de grap blijkbaar wel kon smaken
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.77 jaar en derde keer vader in drie jaar tijd

    Knar van 77 wordt derde keer vader in drie jaar

    Dennis Ealam mag je gerust een fenomeen noemen. Vier weken geleden is de 77-jarige Brit voor de derde keer in evenveel jaren vader geworden. In totaal heeft de man nu acht kinderen. "Het vaderschap is prachtig, maar nu wil ik er toch een punt achter zetten".

    "Toen mijn veertig jaar jongere vrouw Cora aankondigde dat ze opnieuw zwanger was, dacht ik 'Oh nee, niet opnieuw'. Maar goed, we zullen ons weer met al onze liefde op de flesjes en de luiers van onze boreling Violet storten", bekent hij aan de krant The Mirror.

    De pil
    Ook voor Cora is het nu welletjes. "Ik nam de pil, maar toch raakte ik zwanger. Het was een schok, dat kan ik je verzekeren".

    Het wordt dus druk ten huize van het koppel in Lincoln. Hun zoon Jonathan wordt drie jaar in agustus, dochtertje Jessie is 17 maanden en nu is er dus Violet.

    Dennis had al vijf kinderen uit zijn eerste huwelijk toen hij in 2007 Cora leerde kennen. Hij liet zijn toenmalige echtgenote staan voor zijn nieuwe vlam, die aan de overkant van de straat woonde. De gepensioneerde kraanwerker heeft nu acht kinderen, zestien kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

    Tweemaal seks per week

    "Dennis en ik hadden in die beginperiode tweemaal per week seks met elkaar", zegt Cora niet zonder trots. "Viagra is hier nooit in huis geweest. Ik dacht dat ik onvruchtbaar was, maar dat was buiten de waard - in dit geval Dennis -  gerekend".

    Het koppel heeft het niet onder de markt. Allebei sukkelen ze met hun gezondheid. Cora heeft een slechte rug. In 1996 moest ze haar job opgeven en ze zit nu in een rolstoel. Intussen is er bij Dennis een hersentumor verwijderd. Dat gebeurde net voor Jonathan werd geboren. "Maar als we onze krachten bundelen, kunnen we perfect voor onze kinderen zorgen", aldus de vrouw.

    Kwetsen
    En dan zijn er nog de kwetsende opmerkingen. "De mensen vragen soms smalend of Dennis mijn grootvader is. Ik probeer die sneren te negeren. Leeftijd is maar een getal. Ik hou van hem en dat is het enige wat telt". Ook Dennis laat het niet aan zijn hart komen. Hij is vast van plan om 110 jaar te worden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw achter stuur

    Zeg niet te gauw: 't is weer een vrouw

    Een zeventigjarige Britse vrouw heeft op resolute wijze komaf gemaakt met het parkeerprobleem in East Dereham, Norfolk. Op het parkeerterrein van een supermarkt stalde ze haar Renault Megane pardoes bovenop een Saab.

    Terwijl ze haar auto met automatische transmissie in achteruit schakelde, heeft de dame wellicht het gaspedaal iets te fors ingedrukt. Op het moment van het ongeval zat er niemand in de Saab. De vrouw was in shock. De hulpdiensten kwamen haar Megane takelen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!