Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Nieuws GVA
  • Kerstmarkt op Castrohof kan Sint-Niklazenaren bekoren: “Pak gezelliger dan op de Grote Markt”
  • Dagwinkel in Deurne verkoopt honingraten zonder vergunning
  • “Er is een nieuw Verhulstje op komst”: Ellen Callebout kondigt pluizige nieuwkomer ten huize Verhulst aan
  • Frederic Soelle Soelle kijkt uit naar 2025 met RWDM na langverwachte comeback op La Louvière: “Ik heb mezelf leren kennen na mijn auto-ongeval”
  • Yves Vanderhaeghe hinkt op twee gedachten na gelijkspel bij terugkeer in Jupiler Pro League en stelt meteen weer vast: “Refs herleiden voetbal te veel tot theorie”
  • Warmste Zondag aan Schoutvorsthoeve lokt heel wat wandelaars
  • Kerstmirakel voor Damesvolley Gent, dat 3-0-achterstand goedmaakt en naar bekerfinale mag: “We speelden met een groot hart”
  • Ellen Callebout (46) verrast Sterre (15) live op het podium De Warmste Week: “De Verhulstjes sleurden mij erdoor”
  • Ceylin Alvarado wint wereldbekermanche in Zonhoven voor sterke Zoe Bäckstedt, Lucinda Brand blijft leidster
  • RUSTANALYSE. “Racing Genk heeft een verdiende voorsprong beet, Limburgers zijn voorlopig scherper dan Anderlecht”
    Foto
    Mij twee lieve achterklein kinderen 12 en 5 jaar
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • De hitte in augustus
  • Wat doen in de tuin,Augustus.
  • Kattenbelletjes
  • Augustus oogstmaand
  • Zomertijd.
  • Juli, wat doen in de tuin..
  • kattenbelletjes
  • Weerspreuken Juli
  • Zonnewende
  • Hoogfeest van Pinksteren
  • Dieren zijn weervoorspellers
  • Lekkere eieren.
  • Juni, wat doen in de tuin.
  • Kattenbelletjes.
  • Juni, rozenmaand
  • Moederdag.
  • Leef lang en schoon.
  • Paard met veulen haiku
  • Slakken in je tuin.
  • De meimaand
  • Kattenbelletjes.
  • Wat doen in de tuin in Mei
  • Weerspreuken in Mei
    Foto
    Foto

     

    Allen hartelijk welkom op mijn blog !
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto

    Ik ben een vis

    2 maart

    Bieke weent niet
    van verdriet, maar.....
    van geluk !

    Foto
    <
    Foto
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Gaby, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Bieke1931.
    Ik ben een vrouw en woon in Mol (Belgiê) en mijn beroep is Gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 02/03/1931 en ben nu dus 93 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Tuinieren, kantklossen , postzegels verzamelen, kruiswoordraadsels en alles is mijn hobby..
    We hebben met de buurvrouwen een mooi groepje om te gaan fietsen en wandelen, samen ook nog een hobbyclubje om alle soorten handwerk te doen wat heel gezellig is om zo samen te komen,eens per week.
    Foto
    Startpagina !

    welkom op de website van sunbeams.be

    Welkom op blog powerpointcrea

    blogproblemen - klik hier

    computertips

    spreuken en gezegden

    fotoos

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • seniorennet.be/kyana
  • seniorennet.be/puk
  • www.bloggen.be/godelieve
  • seniorennet.be/brigitta
  • seniorennet.be/diana1948
    Foto

    Foto
    Foto
    Foto

    Handy Bears
    Gemaakt door mijn dochter Odette.
    Voor deze twee beertjes van 13 cm groot
    .heb ik een kleedje en een broekje met
    een jasje gehaakt. Is niet gemakkelijk om
     voor zo'n  klein ding iets te haken,
    maar moeilijk gaat ook .

    Image and video hosting by TinyPic
    Beertjes in het nieuw.
    Broekpakje en kleedje.

    Foto
    Foto

    Ouder worden! 

    Nacht of avond, middag of
     morgen, maak je om de tijd
     geen zorgen,
    Kraaienpoten, grijze haren ,
    laat je drijven
    door de jaren,
    en heb je lak aan
    de kalender,  als je maar
     kunt zeggen " ik ben d'r"

    Foto
    Deze mooie paddenstoel  gevonden in mijn tuin en wel op de composthoop.
    Hij heeft de meest voedingsrijke plek uitgekozen.
    Foto


    Deze tuil
    rode rozen
    voor al de senioren 
    die zich nog jong
     voelen van hart!!!
    Bieke

    Foto
    Foto

    Ditb was mijn eerste werkstuk na twee lessen zonder hulp van iemand.

    Foto

    Zeer oud kantkloskussen met
     schuifjes voor  de klosjes
    en patroontjes.Ooit gekocht
     voor tweehonderd Fr.

    Foto



    Turnhoutse kant 7

    Foto



    Turnhoutse kant 13

    Foto

    Lamp, vier delen geklost, veel werk, patroon zelf ontworpen.

    Foto
    Foto
    Foto

    Vijf doekjes Turnhoutse kant en ingecrustreerd, ook niet gemakkelijk om te doen.

    >
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?





    Foto
    Bieke1931
    Tuin vanaf 2006

    ”=www.krabbelcity.nl][gadget”

    24-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben wie ik ben.



    Het leven is als een feest.
    In het begin ken je niemand,
    maar na een tijdje voel je
    je steeds op je gemak.
                                              Bieke1931


    23-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mol, Atoomdorp



    Brussel moest in 1958 uitgerust worden met twee symbolen van het
    Atoomtijdperk: het Atomium en een kerncentrale voor de  Expo in 1958.Deze zou de wereldtentoonstelling van stroom voorzien.
    Men wilde deze centrale in
    Brussel plaatsen dicht bij
     de Van Praet-brug langs het kanaal van Willebroek.
    De kerncentrale moest één van de hoofdattracties
    van de expo worden. Men wilde
    ook het publiek inlichten
     over de werking van een kernreactor.
    Aanvankelijk vindt men het geen probleem,
    een kerncentrale vlakbij de bebouwde
    zone.
    Maar de Directie van Waterwegen maakte zich uiteindelijk
    zorgen voor
    mogelijke incidenten op het kanaal.
    Daarom werd de reactor niet gebouwd in Brussel,
     maar in het Studiecentrum voor
    de
     Toepassing van Kernenergie te Mol, onder de naam B.R.3.
    De foto’s van de bouw werden tentoongesteld in het Atomium.
    Naast de technische site wordt een woonwijk
     gebouwd en het geheel wordt
    wereldbekend onder de naam
    “Het Atoomdorp” in Mol.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliersiroop



    De vlier

    De vlier loopt uit,
    nu gaat het zeker komen.
    Hij was de eerste die het durfde
    van al de andere bomen.
    Nog gisteren was er niets te zien
    aan al zijn kale twijgen.
    En nu, vandaag, gaat elke tak
    reeds groene blaadjes krijgen.
    Nu zit de vlierboom stikke vol,
    van boven en van onder,
    met blaadjes honderdduizendvoud,
    dat is het grote wonder.
    Laat nu  de bloemen ook maar komen
    en daarna de zwarte bessen
    waar we nu al van dromen.
    Want die vliersiroop is lekker en gezond!!!


    10-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groentenknollen en wortels van bij ons.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    Vergeten groenten van bij ons
    .
    Klik op de foto.

    Kardoen met spek en uiringen.
      - 100gr spek in blokjes - 400gr kardoen - 4 grote uien - boter - 1 glas rode wijn - 2 takjes tijm - zeezout en zwarte peper.
    Schil de kardoen en snijd in vingerdikke reepjes, de uien in ringen. Smelt de boter en bak dat alles in een pan. Pluk de blaadjes van de tijm en voeg toe. Als de kardoen gaar is blus met de wijn en laat even inkoken.
    Kruid af met zwarte peper.

    Gegrilde artisjok met kruidige mayonaise.
    - 4 artisjokken - zelfgemaakte mayonaise - pittige graanmosterd - bieslook - dragon - olijfolie - 2 citroenen - zeezout en zwarte peper.
    Doe een eetlepel mosterd in een kommetje met het sap van 1 citroen, gehakte bieslook en dragon, zeezout , zwarte peper en drie lepels mayonaise en meng alles goed . Maak de artisjokken schoon en kook ze bijtgaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in de helft.
    Besprenkel ze met olijfolie en gril ze aan beide kanten.
    Besprenkel voor het serveren nog even met citroensap.

    Kliswortel in de oven.
    - 2 kliswortels - 50 gr boter ,50 gr bloem - 500 ml. melk - 200 gr gemalen harde kaas (comté of iets van die aard) - 1 citroen.
    Schil de wortels, snijd stukken van 3 cm. kook ze gaar in 15 min.
    Maak de bechamelsaus: boter smelten in een sauspan en spatel met een houten lepel goed roerend de bloem er onder, roer tot een gladde massa.
    Voeg al roerend de melkk toe, beetje bij beetje, laat even koken , voeg de geraspte kaas toe en breng op smaak. Leg de kliswortels in een ovenschaal en overgiet met de bechamelsaus, plaats onder een warme gril. Pas op om niet te laten verbranden.

    Aardperen.
    -10 aardperen - 2 slalotten - een halve chilipeper - 1 limoen - 2 teentjes look - 1 eetlepel kurkuma - kokosolie - zeezout en zwarte peper.

    Schil de aardperen en snijd ze in dunne frieten. Maak de sjalotten schoon en hak fijn, snijd de chilipeper in ringen. Warm de kokosolie op in een wok en voeg de sjalot en look toe. Eenmaal gefruit, voeg dan de aardperen en de chili toe en kruid met zwarte peper en zeezout. Roer goed en laat 3 min. bakken op hoog vuur. Werk af met de kurkuma en het limoensap





     


    08-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juni



    Juni
    Rijk gevulde dagen
    met bloemengeuren.
    Kleurrijke vlinders zonnebaden
    in een land vol honing.
    Koele zomerwinden waaien
    over zonnige velden.
    Wuivende grashalmen
    in een zee van licht geborgen
    doen mijn tuin vol lust herleven.
                                                       J.Vandromme


    01-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Tijl.

    Foto: Spelen met opa!Foto: Grappige koppen trekken!

    Kijk eens naar onze Tijl.
    hij is nu vier maanden oud.


    26-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haiku

    Haiku



    Uit de winterstal,
    dartel losgeslagen vee;
    echte grasboter.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJsheiligen.



    IJsheiligen

    Elk voorjaar worden de knoppen aan de struiken
    en bomen door de zachte meizon overgehaald om
    uit te lopen en het lentekleed aan te trekken.
    Ook de mens vergeet meteen alle narigheden
    van de winter, zodra de lucht helderblauw wordt.
    Als op comando worden jassen en mutsen  weer
    opgeborgen...tot plots de temperatuur weer daalt
    en de noorderwind de nauwelijks ontplooide
    bloemblaadjes bevend doet ineenkrimpen.
    De ijsheiligen regeren vier dagen over ons land...
    Zelfs daarna komen ze af en toe nog eens langs
    om onze tuinen nog eens een wit kleurtje te geven.
    ***


    21-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden = gezondheid.



    Tijm hoort thuis in alle marinades en zware gerechten.
    Het is een zout vervanger.
    Breng je barbecue, je Provençaalse gerechten,
    soepen, sausen, vlees, vis en wild op smaak met tijm.
    Wortelgerechten of schaapsvlees combineren heel 
    goed met tijm, ze vragen erom en leverworst eveneens. 
    Probeer ook eens tijm in likeur, olie en azijn en...
    in je bouquet garni.
    Maak eens kruidenazijn : 1 l. wijnazijn, 10gr. rozemarijn,
    10 gr. basilicum, 10 gr. tijm, 1 citroenschil, 1 sinaasappel,
    2 kaneelpijpjes, 6peperbolletjes.
    Meng deze ingrediënten en laat drie weken rusten.
    Zeef het mengsel. Deze azijn bewaart zeer lang.
    ***
    Rozemarijn : Deze pittige smaak maakt geliefd bij
    barbecuegerechten, grillmarinades, schaapskoteletten,
    aardappelen, Italiaanse gerechten, tomaten, pizza,
    groenten allerhande, soepen en wild.
    Maak eens rozemarijnolie : 1 l. arachideolie, 3 takjes
    ongespoelde rozemarijn, 1 koffiel. gemalen peper
    en 2 aardnoten. Laat alles één maand trekken.
    Zeef de olie. Gebruik bij lams- en schapenvlees,
    kaasbereidingen, barbecue en brood.
    ***
    Pimpernel : Dit oude keukenkruid vervangt in Duitsland
    vaak peterselie en combineert goed met paling
    en andere visgerechten. Het is lekker bij soepen
    en salades, maar let wel op voor de zeer speciale smaak.
    Pimpernel is een aanrader bij aardappelen en witloof
    of komkommer met azijn en pimpernel.
    ***
    Pimpernelboter: 250 gr.boter, 2 eetl. fijngesnipperde pimpernel.
    2 koffiel. citroensap, peper en zout, vetvrij papier.
    Meng alles goed onder elkaar. maak een rolletje
     en verpak dat in vetvrij papier.
    Laat opstijven in de koelkast.
    Lekker in soep of bij een broodje.
    ***


    07-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is Mei.



    MEI

    De bomen in het bos
    staan fier te waken
    over het blauwe tapijt
    van wilde boshyacinten,
    want het is mei.

    De witte meidoornbloesems
    lokken de ijverige bijtjes.
    Hun gezoem daagt ons uit.
    Neem deel aan de feestvreugde,
    want het is mei

    Nieuw leven ontluikt
    overal in bos en tuin.
    De weg naar de zomer
    ligt nu wijd open,
    Want het is lente en MEI.
                                             J. Vandromme.


    06-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even lachen.



    Even lachen.

    Drie jonge ooievaars hebben hun eerste opdracht
    achter de rug. Ze zitten wat na te kaarten bij een biertje.
    - Ik heb een baby bij een pasgehuwd koppel gebracht,
    zegt de eerste. Ze waren zo gelukkig.
    - En ik mocht een kindje afgeven bij een gezin dat er al
    twee had , zegt de tweede. Die waren ook ontzettend blij.
    -Ik heb drie dagen boven een nonnenklooster gevlogen,
    vertelt de derde. Je kunt je niet voorstellen
    wat voor een paniek daar ontstond.
    ***


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taxichauffeur,




    Een taxichauffeur uit Borgloon
    wou heel graag nog wat extra loon.
    hij kreeg het vertrouwen
    van eenzame vrouwen
    en dat verdient buitengewoon.
                                        ***           S. Op de Beeck


    20-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kilometer taart.

    Kilometer taart.

    Benodigdheden: 250 gr boter – 375 gr. rapé suiker – 6 eieren - 375 gr. bloem  + bakpoeder –( of zelfrijzende bloem) – 4 appelen –abrikozengelei.

    Werkwijze: De boter tot room roeren, de suiker onder de boter mengen. Eén na een de eieren toevoegen, goed luchtig kloppen.De bloem al ziftend onder het deeg mengen tot men een goed glad deeg bekomt. De grote bakplaat uit de oven met boter goed invetten en met bakpapier beleggen, daar het deeg op uitstrijken.De appelen schillen en in plakjes snijden om op het deeg te leggen.Trek lichtjes lijnen met een mes over het deeg om te zien waar de schijfjes komen te liggen. VB. drie lijnen  verticaal en drie lijnen horizontaal (16 vakjes) leg in elk vakje drie schijfjes appel. De oven voorverwarmen tot 200° , plaat in de oven zetten gedurende 15 min., dan de oven op 175° gr. zetten voor 20 min. wanneer de taart goudbruin ziet uit de oven halen en versnijden.
    U
    kan ook 2 keer een lijn trekken over het deeg , dan heb je 9 grotere stukken. )
    Een recept dat ik dikwijls gemaakt heb. Smakelijk
    !
    Lekker en vlug klaar.


    05-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Tijl




    Image and video hosting by TinyPic

    Onze Tijl is negen weken oud
    en kijk eens aan wat hij al kan.
    Hij doet het zeer goed.


    04-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beren-en Poppenbeurs in Brasschaat.

    Joppe de nieuwe beer 38 cm, gaat mee naar
    de Poppen - en Berenbeurs
    in Brasschaat (Antwerpen)
    Image and video hosting by TinyPic

    Op zondag 14 April van 10 tot 16 u.
    in Ruiterhal, Gemeentepark 10
    2930 Brasschaat (Antwerpen)



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruiden zelf kweken.



    Je kruiden zelf kweken.

    Basilicum: Gebruik het bij boter, marinades, olie, azijn,
    Italiaanse gerechten en soepen en groenten.
    Voeg wat basilicum toe aan fruitbereidingen desserts en wijn.
    Het kruid past bij elk basisvoedsel , zoals aardappelen, rijst, brood, kaas, vlees en vis  en doet u nog meer genieten van tomaten.
    De bloemetjes fleuren uw gerechten op en verspreiden een fijne geur.
    ***
    Marjolein: maakt italiaanse en Marokkaanse gerechten helemaal af.
    het is lekker als toekruid bij aardappelgerechten, zelfs gecombineerd met look. Gebruik marjolein in olie, azijn, vinaigrette en marinade.
    ***
    Munt: doet het goed in zoete en hartige gerechten, in sauzen,
     salades, koude soepen, fruitbereidingen, vruchtensla en geleien.
    Combineer munt met chocolade, lamsvlees, boulabaise,
    visgerechten, bowls en likeurtjes.
    gebruik munt vers, gedroogd, in azijn en olie, in likeur en in thee.
    Pepetmuntsaus is lekker bij erwten, lamsvlees en schapenvlees.
    ***
    Bonenkruid: gebruik je vers, gedroogd, in olie en likeuren.
    Is een aanrader bij gerechten met tuinbonen of andere peulvruchten.
    Laat bonenkruid niet meekoken, want een deel van de smaak
    gaat verloren.
    Voeg wat bonenkruid bij soep, salades,vlees- en visgerechten,
    cassaulet of tomatensaus.
    Het kruid maakt zware gerechten zoals stamppot of hutsenpot
    of bereidingen met rapen, kolen en bieten beter verteerbaar.
    ***


    02-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaamse taal. (Torhout)

    Image and video hosting by TinyPic

    West-Vlaamse wensen.
    in Torhout
    Oymo leutet,
    oymo tietet,
    oymo goestet,
    oymo sanset,
    oymo ambraset,
    oymo ginduset,
    oymo ginmoeitet,
    oymo gezoendziet,
    otmo goedis in 2013


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensloop.




    Ik zie het elke dag
    voor mijn ogen gebeuren:
    het leven is een eindeloze afwisseling
    van slopen en bouwen,
    zaaien en oogsten,
    bloeien en verwelken,
    geven en nemen,
    waken en slapen,
    komen en gaan,
    verwekken en sterven.
                                           P.Vanhaverbeke


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haiku

    Haiku



    Het kaatst zonlicht,
    fel ranselen hagelbuien
    straten en pleinen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kattenbelletjes.



    Een hond en byt niet,
    die veel bast;
    maar een die swijght,
    zeer licht verrast.
    ***
    Beschouw geld niet
    als een bezit, maar als een
    verantwoordelijkheid om er
    de juiste bestemming aan te geven.
    ***
    Je hoeft niks bijzonders
     te zeggen of te doen,
    om bijzonder te zijn.
    ***
    Hoe langer een mens leeft,
    hoe groter de kans dat hij sterft.
    ***
    Kies de juiste middelen
    en het doel zal als vanzelf
    worden bereikt.
    ***
    Gheen man ,
    oock die verstaet zijn stuck,
    is sterck ghenoegh
    voor groot gheluck.
    ***




    Foto

    Deze beer is in de prijzen gevallen,
    in de Poppen-en  berenbeurs in Hasselt



    Foto

     Mijn Hondje

    + 16jaar.


    Foto

    Foto

    Foto

    http://gabieke1931.atspace.com
    site - kloskant- eigen werken.
    Klik op de link


    Archief per maand
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 09-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 02-2007
  • 10-2006

    Foto

    Moeders laatste  verjaardag
     op 17 oktober 2005
    95 jaar
    + 1 januari 2006


    Foto

     Broer Marcel 1928 - 2014

    Broer Julien 1934 - 1997



    page counters for websites

    page counters for websites


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn zes achterkleinkinderen.

    Mijn vier kleinkinderen


    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    For this blog to
    translate
    into yuor language
    of your choise?
    Select your
    language below.



    Foto

    Foto


    Lidmaatschapslogo van

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !



    Groetjes aan de bezoekers van mijn blog
    Foto




    Deze computer is van mij
    Zolang ik hoop te leven
    Gabriëlla is mijn naam die
    moeder mij heeft gegeven
    van vader mijn vadersstam,
    en Mol de stad, waar
    ik ter wereld kwam.
    op 2 maart 1931


    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

     


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laven


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

     


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!