Zoeken in blog

Foto
Inhoud blog
  • Bertje! Nee toch... Foei!
  • Iedereen verdient veel te veel. Behalve ik !
  • De Helpdesk
  • Woon- en Zorgcentrum Salvator - Hasselt
  • Welkom thuis... 't Is weer lente !
    SCHUINSER dan SCHUINS
    Bij velen zit het tussen de oren. Bij anderen in de broek
    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Helpdesk

    DRINGENDE VRAAG AAN ALLE HELPDESKS TER WERELD:
    ZEER AMBETANT SOFTWARE-PROBLEEM!!!!

     img207/6886/vrouwen6zu1.jpg

    Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde 7.0 overgestapt op Vrouw 1.0 en ik heb opgemerkt dat het programma een applicatie heeft geïnstalleerd, genaamd Baby 1.0, die heel veel ruimte inneemt op mijn harde schijf. Deze applicatie wordt niet genoemd in de gebruikershandleiding van Vrouw 1.0. Met het bijplaatsen van een externe harde schijf is het probleem helemaal niet opgelost want ondertussen had ik HOME.gif aangeschaft. Integendeel zelfs ruimtelijk en in tijd waren de problemen vergroot, zodat mijn moederbord die hele uitbreiding niet meer aan kon en ik verplicht was regelmatig het programma GeboeidDoorHetLeven.runaway te laten draaien om weer een tijdje soepel te kunnen werken.
    Het programma AutoWeg 4.11 draaide opvallend goed.

     img220/5383/helpdesk6be5.jpg

    Bovendien installeert Vrouw 1.0 zichzelf als worm in alle andere programma's, tot in de mailbox en start zichzelf op, zodra ik eender welk ander programma open én Vrouw 1.0 saboteert op deze wijze de correcte uitvoering van al de andere programma's.
    Met het uiterst krachtige photoboot 5.01, zoals je merkt de allernieuwste versie, kun je dan geen enkele kant meer op en dien je herhaaldelijk te herstarten met de C-toets ingedrukt én RoeiTegenStroom.REG.

     img207/2410/helpdesk7ga6.jpg

    Sommige programma's zoals AvondjeKroegMetVrienden 10.9, BiljartenNaHalfTien 6.08, HeleNachtFeesten 2.5 en RustigZondagavondjeVoetbalVoorDeBuis 16.4 werken zelfs thuis helemaal niet meer!
    Daar komt nog bij dat een bepaald achtergrondprogramma (virus vermoed ik?) zichzelf auto-installeert (Schoonmoeder 1.0) waardoor het hele systeem vastloopt en Vrouw 1.0 ineens heel raar gaat doen. Nergens geen punten meer toelaat en alle leestekens in komma's verandert. Undo, Redo, New of wat dan ook helpen daar niet aan. Het lukt niet om dit programma te des-installeren en dat is bijzonder ergerlijk, vooral als ik het programma ZondagochtendKnuffelen 3.0 wil uitvoeren.
    Het lijkt er zelfs op dat sommige onderdelen hiervan permanente bugs vertonen. Bijvoorbeeld, het commando C:standjesopzateragavond.exe activeert niets meer.
    Ik overweeg om weer gebruik te gaan maken van Verloofde 7.0, maar de desinstallatie van Vrouw 1.0 schijnt mij buitengewoon ingewikkeld toe, en ik kan niet inschatten welke consequenties dat zou kunnen hebben voor de andere programma's zoals Baby 1.0 die, ik moet het toegeven, mij toch zeer bevalt.

    Kunt u mij helpen?

    Een ontmoedigde gebruiker

     img99/9552/helpdesk3qd3.gif

    ANTWOORD VAN DE HELPDESK:

    Geachte gebruiker,

    Uw klacht komt regelmatig voor bij onze trouwe gebruikers, en heeft voortdurend, zelfs meestal, een perceptiefout als grondslag. Vele gebruikers gaan over van Verloofde X.0 op Vrouw 1.0 met het totaal verkeerde idee dat Vrouw 1.0 slechts een ontspannings- en utility-programma is.
    Vrouw 1.0 is daarentegen veel meer dan dat. Het is een compleet Operating System, gecreëerd om al uw toepassingen te managen en te controleren.
    Het is vrijwel onmogelijk om Vrouw 1.0 te desinstalleren en te downgraden naar Verloofde 7.0, want Verloofde 7.0 zal zich dan precies zo gedragen als Vrouw 1.0. Hetgeen inhoudt dat het niet veel verschil uitmaakt en het hele proces veel moeite, maar vooral veel geld zal kosten. Hoe mooi het programma ook kan zijn het heeft zijn chat- en lockkuren.

     img214/5172/vrouwen5ng7.jpg

    Hetzelfde doet zich voor bij Schoonmoeder X.0. Deze programma's, van de oudere generatie, zijn afgeleid van Vrouw 1.0 en er doen zich daarbij vaak compatibiliteitsproblemen voor. Deze toepassingen zijn slecht bestand tegen de moderne virussen, zullen al snel aangetast worden en vervolgens vanzelf verdwijnen.
    Sommige gebruikers proberen de harde schijf opnieuw te formatteren om vervolgens VerloofdePlus of Vrouw 2.0 te installeren, maar dat kan nog veel grotere complicaties hebben (zie gebruikershandleiding, vooral de paragrafen Alimentatie en Co-ouderschap.)
    Upgrades van het programma hebben meestal niets om het lijf en zijn er enkel uit financieel oogpunt nadelig te noemen omdat je tegenwoordig niet meer langs de allernieuwste versie van GaWinkelen 4.5 om kunt.

     img459/8969/vrouwen3vs8.jpg

    Belangrijk: indien u Verloofde 8.0 installeert, ga dan vervolgens niet onmiddellijk over op Vrouw 2.0 want de compatibiliteitsproblemen die zullen ontstaan, zullen complexer zijn dan met Vrouw 1.0. De versies Vrouw 3.0 en Vrouw 4.0 tenslotte, zijn voor gevorderden en gespecialiseerde gebruikers. Bovendien zeer duur en niet aan te raden voor normale gebruikers die dan meestal al reeds de eerste tekenen van schizofrenie.stor vertonen.
    Mocht het u met geen enkel van deze systemen willen lukken, dan raden wij je aan om Vrijgezel 1.0 of Trio 5.3 te proberen - maar eerder nog adviseren wij u gebruik te blijven maken van Vrouw 1.0 en er voorzichtig mee om te springen en het freeprogramma: TijdBrengtRaad eens regelmatig je over het ganse geheugen te laten scannen. Maar ook niet te opvallend dikwijls omdat de Geduldversie niet altijd optimaal werkt en heel wat onherstelbare toegeeflijke schadeclaims kan aanrichten.

     img214/5045/vrouwen4pi7.jpg

    Ik persoonlijk maak al jaren succesvol gebruik van Vrouw 1.0 en kan u uit ervaring aanraden de hoofdstukken Frequently Asked Questions en Veelgemaakte Fouten te raadplegen. Vrouw 1.0 is een zeer gevoelig programma en gaat onmiddellijk over op veilige modus bij eventuele fouten.
    Dat houdt in dat je zeer behoedzaam met het programma dient te werken, gegeven het feit dat bij Vrouw 1.0 van iedere fout die zich ook maar voordoet, willekeurig welke, de bron onvermijdelijk enkel en alleen bij u ligt en ook enkel en alleen bij u zal gezocht worden. De oplossing ligt meestal bij het gebruik van het commando C:SORRY.EXE zodra zich een onregelmatigheid voordoet en het commando TeLaat.admin nog wel sound met caps lock geeft maar undo totaal uit beeld verdwijnt.
    Probeer het gebruik van Escape en Delete te vermijden, evenals Backspace, want hierna zult u het paardenmiddel C:SORRY.EXE/BLOEMEN/ALL moeten gebruiken om het programma weer optimaal te laten functioneren, en zoals u weet, moet u dit niet al te vaak doen.
    Eens dat je het toch aangeschaft hebt is Vrouw 1.0 een vrij interessant programma, maar het kan grote uitgaven met zich meebrengen bij onjuist gebruik. Ik raad u dan ook aan om de uitbreidingsets bloemen 5.0, Sieraden 2.3 ofwel WeekendCenterParks 3.2 aan te schaffen. Maar overdrijven is hier ook weer de achterdochtelijke dooddoener. U kunt hiervoor tevens gebruik maken van JaSchat 14.7 of JeHebtGelijkLieverd 8.0. U kunt deze programma's downloaden via Uiternet naar Internet. Hun resultaten zijn redelijk tot goed te noemen. Al moet je oppassen voor de detail-bugs die dan bij Vrouw 1.0 vrij komen. Dit kunnen er enorm veel zijn en op de achtergrond meedraaien zonder dat je het beseft. Spam en Tool.brom zijn ondermeer van die uiterst ongezellige naweeën bij oudere programma's als NeusOveralTussen 3.05 en Bemoei./ALL/GoeieRaad.EXE.

     img480/8763/helpdesk5mf9.jpg

    Installeer nooit Vlam 7.12, SecretaresseInMinirokje 3.3, Vriendin 1.1 of VanavondKomenMijnVrienden 4.6! Deze programma's werken niet in de Vrouw 1.0-omgeving en kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan uw systeem.
    Om C:standjesopzaterdag.exe te laten werken dient u eerst andere commando's zoals C:DIAMANTENHALSSNOER.EXE of C:HAARDRONKENVOEREN.EXE uit te voeren.

    Veel succes met dank aan Alo.is.hier en je weet het: koop nooit een programma in een zak en doe beroep op en raadpleeg regelmatig onze helpdesk. Wij staan altijd 7/7-24/24 voor julie klaar.

     img207/5083/dictatorpq0.jpg
    Je Helpdesk (GîG)


    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 16/07-22/07 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 11/12-17/12 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 04/07-10/07 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!