Inhoud blog
  • Belastingsvriendelijke gemeente
  • Gratis kinderopvang
  • Tegen de onderhoudsplicht
  • De Lijn op dieet
  • Met Bos naar Disneyland
    Archief per maand
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
    Zoeken in blog

    Verder-werken-aan-Schelle
    Leven in een verkiezingsjaar
    25-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnavalsconcert

    Voor de zevende maal al organiseerde onze Academie voor Muziek en Woord op de vooravond van het krokusverlof een carnavalsconcert. Sterren zijn die avond niet de gevorderde muzikanten of voordragers maar de eerstejaarsleerlingen in de diverse disciplines. Bij de pianistjes, fluitistjes, vioolspelertjes en zangertjes in spé hangt er dan ook een onbeschrijfbare gespannen sfeer.

    De zaal van het gemeentehuis zit vol met blinkende ouders en familieleden die vol verwachting klaarzitten om trots hun oogappels te aanschouwen.

    Het was opnieuw de moeite. Links en rechts ging een noot verloren of was er een aarzeling, maar dat maakt het geheel echt. De versiering van het podium met serpentines en dergelijke maakt dat de sfeer onevenaarbaar is

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

    De opbrengst van de avond wordt door het gemeentebestuur afgerond naar boven en is ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Dit jaar viel de eer mij te beurt om de cheque aan Gerda Lindekens van KoTK te overhandigen. Zij is een trouwe bezoekster van ons carnavalsconcert en het was me dan ook een genoegen haar te mogen vertellen dat ze met een cheque van 650 euro naar de vereniging kon weerkeren.

     

    Het concert werd gevolgd door een receptie op kindermaat waar ik de gelegenheid had de nieuwe Directeur van onze Academie wat beter te leren kennen en met hem van gedachten te wisselen over de toekomst en de toekomstige financiering van de Academie. Een gedreven man, de nieuwe Directeur, die niet naliet me er enkele keren op te wijzen dat mijn kinderen ook wel hun gading in zijn Academie zouden vinden.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!