de kers op de taart
Inhoud blog
  • Herstart.
  • vervolg
  • vervolg
  • vervolg
  • Pierre 17/10/2011

    Zoeken in blog



    Categorieën

    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda binnenkort volgen hier alle data van happenings aan Koevliet Zele oa.opendeur week koken voor genodigden enz.


    We zijn de 19de week van 2024

    Startpagina !


    Zoeken met Google



    brood en banket door Pierre Duyts
    Wij zijn gestart met een cursus Volwassen Onderwijs aan de Koevliet in Zele. De cursus nagerechten met als docent Pierre Duyts. Tijdens de lessen werden enkele foto's gemaakt van de taarten, koekjes en andere lekkernijen. Maar ook de cursisten werden niet vergeten. In naam van alle cursisten en in de eerste plaats van onze leraar Pierre Duyts hopen wij dat de bezoekers van deze blog er een aangename tijd gaan aan beleven.
    02-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg les 2 maart
    vervolg

















    02-03-2010, 21:44 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg les 2 maart
    vervolg

















    02-03-2010, 21:40 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg les 2 maart
    vervolg

















    02-03-2010, 21:36 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg les 2 maart
    vervolg

















    02-03-2010, 21:29 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg les 2 maart
    vervolg

















    02-03-2010, 21:27 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les 2 maart.
    Zeer ontspannende les vandaag.

















    02-03-2010, 21:25 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zachte broodjes.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kunnen zoet ,- hartig zijn

    klik op de foto van Pierre en u komt in het album : zachte broodjes.

    27-02-2010, 19:50 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg ijstaart en dessertkoekjes
    vervolg













    24-02-2010, 10:53 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg ijstaart en dessertkoekjes
    vervolg

















    24-02-2010, 10:50 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijsbereiding en afwerken van de ijstaart
    vervolg

















    24-02-2010, 10:47 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg les ijsbereidingen .
    vervolg

















    23-02-2010, 23:51 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg les ijsbereidingen .
    vervolg ijstaart en dessertkoekjes op 23/02/2010

















    23-02-2010, 23:45 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijstaart afwerken - dessertkoekjes.
    Na een koude krokusvakantie zijn we weer met heel veel moed gestart.

















    23-02-2010, 23:37 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg ijstaart en dessertkoekjes
    vervolg


    Suzanne en het verse ei.



    Zeer aandachtig bij het spuiten van het deeg.

    Wat hoor ik daar?

    Het zonnetje in de klas



    Nelly heel precies aan de weegschaal

    Francine is zeer zeer nauwkeurig

    23-02-2010, 00:00 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.test webalbum:een fotoalbum van picasa openmaken.
    test picasa fotoalbum : klik op de foto , men komt in picasa terecht, klik nu op slide of diavoorstelling. Om terug in de kers op de taart te komen gebruik de pijltjes links en rechts.
    Les 2 Cackes Koevliet 2009

    12-02-2010, 00:00 geschreven door patisserie  

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    11-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pate sablée.
    Uit de cursus dessert 2009.

















    11-02-2010, 23:07 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soezen.
    Spuiten en vullen van verschillende soezen.

    11-02-2010, 17:30 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennismaken met enkele cursisten.
    Er is Willy en zijn zus.





    11-02-2010, 14:41 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg van de ijstaart.
    Sorry, er is iets fout gelopen , ik heb een artikel teveel gewist en nu ben ik alles kwijt.
    Hier komt dan het vervolg van de ijsbereiding.


    Ganache 

    De ijstaart opbouwen.

    De verschillende lagen worden met de spuitzak in de vorm gebracht.

    Ganache tussen de lagen.

    Iedereen zijn eigen taart.



    Klaar om in te vriezen . Nadien in de volgende les verder afwerken.


    11-02-2010, 14:33 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg pâte sablée.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen nog enkele taarten

    11-02-2010, 00:00 geschreven door patisserie  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 21/01-27/01 2013
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    zomersproetje
    blog.seniorennet.be/zomersp

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • lacegarden
  • lacegarden -vergeten groenten en tomaten
  • de zoetste verleiding

  • Dit is een blog om van te watertanden.

    Over mijzelf
    Ik ben Pierre Duyts
    Ik ben een man en woon in Streek rond het kasteel vanBeervelde. (België) en mijn beroep is zoetste beroep op aarde..
    Ik ben geboren op 11/02/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek from the sixties..
    mijn opleiding heb ik genoten te Anderlecht -pivitschool diploma's- bakker -banketbakker -suikerwerk en chocolaterie zelfstandige geweest 20 jaar te Beervelde -bakkerij-banket-en chocolaterie les gegeven in de groene poort te Brugge dagschool les

    Over mijzelf
    Ik ben Pierre Duyts
    Ik ben een man en woon in (België) en mijn beroep is docent banket-brood en chocladebewerking.
    Ik ben geboren op 01/01/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    het vervolg : over mij zelf: les gegeven in Aalst -dag- en avondonderwijs les gegeven in Lokeren -dag-& avondschool ft lesgever hotelschool afdeling nagerechten-ijsbereidingen-pralines & hoteldesserten



    Zoeken in blog


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    omaatje_cross
    blog.seniorennet.be/omaatje

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • in de zoeten inval


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!