In verband met een recent dispuut over plagiaat graag wat volgt : het staat u vrij teksten van mij over te nemen of niet. Bij overname lijkt een bronvermelding mij op zijn minst gepast maar doe je het niet ik zal je niet vervolgen ( tenzij men de teksten commerciëel zou uitgeven) . Laat jouw eigen geweten scheidsrechter zijn,  dat volstaat voor mij ruimschoots. De foto's hier zijn meestal van het internet gehaald via Google-afbeeldingen en soms bewerkt door mijzelf. In het vervolg zal ik trouwens ook hiervoor een bronvermelding inlassen.    
Baron Ernst

Archief per maand
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
    Foto
    G Glorious
    H Hilarious
    O Oddish
    S Strange
    T Tempting
    W Weird
    R Realistic
    I Inspirational
    T Talented
    E Explosive
    R Relaxed

    M Magical
    I Irresistible
    L Loud
    O Overwhelming

    Hoe het werkt om van je naam een acroniem te maken.? Kijk bij Bojako !
    Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    • Hier staat wat
    • En nog wat
    Het bruidsboeket dat het beter wist
    klikgevoelige poëzie (het blog van Baron Ernst)
    door Ronald Milo >
    06-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    ..







    La chère rosée le coeur saignant (Het vlees rose, het hart bloedend)






    De gedachten zalvend verkaveld
    tussen de crumble van haar harteklop
    en de sabayon van haar huid
    Kijk ik, valscherm in aanslag, uit
    om rovende liefde
    vernield en vernietigend te herbeleven

    Bedreven
    in tandeloos bijten
    en ademloos ledigen van fusten
    Vermomd als slaaf van haar smaakpatroon
    Als de overboord gegooide wonde van haar lusten
    -op het eerste gezicht een moeilijke combinatie-
    overnacht ik
    in haar dromen
    in zuiderse stijl

    De lichte iodiumsmaak van haar tong
    en de heerlijke bereidingen van haar lippen
    ingericht als prachtige kamers
    voor een goudgeel ontbijt
    combineren zich met de onvoorstelbaar lange afdronk
    van haar op eik gerijpte borsten .

    Ik oogst rijpe appels en geconfijte limoenen
    in de dovenetels van haar zoenen
    Fris fruit en brioche van haar heupen

    Dan rauwe en gestoomde vis
    met een blanke botersaus
    parelend en sprankelend
    tussen een uitstekende
    met ranken bemorste heuvel

    Wanneer zij als een negerin
    na de eerste persing
    tussen kamille en paardenbloemen
    de marc van mijn huid
    tussen haar doornkreeftje en bresseduif
    lagert
    en gevuld met kaneel
    de frisse toon van dit magisch moment
    wegwalst

    blijf ik achter met de stevige neus
    van lichtjes gegrilde nootjes,
    aroma’s van cider, gegiste appels en witte vruchten
    met op het eind een licht bittertje












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    11-01-2010
    Helaas.....
    IK BEN OP DIEET!!!

    11-01-2010 om 17:35 geschreven door Petra


    10-01-2010
    *
    Bij de zin : de lichte iodiumsmaak van haar tong, dacht ik onmiddellijk terug aan de sappige oesters van oudejaarsavond. De mooie beschrijving van dit heerlijk menu laat me terug het water in de mond stromen.

    10-01-2010 om 12:18 geschreven door camille


    ..
    ik krijg er begot honger van!
    Seffens eens rondneuzen in mijn diepvriezer en zien wat we vanavond op tafel kunnen toveren.
    't moest maar zo goed en zo lekker niet zijn hé Ernst? xx

    10-01-2010 om 11:13 geschreven door bojako


    08-01-2010
    Een voorproefje van het Valentijnsmenu?
    Graag te weten komen waar het geserveerd wordt. Ik denk dat ik het bij het goudgeel ontbijt met lange afdronk van op eik gerijpte borsten zal willen houden. Weet hoe dovenetels voelen op de billen maar niet op de lippen? Branden moet het!! Dan vis, wellustig wit en rood vlees en erotische toetjes, om te eindigen in korte bitterheid . Het had al zo goed een zoetje mogen zijn. Tja, te loopt zelden goed af . De muze drijft de sensualiteit wel heel erg ten top, of komt het door de brandnetels?

    08-01-2010 om 16:55 geschreven door Chielka


    07-01-2010
    Ernst, een witte raaf
    het is heel weinigen gegeven te kunnen schilderen met zinnen/ uit een pen gevoelens laten vloeien/ die van 't begin tot 't einde boeien/ een sfeer creëren met woorden wat een schilder doet op linnen/ Winterse groeten, Uilenspiegel

    07-01-2010 om 16:16 geschreven door Uilenspiegel


    ..
    En dat was de exacte sensatie die ik mocht beleven bij mijn licht roze hazenrug, gebraden aan het been, toen ik een slok nam van mijn voorlaatste fles Volnay 1er cru, Clos des Chênes, 1988. Spijtig dat ik het niet zo prachtig kan woordschilderen als jij. n1totziens.gifzegt Ludovikus

    07-01-2010 om 13:55 geschreven door ludovikus


    06-01-2010
    ppjes en nog wat van alles
    k1sx2f.gif ZEER MOOI GESCHREVEN

    06-01-2010 om 22:34 geschreven door georges




    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!