Foto
Foto
Foto
Foto




Zoeken in blog



Categorieën
  • Chocolade (29)
  • Dinky Toys (12)
  • Fototoestellen & toeb. (23)
  • Meccano (8)
  • Oude boeken (20)
  • Oude verpakkingen (67)
  • Robots & Space (8)
  • Taxidermie (19)
  • Wetenschap - Techniek (15)
  • Blikken speelgoed (21)
  • Londen (14)
  • Muurreclame (5)
  • Natuur (6)
  • Oude voorwerpen (34)
  • Reclame (9)
  • Varia (8)
  • Vintage speelgoed (21)
  • Foto





    ZOO 1950
    Foto
    Foto

    Robots & Space

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Chocolade

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blikken speelgoed

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Schedels

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Jeugdboeken
    Wetenschap - Techniek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Oude verpakkingen

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Oude jongensboeken
    Jacques Berghuis
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Jeugdboeken
    Jongens en Wetenschap
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

     Agfa camera's

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Vlaamse filmpjes

    Foto
    Foto
    Foto
    Oude meisjesboeken
    Anne - Marie
    Foto
    Foto

    Oude jongensboeken
    H.J. Haarman

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    het HOE en WAAROM
    jeugdboeken

    Foto
    Foto
    Foto





    Fotomanie
    fred schafraet

    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestoofd soepvlees op grootmoeders wijze



    In tijden van crisis kan dit kookboek de perfecte gids zijn voor het bereiden van het dagelijks eten, eenvoudig en vooral niet duur. Wat dacht u van dit recept ?



    500g koud soepvlees - 1 ajuin - laurier, peper, zout kruidnoot en een geutje azijn - 25g vetstof.

    Snijd het vlees in stukken en laat het bruinen in de boter.
    Snijd de ajuin over het vlees, voeg er de laurier, de peper, het zout, de kruidnoot en de azijn bij, alsook een weinig water.
    Laat het vlees ongeveer 10 minuten stoven en bind de saus met aardappelbloem.

    Smakelijk !



    fotomanie



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!