La Corbeille, specialist in groenten- en fruitconserven, soepen, rijstdesserts en puddings.
La Corbeille is een onafhankelijke Belgische producent, gespecialiseerd in groenten- en fruitconserven, soepen, rijstdesserts en puddings. La Corbeille is opgericht in 1899 en heeft haar hoofdzetel in Westmeerbeek, ongeveer 50 km van Antwerpen.
In drie productievestigingen worden 120.000 ton producten verwerkt :
- Westmeerbeek (groenten in blik en bokaal)
- Rijkevorsel (fruit en tafelzuren in blik en bokaal)
- Stabroek (groenten, soepen, rijstdesserts en puddings in blik)
La Corbeille beschikt over een systeem van geïntegreerde landbouw en permanente teeltopvolging. Ongeveer 3000 hectaren landbouwgebied staan onder de dagelijkse begeleiding van onze landbouwingenieurs, vanaf zaadselectie tot oogst en verwerking. De meeste groenten worden verwerkt binnen de drie uur na het oogsten. Optimale versheid wordt gegarandeerd. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door een geïntegreerd kwaliteitssysteem, dat beantwoordt aan de strengste voedselveiligheidsnormen (BRC, HACCP).
La Corbeille biedt U een klantgerichte benadering op het vlak van kwaliteit, logistiek, verpakking en prijs. Elke klant - grootdistributie, grossist en industriële klant - wordt op een aangepaste manier bediend.
La Corbeille is actief op internationale schaal en beschikt over een eigen Export-afdeling. In een aantal landen is tevens een eigen verkoopkantoor om U de nodige service te bieden.
|