Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    07-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostende verdubbelt belasting voor toeristen

    Oostende verdubbelt belasting voor toeristen

    Ja, binnenkort krijgen de socialisten van goede vriend Di Rupo hun diploma 'Gelegaliseerde Diefstal'. Hij zal dan ook communiceren: 'Keen probleem voor de koest, parceque keen enkele walon gaat nok naar de koest. De vlamink zal wel betaal.' Dank u wel, heren Beke en De Croo.
     
    Indedaad dat staat ons te wachten,die geldwolven hebben nooit genoeg. Ik zou toch graag eens hun boekhouding inkijken, de rente op pensioensparen gaat ook van 2,5 % naar 2 % tegen dat ik op pensioen ben is er niets meer over.Leve Belgique !



    Vanaf 2014 trekt Oostende de verblijfsbelasting op van 175 naar 350 euro per kamer per jaar. Hotels en b&b’s moeten die belasting betalen aan de stad, die hen wel de toelating geeft om de taks door te rekenen aan de klanten.

    Momenteel bedraagt de taks voor toeristen 1 euro per nacht per kamer. Dat wordt voortaan 2 euro. ‘We wilden de maatregel al begin 2013 invoeren, maar het argument van de horeca dat de brochures al gedrukt waren, heeft ons toen overtuigd’, zegt toerismeschepen Niko Geldhof (SP.A). ‘Maar we voeren het toch in vanaf 2014. We geven de toeristische sector de garantie dat we het geld gaan gebruiken voor evenementen die meer toeristen naar Oostende lokken in de herfst en winter. We betalen er alvast een deel van de Jan Hoet-expo mee.’

    Hotels akkoord

    Geldhof ontkent dat Oostende daarmee duur is. ‘Een toeristische belasting vind je in heel Europa en toeristen zijn gewoon om dat te betalen. In vergelijking met andere steden valt het mee hier. In Kortrijk bedraagt de taks bijvoorbeeld 2,5 euro.’

    ‘De hotels staan achter het systeem. Slechts enkelingen zullen de belasting niet doorrekenen, vooral omdat ze een ronde prijs vragen voor hun logies.’

    07-09-2013 om 22:25 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75 euro boete voor elke joint in Antwerpen

    75 euro boete voor elke joint in Antwerpen

    Je kan geen pleintje voorbij wandelen, zonder in contact te komen, met deze vieze geur. Sommige doen het blijkbaar om stoer te wezen, of aandacht te trekken. Rook die vieze troep thuis, en val anderen er niet mee lastig.



    Na de aanpak van de drugsdealers richt de stad Antwerpen samen met het parket nu het vizier op de softdrugsgebruikers. Wie betrapt wordt met cannabis krijgt een boete van 75 euro, ook wie minder dan drie gram op zak heeft. Dat schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg op basis van een intern verslag over het drugsbeleidsplan van de stad Antwerpen, het parket, de politie en de hulpverlening dat Gazet van Antwerpen heeft kunnen inkijken.
    edereen die op straat wordt aangetroffen met een joint krijgt in eerste instantie een onmiddellijke minnelijke schikking (OMS) van 75 euro, ongeacht de hoeveelheid cannabis die de gebruiker bij zich heeft. Daarmee voert Antwerpen een strenger beleid dan de ministeriële richtlijn. Die stelt dat het bezit van maximaal drie gram softdrugs voor persoonlijk gebruik bij meerderjarigen niet wordt vervolgd.

    "Voor een politieambtenaar is het moeilijk te onderscheiden wie problematisch gebruiker is en wie gebaat is met OMS", stelt het verslag van het Antwerpse drugsbeleidsplan. "Soms zal er ook voor gekozen worden te dagvaarden voor de correctionele rechtbank. Meestal zal het niet de bedoeling zijn een effectieve gevangenisstraf te vragen, wel probatie als extra stok achter de deur om de persoon alsnog in een hulpverleningstraject te krijgen."

    07-09-2013 om 14:42 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA blijft dubbel zo groot als tweede Vlaamse partij CD&V

    N-VA blijft dubbel zo groot als tweede Vlaamse partij CD&V

    Wat mij stoort is de stijging bij CD&V. De Vlamingen worden blijkbaar graag van hun centen beroofd door criminele organisaties als Dexia, Arco en niet te vergeten het ACW. Ofwel vergeten de mensen vlug.



    De N-VA blijft ruim boven de score van de verkiezingen van 2010. Zo blijkt uit een nieuwe peiling van de RTBF en La Libre Belgique. De partij haalt 35,5% of 2,7% meer dan bij de peiling in mei en 7,5 procent meer dan bij de federale stembusslag. Daarmee blijft de N-VA dubbel zo groot als de tweede Vlaamse partij, CD&V, die bijna anderhalf procent aandikt tot 17,3 procent of net onder het verkiezingsresultaat.

    Sp.a (12% of -2,1), Open Vld (11,8% of -1,1)) en Vlaams Belang (11,3%, -0,1) zitten erg dicht bij elkaar, terwijl Groen met 6,7 procent rond de score van 2010 blijft. LDD verliest een procent in vergelijking met mei en is nog 2,3 procent groot.

    In Wallonië groeit de kloof tussen PS en MR opnieuw. De socialisten stijgen 1,7 procent tot 30,3 procent, wat nog altijd ruim 7 procent minder is dan bij de verkiezingen. MR verliest een half procent en blijft met 23,5 procent ruim een procent boven de score van 2010. CdH is opnieuw de derde partij met 12,8 procent een tiende van een procent meer dan Ecolo dat 2 procent zakt. PTB+ (3,7%) Wallonie D'Abord (3,4%) en FDF (3,1%) volgen op ruime afstand.

    In Brussel groeit de PS (21,5%, +1,02) opnieuw naar de MR (22,5%, +0,6) op ruime afstand gevolgd door het trio Ecolo (11,7%), FDF (11,2%) en cdH (10,5%). N-VA (2,9%) is de grootste Vlaamse partijen, terwijl de overige Vlaamse partijen op minder dan een half procent liggen. Vlaams Belang (2%) voert het peleton aan en sp.a (1,6%) sluit de rij.

    Voor de peiling werden een 900 mensen bevraagd in elk van de drie gewesten. De foutenmarge bedraagt 3,3 procent.

    07-09-2013 om 01:02 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (15)
    06-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crevits wil verplicht fietsexamen voor kinderen

    Crevits wil verplicht fietsexamen voor kinderen

    Niet iedereen kan deelnemen, want niet alle kinderen kunnen fietsen...

    Misschien eerst ook een examen voor de ouders organiseren.Voor alles is er vandaag de dag een vergunning of diploma nodig.Maar om te kweken als konijnen of ratten en dan zich van de opvoeding van de "kids" niets aan te trekken, blijkbaar niet.Een neukexamen is misschien niet overbodig.

     
    video

    Naar aanleiding van alle ongevallen met jongeren deze week, neemt Vlaams minister van Mobiliteit Hilde Crevits (CD&V) actie samen met haar collega, minister van Onderwijs Pascal Smet (sp.a). Ze willen dat alle basisscholen deelnemen aan het Fietsexamen. Dat is een praktisch examen dat leerlingen uit het zesde leerjaar kunnen afleggen. Het bereidt de kinderen voor op de gevaren in het verkeer. Nu neemt nog maar één op de acht scholen deel aan dat examen, maar dat moeten er meer worden.

    06-09-2013 om 23:42 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onweer maakt einde aan zomerse hitte

    Onweer maakt einde aan zomerse hitte

    Gelukkig voor ons als senioren-veel te warm



    Deze middag verschijnen er meer wolken vanuit het westen en neemt de kans op een lokale regen- of onweersbui toe, mogelijk met hagel en windstoten. Er waait een zwakke, aan zee matige wind uit het westen tot zuidwesten. De maxima bedragen 22 graden aan de kust, 26 graden in Midden-België en 30 graden in de Kempen.

    Deze avond en nacht komen eerst verspreid nog enkele regen- of onweersbuien voor. Na middernacht wordt het droger vanuit het westen met opklaringen. De minima bedragen 11 tot 15 graden.

    Morgen is het droog in het westen met zonnige perioden. Elders is het wisselend bewolkt met enkele buien. Aan het eind van de namiddag neemt de bewolking toe, 's avonds gevolgd door regen over het oosten, later ook over het midden van het land. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen. De maxima bedragen 18 tot 23 graden.

    Zondag krijgen we bewolkt weer en perioden met regen over het oosten, mogelijk ook over het midden van het land. Aan de kust en in het westen blijft het waarschijnlijk zo goed als droog, met geregeld opklaringen bij maxima van 15 tot 19 graden.

    Van maandag tot en met donderdag is het wisselvallig met af en toe zon, maar soms ook enkele buien of regen. De middagtemperatuur schommelt rond 18 graden.

    06-09-2013 om 16:03 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Belg verliest gezond levensjaar door luchtvervuiling

    Elke Belg verliest gezond levensjaar door luchtvervuiling

    Eerst in het midden van de stad gaan wonen en dan zagen om "schone lucht". Al even gek als naast de luchthaven gaan wonen en klagen over het lawaai!



    Bewoners in Brussel, Antwerpen en Gent willen minder autoverkeer en meer groen en zuivere lucht en organiseren acties om dat te bekomen. Verschillende organisaties, waaronder Bond Beter Leefmilieu, steunen hen en roepen de overheid op om het luchtvervuilingsprobleem in de grote steden aan te pakken. Dat hebben de verenigingen vandaag aangekondigd.

    In Brussel en Antwerpen worden in september "protestpicknicks" georganiseerd en in Gent worden witte lakens uitgehangen om fijn stof zichtbaar te maken. Met die acties willen duizenden bewoners de verschillende overheden in ons land vragen om werk te maken van leefbare steden. Ze worden daarin gesteund door Bond Beter Leefmilieu, de Brusselse Raad voor het Leefmilieu, de Gezinsbond, Ademloos en het Gents Milieufront.

    Korter leven
    Elke Belg verliest volgens de organisaties één gezond levensjaar door luchtvervuiling. Wie in de steden woont, krijgt door het vele verkeer nog meer af te rekenen met ongezonde lucht. Het gebrek aan groen in een stadsomgeving heeft daar ook geen positieve invloed op.

    De organisaties en vooral Childproof, opgericht door de Gezinsbond, vragen extra aandacht voor de effecten van luchtvervuiling op kinderen. Zo ademen kinderen per kilogram lichaamsgewicht 50 pct meer lucht in, en ook hun natuurlijke weerstand tegen agressieve stoffen is nog niet optimaal.

    Normen verstrengen
    De Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) beveelt de Europese Unie aan om de normen voor ultra fijn stof aanzienlijk te verstrengen. De huidige limiet is immers twee keer zo hoog als wat de WGO aanbeveelt. "De regels moeten dus strenger om onze gezondheid en die van onze kinderen te beschermen", aldus de organisaties.

    06-09-2013 om 09:31 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School vraagt leerlingen geld voor schone toiletten

    School vraagt leerlingen geld voor schone toiletten

    rsz_photonews_7742

    n het Duitse Bochum heeft een school haar leerlingen geld gevraagd voor een schone wc.

    Volgens het hoofd van de school, de Maria Sibylla Merianschool, hebben ze gewoonweg te weinig inkomsten om de sanitaire voorzieningen te onderhouden.

    Telkens een leerling naar het toilet moest, werden ze aangemaand de wc-dame 10 eurocent te betalen. Wie genoegen nam met een vuile wc, kon nog gratis gebruik maken van een paar ‘minder schone’ toiletten.

    Dit schooljaar wilde de directie overstappen op een vaste bijdrage van 10 euro op jaarbasis maar de overkoepelende Duitse schoolbond greep in. Die verbood de school namelijk geld aan te rekenen voor een proper toilet.

    06-09-2013 om 00:02 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    05-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Al wie poten en oren heeft, zal moeten werken’

    ‘Al wie poten en oren heeft, zal moeten werken’
     
    Mooie voornemens nu nog de praktijk.......en dit van beide kanten!! en zonder onderscheid

    Monica De Coninck

    De structurele barrières voor werknemers van vreemde origine moeten absoluut weg. In hun belang, maar niet minder in het belang van de Belgische economie en onze welvaartstaat. Met de aanstormende vergrijzing zal immers ‘al wie poten en oren heeft, moeten werken’, reageert minister van Werk Monica De Coninck (sp.a) donderdag op een nieuwe socio-economische monitoring.

    De federale overheidsdienst Werkgelegenheid werkte samen met het gelijkekansencentrum CGKR een nieuw socio-economisch meetinstrument uit, specifiek gericht op de invloed van nationaliteit en herkomst op de arbeidskansen. Discriminatie en ingebakken barrières blijven voor ongelijkheid zorgen, luidt het.

    ‘We zijn er nog lang niet’, aldus minister De Coninck. Ze erkent dat de achterstand waarschijnlijk zeer diverse oorzaken kent, waarbij allochtone burgers ook zelf een verantwoordelijkheid hebben. Kennis van de landstalen blijft soms een pijnpunt, net als belemmeringen voor vrouwen om te studeren of uit werken te gaan, aldus de socialiste.

    ‘Maar uiteraard is er ook op de arbeidsmarkt racisme aanwezig, en daar is niets relatiefs aan’, vervolgde De Coninck. Andere werkgevers willen misschien wel, maar hebben wat koudwatervrees. Een contradictie, vindt de minister, want onze samenleving was nog nooit zo verscheiden.

    Bovendien stelt de vergrijzing ons simpelweg voor voldongen feiten, besloot De Coninck. ‘Men zal dus wel kansen moeten geven.’ Ook CGKR-topman Jozef De Witte benadrukte dat het net zo goed om ‘weloverwogen eigenbelang’ gaat. ‘De blanke mannen met blauwe ogen zijn bijna op, werkgevers moeten dat goed beseffen.’

    05-09-2013 om 22:57 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe gevangenis lijkt vakantiepark

    Nieuwe gevangenis lijkt vakantiepark

    Er zijn bepaalde mensen in de regering die echt eens bij de achterkant van hun hoofd gepakt moeten worden om zo hard mogelijk tegen de tafel geklopt te worden... Een vakantiepark als gevangenis, nu alleen nog een blinde gevangenisdirecteur en het is compleet! 4 muren of 4 hekken is ook al een afsluiting en daar kan men ook al gevangenen insteken, waarom moet alles zo 'dik in orde' zijn? Voor dat geld zet je misschien 2 gewonen gevangenissen, en dan nog! Het gaat om het principe, gevang = straf!!

    Dit vind ik er echt over. Voor de rest zijn er scholen waar dat wordt lesgegeven in containers, maar voor criminelen geduerende hun straf een luxe leventje te geven, is er blijkbaar geld genoeg.



    Een gangsterparadijs, zo lijkt de nieuwe gevangenis die de federale regering vanaf 2015 laat bouwen in de Brusselse deelgemeente Haren. De 'humane straf­inrichting' wordt een gevangenisdorp met woonblokken, sportvelden en veel groene lanen en pleinen met de allures van een ­vakantiepark. Met 1.190 plaatsen wordt Haren de grootste gevangenis van het land. Al volstaat dat niet voor de 1.548 gedetineerden van de drie overvolle Brusselse ­gevangenissen.

    Een voetbal- en een basket­balveld, schaduwrijke lanen en pleintjes met gezellige picknicktafels en zowaar zelfs een speeltuin waar de kinderen van de ­gedetineerden zich tijdens de ­bezoekuren kunnen uitleven. Het 'gevangenisdorp' dat tegen 2017 de deuren moet openen in de Brusselse deelgemeente Haren, heeft alles om directies van ­scholen en internaten te doen watertanden, zo blijkt uit de eerste foto's van de strafinrichting die staatssecretaris Servais ­Verherstraeten (CD&V) gisteren heeft vrijgegeven









    05-09-2013 om 12:59 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS-senaatscommissie stemt voor militaire operatie Syrië

    VS-senaatscommissie stemt voor militaire operatie Syrië

    Dat gaat de grootste misschatting van hun leven,Min DEcrem zou ook zo dom zijn om mee te doen,dat de Terroristen es zijn huis opblazen in plaats van steeds gewone mensen



    De Amerikaanse Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken heeft vandaag ingestemd met militair optreden tegen Syrië. Tien senatoren stemden voor, zeven tegen. Naar verwachting volgende week buigt de plenaire Senaat zich over de kwestie.

    Volgens defensieminister Hagel heeft president Obama hem verzekerd dat de militaire aanval op Syrië geen 'speldenprik' zal worden, en een aanzienlijke vermindering van de macht van Assad zal betekenen. Hij zei erbij dat hij verwacht dat een militaire aanval tientallen miljoenen dollars zal gaan kosten.

    Definitief besluit ten vroegste volgende week
    De commissie kwam bijeen om te stemmen over een resolutie over de goedkeuring van geweld tegen Syrië. Nu een meerderheid van de 18 leden van de commissie de resolutie aannam, zal ook nog de voltallige Senaat erover stemmen. Daarna neemt het Huis van Afgevaardigden een definitief besluit. Dat zal op zijn vroegst volgende week gebeuren, zo is de verwachting.

    Tijdslimiet
    Senatoren Robert Menendez (Democraat) en Bob Corker (Republikein) stelden een resolutie op waarin het voorstel van president Obama is aangepast met een tijdslimiet aan de actie van 60 dagen, met een mogelijke verlenging van 30 dagen. Bovendien komt er nadrukkelijk in te staan dat er geen manschappen aan land gaan.

    In de tekst hebben de senatoren opgenomen dat de militaire actie alleen een reactie op het gebruik van chemische wapens mag zijn, en geen ander doel mag dienen. De actie moet verder 'limited' (beperkt) zijn en 'tailor made' (op maat).

    Beperkte aanval
    Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry en minister van Defensie Chuck Hagel hebben tegenover de commissie van Buitenlandse Zaken de plannen van het Witte Huis voor een 'beperkte' aanval verdedigd en toegelicht. Kerry probeerde de senatoren over te halen tot instemming met militaire actie tegen Syrië. "Nu niet handelen betekent een signaal afgeven dat aanvallen met massavernietigingswapens oké zijn", aldus Kerry. Volgens Kerry heeft het Assad-bewind de ernstigste aanval met chemische wapens in de 21ste eeuw uitgevoerd.

    Hij zei verder dat Obama de Verenigde Staten niet vraagt om ten oorlog te trekken tegen Syrië, maar wel om Assad te verhinderen nogmaals chemische wapens te gebruiken. Ook zullen er in Syrië geen Amerikaanse soldaten worden ingezet, zei Kerry.

    Mocht de VS niet optreden tegen Syrië, dan zou dat de Amerikaanse geloofwaardigheid aantasten waar het gaat om het voorkomen van het in handen krijgen van een nucleair wapen door Iran, zei minister van Defensie Hagel verder. "Het woord van de Verenigde Staten moet iets waard zijn", zei Hagel.

    05-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (16)
    04-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef in Nederland over mogelijke uitwerpselen op vlees

    Ophef in Nederland over mogelijke uitwerpselen op vlees

    Ophef in Nederland over mogelijke uitwerpselen op vlees

    In Nederland is ophef ontstaan over mogelijke uitwerpselen op vlees. Tv-programma 'Zembla' zendt morgen, donderdag, een reportage uit over de zogenaamde 'poep op vlees'.

     

    In de reportage wordt gemeld dat veel vlees dat uit het slachthuis komt en uiteindelijk door mensen wordt opgegeten besmet is met bacteriën als E.coli. De bacterie komt op het vlees terecht doordat de darmen van geslachte dieren kapot worden geprikt, waardoor er mest op het vlees terechtkomt. Volgens een van de keurmeesters van de Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector zit er mest op ongeveer 60 procent van de karkassen.

    "Het komt door een te hoge bandsnelheid", zegt een keurmeesteres in 'Zembla'. "Mensen die hun handen niet ontsmetten of hun messen niet schoonmaken." Officieel moeten slachterijen de mest ruim wegsnijden van de rest van het vlees, maar dat zou in de praktijk niet gebeuren. In plaats daarvan wordt het met water weggespoeld of afgeveegd. "Zodat het helemaal verspreid raakt over het vlees."

    Opheldering

    Na de onthullingen wil de Tweede Kamer zo snel mogelijk opheldering van staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma. Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) is "geschrokken". Slachterijen en vleesverwerkers willen niet meegaan in de reactiestroom maar "wachten op de feiten".

    Voedselwaakhond Foodwatch daarentegen heeft geen twijfel. Volgens de organisatie is 'poep op vlees' een consequentie van het systeem dat door de industrie zelf is ontwikkeld om zo goedkoop mogelijk te produceren.

    04-09-2013 om 23:08 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militaire actie in Syrië niet uitgesloten

    Poetin: "Militaire actie in Syrië niet uitgesloten"

    Poetin beseft maar al te goed dat hij zich volledig buiten spel zou zetten, indien hij zijn harde standpunt zou handhaven. Beter dan wie ook is hij er zich van bewust dat de Assad periode definitief over en out is. Een diplomatische sprong op de kar.

    Dit is goed nieuws want dan is het game over voor Assad



    De Russische president Poetin heeft vandaag niet uitgesloten dat Rusland een VN-resolutie voor militaire actie in Syrië steunt, als bewezen kan worden dat de Syrische overheid chemische wapens heeft gebruikt.

    Rusland, dat vetorecht heeft in de Veiligheidsraad, ziet het regime van president Bashar al-Assad als de legitieme vertegenwoordiger van Syrië. Vladimir Poetin heeft de Verenigde Staten en zijn bondgenoten gewaarschuwd voor een eenzijdige aanval in Syrië. De Russische president zal dus niet op eigen houtje militaire actie ondernemen.



    Rusland, dat vetorecht heeft in de Veiligheidsraad, ziet het regime van president Bashar al-Assad als de legitieme vertegenwoordiger van Syrië. Vladimir Poetin heeft de Verenigde Staten en zijn bondgenoten gewaarschuwd voor een eenzijdige aanval in Syrië. De Russische president zal dus niet op eigen houtje militaire actie ondernemen.

    In een interview zei Poetin dat een militaire aanval zonder goedkeuring van de Verenigde Naties agressie zou zijn. De president liet ook weten dat Rusland contracten voor het leveren van wapens aan Syrië zal nakomen. Hij zei wel dat onderdelen van de moderne luchtafweerraketten van het type S-300 weliswaar zijn geleverd, maar dat het contract is opgeschort. Er zouden problemen zijn met de betalingen. Met name Israël is fel gekant tegen de levering. Het land beschouwt de raketten als een bedreiging.

    In het verleden sloot Rusland een contract over de S-300 met Iran, maar dat werd stopgezet na druk van de VS en Israël.

    04-09-2013 om 14:47 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning weigert Delphine Boël als dochter te erkennen

    Koning weigert Delphine Boël als dochter te erkennen

    Hopelijk komt het goed voor Delphine. Uiteindelijk is Albert II een zeikerd als je een kind verwekt en naast de pot pist erken het dan verdorie. Andere koningshuizen doen dat toch ook maar het zal die Italiaanse furie zijn die dat niet wil dus: Albert II is een sloef !!!

    Wat moeten die kleinkinderen van Albert niet denken??? . onze opa heeft zitten sjossen op een ander

     

     De onlangs afgetreden koning Albert II erkent Delphine Boël niet als zijn dochter. Dat heeft de advocaat van de koning vandaag verklaard tegenover de nieuwsdienst van de VRT. Het is de eerste keer dat Albert -via zijn raadsman- ingaat op de rechtszaak die Boël heeft aangespannen om te bewijzen dat zij de buitenechtelijke dochter van de koning is.

    ''De koning weigert beschouwd te worden als de vader van Delphine'', reageerde raadsman Guy Hiernaux in naam van de koning op de procedure die zijn vermeende dochter heeft ingeleid. ''De koning geeft de feiten niet toe'', klonk het.

    Eerder vandaag raakte bekend dat Boël ervan afziet het DNA-materiaal op te vragen van de huidige koning Filip en prinses Astrid, Boëls mogelijke halfbroer en -zus. De kunstenares had haar vader, toenmalig prins Filip, prinses Astrid en koning Albert in juni gedagvaard om van hen een DNA-staal te eisen zodat ze zou kunnen aantonen dat niet Jacques Boël maar koning Albert haar biologische vader is.

    Koning Albert was als staatshoofd onschendbaar, reden waarom de intendant van het koninklijk paleis in zijn plaats was gedagvaard. "De troonsafstand door koning Albert verandert de zaak echter", aldus meester De Jonge. Hij is nu niet langer onschendbaar en kan daarom persoonlijk, als burger worden gedagvaard, in dit geval met de eis om zijn DNA af te staan.

    Er komt dan ook een nieuw proces, zo liet Alain De Jonge, advocaat van Delphine Boël, eerder weten.

    De advocaat van de koninklijke familie, meester Guy Hiernaux, kan zich vinden in de nieuwe procedure. "Die heeft het voordeel dat ze duidelijker is, aangezien ze gericht is tegen slechts twee personen, die rechtstreeks betrokken zijn", zegt de advocaat. "Maar het zal voor mevrouw Boël een moeilijke zaak blijven. Zij moet nog steeds eerst aantonen dat Jacques Boël haar vader niet is, alvorens ze kan aanvoeren dat koning Albert dat is."

    Delphine Boël wil het vaderschap voorlopig aantonen via foto's, brieven en persoonlijke documenten en een DNA-analyse achter de hand houden als dat bewijsmateriaal onvoldoende zou zijn. Die bewijzen trekt de raadsman van de koning alvast in twijfel. "Ik vind geen enkel bewijs dat Delphine de dochter is van Albert", aldus Hiernaux. "Ook de foto's bewijzen niet dat hij de vader is."

    HLN.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?

    04-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    03-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    NAVO-baas: "Wereld moet reageren op gebruik gifgas"

    Het zijn niet de rebellen die de VN-controleurs verboden hebben om ter plaatse te onderzoeken. Het Assad-regime heeft de dagen volgend op de chemische aanval, zware bombardementen uitgevoerd op hetzelfde gebied. In een poging om bewijsmateriaal te vernietigen en om tijd te winnen. Nadien wouden de Assad-troepen als "begeleiders" van de VN-controleurs mee het "rebellengebied intrekken, wat natuurlijk tot reactie van de rebellen geleid heeft. De rebellen hebben niet die zware raketten.

    Dat is nog beter dat, die wilt de schuld op de bevolking schuiven en als er oorlog komt weten ze direct bij wie ze moeten aanbellen. Schaamtevrij



    De internationale gemeenschap moet reageren nu het er op lijkt dat Syrië chemische wapens heeft gebruikt. Die oproep deed NAVO-baas Anders Fogh Rasmussen vandaag tijdens zijn maandelijkse persconferentie. "Het gebruik van chemische wapens mag niet worden genegeerd".

    "Het is mijn vaste overtuiging dat de internationale gemeenschap moet reageren. Anders sturen we dictators over de hele wereld het signaal dat zij chemische wapens kunnen gebruiken zonder reactie". Hoe de internationale gemeenschap moet reageren, hangt af van de beslissing van de individuele landen, aldus de NAVO-secretaris-generaal.

    Raketten in Turkije
    Rasmussen ziet geen verdere, actieve rol voor de NAVO, zo verklaarde hij. De NAVO ondersteunt de aangesloten landen door beschikbaar te zijn voor consultatie. Daarnaast ondersteunt de NAVO bondgenoot Turkije, waarbij onder meer Nederlandse Patriot-raketten de Turkse stad Adana en haar bevolking beschermen tegen aanvallen met raketten uit Syrië. Een adviseur van de Turkse premier Erdogan liet eerder vandaag optekenen dat "een aanval van Syrië op Turkije de zelfmoord van Assad" zou betekenen.

    Franse inlichtingen
    In Frankrijk, waar de regering-Hollande heeft aangedrongen op een militaire strafexpeditie tegen Syrië, krijgen enkele parlementsleden vandaag inzage in een Frans inlichtingenrapport over chemische wapens in Syrië. Het rapport van vier pagina's van de algemene en militaire inlichtingendiensten DGSE en DRM moet volgens het Franse dagblad Le Monde het oordeel van de Amerikaanse en Franse regering staven dat het Syrische regime de hand had in de vermoedelijke gifgasaanval van 21 augustus.

    Het grootste deel van het rapport is gewijd aan een overzicht van het arsenaal aan onder meer mosterdgas en de zenuwgassen VX en sarin dat Syrië bezit, schrijft Le Monde. Het zou echter ook bewijs bevatten voor de schuld van de Syrische regering aan de aanval. Het bewind van de Syrische president Bashar Assad zou gifgas hebben ingezet om ineens een grote klap uit te delen en de oppositie de stuipen op het lijf te jagen.

    Vanochtend werd duidelijk dat Hollande de kwestie van ingrijpen in Syrië niet aan het Franse parlement gaat voorleggen, zoals in Amerika en Groot-Brittannië wel het geval is.


    03-09-2013 om 21:39 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw onderzoek in moordzaak Caroline Vyncke

    Nieuw onderzoek in moordzaak Caroline Vyncke

    Hij ontkende zijn betrokkenheid en werd dan maar vrijgelaten. Maw, als je iemand vermoord zeg je gewoon dat ge van niets weet, en je mag beschikken. Dat was in de parachute moord dan toch anders. Waarom 2 maten en...Is dit dan de Belgische justitie en moet men daarvoor zolang naar school zijn geweest. Waarschijnlijk mis ik weer iets...

    03-09-2013 om 15:35 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkloze wordt twee keer gestraft, dief maar één keer

    Werkloze wordt twee keer gestraft, dief maar één keer

    Als werkmens word je alle dagen gestraft. We moeten voor alles opdraaien.En op alles legaal bestolen door onze ministers



    Advocaat-generaal bij het Antwerpse arbeidshof Piet Van den Bon vindt het onredelijk dat een dief maar één keer kan worden gestraft, terwijl dat bij een werkloze twee keer het geval kan zijn. Dat verklaarde hij bij de opening van het gerechtelijk jaar in Antwerpen, schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

    In het strafrecht geldt het 'non bis in ibidem'-principe. Dat houdt in dat iemand slechts één keer voor hetzelfde misdrijf kan worden bestraft. Een dief kan bijvoorbeeld slechts één maal worden veroordeeld voor een diefstal, terwijl de wetgeving voor inbreuken op de werkloosheidswetgeving tot op vandaag zowel strafrechtelijke als administratieve sancties voorziet.

    "Ik heb me vaak afgevraagd of het rechtvaardig en redelijk is dat een dief slechts één maal gestraft kan worden, terwijl een werkloze die werkt, twee of drie keer in zijn portefeuille geraakt kan worden. Hij kan worden veroordeeld, moet zijn uitkering teruggeven en wordt ook nog eens uitgesloten van een volgende uitkering. Volgens mij is dat niet redelijk", verklaarde Van den Bon.

    03-09-2013 om 09:28 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk publiceert ‘bewijzen’ over chemische wapens in Syrië

    Frankrijk publiceert ‘bewijzen’ over chemische wapens in Syrië

    Frankrijk publiceert ‘bewijzen’ over chemische wapens in Syrië

    De Franse regering heeft maandag een document met zogenaamde bewijzen voor het gebruik van gifgas in de Syrische burgeroorlog gepubliceerd.

    Het negen bladzijden tellende rapport werd maandagavond op de internetsite van premier Jean-Marc Ayrault geplaatst. Het materiaal zou gebaseerd zijn op bevindingen van de Franse geheime dienst. De Franse regering wil daarmee niet alleen het bezit van chemische wapens in Syrië bewijzen, maar ook het gebruik ervan en de daders aantonen.

    Syrië heeft een van de grootste voorraden aan chemische wapens, luidt het in het document. Daarin zouden zich ook enkele honderden tonnen mosterdgas en sarin bevinden. Daarnaast verwijst het rapport ook naar de Syrische wapensystemen, waarmee chemische granaten afgevuurd konden worden.

    Bij de aanval van 21 augustus heeft het regime “opzettelijk een drempel overschreden”. Parijs zou 47 videobeelden systematisch technisch geanalyseerd hebben. Daarbij kwamen berichten van ooggetuigen.

    Volgens de Franse bevindingen werden bij de vermoedelijke gifgasaanval op 21 augustus tot 1.500 mensen gedood zijn. De getroffen gebieden zouden eerder volledig in handen van rebellen zijn geweest. Volgens “geloofwaardige informatie van verschillende bondgenoten” werden op de dag voor de aanval specifieke voorbereidingen van de Syrische strijdkrachten getroffen.

    Synthèse nationale de renseignement déclassifié
    Programme chimique syrien
    Cas d’emploi passés d’agents chimiques par le régime
    Attaque chimique conduite par le régime le 21 août
    2013
    2
    Synthèse nationale de renseignement déclassifié
    Programme chimique syrien
    Cas d’emploi passés d’agents chimiques par le régim
    e
    Attaque chimique conduite par le régime le 21 août
    2013
    Ce document est constitué de renseignements déclass
    ifiés issus des sources
    propres françaises. Il repose également sur l’analy
    se technique approfondie des
    sources ouvertes réalisée par nos services. Il repr
    end enfin certains éléments
    complémentaires recueillis dans le cadre de coopéra
    tions avec nos principaux
    partenaires.
    La Syrie détient l’un des plus importants stocks op
    érationnels au monde d’armes
    chimiques, dans le cadre d’un programme ancien et d
    iversifié qui fait depuis
    longtemps l’objet d’une surveillance des services f
    rançais et de nos principaux
    partenaires. Ce programme est l’une des principales
    menaces en termes de
    prolifération d’armes de destruction massive, dont
    la réduction est un objectif
    majeur de notre défense, réaffirmé dans le récent L
    ivre blanc sur la défense et la
    sécurité nationale.
    Dans les combats engagés contre l’opposition au rég
    ime du Président Assad,
    Damas a déjà employé de telles armes, notamment du
    sarin, dans des attaques
    limitées contre sa propre population, en particulie
    r au mois d’avril 2013.
    L’analyse des renseignements dont nous disposons au
    jourd’hui conduit à
    estimer que, le 21 août 2013, le régime syrien a la
    ncé une attaque sur certains
    quartiers de la banlieue de Damas tenus par les uni
    tés de l’opposition, associant
    moyens conventionnels et usage massif d’agents chim
    iques



     

    03-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    02-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse werkloosheidsgraad op hoogste peil sinds 2006

    Vlaamse werkloosheidsgraad op hoogste peil sinds 2006



    De werkloosheidsgraad in Vlaanderen is in augustus geklommen tot 8,13 procent. Het is de eerste keer sinds september 2006 dat meer dan 8 procent van de beroepsbevolking werkloos is.

    Dat blijkt maandag uit cijfers van Vlaams minister van Werk Philippe Muyters (N-VA) en de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB. Vlaanderen telde eind augustus 241.292 niet-werkende werkzoekenden. Dat zijn er 16.967 of 7,6 procent meer dan in augustus vorig jaar. De werkloosheidsgraad bij de vrouwen bedroeg 8,46 procent, bij de mannen is dat 7,85 procent.

    Het is wel de mannelijke werkloosheid die het snelst stijgt. Op jaarbasis is er een groei met 9,6 procent tot 125.847 werklozen, terwijl de werkloosheid bij de vrouwen met 5,4 procent is gestegen tegenover augustus 2012, tot 115.445.

    “Hiermee wordt de trend van de voorgaande maanden bevestigd”, luidt het in een persbericht van Muyters. “Het banenverlies in de industrie door de crisis vertaalt zich in een snellere toename van de mannelijke werkloosheid. De tertiaire en quartaire sectoren, waarin vaker vrouwen zijn tewerkgesteld, zijn minder conjunctuurgevoelig.”

    Het aandeel van de mannen in de Vlaamse werklozencijfers komt nu uit op 52,2 procent. “Voor de crisis waren de mannen nog steevast in de minderheid.”

    Juli en augustus zijn de maanden waarin de nieuwe schoolverlaters zich inschrijven als jongere in beroepsinschakelingstijd (BIT). Het aantal BIT-jongeren piekt dan ook in deze maanden. Opvallend is dat het aantal BIT-jongeren dit jaar licht lager uitvalt (-0,4 procent).

    02-09-2013 om 23:35 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA heeft witte vlag gehesen

    N-VA heeft witte vlag gehesen

    Vlaams Belang: N-VA heeft witte vlag gehesen

    "De traditionele partijen hoeven de N-VA niet meer te vrezen. De N-VA wil in de regering en heeft nu reeds de witte vlag gehesen, nog voor de veldslag begonnen is."

    Dat laat Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans zaterdag weten in een reactie op een interview met N-VA-Kamerlid Siegfried Bracke in De Standaard en Het Nieuwsblad. Volgens Annemans krijgt "in het bijzonder de Vlaams-nationale kiezer vandaag duidelijkheid".

    "Vooral CD&V kan tevreden zijn: de staatshervorming kan, met het goedvinden van de N-VA, voor vijf jaar begraven worden in de coulissen van de Senaat. 'Verandering' wordt vanaf vandaag 'rustige vastheid'", klinkt het bij Vlaams Belang.

    Annemans noemt het interview met Bracke "in meer dan één opzicht merkwaardig". "Gedaan met de 'Copernicaanse omwenteling', gedaan met de 'grote clash' of 'buiten de lijntjes kleuren', gedaan nu zélfs met 'het confederalisme'. (...) Waar tot vandaag het (op zich) erg onduidelijk confederalisme nog de conditio sine qua non was om de nodige hervormingen door te voeren die de welvaart van de Vlamingen moest veiligstellen, draait Bracke nu met een bijzonder eigenaardige logica de redenering om: de hervormingen zullen het confederalisme bewerkstelligen."

    "Met een verwijzing naar zijn marxistische verleden en vorming spreekt hij zelfs van 'onderbouw en bovenbouw'. Alles is economie, de rest is religie. Dit is meer dan een bocht van 180 graden, de N-VA laat gewoon de principes varen. Zeker wanneer men leest dat Bracke niet de minste behoefte voelt het artikel 1 van de partijstatuten over de onafhankelijke Vlaamse republiek letterlijk te interpreteren. Lees: dat punt uit de beginselverklaring was maar om te lachen", aldus de Vlaams Belang-voorzitter.

    Onderbouw

    Volgens N-VA-Kamerlid Siegfried Bracke is zijn partij bereid om zonder staats­hervorming tot een volgende federale regering toe te treden. "De sociaal-economische agenda is veel te urgent", zegt hij in het interview.

    Bracke wil zo het verwijt ontkrachten dat N-VA de boel blokkeert. "Ik geloof niet dat de Vlamingen liggen te wachten op een definitieve oplossing voor Brussel. Ze willen in de eerste plaats weten of ze over de Brusselse ring kunnen blijven rijden. Zij zijn meer bezorgd om de economische onderbouw, de bovenbouw is iets voor later."

    Deelname aan een centrumrechtse regering krijgt bij N-VA dus voorrang op de staatshervorming. Door de ontkoppeling van een regeringsvorming met de door de partij aanvankelijk voorgestelde communautaire big bang, lijkt bij de N-VA een strategische bocht in de maak.

    02-09-2013 om 17:04 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bush sr. tweet per ongeluk Mandela-condoleance

    Bush sr. tweet per ongeluk Mandela-condoleance

    Terwijl Mandela nog in leven is
    dat is een schande
     


    De voormalige Amerikaanse president George Bush senior heeft per ongeluk een condoleance de wereld ingestuurd om zijn medeleven te betuigen aan de familie van Nelson Mandela en de bevolking van Zuid-Afirka. De verklaring gaat ervan uit dat Mandela, die vandaag uit het ziekenhuis is ontslagen, is overleden.

    Eigenlijk was het Jim McGrath, al jarenlang de woordvoerder van Bush, die het bericht de verstuurde. Toen hij vandaag wakker werd, las hij een bericht van The Washington Post over Nelson Mandela, maar hij had het verkeerd geïnterpreteerd. Hij dacht, zo meldt de krant, dat hij drie uur achterliep op het nieuws en stelde overhaast een verklaring op.

    Vrijheidsstrijder
    In het 'Statement by President George H. W. Bush on the death of Nelson Mandela' schrijft hij dat "Barbara en ik rouwen om de dood van een van de grootste vrijheidsstrijders". Het was voor hen "een privilege" Mandela gekend te mogen hebben. "Barbara en ik hadden een groot respect voor president Mandela, en we sturen onze condoleances naar zijn familie en zijn landgenoten." De Zuid-Afrikaanse regering zag zich genoodzaakt te reageren met de melding dat Mandela nog leeft.

    Excuses
    McGrath stuurde later een tweet waarin staat dat de verklaring was gebaseerd op een flashbericht van The Washington Post. "We hebben geen onafhankelijke verificatie van de gebeurtenissen in Zuid-Afrika", aldus McGrath. Hoewel dat bericht nog enige twijfel in zich hield, bood hij daarna zijn excuses aan. "Wat vanochtend is gebeurd, is onacceptabel."

    Nog altijd kritiek
    Nelson Mandela (95) werd vanochtend ontslagen uit het ziekenhuis in Pretoria, waar hij begin juni werd opgenomen vanwege ernstige complicaties bij een longontsteking. Mandela is overgebracht naar zijn huis in Johannesburg, waar hij volgens de Zuid-Afrikaanse regering dezelfde behandeling krijgt als in het ziekenhuis. De toestand van de voormalige president zou nog steeds kritiek zijn, en soms zelfs instabiel.

    02-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (15)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!