Foto
Ik ben Myriam uit Edegem
die goed haar mannetje kan staan...
Inhoud blog
  • Lang geleden.....
  • tijdje geleden...
  • Mooie vakantie 2009
  • Lang geleden
  • Twee maanden...
  • concert
  • weerspiegelende rozen
  • Amaaaaiiiiii !!!!
  • Vossemeren CP
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Myriam, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Isabel.
    Ik ben een vrouw en woon in Edegem (België) en mijn beroep is zonder.
    Ik ben geboren op 15/04/1953 en ben nu dus 71 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: muziek, schilderen, reizen, schrijven, wandelen, vliegtuigen, talen.
    Sinds hun bestaan,hou ik ontzettend van IL DIVO,RyanDan,Vittorio Grigolo en Josh Groban.Grote klassiekers! Daar ik hartpatiënte ben, kan ik niet altijd hier zijn, daarom hou Ik van de rust, en genieten.Dolce Farniente...
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Pip)
        op
  • Groetjes .... (Friend )
        op tijdje geleden...
  • Groetjes .... (Rambo)
        op Holiday On Ice
  • Vééééééééééééééééél plezier daar, Isabel ! (Mandysblog)
        op Vakantie in aantocht !
  • Toch mooi daar in het Keukenhof hé Myriam ! (mandy)
        op Keukenhof Prachtige bloemenvelden...
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mysteries of Life
    Dolce Farniente
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoorn des Overvloeds...Bloemen !
    Mooi nietwaar ?

    01-03-2008 om 19:03 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk Heb ik nog een even de tijd hier te komen schrijven.  Ik weet het, het is een weekje geleden dat ik nog iets neerzette...de muze was op verlof, en ik zat eventjes zonder inspiratie...vandaar !

    Straks koms ik terug, met een heel mooi verhaal over de piramiden,..maar ga eerst nog wat mooie beelden zoeken, om het mooi te maken.

    Zoals ik al eens eerder zei,  "de boog kan niet altijd gespannen staan ", m.a.w. er kan al eens een moment komen dat ik geen inspiratie heb, om iets neer te zetten, maar als ik het doe, doe ik het goed !

    Nog een fijne zondag gewenst en tot later. Lieve groetjes

    01-03-2008 om 18:58 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne week gewenst !
    Heel Mooi !...

    25-02-2008 om 14:15 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheveningen 2007
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo

    De volgende ervaring, die ik heb meegemaakt, dateert van Juli 2007 in Scheveningen....we waren naar Scheveningen afgereist, om daar een gratis concert bij te wonen van mijn favorieten " IL DIVO", zij traden op aan het KURHAUS Hotel op de dijk.

    Het was een mooie warme, zonnige dag. Toen we aankwamen aan ons  Hotel, zetten we onze koffers op de kamer, en gingen wandelen op de dijk, en de winkeltjes.  Daar toegekomen, begaven we ons naar de plek waar het podium stond en waar de stagebouwers al goed bezig waren, alles op te stellen.
    Boxen, lichten, klankborden, alles wat een orkest nodig heeft om het als begeleidend orkest van een groep, of zanger, zangeres tot een goed einde te brengen. Er stonden ook al vele fans klaar te wachten tot het startschot van het avondconcert !

    Hoe later het werd, des te groter werd de massa, en kon je op de duur niet meer langs..het werd dan ook afgesloten, zodat je tijdens de voorstelling, niemand hinderde.

    Tegen 20u, begaven we ons dan terug richting dijk, maar het voorprogramma was net ten einde, en ik kon net een glimp opvangen van de zangeres NATASHA MARSH die onze groep voorafging. Ze was gekleed in een zilverkleutig avondjurk, en ik had natuurlijk geen camera bij, omdat mijn vriend zijn fototoestel bijhad....anders had ik haar direkt op de foto gezet, in al haar pracht en praal. Zo iets maak je niet veel mee, dat ze je passeren op nog geen meter....dus...nu was het wachten op de IL DIVO mannen.....het zag zwart van het volk, nergens een plekje vrij...wat wilt ge ze zijn ook erg bekend in Nederland ! Met wat rond te wandelen, hebben we ons tegen het trapje naar het strand gezet, achteraan het podium.  We wisten toen niet we we zouden meemaken. 't Was toch wel de moeite ! Ook om nooit te vergeten !

    Tegen 20.30u verwachtten ze de mannen, maar niemand wist van waar ze zouden komen, en je zag ook, dat mensen ook onze kant uitkwamen, allemaal om maar één glimp op te vangen, van onze knappe mannen !
    Op één seconde zie ik dat er wagen toekomen gereden via het strand...ik dacht..dat kan niet...jaja wij stonden net aan de gang waar zij naar boven kwamen. Iedereen natuurlijk laaiend entoestiast, maar als ge zo'n kleine boomstam zijt, kunt ge niet over de langere mensen overkijken, en ik heb hen enkel van achteren gezien. Maar het gevoel er bij te zijn, ging door gans mijn lichaam, ik kreeg het koud en warm tegelijk, maar ik had ze gezien !
    Anderhald uur duurde het concert. We zijn geen voetbreed verplaatst, want we wisten dat ze misschien ook via dezelfde weg naar huis reden....en ja hoor. Maar dat was een ervaring...amai....mensen verdrongen zich, om toch maar op de eerste rij te staan, en ik, kleine dreumes daartussen, mijn vriend moest me tegenhouden, door aan mijn slip te trekken, of ik had met IL DIVO, tesamen beneden aan de trap gelegen ! Zo drummen dat ze deden, maar ik heb hen vanop 50 cm zien voorbijkomen, en heb één van de mannen zijn arm kunnen vastnemen, de stof van zijn jasje voelde zijdezacht aan..Mijn schatje liep als eerste naar beneden, richting auto, omdat ze mij op dat moment bijna omverduwden, kreeg ik niet eens de kans hem het beste te wensen met zijn optreden, ......'t Zal voor een andere keer zijn.

    Mijn ervaring daarentegen in Hamburg was één van de besten. We zaten bijna vooraan, aan het podium en de mannen kwamen heel dicht bij de fans.... Ik heb toen de kans gekregen mijn favorietje van heel dichtbij te zien..we hebben zelfs heel even oogcontact gehad.  Ik droeg een T-shirt met IL DIVO. Zo eentje met diamantjes op...eentje dat goed opvalt.  Je bent fan of je bent het niet !

    Hopelijk komen ze weer gauw naar België, en kunnen we ze terug zien.
    Muzikale groetjes

    onderaan een foto van het KURHAUS te Scheveningen





    25-02-2008 om 14:00 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tijd gaat zeer snel....
    Geniet van jullie weekend...het leven gaat zo snel voorbij....de tijd staat nooit stil...!!
    Liefs,

    23-02-2008 om 10:09 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi



    Dit vond ik zo mooi.......groetjes

    21-02-2008 om 20:45 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roman
    Een Hele Fijne Namiddag,

    Enkele maanden geleden heb ik de eer gehad, een romanschrijver persoonlijk te ontmoeten.  Zijn naam is Geert Kimpen en is de schrijver van De Kabbalist.
    Als je de man hoorde vertellen over zijn boek, kon ik me voorstellen, wat hij zei, het kwam allemaal heel levendig in mijn gedachten voor.  Ik leefde er helemaal in mee.  Na de voorstelling van zijn boek, heb ik het gekocht, en signeerde hij het ook.  Ik kijk uit naar het vervolg van zijn boek...De Kabbalist gaat over een jongeman die voor een moeilijke keuze wordt gesteld : de ultieme liefde of ultieme wijsheid ! Diegene die geïnteresseerd zijn in het boek, kan eens gaan kijken op Geerts website, aldoende kan je ook meer te weten komen wat zijn roman juist inhoudt.  

    Geert volgde een  regieopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
    Sinds 1993 schrijft hij in Nederland en ook in Vlaanderen, voor toneel, cabaret en televisie,  voor columns, en verhalen.

    De Kabbalist is Geerts eerste roman... Hij was zo gegrepen door de raadselachtige levensgeschiedenis van het personage in zijn boek,  Chaim Vital, dat hij er zich ging in verdiepen. Hij reisde naar Israël, Egypte, Amerika, Engeland en Frankrijk  Hij verruilde vervolgens zijn hectische leven van theaterregisseur in, voor de stilte van de schrijftafel.  Het resultaat is het op ware feiten gebaseerde levensverhaal van Chaim Vital : De Kabbalist.
    www.dekabbalist.nl

    Veel leesgenot, aan hen die het interesseert !

    20-02-2008 om 14:20 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kust
    Hallo

    Terug van weggeweest ! Het was zalig aan de kust ! Je kon als het ware zonder jas lopen, er was weinig volk en dan is het voor mij aangenaam vertoeven.
    Hebben rondgewandeld, inkopen gedaan en 's avonds staat er nog altijd een wandeling op het programma.  De weermannen hadden ons gewaarschuwd, dat het van maandag op dinsdag wel eens bitter koud kon zijn, en ja hoor...toen we op de dijk kwamen, begon het wegdek te glinsteren, de eerste sporen van aanvriezen was al zichtbaar, dus voorzicht zijn, was de boodschap.  We waren als enige op wandel en het was amper 8u.  Geen levende ziel te zien..zaten waarschijnlijk nog aan de tafel of gezellig knus voor de TV....

    Zondagmorgen was het iets geheel anders !...Mist voor zover je kon zien en ijzig koud ! Je zag zelfs de zee niet meer, maar dat hield me niet tegen om tot daar te gaan...De wind maakte het extra koud, het zand zag wit van het vriezen, en ook dan, geen levende ziel te bespeuren, niet eens een wandelaar met hond, het was toen amper 9.30 ! Ik ben tot aan het water gestapt, maar ben heel even gebleven,  ik had het te koud en kon niet vlug genoeg terug naar het hotel, waar het heel lang geduurd heeft alvorens ik het terug warm had.
    Dat hebben we alweer gehad...kan niemand ons afnemen ! Nu is het even wachten tot het weer wat aangenamer wordt, om terug te gaan, want de zee heb ik graag !

    Lieve groetjes



    20-02-2008 om 14:00 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kabbala
    Hallo

    Wat is nu eigenlijk de Kabbala, zullen velen onder jullie zich afvragen...Wel  Kabbala is een levenswijze die je in je leven moet integreren, het is een groeiproces.( voor hen die de Kabbala beter willen leren kennen alvast)

    Het is geen godsdienst, maar een manier om te zoeken naar de inhoud, de echte zin van het bestaan, zonder daarbij vast te hangen aan een bepaalde vorm zoals in de grote godsdiensten.

    Kabbalisten hebben geen kerk, geen dogma's, geen verplichtingen. Kabbala geeft een symbolische verklaring voor het ontstaan van het universum en door de symbolen te bestuderen, krijg je meer inzichten, om je innerlijk rijker te maken.

    Kabbala kan je een houvast geven. Het kan de levenswijze in principe herleiden tot de 10 geboden. De katholieke godsdienst gebruikt dezelfde geboden, maar ze zijn verkeerd vertaald en versteend in de tijd.

    Bekende mensen, zoals Madonna, Britney Spears, zelfs Paris Hilton, beoefenen de Kabbala, en waarschijnlijk nog vele anderen, waarvan wij het niet eens weten.
    Maar ge moet er u voor openstellen, om dit te lezen en ernaar te leven, anders is het verloren moeite, maar dat is met vele dingen zo.

    Groetjes





    17-02-2008 om 00:00 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke ervaring
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede avond,

    Dit is iets voor hen, die al gelijke ervaringen hebben meegemaakt, of toch iets in die aard ! Het gaat namelijk over de zee zelf.

    Vorig jaar in november, had ik een tamelijk moeilijke periode en we gingen naar de zee om er eventjes tussenuit te zijn. Het was zonnig toen we aankwamen, en profiteerden ervan om tot aan het water te wandelen. De wind stond fel, maar het was aangenaam om in het zonnetje te wandelen.  Op de dijk aangekomen, werd ik naar het water getrokken...er was maar weinig volk op het strand, omdat er zo'n wind stond ....de hemel kleurde donker in de verte, dus er kwam regen aan. Ik stond daar op het zand te kijken naar de zee, ...de golven...hoe de golven op het strand uitliepen.  Ik ging nog een stapje dichterbij, en de vriend die bij me was, zei me nog, " let op seffens krijg je natte voeten "...maar ik had daar geen oren naar, want ergens wist ik, dat ze mij geen natte voeten zou geven. En terwijl ik daar zo stond, leek het alsof  ik helemaal geen angst moest hebben van haar, want de plaats waar we stonden, liet ze onberoerd, de branding liep langs ons heen...ze ging als het ware om ons heen, haar golven neerkletsend op het strand. Ik moet zeggen, het was een gevoel van kunnen communiceren met de natuur.  We zijn daar een tijdje blijven staan en gingen toen terug naar de dijk. Ik was met een trieste bui, naar het water gelopen en kwam tevreden terug . Ik had energie teruggekregen van de natuur !

    Zo kan je ook omgaan met dieren, en planten en bomen, als ge u er voor opensteld toch...niet voor iedereen begrijpbaar. De mensen die zich bezighouden met o.a. Chakra, aura, meditatie enz. weten waar ik het over heb.

    Tot morgen,

    16-02-2008 om 20:18 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er eventjes tussenuit !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo

    Alvorens maandag naar zee te vertrekken, wil ik jullie zondag nog eens reis ervaring vertellen. Waar het naartoe gaat, moet ik nog even over nadenken, misschien Benidorm, of  Mallorca.

    De ene dag heb ik al wat meer te vertellen dan de andere dag, dat zal bij iedereen wel zo zijn, denk ik. De boog kan niet elke dag gespannen staan he !

    Dinsdag kan ik wat vertellen over de trip naar de zee, en wat ik allemaal heb gezien, en gedaan. Hopelijk zit het weer ook goed mee, dat maakt het des te aangenamer.

    Het gebeurt al eens dat ik daar bekende Vlamingen tegenkom.  Dat maakt het nog plezanter, ge ziet ze op TV, en dan in eigenste persoon.
    Ge vraagt u soms af, als ge die personen benaderd, of ze dat graag hebben, sommigen doen er vervelend over, maar ja, je bent BV of je bent het niet...
    En wie het is, moet er maar mee omkunnen herkent te worden ook !

    Zo, ik wens jullie nog een fijne avond en tot morgen dan.
    Groetjes

    16-02-2008 om 20:01 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Heel Fijn Weekend al gewenst !

     vanwege mezelf aan iedereen !

    15-02-2008 om 11:13 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunesië
    Goede Morgen Bloggers, bezoekers,

    Iedereen kent Tunesië, of is er al eens op vakantie geweest, net als ik.
    Misschien kortelings, misschien vroeger....Bij mij is dat jaren geleden,...moet in de jaren 70 geweest zijn.  Ik zat nog op school, en mijn ouders waren aan het kijken waarheen we dat jaar zouden gaan op vakantie...Al die jaren voordien waren wij met de auto naar Spanje, Frankrijk gereden, en nu wilden we eens iets anders, dus maakten we van die strookjes, met daarop de namen van bestemmingen, waar we graag heen zouden gaan. Dus werd het Tunesië.

    We kenden het alleen van de reklame op TV en de reisbrochuurtjes. De dag brak aan dat we naar die bestemming afreisden. Ons allerleerste vliegtuig was dan nog een Russich, binnenin lekte het condensiewater van de raampjes, we hadden daar ons eigen mening over, maar soit, we waren op weg naar ons vakantieland ! Ik moet zeggen, toen die periode was het wel een grote cultuurshock ! Aan  de ene kant zag je grote chique hotels, als het ware paleizen, uit de grond komen, en aan de andere kant van de straat, lagen er mensen langs de straat, armoede alom. Dat zal ik nooit vergeten ! Maar het land heeft die toeristen nodig om te kunnen leven, dus....

    Het was voor ons de eerste keer ook dat we met het vliegtuig vlogen, ook een ervaring hoor....Mijn moeder was doodsbenauwd, maar allee, nadien heeft ze telkens de moed bijeengeraapt, om naar Spanje te vliegen, jaren aan een stuk...

    Het hotel in Sousse, was een mooi hotel, Moorse stijl, en binnenin was alles in die stijl, zelfs de kamers, de diskotheek en de winkeltjes rond het zwembad. Mooie tuin, met van die mooie bloemen....Alles bijeen, het was mooi vertoeven daar. We hebben in totaal 3 keer in hetzelfde hotel verbleven. Op de duur kent ge de kelners, wat ook zo zijn voordelen heeft. Qua goede bediening....

    Mijn ouders zijn nadien nog naar Port Al Kantaoui, en Skanés geweest. Ikzelf ben één keertje nog meegeweest, naar Skanés.

    De weken dat we in Sousse verbleven, hebben we verschillende trips meegedaan, zoals een Bedoeienen feest in de woestijn, gaan shoppen in de Souks ( centrum van de stad), met een paard een kar gaan toeren, dat was ook plezant. Zelfs het zomerpaileis van President Bourgiba hebben we met een privé chauffeur bezocht. Dat was zeker aangenaam, hij nam ons mee binnenin het Paleis, zo konden we de grote wandtapijten bewonderen en zijn mooie aangelegde tuinen.

    We hadden ingeschreven voor het Bedoeienenfeest. We stonden allemaal klaar in de hal, op die avond, toen er plotseling een zandstorm losbrak. Men noemde het de Siroco, een zandstorm vanuit de woestijn, en dat zand kruipt overal in, en tussen. Je zag niets meer, zelfs de overkant van het domein niet ! Was even schrikken, maar ja, de natuur heeft ook zo zijn grillen hé.

    Toen de storm was gaan liggen, stapten we dan eindelijk in de bus en reden woestijnwaards. Er stond een grote tent, met  tafels en poefen, en daar werd dan het avondmaal geserveerd. Tijdens het eten, konden we genieten van een mooie show met zwarte hengsten, bekleed met mooie gewaden en pareltjes aan de dekentjes die op de rug lagen. Het was een zeer mooi spektakel, om nooit te vergeten ! Ook zagen we buikdanseressen, hoe ze brood bakten in hun ovens...heel primitief, maar wel heel lekker. Gesluierde vrouwen liepen rond met tapijten op hun hoofd....en broden !

    Wat me ook is bijgebleven, is op een avond in de diskotheek, een slangenshow...brrr..ik heb nog nooit zo vlug geweest als toen die avond ! We kwamen binnen in  de diskotheek welke uitgehouwen was in rotsblokken, en heel Oosters gemaakt,  ook heel mystiek, met uitgehouwen nisjes waarachter mooie gekleurde lampen de plaats verlichtten, heel knap, het was er gezellig zitten. Omdat we vroeg waren, was de eerste rij nog vrij, vlak tegen de dansvloer. Nietsvermoedend, gingen we daar zitten. Van slangen moet ik zowizo al niets hebben, en ik dacht, het zal wel gaan, er kan niets gebeuren.....maar toen die man zijn zakken leegschudde en die leuke reptielen eruit kwamen gekropen, sloeg de angst me zodanig op het lijf,...ik sprong op...ik stapte letterlijk over de mensen heen, die achter me zaten, om van die dieren weg te zijn.  Zo'n schrik had zich plotseling meester van me gemaakt !!
     
    Ik bekeek alles liever vanop afstand, nu nog...als ik ergens een reptielendomein binnenstap, krijg ik zo'n ijzig gevoel over me, ik kan niet vlug genoeg weg zijn ! Niettegenstaande ikzelf een slang ben, in de Chinese horoskoop.....hou ik er niet zo van. Het is al gebetert hoor. Er is een tijd geweest dat ik zelfs niet naar documentaires kon kijken waarin slangen in voorkwamen, ik moest altijd wegkijken, ik trok mijn voeten op de zetel, het gedacht alleen al, het gevoel alleen al, dat die dingen kruipen,..brrr, .

    Gelukkig ben ik daar nu vanaf. Angsten moet ge overwinnen zeggen ze dan....jaja, gemakkelijker gezegd dan gedaan !
    Zo, aan deze reis heb ik mooie herinneringen aan overgehouden. Ook op de stranden, en de verkopers die rondkomen  met juweeltjes, tapijtjes, de kunst van het afdingen...de mooie stranden....het heldere water....allemaal mooie herinneringen van toen !
    Groetjes

    Hieronder enkele mooie afbeeldingen van steigerende zwarte hengsten.En een gesluierde vrouw...







    15-02-2008 om 11:04 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weer weekend
    Goede Avond,

    Wat gaat een week toch vlug voorbij.  Morgen is het alweer vrijdag en staat het weekend weer voor de deur.  Hopelijk gaat de zon van de partij zijn, want maandag ben ik ff aan zee, en kom dinsdag terug. Daarom ga ik nu al enkele teksten klaarmaken, voor die 2 dagen, dat ik er niet ben.  Hopelijk lukt mijn plaatje ook, wat ik hier nog wil zetten!

    Vanavond ben ik naar een receptie geweest, van een juwelententoonstelling ! Er was veel volk ! Kende er niemand van....het is reeds de 2de keer dat ik naar haar collectie ga kijken. In 2009 komt ze ook haar juweeltjes tentoonstellen in ons Cultuurhuis ( daar heb ik voor gezorgd dat ze ook bij ons bekendheid krijgt).  In ons cultuurhuis is er elke maand wel iets te bekijken, hetzij schilderijen, mozaïek, beeldhouwwerken, fotografie....enzoverder.

    Morgen ga ik wat vertellen over een reis die ik ooit deed naar Tunesië, jaren geleden.  Ook de moeite !

    Nog een goede nachtrust en tot morgen dan ! Slaapwel

    14-02-2008 om 21:53 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het eens begon......

    Voor de klassiek/pop liefhebbers, heb ik hier een betere uitgave van een filmpje gevonden, zuiver tot op het einde ! De groep is IL DIVO, en dit filmpje laat zien, hoe het allemaal begon voor deze mannen. Het originele liedje is van Toni Braxton en noemt " Unbreak My Heart " in hun versie " Regressa Mi " Genieten maar zou ik zeggen ! Liefs

    14-02-2008 om 12:52 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn plaatje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zomaar...voor Jullie...van...MIJ !

    14-02-2008 om 11:13 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne Valentijn voor alle Geliefden !
    Hallo Bloggers,

    Vandaag is het Liefkensdag, Valentijntjes dag 14 februari !
    Van alle kanten krijg ik mailtjes binnen, zelfs die ik niet eens verwachtte, maar het is leuk te krijgen.

    Ik wil jullie dan ook allemaal veel liefde en geluk wensen op deze mooie dag.  Spîjtig dat de zon niet van de partij is, dat maakt het allemaal nog aangenamer hé.

    Volgende week, eventjes aan zee, ik ga graag naar de zee. Het brengt me rust .  Lekker uitwaaien, kan goed doen ! Als gewoonlijk kiezen we dan Oostende ! Koningin der Badsteden....en nu ga ik nog wat dagdromen....

    Lieve Valentijnsgroetjes

    14-02-2008 om 10:45 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Celine Dion
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goede Avond,

    Binnenkort is het dan eindelijk zo ver !

    CELINE DION komt dan eindelijk naar Antwerpen, en wel naar het  Sportpaleis. Ze geeft er 3 concerten. Al verschillende jaren ben ik grote fan van deze diva ! Maar kon haar nog nooit live meemaken, en nu is het dan zo ver!

    Vorig jaar kwamen de tickets uit,  en om er vlug bij te zijn, hebben wij ze dan ook gekocht, want met zo'n gekende zangeres , mag je niet wachten, of alles is uitverkocht !

     Na Antwerpen, maakt ze haar Tournee af in Europa.  Het zullen  haar laatste optredens zijn, omdat Celine ermee stopt. Ze denk namelijk terug aan gezinsuitbreiding, en stelt op die manier haar prioriteiten.

    Hopelijk, na enkele jaartjes thuis te zijn, bij haar kinderen, dat ze terugkomt, want zeg nu zelf, als je al die jaren zo beroemd bent geweest, is het altijd moeilijk daarmee te stoppen....al die fans, als die aandacht...heel haar entourage, .....ze heeft wel 100 man bij zich, die zorgen voor de opstelling van het podium, het ballet, de muzikanten......de klank, lichtspel....noem maar op.
    Ze is en blijft altijd een grote Dame, een DIVA !

    Goede Nacht !

    12-02-2008 om 20:41 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel raar.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goede Middag,

    Ik wil jullie nog even iets vertellen, dat ik gisteren meemaakte!

    Toen wij gisteren, de wagen gingen binnenzetten, maakte iemand me  attent op de mooie sterrenhemel....ik keek omhoog en zag kleine beer, grote beer, en vele anderen fonkelen aan het firmament !

    Ik fluisterde : " dat zijn allemaal engelen ...." mijn woorden waren nog niet koud, of er kwam vanuit het niets een witte vogel overgevlogen. Ik vroeg me af, waar die opeens vandaan kwam, ..kon het een duif zijn.....ik keek die vogel na, en plots was ook hij verdwenen in de nacht !...Ik vond het  raar....maar aan de andere kant, heeft mijn vriendin me al gezegd, " mensen die in iets geloven, kunnen altijd iets meemaken, hetzij een pluimpje dat op de straat ligt, of iets dat plotseling gebeurt, zonder aanleiding, zolang je maar in iets gelooft ! Daarom mijn gedachten  aan " engelen ".

    Men zegt toch altijd, als je het minste verwacht is het er,....velen onder ons, zullen denken...dat kan niet, of zo iets is bijgeloof,....of zo iets bestaat niet, maar er zullen er ook weer anderen zijn, die net als ik,  van die ervaringen hebben gehad,  maar die er niet durven over te spreken, bang om uitgelachen te worden !
    Tegen deze mensen wil ik zeggen, " je bent niet alleen !"
    Lieve groetjes

    11-02-2008 om 00:00 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Il Divo mannen....hmhm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, de vorige foto's vond ik eigenlijk wat te groot, om mijn blog op te smukken, en daarom ben ik opzoek gegaan, naar een betere.

    Van links naar rechts, hebben we :

    David Miller, Carlos Marin, Sébastien Izambard en Urs Bühler. Geniet ervan....zoals wij, HUN FANS, doen !

    10-02-2008 om 10:51 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/02-21/02 2010
  • 21/09-27/09 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008


    Foto

    E-mail mij

    Laten jullie een berichtje na ? Dank u wel !


    Mijn favorieten
  • Yve's Blog
  • Mysteries of Life
  • Sheherazade
  • Liefde Bron van Leven
  • EenGezellig en sfeervol Gedichtenblogske

  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!