Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juli 2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals de rest van Europa wordt ook Vlaanderen overspoeld door de moslimspinkhanen plaag, het zijn bidsprinkhanen. Ik geloof dat wij zoals destijds de Egyptenaren deze plaag verdient hebben. Als de meerderheid van de Vlamingen bij de verkiezingen hun stem aan de partij hadden gegeven die steeds voor het gevaar van deze plaag gewaarschuwd heeft dan zou Vlaanderen daarvan gespaard gebleven zijn. Jammer genoeg zijn er nogal wat Vlamingen die ook geen al te hoog IQ hebben, een andere verklaring kan ik niet vinden.
    Zo is dan Vlaanderen ook nog ver van de onafhankelijkheid verwijderd. Voor dezen, die denken dat Bart de zeveraar Vlaanderen naar een voorspoedig tijdperk gaat leiden kan ik alleen maar zeggen dat ik ook aan hun IQ twijfel.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    09-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleem opgelost.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was mij gisteren onmogelijk de van mij gewenste lettertype Verdana en de lettergrootte 4 in te typen. Vandaag heb ik gezocht en gezocht om de oorzaak te vinden en uiteindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Ik heb in mijn computer een nieuw program geinstalleerd Ad Muncher het is een zeer goed program, men kan het vergelijken met een grazende koe in de weide die in het internet alle reclame weg graast en verhinderd dat men op een ongewenste zijde verschoven wordt. Ad Muncher heeft maar èèn nadeel, ook op mijn blog graast zij alle reclame weg maar verhinderd daarbij dat ik op andere lettertypen en op de gewenste grootte kan omschakelen. Dat is echter geen probleem, als ik nu een bericht in mijn blog wil plaatsen wordt Ad Muncher gedeactiveert, want ik zou het program niet meer willen missen, ook uit  de homepagen der kranten wordt alle hinderlijke reclame weggefiltert.

    Groetjes,
    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke wereld.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is iets mis met mijn instellingen, ik kan niet meer op verdana en op de gewenste letterinstelling omschakelen. Mijn verontschuldiging voor deze kleine text die de lezers van mijn blog niet gewend zijn.

    Dat we in een gekke wereld leven wordt van dag tot dag duidelijker, een man schiet een inbreker dood en belandt daarvoor in de gevangenis, de overige inbrekers lopen nog steeds vrij rond.

    Ik heb de verkiezingslijst van de liberalen in Antwerpen met verbazing ter kentnis genomen, ik begrijp niet wat al die vreemde luizen in Antwerpen te zoeken hebben.

    De lijst van slaapmans is helemaal een lachertje, ik kan alleen maar hopen dat de Antwerpenaren er niet nog eens intrappen en dat elk bedrog  deze keer verhinderd zal worden.

    De discriminator van het antivlaamse spionnencentrum overweegt een verdere klacht tegen het Vlaams belang. Wordt het niet tijd, dat wij een gezamelijke klacht tegen deze klown indienen wegens het discrimineren van het Vlaamse Volk?

    Dat was het dan voor vandaag, ik hoop dat ik de fout vind en weer tot mijn oude vertrouwde textweergave kan terug keren.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kort bericht....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag maar een kort bericht waarbij ik echter wel de noodklok luid.
    Ik raad de lezers van mijn blog even een kijkje te nemen bij NOPOCO, daar krijgt U inzicht over het gevaar van de toenemende islamisering. Tot mijn spijt kan ik geen bruggetje naar NOPOKO bouwen, maar U hoeft alleen maar bij Google NOPOKO in te tippen en dan komt U er wel.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    02-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een klein tussendoortje......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook Kartuizer is niet ongevoelig voor complimentjes.
    Een buurman zei mij vandaag: "ich habe Eerfurcht für ihre Silbergreise Haren.(ik heb erbied voor uw zilvergrijze haren.)
    Ik had nog nooit over mijn kapsel nagedacht, maar het is wel zo, dat bij mij de haren daar staan waar ze moeten staan, niet op mijn armen en benen of op mijn borst en waar ook, maar op mijn hoofd en daar groeien zij nog zoals in mijn jonge jaren maar inplaats van kastanjebruin zijn ze ondertussen zilvergrijs geworden. Hoe sommige leeftijdsgenoten tot een totaal kale knikker gekomen zijn weet ik niet, dat heeft waarschijnlijk iets met de genen te doen. Niemand van ons heeft tenslotte zichzelf gemaakt. Het enige wat telt, is dat we zilverharig of kaalhaarig, oprecht en eerlijk onze mening verkondigen en het onrecht aanklagen. En nu verheug ik mij op de redactie van Angeltjes die ik zeer vermist heb, maar dat heeft natuurlijk niets met kaalkoppen te doen.

    Kartuizer.

    Ps. Wie reageren wil mag dat maar ook persoonlijke berichten worden aandachtig gelezen en beantwoordt. 


    >> Reageer (1)
    30-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte of langere bemerkingen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag las ik in de kranten dat vele Vlaamse kinderen in armoede leven. Mijn eerste vraag daarbij was; welke kinderen zijn dat, zijn het kinderen van autochtone Vlamingen of zijn het anderen die men nu ook onder de noemer Vlaming verkoopt. Mijn tweede vraag was; zijn deze kinderen ondervoed, hebben zij te weinig eten en te drinken? Of, ontbreekt het hen aan modekleding en computers en aan andere snufjes. Zo zover ik dat kan beoordelen ontbreekt het in dit belgenland niemand aan voldoende eten en drinken. Als ik mijn boodschappen haal ben ik steeds verbaasd over de dikke bierbuiken der mannen en de vette achterwerken van de vrouwen die uit de naden van hun Jaensbroeken dreigen te springen. Nog meer verbaasd ben ik als ik de volgeladen winkelwagens zie die dan naar de grote autos gesleept worden, meestal met nieuwe nummerplaten, mijn VW.SL is waarschijnlijk de enige wagen die al heel lang geleden betaald werd, al de rest rijdt wel op krediet. Om dit en andere kredieten betalen te kunnen moet men waarschijnlijk op de kinderen besparen. alleen zo zou ik de armoede onder echte Vlaamse kinderen kunnen verklaren.
    Daar ik als kind de oorlogsjaren 40-44 meegemaakt heb, weet ik wat het is als kind met een lege maag naar school te gaan en met een lege maag naar huis terug te keren, maar toen was er niets,nu echter is er alles in overvloed. Ik geloof niet, dat er nu kinderen met een lege maag moeten rondlopen tenzij men met armoede meent dat deze kinderen geen eigen computer hebben en geen moderne kleding, mobieltelefoon en andere dingen hebben.

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang moeten wij deze waanzinnigen nog dulden???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is het weer zover, bij het lezen van de verschillende blogs "platzt mir schon wiedermal den Kragen"
    Hoe lang moeten wij deze godsdienstwaanzinnigen in Europa nog dulden? Is de vraag die ik mij stel. Europa wordt sinds jaren overspoeld met waanzinnigen die in de naam van Allah die zij als een god betrachten de grootste onzin verkondigen. Ik heb deze waanzinnigen eens van dichtbij bekeken, de meesten zijn op kosten van de " ongelovige Kufars" volgefreten kleerkasten met gehaakte theemutzen op hun hoofd en gehuld in slecht gewassen nachthemden. Het ergste is, dat deze voormiddeleeuwse figuren onderhouden worden door onze sociale kassen. De afkeer van de nuchtere Europese burgers tegen deze waanzinnigen wordt van dag tot dag groter en terecht.

    Uit onze geschiedenis weten wij dat ook de Katholieke Kerk in de duistere middeleeuwen zulke waanzin verkondigde, maar dat is lang geleden en het gezonde mensenverstand heeft daar uiteindelijk een einde aan gemaakt.

    Wat moeten wij dan met onze Christelijke waarden en normen zullen velen zich terecht vragen? Vijftien jaar geleden heb ik voor mezelf besloten het Christendom niet meer als een religie maar wel als een filosofische levensbeschouwing te betrachten. Er is maar één zonde waarvoor er geen vergeving mogelijk is; de zonde tegen de heilige geest, nu zeg ik, de zonde tegen het gezond verstand! Dit gezond verstand zei mij dat ik moest ophouden met het toedienen van de "sakramenten" in mijn private huiskapel aan de mensen die er elke zondag de mis bijwoonden. Ik heb in het verleden in deze kapel kinderen gedoopt en huwelijken ingezegend en dagelijks de mis gelezen. Dat doe ik dus nu al vijftien jaar lang niet meer. Maar ik ben wel trouw gebleven aan de leer van Jezus van Nazareht; bemin uw naaste zoals uzelf en doe dus nooit aan iemand wat je niet zou willen wat men jou aandoet. Wees barmhartig met je medemensen en vergeef hen hun fouten en tekortkomingen omdat je zelf niet zonder fouten en tekortkomingen bent. Wees steeds eerlijk, steel niet, bedrieg niet en geef aan iedereen wat hem of haar toekomt. Heb eerbied voor elk levend wezen en vooral; gij zult niet moorden!

    Dat is het grote verschil tussen de Christelijke levensfilosofie en de islam. De islam verkondigt haat en verderf, overal ter wereld waar onlusten moord en doodslag dagelijkse kost zijn heeft de islam de hand in het spel. Deze misdadige schijnreligie mogen wij in Europa niet langer dulden.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Regen, regen en nog eens regen, het gras in mijn tuin staat één meter hoog. De jongeman die sinds vorig jaar in zijn vrije tijd het gras maait, omdat ik het zelf niet meer kan, en dat  alleen maar in zijn vrije tijd kan, want hij is geen hangmatter, hij werkt, we leven hier tenslotte in de Duitstalige Gemeenschap, heeft steeds pech dat het in zijn vrije tijd regent. 

    Ja, mijn tuin, die eens mijn pronkstuk was is een ware wildernis geworden, maar dat heeft dan ook weer zijn charme, bloemen die ik al jaren niet meer gezien had en waarvan ik zelfs de naam niet ken bloeien nu weer in volle pracht. Men moet geloof ik de natuur zijn vrije loop laten een glad gemaait gazon kan dan wel mooi zijn maar natuurlijk is het niet. Wij willen geloof ik, alles veel te glad maken maar zo was dat in werkelijkheid meestal niet bedoeld.

    Het kan zijn dat wij in vele dingen onze mening een beetje moeten terugschroeven om terug tot natuurlijke verhoudingen te komen zodat wij weer eens worden met de natuur. De vogels voelen zich in deze mijn verwilderde tuin zeer wel zij waren nog nooit zo talrijk als nu. En ook de bijen komen steeds weer aangevlogen en doen zich tegoed aan al deze vreemde bloemen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    24-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt het volk steeds dommer ???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het dagelijkse lezen der home-pagen der kranten lees ik steeds aandachtig de reacties van de lezers want zij weerspiegelen de geest die onder het volk leeft. Deze geest is soms angstwekkend, op sensatieberichten waarop onze kranten gespecializeerd zijn, van objectieve berichtgeving is er al lang geen sprake meer, wordt onmiddelijk gereageerd met levenslange gevangenisstraf, castratie enzv. enzv. Het barbarendom schijnt ook in Vlaanderen hoogtij te vieren we hoeven ons van de moslims niet meer te onderscheiden, ook onder de Vlaamse bevolking zijn er heel wat barbaren.

    Wordt het Volk door de hersenspoelingen van de TV en de linkse politiek steeds dommer en dommer? Het moet wel zo zijn, hoe zou het anders kunnen dat zovelen bij de verkiezingen hun stem geven aan korrupte graaiende politieke leugenaars en bedriegers?
    Alleen domheid kan hiervan de oorzaak zijn. 

    Ik las vandaag in een blog, dat vele jongeren niet eens meer schrijven en lezen kunnen en rekenen al helemaal niet, als dat waar is, dan zijn we goed op weg naar een totale dictatuur.

    Kartuizer.

    Ps. Sommige lezers hebben mij meegedeeld, dat zij wel aandachtig mijn blog blijven lezen maar niet meer reageren willen, ik respecteer dat en daarom vorder ik ook niet meer daartoe op te reageren, maar wie dit wil kan het nog steeds. Men kan ook reageren in een persoonlijke mail, die verschijnt dan niet in deze blog.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    20-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn mening....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met enige verbazing las ik vandaag de bekentenissen van ene Walter Capriau, ik ken de man niet en ik had nog nooit van hem gehoord, dat komt waarschijnlijk omdat ik geen TV heb en deze heb ik niet omdat ik niet gehersenspoeld wil worden. Ik heb dus helemaal geen behoefte deze man te verdedigen maar ik wil wel mijn mening daartoe uiten.

    Er is een groot verschil tussen pedofilie en pederastie, pedofielen zijn mensen die onschuldige kinderen die zich daartegen niet kunnen weren sexueel misbruiken dat is inderdaad totaal verwerpelijk en moet zwaar bestraft worden.

    Pederasten echter zijn mensen die zich sexueel aangetrokken voelen door puberterende jongeren, deze puberterende jongeren zijn meestal op zoek naar hun ware geaardheid zij experimenteren en zijn daarbij ook bereidt sich door een 24 jarige half volwassene, zelfs fijftig jarigen zijn zelfs niet helemaal wat dat betreft volwassen, en worden zelfs minister. Maar daarbij heeft steeds de toestemming  van beide partijen gespeeld, want vijftien zestienjarigen hebben wel de mogelijkheid zich tegen ongewenste intimiteiten te verdedigen, als zij inderdaad ongewenst waren wat ik zeer twijfelachtig vind. Echter vijftig jaar later te beweren dat zij daar onder geleden hebben lijkt mij een beetje belachelijk en de hoop op een geldelijke schadenvergoeding is in dit geval wel de werkelijke wens van deze ondertussen reeds grootvaders geworden misbruikten.

    Het zou goed zijn dat in onze pers eens duidelijk gemaakt wordt wat het verschil is tussen pedofilie en pederastie . En, wie op vijftien- zestienjarige leeftijd niet geexperimenteerd heeft mag zich melden. Ik geloof echter dat het maar zeer weinigen zullen zijn.

    Kartuizer.




    >> Reageer (3)
    19-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stal moet uitgemest worden.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, de stal moet dringend uitgemest worden want het begint behoorlijk te stinken. Ik meen, de stal van het Europese parlement, de slappe dweil is ontertussen tot een verlabberde schotelvod geworden, de voormalige communist Baroso geloofd zelfs niet meer in zijn eigen leugens en de blauwe haai die eens belgië aan de rand van de financiele afgrond bracht en zichzelf daarbij verrijkte krijgt steeds een grotere haaienbek. Ja, de stal moet dringend uitgemest worden en dat kan bij de volgende Europese verkiezingen. Wie dan nog zijn stem aan één van deze graaiers geeft is een vijand van een vrij Europa der staten. Een Europa dat bestaat uit verschillende staten die in vrede met elkaar samenwerken maar die alle hun eigen waarden en normen hebben. Een Europa waar de vrij gekozen vertegenwoordigers van de nationale parlementen bepalen wat voor het Volk goed is.
    Een Europees Volk bestaat niet en een Europese regering is een uitvinding van machtwellustelingen die mij herinneren aan de dictator van het voormalige Duitse nazirijk.

    Maar ook de stal van het Vlaams parlement moet dringend uitgemest worden. Ook in Vlaanderen moet eens duidelijk gezegt worden wat voor het Vlaamse Volk goed is, en met het Vlaamse Volk bedoel ik de echte Vlamingen en niet de nieuwe belgen die amper een woord Nederlands kennen en zeker niet dezen die twee paspoorten hebben, maar de echte oorspronkelijke Vlamingen. Een goede huisvader zorgt op de eerste plaats voor zijn eigen gezin en als er dan nog wat overblijft kan hij aan liefdadigheid denken en anderen helpen die hulp nodig hebben, maar eerst het eigen gezin, dat verwacht ik ook van onze regenten, hun eerste plicht is, het eigen Volk eerst en daarna kunnen we ook anderen helpen. De sociale woningen zijn op de eerste plaats voor het eigen Volk bedoeld, de schoolplaatsen zijn op de eerste plaats voor het eigen Volk bedoeld, het kan niet zijn, dat de Vlamingen dagelijks hun kinderen kilometers ver naar een dorpschool moeten brengen omdat er in de stadsscholen voor hen geen plaats meer is.
    Ook het Vlaams parlement moet dus grondig uitgemest worden want ook daar stinkt het reeds geweldig en dat kan lieve lezers, bij de volgende verkiezingen. Geef dus bij de volgende verkiezingen uw stem aan de partij die zegt; eigen Volk eerst!

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    17-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zou nog eens graag willen praten met......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ja, ik zou wel eens nog graag willen praten met de leermeester die mij in de jaren 50 der vorige eeuw het banketbakkers beroep bijbracht, enkele recepten heb ik vergeten en ik zou ze echt graag weer willen in herinnering brengen maar de goede man aan wie ik vele goede herinneringen heb is er niet meer.

    Ik zou zo graag nog eens willen praten met mijn leeraar die mij toen steeds als ik een opstel schreef mij tien op tien gaf en die mij aanraadde steeds mijn mening vrij en onverbloemd neer te schrijven maar ook hij verweilt niet meer onder de levenden.

    Ik zou zo graag nog eens willen praten met Rudy Vanderpaal die mij toen vertelde dat de Volksunie tot de onafhankelijkheid van Vlaanderen zou leiden, en hem nu eens willen vragen wat daarvan geworden is. Maar ook hij is er niet meer.

    En zo zijn er velen met wie ik graag nog eens zou willen praten maar die allemaal reeds dit aardse tranendal verlaten hebben en die mij met vele vragen alleen laten, vragen waarop ik nu zelf een antwoord zoeken moet, een antwoord dat soms moelijk te vinden is.

    Kartuizer.





    >> Reageer (1)
    16-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het monster krijgt zijn loon....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren werd dan de 71jahrige Mohamet Jratiou door het hof van assisen van Henegouwen tot negen jaar veroordeeld. Als hij die negen jaar werkelijk zou moeten uitzitten is deze straf in feite levenslang maar dat is nog twijfelachtig.
    Een volwassen oudere man, die een vierjarig kind genadenloos doodslaat is voor mijn begrip geen mens maar een gevaarlijk monster dat uit onze maatschappij moet verbannen worden .
    Het theater dat deze man gespeeld heeft was éénmalig en zo ongeloofwaardig dat geen weldenkend mens hem geloofde. De daad mag dan wel zonder opzettelijke doodslag geweest zijn maar dat hij daarna nog het lichaam van de jongen in de Leie dumpte en bij de begrafenis van de jongen in Marokko nog schijnheilig de kist kusste was wel het toppunt van huichelarij. Dit monster heeft een levenslange straf verdient en moet voor altijd uit onze maatschappij verbannen worden. Van een moeder die heel zeker
    weet wat er werkelijk gebeurde had ik verwacht dat zij de zijde van het kind zou kiezen dat zij eenmaal in haar lichaam gedragen heeft.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    15-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag maar één korte bemerking...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    betreffende het Europese parlement; het wordt hoogste tijd dat deze stal eens grondig uitgemest wordt. Ik geloof dat de meeste lezers het met mij eens zullen zijn.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    14-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er hangen donkere wolken boven Europa....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De euro staat op springen.
    Ik raad de lezers van mijn blog aan, er voor te zorgen dat zij voldoende baar geld in huis hebben om twee maanden normaal te kunnen leven. Als het zover is, zal men voorlopig geen geld van de rekening kunnen halen en ook de pensioenen zullen voorlopig niet meer worden uitbetaald omdat ook de staat falliet is. Ik wil hiermee geen paniek zaaien maar een verwittigt mens is er twee waard.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    13-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd van toen en de tijd van nu.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het word mij steeds duidelijker dat ik niet meer in de tijd van nu leef, de tijd van mijn jeugdjaren was een andere tijd, eerlijkheid en oprechtheid speelden daar nog een grote rol. Ik stel mij echter wel de vraag of eerlijkheid en oprechtheid met de leeftijd te maken heeft. Liegen, stelen en onwaarheden verkondigen was toen al verderfelijk, waarom zou dat dan nu anders zijn?

    In de tijd van nu proberen sommige advokaten alles wat schreef en krom is recht zu praten en door de manke onbenullige rechtsspraak van politiek benoemde politieke rechters lukt het hen dat dan  soms ook. Het rechtssisteem in ons landje is zo zeef als een mandje.
    Ik geloof niet dat dit met mijn leeftijd te maken heeft maar wel met een algemene vervaging van de normen en waarden die ons eenmaal dierbaar waren. Als wij niet terugkeren naar deze normen en waarden gaan wij de ondergang tegemoet. Wat recht is moet recht zijn en wat krom is, is krom.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    12-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kan het niet geloven....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neen, ik kan het niet geloven dat zovele mensen zo dom zijn!
    Men heeft ons in het verleden sprookjes wijsgemaakt over een paradijs waar we met gouden lepeljes dagelijks rijstpap zouden eten als we ons maar braaf zouden houden aan de voorschriften van de religeuse leiders. Geen vlees eten op vrijdag en houdt de vasten ongeschonden en biecht eenmaal per jaar uw zonden enzv. enzv.
    Wat dat paradijs betreft, ik eet mijn bordje rijstpap liever hier, zolang ik nog leef met een normaal ordinair lepeltje omdat ik geloof, dat ik daarna geen rijstpap meer zal kunnen eten als men mij twee meter onder de grond in een houten kist zal begraven hebben waar ik dan uiteindelijk zal verrotten als compost. Het zou goed zijn, dat de huidige blaaskaken van politiekers er eens zouden aan denken dat hen het zelfde lot vroeg of laat te wachten staat, daarna zal niemand meer zich aan hen herinneren want grote lichten waren zij echt nooit.

    Nu duiken er plots andere gekken op die de mensen een nog beter paradijs beloven, een paradijs, waar ze hun gefrustreerde lusten kunnen botvieren, dat is nog wat anders als rijstpap eten met gouden lepeltjes. En nog zijn er dommen die aan deze waanzin geloven. Hoe dom is het volk dat aan deze waanzin gelooft? Domheid kent dus werkelijk geen grenzen.

    Dat wil echter niet zeggen, dat we ons niet aan de Christelijke waarden en normen moeten houden. Het Christendom is niet alleen een religie maar ook een filisofie, een levensfilosofie die zegt dat we alle mensen zo moeten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden, dat we niet mogen liegen en bedriegen en stelen, dat we de vrouw en het goed van onze naaste niet mogen begeren en dat we niet mogen moorden. Het Christendom is de filosofie van de naastenliefde en dat is het grote verschil met de haatideologie van de islam die overal dood en vernieling brengt. Er is inderdaad geen enkel land ter wereld waar de islam niet de hand heeft in de talrijke moorden en onlusten.

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    11-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Kartuizer de hele dag ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sommige lezers zullen wel eens de vraag gesteldt hebben, wat doet een alleenstaande man als Kartuizer de hele dag. Hier een uitgebreide samenvatting:

    Mijn dag begint steeds met een lekker kopje koffie en een boterhammetje, vandaag was dat een boterhammetje met krabsalaat. Dan start ik mijn computer op en mijn eeste blog die ik aantippe is omdat ik waarheidslievend ben Angeltjes. De volgende blog is nopoco en dan volgt zoveel ik dragen kan, dan volgt EJ Bron en Xandernieuws daarna komt Politically Incorrect en dan R.A.A.'s Krantje. Als ik deze blogs alle doorgelezen heb weet ik zo ongeveer wat er zich in Europa en in ons landje afspeeld. Daarna eerst lees ik HLN en in de lezerreacties merk ik dan dat vele lezers de kant van de blogs die ik daarvoor gelezen heb kiezen.
    Nadat ik al deze berichten gelezen heb, zijn mijn ogen een beetje moe, ik moet me dan een half uurtje neerleggen en daarna is alles weer in orde.
    De berichten die ik dan gelezen heb verontrusten mij soms zeer en maken mij ook wel eens moedeloos maar ik mag niet zoals vele anderen dat doen de kop in het zand steken, en met de blog Strijden eeuwig, die ik bijna vergeten te vermelden was zeg ik dan, Kartuizer ga door met je blog maak de lamme goedzakken in Vlaanderen wakker want het wordt hoogtijd dat velen de oogkleppen gaan afleggen.

    Kartuizer.
     


    >> Reageer (2)
    07-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijnhuwelijken houden nooit lang....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meer als een jaar geleden schreef ik in " een Vlaamse droom" dat in het jaar 2012 de Vlaamse regering zou sneuvelen en dat het tot nieuwe verkiezingen zou komen waarbij het VB een grote meerderheid zou behalen.

    Zoals het er nu uit ziet zijn we van het sneuvelen der Vlaamse regering niet meer ver verwijderd. Er wordt nog wel een beetje theater gespeeld maar de feiten liegen er niet om, de regering staat op springen. De vraag is alleen maar hoe lang nog? Maar het jaar 2012 is nog niet ten einde, we zijn eerst in de helft.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    06-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedachten bij de dagelijkse berichten....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Natuurlijk heeft De Wever gelijk, dat de gek Belkacem in een Marokkaanse gevangenis thuishoort, daar zullen ze hem dan morres leren als hij de Marokkaanse koningin wil verplichten zich in een wandelende tent te veranderen. Maar Bart heeft dit weer eens van het Vlaams belang afgekeken. In de reacties van het Laatste Nieuws las ik ook enkele standpunten van Moslims, die Belkacem veroordelen, maar deze gek verkondigt toch letterlijk wat in de koran staat, deze moslims zouden dan ook zo eerlijk moeten zijn het haatboek koran te veroordelen.

    De doorgedraaide nikapvrouw van Brussel wil nu een klacht tegen de politie indienen omdat dezen haar verplichtten haar gelaat te tonen. De juste oplossing is, haar samen met Belcacem naar Marokko te vervrachten, daar zal ze dan wel een ander liedje leren zingen zonder kopstoten tegen politieagenten.

    Kartuizer.

    Reageer....

    Ps. bovenstaande foto de koningin van Marokko.


    >> Reageer (2)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tonkoorevaar
    blog.seniorennet.be/tonkoor
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    freedom
    blog.seniorennet.be/freedom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!