Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    06-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeer kort genoteerd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar het klooster van Malonne geen abdij is valt het onder de jurisdictie van de bisschop van Namen. De Naamse bisschop kan dus de nonnen verbieden MM in hun klooster op te nemen. Als ik op de Naamse bisschopsstoel zou zitten zou ik dat zonder enige twijfel, in het belang van de ouders der vermoorde kinderen, doen. Daarmee zou het probleem opgelost zijn want zonder verblijfplaats kan MM niet vrij komen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    04-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort genoteerd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Egypte zal het eten van tomaten voor de moslims verboden worden omdat zij Christelijk zijn, zie foto.

    Over de vrijlating van M.M. wil ik niet veel woorden verspillen. Dat de clarissen dit monster in hun klooster willen opnemen getuigt niet van gezond verstand en goede smaak, met Christelijke naastenliefde heeft dit niets te maken.
    Ik meen, dat men voor beesten die koelbloedig mensen vermoord hebben terug de doodstraf moet invoeren als hun schuld of medeschuld zonder twijfel bewezen is. M.M. heeft koelbloedig de kinderen laten verhongeren voor zulke beesten is er geen genade.

    Van het begin aan heb ik in deze blog geschreven dat de partij van De Wever dezelfde weg zou opgaan als de voormalige volksunie en dat wordt nu wel overduidelijk. De Wever had maar één doel; het Vlaams Belang uitroeien. Als het zo verder gaat zien we binnenkort Bartje nog met een vaatdoek op zijn hoofd.

    Moe Merkel is verontwaardigt omdat meer als 51% der Duitsers de DM. terug willen, ik ben ervan overtuigd dat moe Merkel bij de volgende verkiezingen een flinke trap onder haar vlezige achterwerk zal krijgen.

    Hopelijk zal ook de meerderheid van het Nederlandse Volk Wilders gelijk geven met zijn vordering de Gulden weer in te voeren en alle betalingen aan brussel stop te zetten. De EUSSR graaiers die jarenlang hun zakken gevuld hebben moeten eindelijk ter verantwoording geroepen worden en voor een gerecht gesteld worden.

    In oktober komen dan de gemeenteraadverkiezingen. Dat is dan ook de enige keer dat ik ter stembus ga omdat ik over het beleid van onze burgemeester die tot de partij Deutsprachige Belgier hoort en zijn gemeenteraad zeer tevreden ben en hij weer mijn stem zal krijgen. Bij de overige verkiezingen stuur ik al jarenlang mijn kat en dat zal ook zo blijven.

    Kartuizer.

    Ps. Wie reageren wil mag dat natuurlijk maar het moet niet.




    >> Reageer (2)
    30-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste tijd was ik een beetje mismoedig geworden door de leugenachtige berichten die ik dagelijks in onze politiek-correchte berichten te lezen kreeg en die ik dan vergeleek met de berichten die ik in geloofwaardige blogs las. Deze blogs die werkelijk geloofwaardig zijn schilderen ons een totaal anders beeld van de werkelijkheid en dat beeld is kilometers verwijdigt als dat wat men ons in de poco-pers wil laten geloven. Wie niet met oogklappen op leeft moet al zeker begrepen hebben dat we niet ver van een derde wereldoorlog verwijderd zijn, wie niet met oogklappen op leeft, moet al zeker begrepen hebben dat de euro op springen staat en ten dode opgeschreven is in zijn huidige vorm, de welvarende landen kunnen niet langer blijven betalen  voor de landen die het geld letterlijk over de balk gegooid hebben.
    Er hangen donkere, zeer donkere wolken over Europa, een Europa dat op de allereerste plaats bedreigt wordt door de moslimbitsprinkhanen die zich schrikbarend vermeren en een groot gevaar worden voor onze democratische vrijheden die onze voorouders voor ons verworven hebben. Deze vrijheden worden van dag tot dag meer en meer ondermijnd door de medeschuld van volksverraders die voor een paar zilverlingen hun eigen eigen Volk verkopen. Deze democratische vrijheden worden steeds meer en meer ondermijnd door ondemocratische EUSSR potentaten die wij niet gekozen hebben en die erop uit zijn een dictatuur op te richten die veel erger is als de nazi-dictatuur die de oudsten onder ons zich nog wel herinneren.
    Als de Europese volken nu niet bereid zijn zich tegen deze nieuwe dictatuur te weren, gaat heel Europa zijn ondergang tegemoet, dat betekend dan de echte ondergang van het avondland.
    Het is dringend noodzakelijk dat onze Europese landen terugkeren naar de zuivere Christelijke levensfilosofie waarop Europa opgebouwd is en alles wat niet met deze levensfilosofie te vereenbaren is uit onze contreien radicaal verwijderd.
    Vandaag had ik bezoek van de rest van mijn familie, dat heeft mij goedgedaan en mij de nodige moed gegeven mijn strijd tegen het verval van ons Europa en voor het behoud van onze democratische waarden verder te zetten.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    25-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn reactie op de reactie van mijn vriend Victor....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waarde vriend, bedankt voor de uitgebreide informatie, maar dat wist ik reeds allemaal, religie is tenslotte mijn vakgebied.
    In mijn bericht heb ik, met respect voor hun geloof, aan de Joden gevraagd of zij het kunnen verantwoorden dat zij van de mens die hun God volgens de bijbel naar zijn evenbeeld geschapen heeft een stukje huid moeten wegsnijden en ik heb erop gewezen dat zij door dit te doen de schepping van hun eigen God als onvolmaakt betrachten. Ik weet natuurlijk wel hoe de besnijding bij het joodse volk tot stand gekomen is.
    Aan de Joden en de Islamaanhangers heb ik gezegd dat zij als zij menen dat hun God of Allah het welgevallig vindt dat zij besneden zijn, dit dan maar moeten laten doen als zij meerderjarig zijn. Een onmondig kind uit religeuse overtuiging te besnijden is trouwens een vergrijp tegen de godsdienstvrijheid, mensen moeten vrij kunnen beslissen of zij tot een bepaalde religie willen toetreden of niet. Dit geldt natuurlijk ook voor het doopsel, maar er is wel een reuzengroot verschil tussen een besnijding en het doopsel, een kind dat gedoopt wordt, wordt niet lichamelijk voor de rest van zijn leven verminkt. 
    Mijn bemerking uit de handelingen der apostelen in het nieuwe testament, dat het Paulus was die zich doorzette tegen de wil van Petrus dat de Christenen niet meer besneden werden, maar het doopsel de besnijding verving, heeft natuurlijk niets te maken met het feit of nu Jezus het doopsel invoerde of niet, alhoewel Hij zich in de Jordaan door Johannes liet dopen. Wat ik duidelijk wou maken is, dat sindsdien de Christenen niet meer besneden werden en daarvoor ben ik Paulus dankbaar.
    En Victor, wat het tegen de schenen trappen betreft, ik heb reeds herhaaldelijk in deze blog geschreven dat ook ik het Christelijke geloof als een sprookje betracht, maar dan wel als een mooi sprookje. Je mag dan wel met voorbeelden aankomen van charlatans die in het verleden dit sprookje misbruikt hebben om macht te kunnen uitoefenen en daarbij vreselijke misdaden op hun geweten geladen hebben maar dat was dan wel lang voor onze tijdrekening. Een sprookje dat zegt, dat je alle mensen zo moet behandelen zoals je zelf wil behandeld worden, een sprookje dat zegt dat wie zonder fouten is, de eerste steen naar de andere mag werpen, een sprookje dat zegt dat je niet mag moorden en dat je ook de dieren, groot en klein, met respect moet behandelen is een mooi sprookje, Victor, dat tot navolging aanspoort. Op dit sprookje is onze westerse samenleving opgebouwd.

    Groetjes,
    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    24-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn mening....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na het oordeel van het Keulse landgericht dat de besnijding van kinderen veroordeelde kwamen er nogal wat verontwaardigde reacties vooral van de Joodse Gemeenschap.
    Daar ik wat dit thema betreft niet over één nacht ijs wou gaan heb ik verschillende vidios bekeken. Ik bekeek een vidio waarin een klein wichtje besneden wordt, ik ben er kotsmisselijk van geworden,het is ongelooflijk wat voor een pijn dit onschuldige wichtje doorstaan moet.
    Ik heb echter ook Vidios bekeken waarin zowel Joden als Moslims hun ouders aanklagen omdat zij deze lichamelijke verminking toegelaten hebben.
    Ik meen, dat iedereen mag geloven wat hij of zij wil, maar aan de Joden wil ik wel één vraag stellen; jullie geloven toch dat God de mens geschapen heeft naar Zijn beeld en gelijkenis,en de bijbel vermeldt dat God zag dat het goed was. Waarom willen jullie dan van deze creatuur Gottes nog een stukje wegsnijden is dat niet Godslasterlijk, jullie doen dan zo alsof God zijn werk niet goed zo gedaan hebben.
    Aan de Joden en de Moslims wil ik zeggen; als jullie geloven dat het God en Allah welgevallig is dat jullie besneden zijn, laat jullie dan besnijden als jullie meerderjarig zijn maar blijf met jullie vingers van onschuldige kinderen af.
    Het is goed, dat we in het nieuwe testament Paulus hadden, die zich doorzette tegen de wil van Petrus want anders zouden alle Christenen het ook zonder voorhuid moeten doen. De eeste Petrus was dus niet zo onfeilbaar als zijn latere opvolgers. Een paar druppeltjes water zijn niet pijnlijk en ze verminken het lichaam niet. Bedankt Paulus.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    22-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijn en werkelijkheid...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elke morgen weer als ik bij het scheren in de spiegel kijk moet ik eerlijk toegeven: " je word een ouwe vent" en als ik dan de trap naar beneden ga voel ik dan inderdaad dat de spiegel gelijk heeft, het wordt steeds moeilijker. Maar dement ben ik nog lang niet, mijn verstand werkt nog op volle toeren.
    Gisteren heb ik dan eens gekeken naar de nationale poppenkast in Brussel, ik schoot in een lach als ik De Crem in zijn gestreepte apenpakje naast de geuniformeerde Coburger, die in het openbaar de Vlaams Nationalisten auslachte zag staan. Ik zag ook de andere Vlaams nationale volksverraders en de zogenaamde prinsessen met hun belachelijke kopbedekingen. Breugel had het niet beter in beeld kunnen brengen. De decadentie viert hoogtij.
    Tot daartoe mijn mening over 21 Juli 2012.
    Mijn mening over de overlopers van het VLAAMS belang en over verschillende andere onderwerpen komt nog, ik moet nog even nadenken, vooral de besnijding van onschuldige kinderen uit religeuse overtuiging,of Joods of Islamisch, die zich daartegen niet kunnen weren
    .


    Kartuizer


    >> Reageer (3)
    20-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedachten en nog eens gedachten......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Over verschillende onderwerpen heb ik de laatste twee dagen nagedacht maar ik heb nog niet alles op een rijtje, ik moet nog even nakijken of ik het allemaal wel goed begrepen heb.

    Ik heb nagedacht over de overlopers van het VB naar het NVA, ik heb nagedacht over de besnijding van kinderen, na het vonnis van het gerecht in Köln en de reaties  daarop. Ik heb nagedacht over de situatie in Syriën, ik heb nagedacht over de berichten dat de huidige president van Amerika helemaal geen Amerikaan is en dus ook geen president van Amerika kan zijn.

    Al deze gedachten liggen mij zwaar op de maag en ik wil trachten in een volgend bericht mijn vrije mening daarover te zeggen maar eerst wil ik weten of al deze berichten werkelijk geloofwaardig zijn.En indien Ja, zal ik niet twijfelen zonder schroom mijn mening daarover te zeggen.

    Kartuizer.




    >> Reageer (2)
    18-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben eventjes spraakloos....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, de waarheidsgetrouwe berichten die ik de laatste dagen bij Angeltjes en bij andere geloofwaardige blogs  gelezen heb, hebben mij totaal sprakeloos gemaakt, en de leugens en de verdraaide waarheden die ik in de kranten las maakten deze sprakeloosheid nog groter.
    Ik heb echter wel even nagedacht over de paradijssprookjes van de Islam. Ook ons heeft men in het verleden met zulke sprookjes getracht onderdanig te maken aan de wil van machtgeile mannen die ons wijsmaakten in de naam van God te spreken. Wij waren echter niet zo dom deze sprookjes te geloven en van dat paradijs geloofden wij niet veel. Wij geloofden veeleer, dat wij dit paradijs hier op onze planeet verwezenlijken moesten door goed en barmhartig voor onze naasten te zijn, niet te moorden, niet te stelen, niet te liegen en te bedriegen.

    Ik kan niet begrijpen dat er nog zovele, vooral jongere mensen, zijn die zich door de leugens van deze zogenaamde Falasisten laten vangen, deze machtgeile leugenaars zijn uiteraard zelf niet bereit hun leven voor hun denkbeeldige Allah te geven omdat zij zelf  niet eens aan dat paradijs geloven, zij willen alleen maar macht uitoefenen over anderen.
    Wat mij vooral verergerd is, dat de medien zo doen alsof deze falasisten een sekte van de islam zouden zijn, in werkelijkheid verkondigen deze falasisten letterlijk dat wat in de koran staat, en daarom is het noodzakelijk dat dit boek in onze westerse samenleving verboden wordt.

    In alle landen waar moord en doodslag dagelijkse kost zijn, zijn de islamisten de moordenaars en dat alles in de naam van een imaginaire god.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    14-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige juiste weg voor Vlaanderen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geestdriftig heb ik de rede van Frans Crols op 11 Juli bij Angeltjes gelezen.
    Er is inderdaad voor Vlaanderen maar èèn juiste weg, zich losmaken van het wangedrocht belgië en het uitroepen van de republiek Vlaanderen in een confederatie met onze natuurlijke bondgenoot Nederland. Men moet zoals ik zeventien jaar in Nederland gewoond hebben om dat te begrijpen. De Nederlanders hebben mij steeds behandeld als een Vlaamse Nederlander en nooit als een belg.
    Ik hoop, dat het waar wordt dat in Amsterdam de Vlaamse leeuw zal gezongen worden en in Antwerpen het Wilhelmus.
    Vlaamse broeders en zusters, verlies niet de hoop en geef bij de volgende verkiezingen jullie stem aan de partij die dit mogelijk zal maken, jullie weten wel welke partij dat is, in elk geval niet de partij van Bart de zeveraar die op het elf Juli schandaal in Brussel zijn boezemvriend Elio in het frans moest begroeten.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wegpiraten.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er gaat geen dag voorbij of men leest in de kranten over dodelijke verkeersongevallen. Mij verbaasd het, dat er nog zo weinig ongevallen gebeuren. Ik woon in een landelijke gemeente waar men zonder auto niet kan, de dichtsbijgelegen winkelcentra zijn doorgaans 10 tot 15 Km. verwijderd. Tweemaal per week rijd ik naar Sankt Vith. Ik ben dan steeds weer verbaasd hoe ik in onoverzichtelijke bochten door piraten met hoge snelheid ingehaald wordt alhoewel 70 toegelaten is. Ik bereid mij dan steeds op het ergste voor want als in deze bocht een tegenligger zou opdagen is een ongeval niet te vermeiden.
    Steeds weer lees ik dan in de kranten commentaren, als eens een zeventigjarige een ongeval veroorzaakt dat men vanaf een bepaalde leeftijd het rijbewijs zou moeten intrekken, maar het zijn in werkelijkheid steeds jongeren die de auto als een speeltuig betrachten die de meeste ongevallen veroorzaken.
    Ik zelf ben nu 76 en ik heb mijn rijbewijs 1967 voor 5 bef gekregen, zonder rijschool. Ik heb van 1967 tot nu toe geen enkel ongeval veroorzaakt en geen enkele bekeuring gekregen. Als er een bord 50 staat rij ik 50 als er 75 staat rij ik 75 als er 90 staat rij ik 90 en op de autobaan ga ik nooit over de 120 en zo hoort het. Het is ook vanzelfsprekend dat ik bij de zebrastrepen de voetgangers voorang geef.
    Ik geloof, dat als iedereen zich aan de voorgeschreven snelheden zou houden, er maar weinig ongevallen zouden gebeuren.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juli 2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals de rest van Europa wordt ook Vlaanderen overspoeld door de moslimspinkhanen plaag, het zijn bidsprinkhanen. Ik geloof dat wij zoals destijds de Egyptenaren deze plaag verdient hebben. Als de meerderheid van de Vlamingen bij de verkiezingen hun stem aan de partij hadden gegeven die steeds voor het gevaar van deze plaag gewaarschuwd heeft dan zou Vlaanderen daarvan gespaard gebleven zijn. Jammer genoeg zijn er nogal wat Vlamingen die ook geen al te hoog IQ hebben, een andere verklaring kan ik niet vinden.
    Zo is dan Vlaanderen ook nog ver van de onafhankelijkheid verwijderd. Voor dezen, die denken dat Bart de zeveraar Vlaanderen naar een voorspoedig tijdperk gaat leiden kan ik alleen maar zeggen dat ik ook aan hun IQ twijfel.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    09-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleem opgelost.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was mij gisteren onmogelijk de van mij gewenste lettertype Verdana en de lettergrootte 4 in te typen. Vandaag heb ik gezocht en gezocht om de oorzaak te vinden en uiteindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Ik heb in mijn computer een nieuw program geinstalleerd Ad Muncher het is een zeer goed program, men kan het vergelijken met een grazende koe in de weide die in het internet alle reclame weg graast en verhinderd dat men op een ongewenste zijde verschoven wordt. Ad Muncher heeft maar èèn nadeel, ook op mijn blog graast zij alle reclame weg maar verhinderd daarbij dat ik op andere lettertypen en op de gewenste grootte kan omschakelen. Dat is echter geen probleem, als ik nu een bericht in mijn blog wil plaatsen wordt Ad Muncher gedeactiveert, want ik zou het program niet meer willen missen, ook uit  de homepagen der kranten wordt alle hinderlijke reclame weggefiltert.

    Groetjes,
    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke wereld.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is iets mis met mijn instellingen, ik kan niet meer op verdana en op de gewenste letterinstelling omschakelen. Mijn verontschuldiging voor deze kleine text die de lezers van mijn blog niet gewend zijn.

    Dat we in een gekke wereld leven wordt van dag tot dag duidelijker, een man schiet een inbreker dood en belandt daarvoor in de gevangenis, de overige inbrekers lopen nog steeds vrij rond.

    Ik heb de verkiezingslijst van de liberalen in Antwerpen met verbazing ter kentnis genomen, ik begrijp niet wat al die vreemde luizen in Antwerpen te zoeken hebben.

    De lijst van slaapmans is helemaal een lachertje, ik kan alleen maar hopen dat de Antwerpenaren er niet nog eens intrappen en dat elk bedrog  deze keer verhinderd zal worden.

    De discriminator van het antivlaamse spionnencentrum overweegt een verdere klacht tegen het Vlaams belang. Wordt het niet tijd, dat wij een gezamelijke klacht tegen deze klown indienen wegens het discrimineren van het Vlaamse Volk?

    Dat was het dan voor vandaag, ik hoop dat ik de fout vind en weer tot mijn oude vertrouwde textweergave kan terug keren.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kort bericht....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag maar een kort bericht waarbij ik echter wel de noodklok luid.
    Ik raad de lezers van mijn blog even een kijkje te nemen bij NOPOCO, daar krijgt U inzicht over het gevaar van de toenemende islamisering. Tot mijn spijt kan ik geen bruggetje naar NOPOKO bouwen, maar U hoeft alleen maar bij Google NOPOKO in te tippen en dan komt U er wel.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    02-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een klein tussendoortje......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook Kartuizer is niet ongevoelig voor complimentjes.
    Een buurman zei mij vandaag: "ich habe Eerfurcht für ihre Silbergreise Haren.(ik heb erbied voor uw zilvergrijze haren.)
    Ik had nog nooit over mijn kapsel nagedacht, maar het is wel zo, dat bij mij de haren daar staan waar ze moeten staan, niet op mijn armen en benen of op mijn borst en waar ook, maar op mijn hoofd en daar groeien zij nog zoals in mijn jonge jaren maar inplaats van kastanjebruin zijn ze ondertussen zilvergrijs geworden. Hoe sommige leeftijdsgenoten tot een totaal kale knikker gekomen zijn weet ik niet, dat heeft waarschijnlijk iets met de genen te doen. Niemand van ons heeft tenslotte zichzelf gemaakt. Het enige wat telt, is dat we zilverharig of kaalhaarig, oprecht en eerlijk onze mening verkondigen en het onrecht aanklagen. En nu verheug ik mij op de redactie van Angeltjes die ik zeer vermist heb, maar dat heeft natuurlijk niets met kaalkoppen te doen.

    Kartuizer.

    Ps. Wie reageren wil mag dat maar ook persoonlijke berichten worden aandachtig gelezen en beantwoordt. 


    >> Reageer (1)
    30-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte of langere bemerkingen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag las ik in de kranten dat vele Vlaamse kinderen in armoede leven. Mijn eerste vraag daarbij was; welke kinderen zijn dat, zijn het kinderen van autochtone Vlamingen of zijn het anderen die men nu ook onder de noemer Vlaming verkoopt. Mijn tweede vraag was; zijn deze kinderen ondervoed, hebben zij te weinig eten en te drinken? Of, ontbreekt het hen aan modekleding en computers en aan andere snufjes. Zo zover ik dat kan beoordelen ontbreekt het in dit belgenland niemand aan voldoende eten en drinken. Als ik mijn boodschappen haal ben ik steeds verbaasd over de dikke bierbuiken der mannen en de vette achterwerken van de vrouwen die uit de naden van hun Jaensbroeken dreigen te springen. Nog meer verbaasd ben ik als ik de volgeladen winkelwagens zie die dan naar de grote autos gesleept worden, meestal met nieuwe nummerplaten, mijn VW.SL is waarschijnlijk de enige wagen die al heel lang geleden betaald werd, al de rest rijdt wel op krediet. Om dit en andere kredieten betalen te kunnen moet men waarschijnlijk op de kinderen besparen. alleen zo zou ik de armoede onder echte Vlaamse kinderen kunnen verklaren.
    Daar ik als kind de oorlogsjaren 40-44 meegemaakt heb, weet ik wat het is als kind met een lege maag naar school te gaan en met een lege maag naar huis terug te keren, maar toen was er niets,nu echter is er alles in overvloed. Ik geloof niet, dat er nu kinderen met een lege maag moeten rondlopen tenzij men met armoede meent dat deze kinderen geen eigen computer hebben en geen moderne kleding, mobieltelefoon en andere dingen hebben.

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang moeten wij deze waanzinnigen nog dulden???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is het weer zover, bij het lezen van de verschillende blogs "platzt mir schon wiedermal den Kragen"
    Hoe lang moeten wij deze godsdienstwaanzinnigen in Europa nog dulden? Is de vraag die ik mij stel. Europa wordt sinds jaren overspoeld met waanzinnigen die in de naam van Allah die zij als een god betrachten de grootste onzin verkondigen. Ik heb deze waanzinnigen eens van dichtbij bekeken, de meesten zijn op kosten van de " ongelovige Kufars" volgefreten kleerkasten met gehaakte theemutzen op hun hoofd en gehuld in slecht gewassen nachthemden. Het ergste is, dat deze voormiddeleeuwse figuren onderhouden worden door onze sociale kassen. De afkeer van de nuchtere Europese burgers tegen deze waanzinnigen wordt van dag tot dag groter en terecht.

    Uit onze geschiedenis weten wij dat ook de Katholieke Kerk in de duistere middeleeuwen zulke waanzin verkondigde, maar dat is lang geleden en het gezonde mensenverstand heeft daar uiteindelijk een einde aan gemaakt.

    Wat moeten wij dan met onze Christelijke waarden en normen zullen velen zich terecht vragen? Vijftien jaar geleden heb ik voor mezelf besloten het Christendom niet meer als een religie maar wel als een filosofische levensbeschouwing te betrachten. Er is maar één zonde waarvoor er geen vergeving mogelijk is; de zonde tegen de heilige geest, nu zeg ik, de zonde tegen het gezond verstand! Dit gezond verstand zei mij dat ik moest ophouden met het toedienen van de "sakramenten" in mijn private huiskapel aan de mensen die er elke zondag de mis bijwoonden. Ik heb in het verleden in deze kapel kinderen gedoopt en huwelijken ingezegend en dagelijks de mis gelezen. Dat doe ik dus nu al vijftien jaar lang niet meer. Maar ik ben wel trouw gebleven aan de leer van Jezus van Nazareht; bemin uw naaste zoals uzelf en doe dus nooit aan iemand wat je niet zou willen wat men jou aandoet. Wees barmhartig met je medemensen en vergeef hen hun fouten en tekortkomingen omdat je zelf niet zonder fouten en tekortkomingen bent. Wees steeds eerlijk, steel niet, bedrieg niet en geef aan iedereen wat hem of haar toekomt. Heb eerbied voor elk levend wezen en vooral; gij zult niet moorden!

    Dat is het grote verschil tussen de Christelijke levensfilosofie en de islam. De islam verkondigt haat en verderf, overal ter wereld waar onlusten moord en doodslag dagelijkse kost zijn heeft de islam de hand in het spel. Deze misdadige schijnreligie mogen wij in Europa niet langer dulden.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Regen, regen en nog eens regen, het gras in mijn tuin staat één meter hoog. De jongeman die sinds vorig jaar in zijn vrije tijd het gras maait, omdat ik het zelf niet meer kan, en dat  alleen maar in zijn vrije tijd kan, want hij is geen hangmatter, hij werkt, we leven hier tenslotte in de Duitstalige Gemeenschap, heeft steeds pech dat het in zijn vrije tijd regent. 

    Ja, mijn tuin, die eens mijn pronkstuk was is een ware wildernis geworden, maar dat heeft dan ook weer zijn charme, bloemen die ik al jaren niet meer gezien had en waarvan ik zelfs de naam niet ken bloeien nu weer in volle pracht. Men moet geloof ik de natuur zijn vrije loop laten een glad gemaait gazon kan dan wel mooi zijn maar natuurlijk is het niet. Wij willen geloof ik, alles veel te glad maken maar zo was dat in werkelijkheid meestal niet bedoeld.

    Het kan zijn dat wij in vele dingen onze mening een beetje moeten terugschroeven om terug tot natuurlijke verhoudingen te komen zodat wij weer eens worden met de natuur. De vogels voelen zich in deze mijn verwilderde tuin zeer wel zij waren nog nooit zo talrijk als nu. En ook de bijen komen steeds weer aangevlogen en doen zich tegoed aan al deze vreemde bloemen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    24-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt het volk steeds dommer ???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het dagelijkse lezen der home-pagen der kranten lees ik steeds aandachtig de reacties van de lezers want zij weerspiegelen de geest die onder het volk leeft. Deze geest is soms angstwekkend, op sensatieberichten waarop onze kranten gespecializeerd zijn, van objectieve berichtgeving is er al lang geen sprake meer, wordt onmiddelijk gereageerd met levenslange gevangenisstraf, castratie enzv. enzv. Het barbarendom schijnt ook in Vlaanderen hoogtij te vieren we hoeven ons van de moslims niet meer te onderscheiden, ook onder de Vlaamse bevolking zijn er heel wat barbaren.

    Wordt het Volk door de hersenspoelingen van de TV en de linkse politiek steeds dommer en dommer? Het moet wel zo zijn, hoe zou het anders kunnen dat zovelen bij de verkiezingen hun stem geven aan korrupte graaiende politieke leugenaars en bedriegers?
    Alleen domheid kan hiervan de oorzaak zijn. 

    Ik las vandaag in een blog, dat vele jongeren niet eens meer schrijven en lezen kunnen en rekenen al helemaal niet, als dat waar is, dan zijn we goed op weg naar een totale dictatuur.

    Kartuizer.

    Ps. Sommige lezers hebben mij meegedeeld, dat zij wel aandachtig mijn blog blijven lezen maar niet meer reageren willen, ik respecteer dat en daarom vorder ik ook niet meer daartoe op te reageren, maar wie dit wil kan het nog steeds. Men kan ook reageren in een persoonlijke mail, die verschijnt dan niet in deze blog.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    20-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn mening....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met enige verbazing las ik vandaag de bekentenissen van ene Walter Capriau, ik ken de man niet en ik had nog nooit van hem gehoord, dat komt waarschijnlijk omdat ik geen TV heb en deze heb ik niet omdat ik niet gehersenspoeld wil worden. Ik heb dus helemaal geen behoefte deze man te verdedigen maar ik wil wel mijn mening daartoe uiten.

    Er is een groot verschil tussen pedofilie en pederastie, pedofielen zijn mensen die onschuldige kinderen die zich daartegen niet kunnen weren sexueel misbruiken dat is inderdaad totaal verwerpelijk en moet zwaar bestraft worden.

    Pederasten echter zijn mensen die zich sexueel aangetrokken voelen door puberterende jongeren, deze puberterende jongeren zijn meestal op zoek naar hun ware geaardheid zij experimenteren en zijn daarbij ook bereidt sich door een 24 jarige half volwassene, zelfs fijftig jarigen zijn zelfs niet helemaal wat dat betreft volwassen, en worden zelfs minister. Maar daarbij heeft steeds de toestemming  van beide partijen gespeeld, want vijftien zestienjarigen hebben wel de mogelijkheid zich tegen ongewenste intimiteiten te verdedigen, als zij inderdaad ongewenst waren wat ik zeer twijfelachtig vind. Echter vijftig jaar later te beweren dat zij daar onder geleden hebben lijkt mij een beetje belachelijk en de hoop op een geldelijke schadenvergoeding is in dit geval wel de werkelijke wens van deze ondertussen reeds grootvaders geworden misbruikten.

    Het zou goed zijn dat in onze pers eens duidelijk gemaakt wordt wat het verschil is tussen pedofilie en pederastie . En, wie op vijftien- zestienjarige leeftijd niet geexperimenteerd heeft mag zich melden. Ik geloof echter dat het maar zeer weinigen zullen zijn.

    Kartuizer.




    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    guilmet
    blog.seniorennet.be/guilmet
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    katrien
    blog.seniorennet.be/katrien
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!