Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    21-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 21 januari 2017
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is het zover, Donald Trump is de nieuwe Amerikaanse president. Ik en vele anderen hopen dat dit het einde zal zijn van de Amerikaanse oorlogstokerij onder zijn voorgangers en het begin van het einde der EUSSR en een goede samenwerking met Rusland. Moge het ook het begin zijn van de uitroeing van de islam in Europa en het herstel van van de Christelijk-Joodse-Humanistische waarden en normen!

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    14-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 14 januari 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ben bijna weer helemaal de oude, nog maar één pilletje per dag. Gisteren vrijdag na acht dagen weer mijn eerste trappist gedronken en als ik met dit bericht klaar ben mijn tweede. Hartelijk dank, lieve vrienden voor het medevoelen.

    Nu ligt er weer een dik pak sneeuw voor het huis, maar gelukkig moet ik niet buiten, ik hoop echter dat aanstaande woensdag als mijn Sinjorenhulp komt de oprit weer vrij zal zijn, nu zou niemand voor het huis kunnen parkeren en bij de buren ook niet!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    07-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 7 januari 2017
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier bij ons is het zeer koud, vanmorgen -16 graad. Gelukkig heb ik nog genoeg houtbriketten zodat ik het huis warm kan houden.

    Met mij gaat het niet zo goed, ik heb last van een blaasonsteking met veel bloedverlies, maar ik heb de nodige medicamenten, bij deze vrieskoude moet ik binnen blijven maar dat is geen probleem, Magdalena gaat nu zonder mij de boodschappen halen, het in-en uitstappen van de auto werd de laatste tijd ook steeds moeilijker, zo is dat als men een dagje ouder wordt!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    31-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 31 december 2016...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Morgen is het jaar 2016 voltooit verleden tijd, het was zoals ik op het einde van 2015 in mijn blog schreef een bloedig jaar, wat 2017 zal brengen moeten we nog afwachten. Het zou zoals 2016 ook wel eens een bloedig jaar kunnen worden maar dan in de omgekeerde richting want zonder bloedvergieten zullen we Europa niet van de mohamedanen kunnen zuiveren! Bij de verkiezingen in verschillende Europese landen zullen andere partijen aan de macht komen die komaf zullen maken met de volksverraderlijke politiekers die ons aan de moslims verkocht hebben! Het zou wel eens een herhaling kunnen worden van de Brugse Metten maar dan in Brussel en heel Europa. De EUSSR zal worden opgedoekt en we zullen tot een Europa van vrije staten komen die zelf door vrij verkozen politiekers zullen bepalen wat voor hun Volk goed is en die met elkaar in vrede leven! Ook Rusland hoort bij Europa, met de Russen samen zal Europa een sterke macht zijn! Dat is het wat ik hoop en vele anderen met mij!

    Groetjes,

    Kartuizer.

      


    >> Reageer (4)
    23-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstgroeten uit ostbelgistan 23 december 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik een zalig vredig kerstfeest en veel geluk en zegen en een goede gezondheid voor het jaar 2017.

    Kerstmis is het feest van de vrede, op aarde vrede aan alle mensen die van goede wil zijn! Dat is de christelijke boodschap, deze goede wil is jammerlijk niet bij allen daar, wij worden bestormt door benden vleesgeworden duivels die dood en vernieling brengen. Daarom is het noodzakelijk dat Europa gezuiverd wordt van de aanbidders van de denkbeeldige maangod allah. De islam is het tegengestelde van de christelijke boodschap, een mensonterende duivelse ideologie die onze Joods-christelijke-humanistische normen en waarden willen vernietigen. Moge het jaar 2017 het jaar worden waarin in heel Europa regeringen komen die eindelijk het avondland zuiveren van deze vleesgeworden duivels en die de volksveraderlijke politiekers die deze duivels bij ons hebben binnengehaald terecht stellen.

    Lees ook mijn blog van 24.12.2010 met een reactie van onze lieve vriend Ray van Angeltjes.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    17-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 17 december 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Na de politieke veroordeling van Geert Wilders hadden in Nederland en ook in Vlaanderen alle klokken luid moeten stormen maar ze bleven stil in de torens hangen want ook de zogenaamde christelijke kerken zijn reeds verregaand islamiseerd. Wij willen niet minder Marrokanen in onze landen, neen, wij willen geen Marokkanen meer, in Marorokko horen zij thuis en niet hier. En, wij willen geen moslims in onze landen wij willen onze Joods-Christelijke normen en waarden, gij zult niet moorden, gij zult uw naaste beminnen als jezelf, gij zult niet stelen en bedriegen, gij zult niet ijdel zweren, gij zult het eigendom van uw naaste niet begeren behouden,ook dan als we weten dat ook het Christendom een sprookje is, maar het is een mooi sprookje en het naleven waard. Daarom blijft bij ons de kerststal staan, daarom blijft bij ons het kruis hangen, daarom is bij ons 25 december kerstmis en niet winterfeest!Wat wij willen is, na de overwinning van Geert Wilders, de herstelde vrije republiek der Nederlanden op de eerste plaats zijn wij Dietsers, moge Dietsland weer het sterke vrije land van Europa worden!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    10-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 10 december 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede, Heil en Zegen wens ik alle vredelievende bezoekers van mijn blog !

    De dagen zijn kort en de nachten lang en koud, gelukkig heb ik nog een dak boven mijn hoofd en is het huis aangenaam warm. Te eten en te drinken heb ik ook nog genoeg en zolang ik mijn potje nog zelf kan klaar maken, zie foto éénmaal links klikken voor een vergroting, mag ik echt niet klagen. Er zijn in deze wereld zeer vele mensen die het niet zo goed hebben en die uitgebuit worden door schurken, jammer genoeg kan ik hen niet helpen en dezen die het wel zouden kunnen doen het niet!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    03-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 3 dezember 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede, Heil en Zegen wens ik alle vredelievende bezoekers van mijn blog en een goede gezonde start in de laatste maand van 2016 !

    Ja, het rumoerige jaar 2016 is bijna voorbij en ik hoop, dat het nieuwe jaar 2017 een beter jaar zal worden en dat eindelijk het licht weer zal schijnen in de bijna volslagen duisternis van deze wereld! Ik hoop dat in heel Europa regeringen zullen gekozen worden die een einde zullen maken aan de waanzinnige wanorde die de vele totaal onbekwame politiekers ervan gemaakt hebben. Ik hoop op een terugkeer naar de joods-christelijke waarden en normen en een totaal verbod van de islam en een goede samenwerking met Rusland in het Europa der vrije staten!!

    Ons belgenland heeft nu een pocokardinaal gekregen die helemaal in het gareel loopt van de vaticaanse apostaat, de ezel maant nu de katholieke kudde samen hand in hand te gaan met de moslims, daardoor heeft hij zichzelf tot apostaat verklaard, een apostaat is iemand die van het Christelijke geloof is afgevallen! De ezel heeft waarschijnlijk nog nooit een koran in de handen gehad, laatstaan gelezen en van de onvervalste christelijke leer heeft hij niets begrepen, gij zult niet doden zegt het nieuwe testament, hoe kunnen dan christenen hand in hand gaan met massamoordenaars?

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 26 november 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bild, ook ik kartuizer moest het 1986 in Nederland als Sint reeds zonder zwarte piet doen, ik zei toen dat mijn zwarte knecht de griep had en dat hij goed verzorgd werd en dat ik daarom nu mijn secretaris als hulp had meegebracht, dan klonk het luid in de zaal: "Lang leve zwarte piet, hij is onze vriend!"

    Ja, een bende onozele moraal apostelen die tegen alles zijn wat onze christelijke maatschappij te bieden heeft wil zelfs het geliefde kinderfeest verderven. Gelukkig is de tegenstand groot, de kerststal moet blijven, het kruis mag niet uit de openbaarheid verdwijnen,Europa is op christelijke normen opgebouwd en zo moet het blijven, de ongebeden gasten die wij niet uitgenodigd hebben en die op onze kosten leven moeten als zij daar niet tegen kunnen maar terug naar hun zandbakken verhuizen, wij kunnen ze hier best missen want wij betrachten hen niet als een verrijking maar als een zware last die we liever kwijt als rijk willen!PS. Hartlijk dank voor je goedgemeende goede raad, tjenne maar een bed in de woonkamer wil ik toch niet, als ik al eens bezoek krijg moeten mijn gasten zich hier wel voelen,  en boven moest ik dan ook verwarmen omdat het anders te koud zou worden. Bovendien is één trappist per dag voor een kartuizer meer als genoeg!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    19-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan....19 september 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede, Heil en Zegen wens ik alle bezoekers van mijn blog !

    Als ik de kranten lees, ben ik steeds weer verbaasd over de onheilsberichten, vele (Vlaamse ?) kinderen leven in armoede, vele gezinnen kunnen de eindjes niet aan elkaar knopen, hebben schulden die ze niet afbetalen kunnen enzv. enzv. Als ik dan diensdags mijn boodschappen ga halen, ben ik dan echter verbaasd over de vele dure autos die ik zowel op de parkplaats van Aldi en van de andere supermarkten zie staan en de volgeladen winkelwagens die daar naartoe gereden worden, het zijn toch niet allemaal ministers en andere poenpakkers die daar hun boodschappen gaan halen! Ik geloof dat er bewust veel gelogen wordt. Zelfs toen ik nog zelf met mijn oude Golf mijn boodschappen ging halen en de verzekering en de autobelasting betaalde kon ik nog met mijn pensioentje van 947,07 euro goed rondkomen en schulden heb ik nooit gehad. Toen twee maanden geleden mijn oude wasmachiene de geest gaf heb ik zonder problemen een nieuwe kunnen kopen en kontant betaald. Ik heb dan wel het voordeel dat ik maar 175 euro huur betaal, maar ik woon dan ook in een oud huis zonder centrale verwarming, waar ik elke morgen de kachel moet aanmaken en de houtbriketten moet ik ook kopen en eten en drinken moet ik ook en tijdens de koude winterdagen moet ik op de bovenverdieping electrisch verwarmen en de stromrekening moet daarvoor ook betaald worden, mijn telefoon en internet rekening van 75 euro per maand wordt elke maand automatisch betaald. En toch, ik kom goed rond ik kan mij zelfs nog mijn dagelijkse trappist veroorloven en een paar glaasjes wijn en ik zit lekker warm. Dus, ik begrijp al dat geklaag van vele mensen niet!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    12-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige week heb ik in mijn dwalende novemberdagen gedachten een beetje teveel damp afgelaten, natuurlijk moet ieder zijn eigen last dragen maar soms zinkt de moet wel eens in de schoenen en dan moet men damp aflaten, een bemoedigend woord kan de last verlichten en de pijn verzachten, hartelijk dank goede vrienden voor deze bemoedigende woorden !

    Er zijn gelukkig ook nog blije momenten in mijn oude dagen, elke diensdag is voor mij een feestdag want dan komt om 13.30 uur Magdalena van de seniorenhulp en haalt met mij mijn wekelijkse boodschappen. Magdalena is een frisse 22 jarige jongedame, ze helpt mij bij het in en uitstappen van de auto en ze weet precies waar ik heen wil, eerst naar Aldi en dan naar Carrefour en ze weet precies waar alles staat wat ik hebben wil, ze draagt dan de krat met de boodschappen naar de auto en helpt mij bij het instappen. De casiere bij Carrefour die mij ook al jaren kent wenste mij proficiat met mijn lieftallige hulp. Als we dan weer thuiskomen brengt Magdalena de twee kratten met boodschappen naar binnen en zet alles op de juiste vaste plaats waar het moet staan, de gekoelde waren in de koelkast de bananen op de schotel op de tafel in de eetkamer en de rest in de voorraadkast. Als er dan niet moet gepoetst worden, en dat is maar één keer per maand want ik doe alles wat ik zelf nog kan doen zelf, zetten we ons nog een poosje gemoedelijk in de woonkamer, roken een cigaretje en praten over de toestand in de wereld één van haar wensen, die ook de mijne was, was dat Trump de nieuwe president van Amerika zou worden en deze wens is nu in vervulling gegaan. Het is verbazend dat wij ondanks het grote leeftijdverschil over de hele politieke lijn dezelfde gedachten hebben, ze haat net zoals ik de pocojournalisten en de zakkenvullende politiekers en ze is net als ik van mening dat de moslims uit Europa moeten verwijderd worden enzv. Er is dus nog hoop, ook de jonge generatie heeft begrepen dat het zo niet verder kan !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    04-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In deze donkere koude novemberdagen dwalen mijn gedachten naar allen die mij reeds in de eeuwige rust zijn voorgegaan, de eeuwige rust waarnaar ik ook steeds meer en meer verlang, je ogen sluiten en niet meer wakker worden, het is genoeg geweest, weg van deze waanzinnig geworden wereld waarin ik mij niet meer thuisvoel, weg uit dit versleten lichaam waarin mijn nog jong gebleven geest zich niet meer thuis voelt, een lichaam waarvan de vingers stijf staan van de reuma en waarmee je zelfs geen blikje meer kan open trekken en geen fles meer kan open draaien, een lichaam met benen waarvan elk stapje dat je doet pijn doet een lichaam waarmee je voor elke kleinigheid hulp nodig hebt als een klein hulpeloos kind. Ja, dit lichaam wil ik graag verlaten en voor eeuwig rust hebben en toch zal ik er nog moeten mee leven tot mijn uur dat reeds bij mijn geboorte was vastgelegd zal gekomen zijn, tot dan zal ik mijn blog blijven schrijven en vrij mijn mening verkondigen !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    29-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geef ons heden ons dagelijks brood !

    Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen .

    Zo lang we ons dagelijks brood nog hebben mogen we echt niet klagen, er zijn in deze wereld zeer vele mensen die het niet hebben! 

    Bedankt, Marnix en Victor voor de reacties, wat mijn wintervorraad betreft, ik hoef dit jaar niets te bestellen, mijn vorraad houtbriketten is nog ruim voldoende voor een heel jaar, dat is een besparing van 1.200 Euro, daarvoor kan ik heel veel brood kopen en nog andere lekkere dingen! Groetjes

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    22-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier in ostbelgistan is alles nog rustig en men zou bijna vergeten dat de hele wereldpolitiek een stinkende boel is, alles draait om sex en geld. De vuile politiek die bij de Amerikaanse verkiezingen gespeeld wordt is walgelijk en onze pocojurnalisten spelen het vuile spel mee. Als echter het Clintonwijf de verkiezing door computergemanipuleer zou winnen kan de wereld zich voorbereiden op vele Hiroschimas en Nagasakies, Rusland zal niet anders kunnen als antwoorden op het amerikaanse oorlogsgeweld. Laat nu eerst de belgische minister eens bewijzen dat het geen belgische F16 was die in Syrië bombardeerde! Maar ook belgische ministers zijn van de eerste leugen nog niet gebarsten!

    In bange afwachting van dat wat komen zal en in de hoop dat het tij toch nog ten goede zal keren geniet ik verder van de lekkere dingen die er nog zijn, ik kan aan het hele wereldgebeuren toch niets veranderen dus geniet ik verder van mijn dagelijkse trappist en enkele glaasjes wijn met een paar blokjes lekkere kaas en elke dag een sappige peer en een banaan, als 80 jarige kan ik aan het hele wereldgebeuren toch niets veranderen, ik moet het nemen zoals het komt !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    15-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week geen zaterdaggroeten, ik wil een beetje tot rust komen en de hele politieke waanzin vergeten, lekker genieten van de vele goede dingen die er toch nog zijn.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    08-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 8 oktober 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

    Van woensdagmorgen tot vrijdgavond was het voorbij met de rust en de warmte in mijn woning, alle buitenramen van de vensters, 4 beneden en 5 boven en de vier buitendeuren hadden dringend een nieuwe laag verf nodig, woensdagmorgen kwamen de schilders eerst werd alles grondig afgeschuurt en schoon gemaakt en dan kwam de eerste laag verf er op maar dan moesten de vensters half open blijven want de verf moest drogen, ook de huisdeur moest een paar uur op een kier blijven open staan, ik kon stoken zoveel ik wou maar echt warm werd het niet. Donderdag kwam de tweede laag verf er op en weer moest alles op een kier open blijven en vrijdag na de derde laag verf nog eens, eerst na 18 uur kon ik telkens alles weer dicht doen. Het was dus een onaangename week voor mij, maar het was dringend nodig ook de achtergond bij de heilige Jozef kreeg een nieuwe beurt, zie bovenstaande foto, Jozef staat al meer als 20 jaar buiten naast mijn huisdeur, men zegt, als je de heilige Jozef in de regen zet kom je nooit in geldnood! Nu staat alles in nieuwe glans en ik hoef mij niet meer te schamen als iemand op bezoek komt en ik zit hier nu weer lekker warm. Ik heb echt met bewondering toegekeken hoe de twee schilders zorgvuldig en gewetenhaft hun werk deden, zulke bekwame stielmannen vind men niet meer veel!

    Over de politiek en het hele wereldgebeuren wil ik vandaag niets schrijven en wie in Amerika de nieuwe president wordt zullen we wel zien na de verkiezingen.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    01-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 1 oktober 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand oktober !

    Om een paar uurtjes de ellende en de politieke waanzin in deze wereld te vergeten heb ik vrijdagavond nadat ik een lekker potje mosselen gegeten had bij kaarslicht genoten van lichte muziek en een paar glaasjes wijn, het was een heerlijke avond. Ik geloof ook niet, dat onze planeet ooit een aartsparadijs zal worden, daarvoor is de hebzucht en de machtgeilheid van vele politiekers te groot en het verstand van de vele dommen die hen kiezen te klein. Echte vrede kan het in deze wereld alleen maar geven als alle mensen van goede wil zijn maar daarvoor is het egoisme bij velen te groot, zo was het alle eeuwen door en zo zal het ook wel blijven.

    Ik geniet nu van het mooie en lekkere dat er nog is, als kind heb ik in de ellendige oorlogsjaren veel moeten derven en veel honger geleden, wie wil het mij nu kwalijk nemen dat ik geniet van een lekker potje mosselen en een paar glaasjes wijn?

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    24-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 24 september 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen!

    Vandaag had ik helemaal geen zin een bericht te schrijven, maar ik moet wel, anders denken sommige lezers dat ik ziek ben of nog erger. Ik ben echter niet ziek en ook nog niet dement, integendeel dus daar ga ik dan maar weer!

    De titel van mijn blog is, gedachten over God en de wereld en de voorbije week dwaalden mijn gedachten bij God en de wereld. Welke God dacht ik, de god van het Vaticaan? De god van de moslims of één van de goden der andere winstgevende religies? Aan geen van dezen denk ik als ik God meen, de god van het Vaticaan heeft al evenveel misdaden op zijn konto staan als de maangod van de islam en de anderen zijn geen haar beter, als ik aan de Nederlanse zogenaamde gristeren der zwarte kousen gemeenten terug denk! De God waaraan ik denk is de Geest der Wijsheid die in het hart van alle vredelievende en waarheidzoekende mensen leeft, die hun medemensen behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden, alleen met hen kan er vrede en welstand in deze wereld zijn en kan onze planeet een waar en echt paradijs zijn!

    En dan komen we aan mijn gedachten over de wereld, wanneer alle politiekers vredelievende en waarheidzoekende mensen zouden zijn met de Geest der Wijsheid in hun hart, niet geldgierig en de belangen van het land en het volk behartigend dan zou inderdaad onze planeet een aards paradijs kunnen zijn.

    Groetjes, 

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 17 september 2016...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Alle waarheidzoekende vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Miljoenen moslims zijn Europa binnengeslopen en overal trachten zij alles wat christelijk is door hun pseudo godsdienst te verdringen, kruisen moeten uit de openbare gebouwen en uit het straatbeeld verwijderd worden en onze politiekers willigen hun wensen in. Dat is dus de nieuwe omgekeerde wereld, niet zij die in het gastland komen moeten zich aan onze traditie aanpassen maar wij moeten ons aanpassen aan de indringers. Ook in ons land slapen de politiekers verder. Niemand stelt zich vragen over het waarom Marokkanen en Turken met een dubbele nationaliteit zich innesten in sommige politieke partijen in de hoop zo politieke macht te krijgen en onze wetten naar hun hand te veranderen t.t.z. te islamiseren. En onze poltiekers slapen maar verder, ze zijn zich van geen gevaar bewust. Het zou nochtans eenvoudig zij daar een stokje voor te steken, door alle die een dubbele nationaliteit hebben de belgische af te nemen en hen als ongewenste vreemdeling naar hun oorsprongland terug te sturen, in Marokko en Turkije kunnen ze dan volgens hun moslimgebruiken ongestoord leven. Gelukkig zijn er in Europa ook politiekers die de waarheid onder ogen zien en die weigeren noch moslims in hun land toe te laten maar die worden dan door EU bonzen als nazis bestempeld. Het is nochthans noodzakelijk dat Europa van het moslimgif gezuiverd wordt, het moet met wortel en al worden uitgeroeid wil het avondland niet ten onder gaan!

    Tot daartoe mijn bescheiden mening in dit ekelige thema.

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 10 september 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle waarheidzoekende en vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een paar mooie dagen in de zomerse warmte die dit jaar wel laat komt!

    In mijn vorig bericht ben ik wel meer als een beetje voorbarig geweest, ik wist niet dat het om een drugverslaafde ging, dat feit werd door de sensatiejournalisten verzwegen. Als ik dat geweten had zou ik anders reageerd hebben. In de jaren 70 van de vorige eeuw heb ik als jonge priester in Den Haag drie jonge drugverslaafden in huis gehad, in de hoop hen weer op het rechte pad te kunnen brengen maar wat ik ook deed, het het was verloren moeite. Om aan nieuwe drugs te komen stalen zij in huis alles wat niet nagelvast was, na drie maanden was mijn geduld ten einde. Ze kwamen alle drie uit een gezin waar de nestwarmte ver te zoeken was en dat werd dan ook de oorzaak van hun verslaving, ze zochten die warmte in de drugs terwijl die nestwarmte zoals tjenne treffend in zijn reactie schrijft voor kinderen noodwendig is.Ik geloof, dat in vele gezinnen deze nestwarmte ontbreekt!

    Het verheugd mij dat ik van Victor weer eens een reactie kreeg, Je moet steeds een wachtwoord kiezen dat in je leven een belangrijke gebeurtenis was, bvb huwelijksdatum en de gemeente waar het huwelijk gesloten werd die dingen vergeet je nooit!

    Bij mijn ronde bij de bevriende blogs ga ik ook steeds bij Johan op bezoek en ik verheug mij steeds over de levenswijsheid die ik in zijn gedichten lees, we waren al immer een volk van dichters en denkers, hartelijk dank Johan!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (7)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boekenpiraatje
    blog.seniorennet.be/boekenp
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bbe_group
    blog.seniorennet.be/bbe_gro
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!