Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    22-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We moeten de noodklok luiden.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat ik bij Angeltjes het bericht gelezen had over de Joodse dame, Judith Popinski, die in het zweedse Malmö door islamistische godsdienstwaanzinnigen werd weggepest, ben ik zeer kwaad geworden. Uitgerekend, het Joodse volk dat onder de naziwaanzin vreselijk geleden heeft verdient onze bijzondere steun. Ik ben zelf in Antwerpen in de Joodse buurt opgegroeid, we tapten wel eens moppen over de orthodoxe Joden met hun vreemde kledij, maar we droegen hen geen kwaad hart toe. Zij verlangden van ons ook niet dat wij ons aan hun gebruiken zouden aanpassen. We leefden dus in vrede en goede verstandhouding naast elkaar. Trouwens, de kledij van onze eigen paters en pastoors was ook wel een beetje vreemd en leek soms wel een beetje van de joodse traditie afgekeken.
    Alles veranderde echter toen de islamistische woestijngodsdienst in onze steden binnensloop, onze Joodse medeburgers voelen zich ook in Antwerpen niet meer veilig en dat is niet de schuld van het Vlaams Belang. Ook de overige Antwerpenaren voelen zich niet meer veilig. 
    In heel Europa hebben we nu een invasie van islamisten die opgehitst door hun haatpredikende Imams, tegen alles wat Westers is, een ware golf van terreur veroorzaken. De Islam is geen godsdienst, maar een staatsgevaarlijke sekte, opgebouwd op een goedkoop plagiaat van het oude en nieuwe testament, de koran. In dit boek, dat terrecht door Geert Wilders als gevaarlijker als Mein Kampf  genoemd wordt, wordt opgeroepen tot moord en doodslag tegen Joden, Christenen en ongelovigen, dát wordt met ons belastinggeld in de Europese Moskees verkondigt!
    Deze terreur wordt van dag tot dag erger en de maat is nu vol, ja meer als vol. Als nu de overheid  deze vijfde Colonne niet uit Europa gaat verwijderen, blijft er maar één mogelijkheid over, Brugse Metten in heel Europa. Wat Vlaanderen betreft, we hebben in Vlaanderen geen Spaanse, geen Oostenrijkse, geen Franse en geen Duitse tiranie geduldt en we dulden ook geen moslimtiranie. Als waarschuwingsteken zouden op een bepaalde dag en een bepaald uur gelijktijdig alle klokken een uur lang moeten luiden dat de torens er van daveren.
    We hebben dan wel geen geweren meer, maar we hebben nog bijlen en rieken. Een volk dat zich niet meer weert tegen een vreemde overheersing is een laf en verloren volk.


    >> Reageer (4)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op hoop van zege...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds gisteren ben ik in blijde verwachting. Een oude Kartuizermonnik in blijde verwachting? Ja, het kan!  Ik verwacht nl. de geboorte van een vernieuwd en gezuiverd Nederland.  Met spanning volg ik de gebeurtenissen bij onze noorderburen eindelijk gedaan met het ezelsgebalk. Ik geloof niet dat tante Bea dezelfde truk zal gebruiken als onze Coburger, er zullen dus vervroegde verkiezingen komen.
    Ik ben ervan overtuigd dat zeer vele Nederlanders hun stem aan de PVV van Geert Wilders zullen geven, het zou wel eens een daverende overwinning kunnen worden. Het zou voor Nederland, maar ook voor Vlaanderen, een ware zegen zijn, dat er eindelijk eens grondig opgeruimd wordt en er een einde gemaakt wordt aan de toenemende islamisering en het eigen volk zich weer kan thuisvoelen in eigen land.
    Ik hoop, dat wanneer in Nederland de boel is opgeruimd, Vlaanderen het voorbeeld zal volgen en de meerderheid der Vlamingen hun stem aan het Vlaams Belang zullen geven, opdat  na de onafhankelijkheidsverklaring van Vlaanderen het tot een confederatie zal kunnen komen tussen Vlaanderen en het  eveneens van vreemd gespuis gezuiverde Nederland. 
    Vlaanderen en Nederland samen zullen een macht vormen in Europa, alléén zo kan ik de toekomst zien. Nu druk ik beide duimen voor Geert Wilders.


    >> Reageer (0)
    19-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ditjes en datjes......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als men dagelijks de kranten leest, valt men soms van de ene verbazing in de andere.
    "Belgie sluit jonge criminelen te lang op!" Las ik in HLN. Ik dacht dat het een vervroegde aprilgrap was.

    "Sinds 1838 zijn de temperaturen in belgie gestegen" berichtte eveneens HLN. Weer dacht ik aan een vervroegde aprilgrap, ik heb de laatste twee maanden 500 Kg. meer kolen verstookt als in de vorige jaren, bovendien heb ik bijna dagelijks elektrisch moeten bijverwarmen, wat in de vorige jaren niet nodig was.

    Soms wordt men ook totaal moedeloos als men de verdraaide halve waarheden in de kranten leest.
    Na de vreselijke treinramp werd al onmiddellijk de schuld in de schoenen geschoven van één der treinbestuurders, hij zou het rode licht genegeerd hebben. Ik kan niet geloven, dat een treinbestuurder gewoonweg door het rode licht rijdt, wetende dat hem op hetzelfde spoor een andere trein in volle snelheid kan tegemoed komen. De echte verantwoordelijken wringen zich in alle bochten om de schuld op anderen te schuiven. Wat mij zeer stoorde, was de klub prominente ramptoeristen, die als een stel apen stonden te gapen en de hulpverleners in de weg stonden. Ik ben meer geneigd de treinbestuurder te geloven als dat stel potentaten.

    Wat mij vooral zwaar op de maag ligt, is het islamistische spionnencentrum van Grootmufti Jousef. Het verbaasd mij, dat de staatsveiligheid tegen deze vijfde kolonne nog niets ondernomen heeft.

    De groene geitenwollensokkendragers, (dat zijn mensen die hun buren bespieden of zij niet een paar takjes in hun tuin vebranden, maar als de vakbonden bij stakingen op de openbare weg vuurtje stoken, hun mond houden) hebben nu ontdekt, dat Facebook op vuile steenkool draait en zij eisen dat Facebook op groene energie omstijgt. Gelukkig hebben zij nog niet ontdekt dat ik ook met vuile steenkool het huis verwarm omdat ik de dure huisbrandolie niet meer kon betalen.

    In ons land zijn er in 2009  67000 jobs geschrapt en dat zullen er in 2010 nog veel meer worden.

    De komende jaren, tot en met 2011 zijn er in het Vlaamse onderwijs 2.415 extra leerkrachten nodig in het kleuteronderwijs, 3.239 in het lager onderwijs en 4.139 in het secundair onderwijs. Samen dus 9.799. Wie zal dat betalen??? En bovendien, wie wil zijn leven en zijn gezondheid nog in gevaar brengen om die lieve krullebolletjes te onderrichten??

    Dank zij de kranten weten wij nu ook, dat Kris Peeters geen Viagra gebruikt, dat is natuurlijk zeer belangrijk nieuws, miss Tieten, ik meen natuurlijk Lieten of vergis ik mij weer? Blijft voorlopig nog in Californie wegens de borrelnootjesfabriek.

    PS. Ik verontschuldig mij voor mijn onwelvoeglijk taalgebruik, ik zal morgen een stuk zeep eten,mijn computer spoelen en mijn zonden biechten.


    >> Reageer (0)
    15-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zout der aarde.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Gij zijt het zout der aarde, maar als het zout schraal wordt, waarmee zal men dan nog zouten?"
    Deze woorden sprak de Jood, Jezus van Nazareth, tot zijn volgelingen.
    Nadat Europa de leer van Jezus aanvaard had, werd het op de Christelijke waarden en normen van deze leer opgebouwd. Van deze Christelijke waarden en normen is er echter niet veel overgebleven, het zout is schraal geworden. Er zijn wel politieke partijen, die het C. van Christelijk in hun naam voeren, maar zij varen onder een valse vlag in de hoop, de mensen die nog in God geloven, in hun achterban te krijgen. Zij zijn het toch, die de Christelijke waarden en normen van Europa zouden moeten verdedigen, maar zij doen alles behalve dát. Verder nemen ze het met de Christelijke normen en waarden niet zeer serieus, ik geloof niet, dat de dikke loodgieter uit Vilvoorde over het gebot, gij zult niet stelen, wakker ligt en de meesten van zijn partijgenoten ook niet.
    We hebben in het verleden ook vele kerkelijke uitwassen gekend, maar gelukkig hebben we dat uiteindelijk in rechte banen kunnen leiden, en kwam er de scheiding van Kerk en Staat. Elke burger heeft het recht op een eigen mening en deze mening mag hij-zij vrij verkondigen dat is het recht op vrije meningsuiting. De kritiek echter die we in het verleden, terrecht, hadden over Kerkelijke uitwassen is nu plots, nadat een middeleeuwse schijngodsdienst bij ons is ingeslopen, die ons naar de duistere middeleeuwen wil terugvoeren, plots niet meer toegelaten en wordt nu discriminatie genoemd. Voorwaar, het zout is schraal geworden.
    Woensdag begint voor de Christenen de veertigdaagse vastentijd, ik ben benieuwd of onze politiekers en de kranten er ook zoveel ophef zullen over maken als aan de ramadan?
    Ik weet wel, dat velen ondertussen geloven, dat ook het Christendom een sprookje is, maar het is dan wel een mooi sprookje, heb je naaste lief, gij zult niet stelen en bedriegen, behandel je naaste steeds zo zoals je zelf wil behandeld  worden, en, wie zonder zonden is mag de eerste steen werpen!
    Daarom moeten we vasthouden aan deze Christelijke waarden en normen.


    >> Reageer (1)
    14-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie of schijndemocratie ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat men bij ons en in de rest van de wereld democratie noemt, is in werkelijkheid schijndemocratie. Er is maar één land dat werkelijk democratisch is, dat is Zwitserland, als de meerderheid van het Zwitserse volk beslist dat er in hun land geen minaretten komen, dan komen er ook geen, tot grote verontwaardiging van de Europese schijndemocraten, maar wat hen in Ierland gelukt is, zal bij de Eidgenossen niet lukken. Het Europese parlement is in werkelijkheid één grote klucht, daar zit dan ook dat stuk Gentse onbenul, dat dacht de les kunnen spellen aan Frankrijk, inderdaad, zot zijn doet niet zeer, want anders zou dat Gentse stuk crapuul erg veel pijn lijden. De Fransen weten ook wel dat dat ventje de belgische staat aan de rand van de financiele afgrond gebracht heeft.
    Ook het Vlaams parlement is één grote ondemocratische klucht, het CD&V regeert er met een samenraapsel van snipperpartijen, terwijl de tweede grootste Vlaamse partij, het Vlaams Belang, monddood gemaakt wordt. 
    Aan de klootzakken, die steeds weer hun stem aan de CVP, ik meen CD&V geven, zeg ik, oogjes dicht en slaap rustig verder, het ontwaken zal echter schrikbarend zijn, als jullie merken, dat er geen geld meer is voor jullie pensioenen en andere sociale voorzieningen omdat alles weggevreten is door de vreemde luizen die jullie geliefde partij en de andere pocopartijen hier binnengehaald hebben
    En voor degenen die nog steeds geloven, dat de barstende belg met zijn vette vis, De wever, de Vlaamse belangen in de zin heeft, vergeet het maar, die man denkt alléén maar aan zijn eigen belangen. Elke oprechte nadenkende Vlaming trekt aan één zeel met het Vlaams Belang. 
    Ps. ik weet wel dat het woord klootzakken niet in de mond van een Kartuizer past, maar het staat wel in de Grote Vandale, dus mag ik het ook gebruiken alhoewel het niet bij mijn stijl hoort, maar ik vind voor dat soort domme mensen geen ander woord! 


    >> Reageer (1)
    13-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen strooizout meer in Vlaanderen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen las ik in de krant dat er in Vlaanderen geen, of bijna, geen strooizout meer is. Volgens HLN komt dat omdat de leveranciers de navraag niet meer aankunnen.
    Toen ik enkele uren later in Sankt Vith bij GB kwam, was ik stomverbaasd als ik daar hele stapels strooizout zag liggen, zoveel als men hebben wil, als men maar betaalt!
    Zou het kunnen, dat de Vlaamse regering geen geld meer heeft voor de nodige bestellingen? Nu we weten, dat er elk jaar  400 miljoen Euro OCMWgeld uit belgostan naar de moslimlanden transfereerd wordt zou dat natuurlijk te begrijpen zijn. De volgelingen van Moha sturen niet alleen geld maar ook goederen naar hun prachtlanden, waarschijnlijk handtassen, halskettingen en GSM´s. Van ongelovigen mag men volgens het boek van Moha stelen, Allah kijkt daar welgevallig op neer!
    Vlaamse broeders en zusters, wordt eindelijk eens wakker, merken jullie nu werkelijk niet, dat niet alleen Vlaanderen maar heel Europa stelselmatig leeggezogen wordt door dit gespuis. Het is jullie belastinggeld dat daarheen gesluist wordt, het geld dat had moeten worden vastgelegd voor de pensioenen van jullie kinderen en kleinkinderen. In Vlaanderen is er een partij, die zegt: "eigen volk eerst!" Geef toch bij de volgende verkiezingen jullie stem aan deze partij, het gaat om de toekomst van jullie kinderen en kleinkinderen.


    >> Reageer (1)
    12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet alleen in Antwerpen....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In mijn vorige bijdrag heb ik mijn hart gelucht over de teloorgang van Antwerpen.
    Vandaag ben ik virtueel op bezoek geweest in andere steden waar ik tijdens mijn drieenzeventigjarig bestaan gewoond heb.
    Van 1960 tot 1966 woonde ik in Hameln, de rattenvangerstad in Niedersachsen. Hameln was toen een aangename gezellige stad, overal heerste "ordnung". Nu ziet het er helemaal anders uit, ook daar hebben de moslims zich breed gemaakt, de situatie is niet veel anders als in Antwerpen. Ook daar voelen de oorspronkelijke bewoners zich niet meer thuis.
    Van 1980 tot 1989 heb ik in Arnhem op de Klarendalseweg gewoont (Nederland Provincie Gelderland). Klarendal was toen een gezellige volksbuurt, een beetje te vergelijken met het voormalige Sint.Andrieskwartier in Antwerpen, maar niet rood getint. Door mijn vroegere buurman werd mij telefonisch meegedeeld, dat het leven daar onmogelijk geworden is. De marokkaanse bontkraagjes hebben heel Klarendal bezet, te vergelijken met Borgerhout. En nu wordt er tegenover het huis waar ik gewoond heb een reusachtige moskee gebouwd.
    Het groene virus heeft heel Europa overspoeld en het vermeerd zich schrikbarend.
    Ik ben blij, dat ik nu hier op mijn eiland zit in Ostbelgistan, ook al heb ik bij dit ellendige winterweer moeite om het huis warm te houden, gasaansluiting hebben we hier niet en de huisbrandolie is voor mijn pensioen onbetaalbaar geworden, dus maar weer met kolen verwarmen zoals in mijn jeugdjaren, is maar 12 % BTW. Nogmaals stel ik de vraag, wie is verantwoordelijk voor deze mosliminvasie in heel Europa? Wie zijn de verantwoordelijken, die de ondergang van het Avondland bezegelt hebben? Ik geloof, dat een ommekeer alleen nog maar mogelijk is door een burgeroorlog. Als de tijd komt, dat men de pensioenen niet meer zal kunnen betalen omdat alles door de nieuwe bezetters is opgevreten en de autochtone bevolking in de grootste nood komt zal de bom barsten. Dan zou ik niet in de plaats willen zijn van de volksverraders die deze totale chaos veroorzaakt hebben.


    >> Reageer (0)
    09-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen was Antwerpen nog de stad der Sinjoren....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met bloedend hart stel ik vast, dat Antwerpen, de trotse stede, die eens de trots van alle Sinjoren was lanzaam maar zeker in de stad van Allah veranderd.
    Ik heb in mijn blog al eens geschreven, dat ik gek ben op rijstpap met safraan en bruine suiker. Het recept heb ik indertijd gekregen van Janneke, Janneke had een frituur in de Aalmoezenierstraat tegenover de school waar ook het heem van de chirojeugd was. Ik was toen in de chirogroep van Sint.Andries Jongknapenleider. Als na 18 uur mijn jongknapen, het waren er toen nog veertig, naar huis gingen, ging ik steeds bij Janneke fritjes eten met stoofvlees, en aansluitend een bordje rijstpap.  Janneke was een echte Sint Andriesvrouw met een een echt moederhart, en als de centjes een beetje krap waren, deed ze nog een extra schepje stoofvlees bij de fritjes. Nu nog, zovele jaren later denk ik nog steeds aan Janneke als ik een bordje rijstpap eet.
    Toen ik enkele jaren later bij de Dietse Blauwvoetvendels geland was, ging ik nog steeds op zondagavond bij Janneke fritjes met stoofvlees en een bordje rijstpap eten, maar nu in het uniform van de Blauwvoetvendels. Als mijn voormalige jongknapen er lucht van kregen, dat ik bij Janneke was, kwamen zij er ook heen. Dat schoot echter in het verkeerde keelgat van de piepjonge onderpastoor Vertongen die toen proost van de chiro was. Op een zondagavond kwam hij mij vermanen en wou hij mij verbieden nog op zondagavond bij Janneke te komen. Ik heb hem toen gevraagd, of hij dacht dat omdat hij nu een priestertoog droeg, toen was dat nog zo, almachtig geworden was. Ook daarna bleef ik een trouwe klant van Janneke.
    Als ik nu zo terug denk aan die tijd, toen men `s avondslaat in chirouniform of in uniform van de Blauwvoetvendels rustig van de Aalmoezenierstraat naar de de Stierstraat op Zurenborg te voet of met de fiets kon gaan of rijden  zonder lastig te worden gevallen door vreemd gespuis, bloed mijn hart als ik aan de huidige situatie denk. Wie heeft Antwerpen aan het vreemde gespuis verkocht? Wordt het niet echt tijd, dat de echte Antwerpenaren openlijk in opstand gaan komen?


    >> Reageer (0)
    07-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we vooral niet moeten geloven......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat we vooral niet moeten geloven, is dat wat in de kranten staat!
    Lezen is voor mij altijd zeer belangrijk geweest, ik heb in mijn bibliotheek ongeveer 3000 boeken en ik heb ze allemaal gelezen, tot zelfs de hele bijbel. Een leven zonder boeken kon en kan ik mij niet voorstellen. Een primeurtje in mijn bibliotheek is:" Dit was Leven" uit  het Hongaars door Zsolt Harsàny vertaald door Paul Van Deuringen. Er werden maar twaalf exemplaren van gedrukt op geschept papier Ingnes genummerd van één tot twaalf Gedrukt op de persen van S.V. Groeninge te Kortrijk en voltooit in de maand Februari van het jaar negentienhonderd drie en veertig. Het is het leven van Peter Paul Rubens in drie banden. Ik heb deze drie banden tot driemaal toe met spanning doorgelezen. Maar ook vele andere boeken en banden hebben mij steeds geinteresseerd, onder meer de Katholieke Theologie van Thomas van Aquino, 33 banden en nog veel meer. Ik heb in deze boeken zeer veel wijsheid gevonden, maar zelfs al zou ik alle boeken van de hele wereld gelezen hebben, moet ik eerlijk toegeven, dat ik nog niet veel weet.
    Wat mij de laatste tijd verbaasd, is het feit, dat onze journalisten zo doen alsof ze alles weten, terwijl de meesten van hen niet eens zonder fouten kunnen schrijven. Deze pseudojournalismus stoort mij geweldig, de feiten worden niet meer bij de ware naam genoemd, als een zigeunerfamilie een school terorriseert, wordt angstvallig verzwegen dat het zigeuners zijn, als twee of drie Marokkaanse boefjes een paar oudere vrouwen van hun handtas beroven wordt angstvallig verzwegen dat het Marokkanen zijn. We weten nu, dat de situatie in dit apenland langzaam onhoudtbaar wordt, en dat er verandering moet komen. Maar voor er opgeruimd wordt met het vreemde gespuis en de steeds meer toenemende Islamisering moet er eerst opgeruimd worden onder onze eigen politiekers, we moeten eindelijk deze zakkenvullende generatie definitief aan de kant zetten, als het dan op democratische manier niet meer mogelijk is, dan even met geweld. Zo lang er in dit apenland bij de verkiezingen met computer gestemd wordt zullen de zogenaamde "democratische" partijen steeds weer de meerderheid halen, aan dit bedrog moet een einde gemaakt worden. Iedereen die een beetje meer van computers kent als alleen maar spelletjes spelen, weet dat er gemanipuleert kan worden. In Vlaanderen zou het Vlaams Belang er goed aan doen, hier meer aandacht aan te besteden.
    De eerste en belangrijkste opruiming begint bij de zakkenvullende en postjesjagende politiekers.


    >> Reageer (1)
    02-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een fait divers!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een fait divers noemt de peetvader van het Molenbeekse gepeupel,de man ziet eruit als een bezopen poedel, het feit dat een Brusselse politieagent door gangsters met een kalaschnikov werd aangeschoten. En de andere peetvader, ook uit het rode nest, geeft hem natuurlijk volmondig gelijk, dezelfde, die voor een paar Vlaams Belang mandatarissen een gevechtseenheid uit Luik naar Brussel haalde. Nadat de grote meerderheid van het eigen volk lezen en schrijven kon, hebben deze rode rakkers een nieuw volk van analfabeten het land binnengehaald en hen zo snel mogelijk de belgisiche nationalteit gegeven, en Mohammeth en zijn twee of drie vrouwen krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen een briefje in de hand gedrukt met de naam van de peetvader, dat bolletje moeten zij rood maken! In ruil daarvoor krijgen ze dan een goedkope woning en andere financiele tegemoetkomingen toegewezen. Iedereen weet dat, maar het wordt doodgezwegen. Zo zijn de toestanden in dit door en door corrupte belgische nest. Dat deze peetvaders door een nultolerantie  hun kiesvee niet willen verliezen is logisch.
    Wat het Vlaams Belang al jaren lang zegt,  nultolerantie , wordt nu schoorvoetend door de zogenaamde democratische partijen ook gezegd, of De Gucht hen nu ook mestkevers gaat noemen? Al deze pocopartijen zouden uit eerlijke schaamte in de grond moeten kruipen, zij hebben het eigen volk voor een paar zilverlingen schaamteloos verkocht, postjes, en nog eens postjes! Het is hoogste tijd, dat er aan deze catastrofe een einde komt, de mensen willen weer veilig op straat kunnen komen, ze willen weer veilig met het openbaar vervoer kunnen reizen, zonder angst in de bus te worden doodgetrapt. Als er nu geen nultolerantie  komt van overheidswege, dreigt het op een burgeroorlog uit te lopen en dat wil doch werkelijk niemand.


    >> Reageer (0)
    28-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar gaan we heen ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik dagelijks de nieuwsberichten lees, krijg ik langzaam de indruk, dat onze zogenaamde geciviliseerde gezelschap aan het verdierlijken is. Ik wist al lang, dat de mens het grootste en gevaarlijkste roofdier is, en ik schaam mij dat ik tot het menselijke ras behoor.
    In de steden is de toestand catastrofaal, niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa, zijn de mensen niet meer veilig, een roedel bergeraapjes en ander ongedierte heeft onze steden overspoeld. De linkse kerk, die deze toestanden gecreerd heeft is daarvoor verantwoordelijk, met linkse kerk bedoel ik niet alleen de PS en de Vlaamse rode en groene creaturen, maar ook de CVP. Dat de CD&V nog steeds zoveel stemmen haalt, heeft waarschijnlijk met de vergrijzing te maken, oude gekken, die nog steeds geloven, dat het een doodzonde is op een andere partij te stemmen. Zij begrijpen echter niet dat volksverraad onvergeeflijk is. Zij hopen waarschijnlijk nog op het paradijs met rijstpap met gouden lepeljes. Ik ben gek op rijstpap met safraan en bruine suiker en ik eet wekelijks een bordje en geniet daarvan,  met een gewoon lepelje, in de overtuiging dat ik na mijn dood geen rijstpap meer zal kunnen eten. Maar ook de blauwe jongens zijn schuldig, een bende leugenaars en parasieten, de Vlamingen moeten zich aan de tijd van Daens herinneren, de tijd waar de pastoor, de notaris, de burgemeester en de dokter het in de dorpen voor het zeggen hadden, de tijd waar in de vastenbrief gepredigt werd, dat op Vrijdag het genot van vlees en vleesnat verboden was, terwijl vrijdags in de pastorie de duurste en beste vis geserveert werd, terwijl de arme bevolking al blij was een panharing op het bord te krijgen. Ja, dat was de tijd, toen er in de kerken vooraan nog plusche stoelen stonden voor de rijken. Het ordinaire kerkvolk moest zich tevreden stellen met rieten stoelen, waarvoor ze ook nog stoeltjesgeld moesten betalen, dat stoeltjesgeld werd dan meestal omgehaald door een een oude kwezel die nooit aan een man geraakt was.
    Dat was toen, nu wordt het nog erger, de invloed van de pastoors is op nulpunt gezonken, nu proberen de imams hun plaats in te nemen, met nog grotere leugens en sprookjes als toen, en weer trapt een deel van het domme volk erin. Zijn we eigenlijk nog te redden?


    >> Reageer (1)
    25-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid mag niet gezegd worden.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat de linkse kerk met man en macht zou proberen de nieuwe aartsbisschop Mgr. Léonard in verlegenheid te brengen was te verwachten. Dat ze het echter op een zo stuntelige aard zouden doen had ik niet verwacht. Men verwacht van hem dat hij, dat wat abnormaal is, normaal zou noemen. Ik zelf ben het met de leer van de Rooms Katholieke Kerk niet eens, maar als een bisschop een kat een kat noemt en er geen doekjes ronddraait, ben ik het met hem eens.
    Elke mens met gezond verstand weet, dat homosexualiteit een afwijking is van het normale sexuele gedragspatroon. De natuur heeft man en vrouw gecreerd , de vrouw met een vagina en de man met een penis, en het ene past in het andere en zorgt voor de voortplanting. Zo is het ook bij de dieren. Plichtbewuste mensen zullen met deze voortplanting zorgvuldig  omgaan, als zij maar twee of drie kinderen tot hun volwassenheid kunnen geven waar ze volgens onze normen recht op hebben, zullen ze er geen vier vijf of zes verwekken. Als dan de sexuele behoefte nog groter is, kan een condoom zeer nuttig zijn.  Volgens de Christelijke leer is God de schepper, maar dan zou de almachtige Creator Spiritus wel zeer nalatig geweest zijn en bijgevolg niet alwetend en vooruitziend, want het is nu eenmaal zo dat er in het sexuele gedrag afwijkingen zijn.  Ik begrijp niet wat er verkeerd aan is dat ook te zeggen. Mensen die met deze afwijking geboren zijn kunnen niets daartegen doen, en velen van hen zouden eigenlijk liever zoals de anderen zijn. Wij moeten deze mensen niet alleen tolereren maar ook accepteren zoals ze zijn en niemand heeft het recht hen te beoordelen of te veroordelen. We moeten hen gewoon aanvaarden zoals ze zijn.
    Mgr. Léonard heeft nu eenmaal het pech dat hij een katholieke bisschop is en geen salafistische kopdoekenimam bij deze laatste zullen de journalisten zich wel hoeden vragen te stellen over homosexualiteit.


    >> Reageer (2)
    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05:27 Uur Kartuizertijd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De toekomst van Vlaanderen en Europa ziet er niet goed uit, ik ben blij, dat ik als kartuizer geen kinderen en enkelkinderen heb, alhoewel ik meevoel, met degenen die ze wel hebben.
    De vetpotten van Vlaanderen en Europa worden razendsnel leeggevreten door vreemden die nooit een steentje hebben bijgedragen aan onze sociale voorzieningen en die ook niet bereit zijn ooit maar een steentje bij te dragen.
    De geitenboer die door de genade van El Du Rupo voor de tweede keer ministerpresident werd, ziet geen fouten in de handel en wandel van de zuipschuit Daerden en Co.
    Het partijbestuur van de CVP is niet bereit de vette volgevreten rat uit Vilvoorde de veroordelen. Ik beklaag de lijkendragers die deze vette rat ooit ten grave zullen moeten dragen, daar zal wel een buitenmaatse kist en extra mankracht  voor nodig zijn.
    De Vlaamse ministerpresident Peeters is niet akkoord met de sluiting van Opel Antwerpen, alsof hij daar ook maar de geringste invloed zou kunnen hebben, als een bedrijf door de schuld van de vakbonden niet meer rendabel is, is dat een logische oplossing.
    De barstentende belg, De Wever, heeft het nu wel helemaal verknoeit het is te betwijfelenen of zijn partijtje bij de volgende verkiezingen nog de vijf procent haalt. Ik verwacht dat nog vóór 2012 de Vlaamse regering zal vallen en dat er dan nieuwe verkiezingen zullen komen. Het Vlaams Belang moet zich daarop voorbereiden.
    Het afkraken van de nieuwe aartsbisschop Léonard is in de linkse pers in volle gang, ik ben benieuwd hoe het verder gaat, de linkse pocos zullen echter wel een harde noot te kraken krijgen!


    >> Reageer (0)
    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele losse gedachten....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De linkse kerk schijnt niet zeer ingenomen te zijn met de benoeming van Mgr.Léonard als aartsbisschop-Primaat van dit landje. Hem wordt verweten, dat hij doet, wat hij als bisschop moet doen, de leer van de kerk verkondigen waarvan hij bisschop is. Men hoeft het niet altijd eens te zijn met deze leer, maar Mgr.Leonard is een man die een kat een kat noemt en dat heeft men in onze huichelachtige wereld niet zo graag. Bovendien is Mgr.Léonard een vriend van de Vlamingen, die perfect Nederlands spreekt en de arrogantie van de Waalse politiekers veroordeeld. En, hij zal als aartsbisschop zeker niet verlangen dat men homosexuelen van de hoogste gebouwen naar beneden werpt en ook niet verkondigen dat alle niet Christenen ongelovige honden zijn die men in de naam van God moet uitroeien als zij zich niet bekeren. Uit betrouwbare bron weet ik, dat Mgr.Léonard regelmatig de jongeren opzoekt in cafés en met hen in dialoog komt zonder hen te beleren. Het verheugd mij, te weten dat we nu in dit landje een aartsbisschop krijgen die onze Christelijke waarden en normen zal verdedigen.
    De redactie van HLN zal wel een beetje geschrokken zijn van de reacties van hun lezers, na hun oproep om financiele steun voor Haiti. De overgrote meerderheid deelde onmiddellijk mee, geen cent te willen storten. Deze reactie is begrijpelijk, na alle schandalen die aan het licht kwamen over de zogenaamde hulpverlenende organisaties, die op de eerste plaats hulp verlenen aan zichzelf en zetelen in moderne van alle komfort voorziene kantoren en zichzelf van een vet salaris voorzien, terwijl er van de gestorte bedragen soms nog geen drie procent bij de hulpbehoevenden aankomt. De mensen zijn niet meer zo dom als sommige potentaten wel denken.


    >> Reageer (0)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik weet niet meer wat ik van de Vlaamse kranten moet geloven, volgens het HLN waren in Vlaanderen de wegen spiegelglad en gevaarlijk. Als dat werkelijk zo was, dan begrijp ik de Vlaamse overheid niet meer.
    Ik was vandaag naar Malmedy, van hieruit zijn dat dertig kilometer heen en dertig kilometer terug, in Malmedy is de dichtsbijzijnde Carrefour. Mijn broer die in Deurne woont, berichtte mij, dat daar bij Carefour geen strooizout en ook geen tafelzout meer te krijgen was. Bij Carrefour in Malmedy kan men nog zoveel strooizout en tafelzout krijgen als men betalen kan. De wegen waren hier heel normaal berijdbaar en mooi geruimd, alhoewel ik bijna 20 KM door weilanden moet rijden. Zo langzaam geloof ik werkelijk dat het in de kranten alléén nog maar om sensatie gaat.
    Met plezier heb ik het optreden van de waalse clown Dearden in de senaat gezien, de man kan werkelijk geen betere reclame maken voor het totale verval van het belgische circus.
    Met pijn in het hart heb het bericht gelezen over het eventuele akkoord tussen VRT en Marie-Rose Morel, het is niet aan mij een oordeel te vellen, maar ik meen wel dat de mandatarissen van het Vlaams Belang een grote verantwoordelijkheid dragen  tegenover hun kiezers, die verwachten dat de stem die ze aan een persoon hebben gegeven ook werkelijk bij het Vlaams belang blijft. Ik ben geen lid van het Vlaams Belang, maar als ik in Vlaanderen zou wonen, zou mijn stem onvoorwaardelijk naar het Vlaams belang gaan omdat ik ervan overtuigd ben dat alléén het Vlaams Belang  de mogelijkheid heeft door de onafhankelijkheid van Vlaanderen het Vlaamse Volk van de totale ondergang en de vervreemding door de islam te redden. Ik hoop ook, dat vele Vlamingen ondertussen begrepen hebben dat hun stem voor het NVA in werkelijkheid een stem tegen de Vlaamse belangen was. Ik heb het in mijn blog al eens geschreven, wie denkt dat De Wever een Vlaams nationalist is, zit er volkomen naast, de man is alléén maar om zijn eigen ego bezorgt, als de vos, de VRT en de politiek correcte pers, de passie preekt, boer let op uw kippen!
    In mijn volgende bijdrag wil ik aan enkele "vooraanstaande" politiekers de orde van de graaiende rat verlenen. Aan de eerste Europese "president" verleen ik de orde :
    van de graaiende rat met gouden staart en briljanten.
    De hoogste onderscheiding is De Graaiende rat met gouden staart en briljanten.
    Dan volgen: De Graaiende rat met gouden staart en diamanten.
    De graaiende rat met zilveren staart.
    De graaiende rat met brozen staart.
    Indien mijn lezers voorslagen hebben, hartelijk welkom.
    In mijn volgende bijdrag zal ik het graag vermelden.


    >> Reageer (1)
    08-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe jaar al negen dagen oud.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het nieuwe jaar is inmiddels negen dagen oud, hoogste tijd dat  ik weer eens aan mijn blog denk, daar het hier in ostbelgistan tamelijk koud is, had ik de laatste dagen andere zorgen, ik woon in een 106 jaar oud huis, zonder centrale verwarming en verwarm het huis nog met antraciet 20/30 en daar ik niet zoals de grote broer Angeltjes over een jufrouw Ellen beschik, voor een kartuizer streng verboden, moet ik voor alles alleen zorgen. Maar, voor alle duidelijkheid, ik heb ook geen Alexander, God beware mij, ik wil niet bij de overname van de macht door de moslims van het hoogste gebouw naar beneden geworpen worden en met de Vaticaanse klub ben ik niet in éénheid!
    Maar natuurlijk heb ik het reilen en zeilen in de politiek in dit belgenland en in Nederland goed in de gaten gehouden.
    De echte mestkever De Gucht is in Congo persona non grata, hopelijk komt de Vlaamse regering eens tot hetzelfde besluit.
    En De Crem is weer eens in woede uitgebarsten, de tyran kreeg zijn zin niet.De Vlaamse minister voor onderwijs, kan van de bruine loper, Di Rupo, nog veel leren, die heeft niet een zo hoge hoed op van de Islam, en hij weet ook wel waarom!
    De voorzitter van het Vlaamse parlement, die volgens eigen zeggen teveel poen verdient maar er ook geen afstand van doet, heeft weer eens als een ouderwetse schoolmeester de partlementsleden  op hun plichten gewezen. De huichelaar zit daar in dat ondemocratische parlement op de hoogste stoel.Dit parlement blijft ondemocratisch zolang de tweede grootste partij, het Vlaams Belang, uitgesloten wordt!
    Flitspalen, ik lees regelmatig klachten van Vlamingen, omdat er in Vlaanderen zoveel flitspalen staan en in het Waalse land maar enkele, natuurlijk denken de de Walen "eigen volk eerst" en wie kan ze ongelijk geven? De Vlamingen schijnen echter te vergeten, dat niet de Walen deze flitspalen in Vlaanderen neerplanten, maar de eigen Vlaamse regering.
    De burgemeester van Amsterdam raadt de bewoners aan een haakje op hun deur te monteren om ongewenste bezoekers de toegang onmogelijk te maken. Ik meen, dat een grote scherpe bijl naast de deur veel zinvoller is om de ongewenste bezoekers sneller bij hun 72 maagden te bevorderen, met of zonder gimpies.
    Zoals ik reeds vroeger in mijn blog schreef, de situatie wordt van dag tot dag erger, Europa staat kort voor een algemene burgeroorlog, we hebben tenslotte nog het recht ons eigendom en goed te verdedigen tegen het vreemde gespuis.


    >> Reageer (1)
    01-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het begin van het nieuwe jaar gaan mijn gedachten, hoe kan het anders, op de eerste plaats uit naar Vlaanderen.
    Het gaat niet goed in Vlaanderen, er is een begrotingstekort van anderhalf miljard Euro en dat is volgens de huidige regering de schuld van de vorige regering. Zijn er eigenlijk wel politiekers in de correct democratische klub, die de schuld niet steeds op anderen schuiven? Ook de werkeloosheid stijgt en er zullen steeds meer gezinnen financieel in de problemen komen. Het geloof en het vertrouwen van vele Vlamingen in de politieke elite is diep gezonken. Ook in het nieuwe jaar zullen we weer veel leugens en halve waarheden in de pers te lezen krijgen.
    Er is in Vlaanderen maar één partij, die het belang van Vlaanderen op het oog heeft en dat is het Vlaams Belang. De andere partijtjes,die Vlaams doen, zijn in werkelijkheid tegenstrevers van de Vlaamse belangen. Wie het met Vlaanderen goed meent, begint geen eigen partijtje, maar trekt samen aan één zeel met de grootste Vlaams Nationale partij, het Vlaams belang, en zaait geen verdeeldheid. Dat geldt zowel voor de barstende belg (De Wever) als voor de norse Nervier ( Dedecker). Alleen een vrij en onafhankelijk Vlaanderen kan voor Vlaanderen de redding zijn.
    Dat het Vlaams Belang zich tegen de toenemende dwingelandij van de Islam keert is evident, wie nu nog niet begrepen heeft dat de Islam een gevaar voor Vlaanderen en voor heel Europa is, moet wel stekeblind zijn, met vreemdelingenhaat heeft dat niets te doen. Een volk dat door een vreemde macht bedreigt wordt moet zich daartegen weren, dat is vaderlandsplicht. Wie nog twijfelt aan de realiteit van dit gevaar, raad ik aan een exemplaar van de Koran te kopen en te lezen. Als ik in de Bijbel zou lezen, dat alle niet Christenen ongelovige honden zijn die men op bevel van God moet uitroeien, zou ik zeggen dat de Bijbel een gevaarlijk boek is dat verboden moet worden! Gelukkig lees ik dat niet in de Bijbel.
    Sommige Vlamingen zijn een beetje verbolgen omdat Geert Wilders zich van het Vlaams Belang afzijdig houdt. Zou het kunnen zijn, dat Geert Wilders meent dat de Vlamingen eerst maar eens in eigen huis moeten opruimen terwijl hij in Nederland opruimt? 
    Nadat Vlaanderen vrij en onafhankelijk geworden is, kan er gedacht worden aan een confederatie met het vrije opgeruimde Nederland van Geert Wilders. Ik hoop dat ik het nog mag meemaken!
     


    >> Reageer (3)
    25-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toeslag voor Victor van Vosselaer

    Hoi Victor
    Hartelijk dank voor Uw reactie, tenminste één die reageert!
    Ja, die ezel was ik helemaal vergeten, maar hij was er wel want  men had hem aansluitend nodig voor de vlucht naar Egypte.
    Ook een prettig joelfeest, de overwinning van het licht op de duisternis, voor U en allen die U lief zijn.
    Hopelijk brengt de toenemde islamisering ons niet in de totale duisternis.
    We weten allemaal wel, dat ook het Christendom een mooi sprookje is, maar de leer van Jesus van Nazareth, het nieuwe testament, is het navolgen waard.
    Aan deze leer moeten wij vasthouden als we het licht op de duisternis willen laten overwinnen.




    >> Reageer (1)
    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jesuiet en logebruder Van Rompay heeft het weer eens gezegd....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Jezuiet en logebroeder, die niet van de eerste leugen gebarsten is en die gisteren van Albert de touwtjestrekker, het grootlind in de Leopoldsorde kreeg,(van mij zou hij de orde van " de graaiende rat"  gekregen hebben) want ook aan die "orde van het grootlind en etc. zijn financiele vergoedingen verbonden. Er is maar één Leopold waarvoor ik respect kan opbrengen, en dat was de derde, omdat hij onze soldaten voor veel onnodig bloedvergieten heeft bewaard en dat, tegen de wil van Frankrijk en Engeland, wat hem uiteindelijk de troon heeft gekost. Als opperbevelhebber van het leger bleef hij trouw bij zijn soldaten.
    De logebroeder Van Rompuy probeert ons nu wijs te maken,dat de conflictgebieden de oorzaak zijn van de enorme toestroom van vreemden , maar de overgrote meerderheid der toegestroomden zijn Turken en Marokkanen en deze landen zijn helemaal geen conflictgebieden, wat doen zij dan hier? Iedereen kent wel het antwoord daarop. "soebsiedies" "kientjesgeld", elk jaar een, die zij in Turkije en Marokko niet krijgen, daar moet men nog werken om geld te verdienen en zelf voor de "Kientjes" zorgen.
    De pseudopresident meent nu dat Europa, lees, de onverkozene Europese commisarissen, wat een verdekte naam is voor Europese ministers, de zaak in hun vrijmetselaarshanden nemen om te voorkomen dat de lidstaten de touwtjes in handen zouden nemen, wat natuurlijk niet in overeenstemming is met de plannen der logenbroeders.
    Vlaanderen ontwaak eindelijk uit de winterslaap were dich.

     


    >> Reageer (0)
    21-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan alle bezoekers van mijn blog.

    Vrede op aarde aan de mensen die van goede wil zijn !
    Daar mijn blog alleen maar bezocht wordt door vreedzame mensen van goede wil, wens ik hen een vredig en bezinningsrijk kerstfeest.
    Ik wens hen veel geluk, moed, daadkracht, een goede gezondheid en weerstandvermogen om de stormen van het komende jaar 2010 in hun strijd voor een  onafhankelijk en vrij Vlaanderen te kunnen trotseren.
    Wij zijn vredelievende mensen van goede wil, maar als vreemden in ons huis willen indringen, en ons hun wil willen opdringen weren wij ons.
    Het kruis is het symbool van onze Christelijke waarden en normen, ofschoon dit verheven symbool in de vergangenheid, en nog vaak, door wolven in schaapskleren schromelijk misbruikt werd en wordt.
    Wie het kruis uit Vlaanderen wil verbannen trapt op de Vlaamse ziel.
    "Eens velde de vijand het kruisbeeld te neer,
     toen grepen ons jongens naar vaders geweer."









    >> Reageer (1)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    friese_wouden
    blog.seniorennet.be/friese_
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    reynaert
    blog.seniorennet.be/reynaer
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!