Inhoud blog
  • heirloom tomaten
  • waarom zo lang gewacht om een nieuw bericht te plaatsen?
  • vervolg ontbijt Auberge de la ferme
  • vervolg ontbijt Auberge de la ferme
  • ontbijt in Auberge de la Ferme
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Ode aan de vergeten groentensoorten en tomaten
    kleurrijke tomaten
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heirloom tomaten in de late herfst.
    Alle tomaten zijn in eigen tuin gekweekt (in de serre).















    16-11-2008 om 20:27 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ketchup van heirloom tomaten
    Ketchup van heirloom tomaten. 750 g tomaten 250 g verdelen over look, ui, paprika’s 25 g witte suiker 2 el azijn mosterzaadjes paprikapoeder gedroogde piment, kruidnagel De tomaten ontvellen In stukjes snijden De andere groenten in stuken snijden Alles onder mekaar mengen en opzetten Goed laten sudderen Door een zeef halen De suiker,de azijn en de kruiden(in een kruidenbowl) toevoegen Achteraf kan men zo heel eenvoudig de kruiden verwijderen Op het vuur plaatsen en langzaan laten koken en indikken Wanneer de gewenste dikte bekomen is dan de kruidenbowl wegnemen Nu de brij in brede flessen doen Afsluiten. Gedurende 30 min steriliseren.  

    16-11-2008 om 20:10 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milkshake met heirloom tomaten
    1/4 liter melk 2 soeplepels zelfgemaakte tomatenpurée die gemaakt werd met Als suggestie: 1 noire de crimée 1 red zebra 1 turkse muts 1 valencia 1 soeplepel suiker 1 soeplepel citroensap Klein snuifje zout Doe de benodigdheden in de beker en laat dan 1/2 minuut draaien. Dien op met een weinig selderzout bovenop gestrooid.

    16-11-2008 om 19:52 geschreven door lacegarden

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/12-19/12 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 10/11-16/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Mijn favoriete links
  • lacegarden.be
  • de kers op de taart
  • in de zoeten inval
  • de zoetste verleiding


  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Over mijzelf
    Ik ben madame tomate
    Ik ben een vrouw en woon in Tussen Durme en Schelde (België) en mijn beroep is manager van een huisgezin.
    Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken, tuinieren met vergeten groenten .
    GAAT DE LIEFDE VAN DE MAN NIET DOOR DE MAAG? Dus aan alle dames breng in alle discretie, in heel veel geheimzinnigheid een slippertje op deze blog. Ik tracht in mijn eigen woorden heel veel duidelijk te maken over bepaalde recepten die jullie op een ee
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    amaltheia
    blog.seniorennet.be/amalthe

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!