Ketchup van heirloom tomaten.
750 g tomaten
250 g verdelen over look, ui, paprikas
25 g witte suiker
2 el azijn
mosterzaadjes
paprikapoeder
gedroogde piment, kruidnagel
De tomaten ontvellen
In stukjes snijden
De andere groenten in stuken snijden
Alles onder mekaar mengen en opzetten
Goed laten sudderen
Door een zeef halen
De suiker,de azijn en de kruiden(in een kruidenbowl) toevoegen
Achteraf kan men zo heel eenvoudig de kruiden verwijderen
Op het vuur plaatsen en langzaan laten koken en indikken
Wanneer de gewenste dikte bekomen is dan de kruidenbowl wegnemen
Nu de brij in brede flessen doen
Afsluiten.
Gedurende 30 min steriliseren.
Reacties op bericht (1)
16-11-2008
ppsjes en link naar onze wandelingen en nog iets
deze soort nooit van gehoord,weer iets bij geleerd
Ik ben madame tomate
Ik ben een vrouw en woon in Tussen Durme en Schelde (België) en mijn beroep is manager van een huisgezin.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken, tuinieren met vergeten groenten .
GAAT DE LIEFDE VAN DE MAN NIET DOOR DE MAAG?
Dus aan alle dames breng in alle discretie, in heel veel geheimzinnigheid een slippertje op deze blog. Ik tracht in mijn eigen woorden heel veel duidelijk te maken over bepaalde recepten die jullie op een ee