Ik ben Renilda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Lady x.
Ik ben een vrouw en woon in Genk (Belgiè) en mijn beroep is Huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/08/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Mijn verzameling heksen , computer , bloggen.
white lion 2
28-12-2005
HET LEVEN
HET LEVEN WORDT JE AANGEREIKT , WANNEER JE WORD GEBOREN
JE MOET HET LEVEN , HOE DAN OOK , JE WEET NIETS VAN TEVOREN
HET LEVEN DEELT SOMS KLAPPEN UIT , ZODAT JE NIETS MEER WIL
JE RAAKT SOMS HEEL DIEP IN DE PUT , SLIKT MENIGE BITTERE PIL
MAAR ALS JE OPTIMISTISCH BENT , DAN ZIE JE OOK VEEL ZAKEN
DIE DE TIJD DAT JE OP AARDE BENT , TOCH WEL DE MOEITE MAKEN
DE VREUGDE OM EEN NIEUWE DAG , OF EEN NIEUW GEBOREN LEVEN
EEN NIEUWE ZOMER, EEN NIEUW JAAR, OF IEMAND WAAR JE OM KAN GEVEN
VREUGDE OM HET LEVEN ZELF , EN AL WAT NOG KAN KOMEN
HET OPTIMISME EN DE HOOP , EN AL JE MOOIE DROMEN
EN AL GAAN DE DINGEN SOMS VERKEERD , EN AL HEB JE SOMS WEL ZORGEN
EEN DING HOUD JE OP DE BEEN , ER IS ALTIJD EEN NIEUWE MORGEN
Mon chou taart.
Omschrijving:
Een populaire snack of tussendoortje en natuurlijk als traktatie.
Bereidingstijd:
Voorbereidingstijd: ongeveer 20 minuten.
Koelen: Minimaal 3 uur.
Ingredienten:
Springvorm 22 centimeter, 1 rol San Franciscobiskie, 175 gram roomboter, 125 gram basterdsuiker, 100 gram mon chou, 1/4 liter slagroom, 1 pakje klopvast, 1 zakje vanillesuiker, 1 blik kersen of bosvruchten, vlavulling.
Bereiding:
Koekjes verkruimelen.
Boter smelten en met de koekkruimels vermengen.
Op de bodem van de springvorm verdelen en stevig aanduwen.
Mon chou met basterdsuiker kloppen.
Slagroom, vanillesuiker en klopvast kloppen en met mon chou-mengsel vemengen.
Dit over de koekruimels verdelen.
Vlavulling erover uitspreiden.
Enige uren in de koelkast opstijven.