Een vrolijke groet
in de morgen
maakt van iedere
dag een feest

Foto

Scheveningen:
een liefdesrelatie
van land en zee

Gastenboek
  • hoi
  • fijn weekend
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    klik hier voor meer foto's over de zee en visserij

    Foto
    Foto

    Ik ben Loek
    en woon in Scheveningen.
    Ik ben geboren op
    24/11/1934

    Foto

    golvende eindeloosheid
    ruimte en licht
    weerkaatst
    in de eeuwigheid

    Foto

    Gisteren is geschiedenis
    morgen is toekomst
    vandaag leven we
    maak er iets moois van

    water, mist, regen,
    samengevloeid in één beeld
    tot verwondering
    Foto

    hoog in de lucht
    door vleugels gedragen
    ongekende verten

    Foto

    ik wil
    als mijn tijd gekomen is
    stil wegglijden
    in de eeuwigheid
    waar geen licht is
    en geen duisternis
    waar geen dag is
    en geen nacht is
    maar alleen de stilte
    van het tijdloos
    samen zijn

    Alle korreltjes samen
    maken het strand
    Foto
    Foto
    Foto

    De nieuwe dag:
    je krijgt hem cadeau,
    maar je moet er zelf
    iets van maken.

    Foto
    Foto
    ZEE EN WIND EN WOLKEN: SCHEVENINGEN, WAAR IEDEREEN WELKOM IS.
    foto's en tekst: Loek de Koning.
    Als het werk gedaan is

    Als het werk gedaan is
    de zon achter de kim verdwenen is
    de wereld verdwijnt in duisternis
    de wijn in het glas geschonken is
    er alleen de stilte van de avond is
    dan hef ik het glas
    op wat mij vandaag overkomen is.

    06-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een scheve schaats.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zon staat weer te stralen in een strakblauwe hemel. Temperatuur -3.8. Daar valt mee te leven. Dat betekent in ieder geval niet de hele dag in huis achter de verwarming. Al weer 6 februari. Morgen over drie weken vieren we feest. Tegen die tijd zal de vorst toch wel weer uit de grond zijn? En kunnen onze sneeuwschoenen of schaatsen weer ingepakt in de kelder staan. Ik heb geen schaatsen hoor. Ik heb wel eens geschaatst: een scheve schaats. Te hard gereden op een weg waar je niet harder mag dan 30 km, maar het verkeersbord nog niet geplaatst was. Ik rijd nog vaak over die weg, maar tegenwoordig staat er wel een bord. Vandaag kun je in de stad nergens hard rijden, alleen op een paar hoofdwegen, maar ook daar is voorzichtigheid geboden. Ik wens iedereen een zonnige en niet te koude dag. Foto: de hondjes van de buren moeten wel naar buiten; ik mag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dan ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Even was de horizont gekleurd, maar nu is die grijs met nog slechts een lichte zweem van een kleurtje. Het wordt een grijze dag in westelijke streken van Nederland. Misschien verandert dat nog wel in de loop van de dag. Gisteren toonde ik u ons uitzicht in het morgenlicht. Maar later op de dag maakte ik bijgeplaatste foto van een zonoverstraalde middag. In de middag heb ik wel mijn ommetje gemaakt. Dat duurde dit keer wel erg lang, vond Annemiek. Maar kom ik onderweg vrienden/bekenden tegen …  dan … als een gesprek begint … dan kan dat uitlopen. Ik was toch op tijd voor de borrel en het avondeten.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    04-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanaf mijn balkon keek ik uit...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het uitzicht is wit. Ik kijk uit over een witte stad. Huizen met pluimen; bijna een natuurlandschap. En daar over heen het trage licht van de ochtend zon; er hangt nog een licht mist. Vanmorgen vroeg nog -9,5, maar nu 9.10 uur nog maar -4,1. Het was heerlijk om even buiten te staan op ons balkon. De zon koesterde mij in de verdwenen wind. Met dit weer moet je niet op het strand zijn, maar genieten van het duin, het bos en de polder. Elders in het land heeft het echt hard gevroren tot ca -20 graden. Plus 20 lijkt mij heel wat aangenamer, maar die tijd komt ook weer. Jammer dat de wegen slecht berijdbaar zijn. Strooien met pekel helpt nu niet veel. Te koud. Bij temperaturen lager dan min zeven graden heeft pekelen geen zin. Foto: vanaf mijn balkon keek ik vanmorgen uit over besneeuwde daken.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    03-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Starrevaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wolken aan de horizont en de zon krijgt nog geen kans om te schijnen. Een wazig geel vlekje tussen de wolken. De temperatuur is -5.9 en de vlag op het Kurhaus wappert wel, maar staat niet strak. Windkracht 3 of daaromtrent. De weersverwachting is sneeuw en temperatuur 0 of net iets daar boven. Ik had met Annemiek afgesproken als het helder is en de zon schijnt dan maken we vanmorgen een tocht door de polder als voortzetting van de tocht van gisteren. Maar dat gaat vandaag niet door. Kans op sneeuw en ijzelregen. Ik laat me niet verleiden door het waterige zonnetje. Er komen nog wel een paar mooie ijsdagen, waarop wet zittend in een warme auto van het ijs en het plezier daarop kunnen genieten. Gisteren zagen we al een paar mensen rondjes rijden op de Starrevaartplas. Zie foto.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    02-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het spiegelt zich
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen ik opstond was de buitentemperatuur -7.4 graden. Nu, het is inmiddels 8.35 uur schijnt de zon mijn kamertje binnen en is de buitentemperatuur opgelopen naar -5,9 graden. Door de matige wind zal het buiten aanvoelen als ongeveer -8.0 graden.
    Gisteren zijn we er even tussenuit gegaan om een boodschap te doen, maar een wandeling buiten zat er niet in. Ik heb een pittige verkoudheid te pakken en had gisteren niet veel puf om ook nog eens op bezoek te gaan bij de andere bloggers, bang dat ik was, dat ik ook hen aan zou steken met mijn verkoudheid. Vandaag is het weer een beetje beter, al volgt de ene niesbui op de andere.
    2 februari: Maria Lichtmis en vanaf de Blasiuszegen tegen keelaandoeningen. Herinneringen uit het verleden. Foto: Het lijkt alsof dit hekje zich spiegelt in het ijs, maar zo ver is het nog niet: het spiegelt zich in het rimpelloze water van de Starrevaartst plas.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    01-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en als het bovenop al wat kalend is...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met een temperatuur van -4,2 graden en een gevoelswaarde van om en nabij -7 tot -10 graden belooft het een koudedag te worden. Maar lekker achter het glas en in het zonnetje wordt het een aangename dag buiten en misschien ook wel in de serre. De zon wint iedere dag aan kracht. Maar op de eerste februari mag je niet het allermeest verwachten. Dat het buiten koud is voor mij vandaag niet zo belangrijk: met een stevige verkoudheid blijf ik liever in huis in mijn zonnige kamertje, waar de temperatuur nu 14,4 graden is. Dat wordt in de loop van de dag nog een paar graden hoger en daar heb ik best vrede mee. En pas op als u naar buiten gaat… goede gekleed met winterjas, warme sjaal, de handen diep in de zakken of handschoenen aan. En als het bovenop al wat kalend is, dan is een pet of muts wel haast een must. Al met al… ik wens u een zonnige winterdag. Foto: over een paar dagen zal er hier wel weer geschattst kunnen worden. Foto: genomen met tegenlicht, gemaakt op 29 januari.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    31-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.als de dagen lengen, gaat de winter strengen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn hoofd lijkt vol watten te zitten en mijn neus is net een lekkende kraan. Ik ben een beetje verkouden, maar gelukkig koortsvrij. De lucht in het oosten begint al een beetje te kleuren, maar de zon aarzelt nog even. De temperatuur is -4,9 graden, maar de gevoelswaarde ligt bij omstreeks -10 graden. Gelukkig komt de zon straks en zal het achter glas wel aangenaam kunnen worden. We zullen het wel zien en voelen vandaag. De winter is wat laat toch ingetreden. Als de dagen lengen gaat de winter strengen, blijkt maar weer waar te zijn. Maar zodra de zon komt en de wind gaat luwen, dan wordt het duidelijk dat over een maand de lentemaand haar intrede doet. Geniet van de dag. Foto: denk aan de vogels


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    30-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wel of niet op de goede plaats en tijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tussen al mijn paperassen vond ik een inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. De handelsnaam was COMVLO – dat stond voor ‘com’puter ‘vlo’oienmarkt. En de omschrijving luidde: het verstrekken van informatie over te koop aan te bieden tweede hands goederen d.m.v. computerregistratie. Registratiedatum: 5 september 1984. De onderneming wordt gedreven door en daar stond mijn naam vermeld. Terecht. Maar jammer: ik kwam te vroeg met dit idee. Enige tijd na mij kwamen andere inventieve geesten met hetzelfde idee; zoals Troskompas, maar ook net te vroeg. Enige tijd later, ik weet niet meer hoeveel maanden of jaren, kwam marktplaats.nl en die kwam precies op tijd. Hun initiatief werd een wereldsucces. Ik had het goede idee, maar niet op de juiste tijd en de juiste plaats. Foto: vrolijke meiden; met deze foto was ik wel op de goede plaats en de goede tijd. Storm over Scheveningen, 5 januari 2012. Windkracht 8/9.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niet verluieren.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste zondag van de maand. De temperatuur is 0.7 graden. De hemel is bedekt met een grijs wolkendek en daar achter sluimert de zon. De vlag op het Kurhaus geeft moeizaam de windrichting aan: noordoost. De zon komt op om 08.25 uur, maar dat zien we vandaag niet; we weten het alleen. Als de zon nog komt zal het een fraaie winterdag worden. Wel met sjaal en winterjas. Gistermiddag klaarde het even op en zijn we een ommetje gaan rijden en daarna heb ik nog een wandeling over de oude en een stukje nieuwe boulevard gemaakt. En wat we vandaag gaan doen, weten we nog niet. Wat bloggen en ruimen, denk ik. In ieder geval gaan we hem niet verluieren. Foto: in de vogelhut zat deze vogelaar te wachten op een bijzonder plaatje.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iets minder bescheiden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik moest voor de folder voor mijn nieuwste website nog een stukje in het Frans schrijven. Die website is in vier talen: Frans, Duits, Engels en Nederlands. De Franse tekst in die website is verzorgd door de Alliance Française. Dat zat wel goed. Maar voor die folder moest ik het zelf maar oplossen. Bescheiden ben ik met mijn ‘Franse’ tekst naar de Franse School hier op Scheveningen gegaan en heb een docent gevraagd mijn tekst te controleren. Verwonderd vroeg de leraar: wie heeft dit Frans geschreven? Ik dacht dat ik door de grond ging. Was het zo slecht. ‘Er zit een foutje in, mijnheer. De plaats Scheveningen schrijf je in het Frans als ‘Scheveninque’. De rest is prima in orde. Toen ik - iets minder bescheiden – de heer bedankte, dacht ik: prijs wat je nog weet en vergeet wat je niet meer weet. Foto: het gemeentehuis in Gorsel spiegelt zich in nate bestrating.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    27-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dubbel feest.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na een paar grijze dagen kleurt vandaag de horizont weer. De buitentemperatuur is + 4 graden en de wind matig. Op sommige daken ligt nog wat regen. Met een bijna wolkenloze hemel belooft het vandaag een mooie dag te worden. Voor het weekend zijn de verwachtingen ook zonnig, maar wel met aanmerkelijk lagere temperaturen. Het kan in de nacht gaan vriezen, maar overdag weer dooien. Deze eerste maand van het jaar is zacht verlopen. Met de komende februarimaand - 29 dagen, schrikkeljaar - kan het geen lange strenge winter meer worden. Dubbel feest voor die op 28 februari feest viert: de volgende dag is een extra dag: 1 maart volgt dit jaar niet op 28 februari, maar op 29 februari. Maar voor wie moet werken een extra werkdag. Hoe dan ook: we maken er een mooie dag van. Geniet er van. Foto: een fotomoment onderweg: Lochem


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    26-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geharrewar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geharrewar. Nederland ligt dwars wat betreft o.a. de Hedwigepolder. Nederlanders liggen wel vaker dwars. Dat schijn in hun aard te liggen. Maar afspraak is afspraak. Maar vandaag lees ik in de krant, dat nu ook België dwars ligt: de internationale treinverbinding Brussel-Den Haag v.v. .Den Haag is de enige regeringsstad in Europa, die geen internationale treinverbinding heeft. Ook dat was afgesproken met België. Afspraak is afspraak. Gelukkig hebben wij, bloggers, dit soort problemen niet. Wij kunnen zeggen wat we willen en geen politieker kan ons tegenhouden. Politiek geharrewar; maar ik vind afspraak is afspraak. En daarmee basta. Foto: de Hedwigepolder moet ontpolderd worden. Foto gemaakt omstreeks 15 augustus 2010. Afspraak is afspraak.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    25-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag oost, morgen west.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Die paar dagjes er-even-tussen-uit zitten er weer op. Er moet weer gewerkt worden aan de winkel. We hebben een winterdag ervaring er op zitten. Hier geen gladde stoepen of ruiten ijsvrij maken. De auto staat weer in de parking en de temperatuur is 3.5, in de plus natuurlijk. De straten zijn nat en af en toe valt er wat regen en de wind waait uit het zuidoosten. Nog een paar dagen en de maand januari zit er weer op. Het conflict tussen België en Nederland betreffende de Hedwigepolder is nog steeds niet opgelost. Ik snap dat niet: er is toch een overeenkomst tussen België en Nederland, dat die polder ontpolderd moet worden. Doen dus. Zou ik denken. Afspraak is afspraak. Maar politiek is net een windwijzer. Vandaag oost, morgen west. Foto: zo hard heeft het geregend.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    24-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je moet niet altijd vertellen, dat je even weg bent.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We waren tijdens een rijtour blijven hangen ergens in de Achterhoek. We hebben gisteren wel een verrassende tocht gereden. ‘s-Morgens in de regen en niet zo een beetje ook, maar in de middag ging de zon schijnen. Toen we vanmorgen naar huis wilden rijden was mijn auto wit. Wit van het aangevroren vocht. Ik moest nu iets doen, wat ik in zeven jaar niet meer gedaan had: krabben. En natuurlijk heb ik geen ijskrabber in de auto. Gelukkig was er een vriendelijke automobilist die mij zijn ijskrabber wilde lenen. Ik ben wel een kwartier bezig geweest. Maar de man had geen haast. En zo konden we dan met een bijna ijsvrije wagen de weg richting Scheveningen gaan. Foto: zo zag mijn auto er uit.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    23-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag zijn we even elders.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zijn we even elders. Even een dagje er tussen uit. Maar morgen zijn we weer vroeg present. Ik hoop dat u en wij van een paar mooie dagen mogen genieten. Foto: wat wij u ook wensen: een mooie dag. Zo lijkt de toren van De Lier rechtop te staan. Maar zoals u gisteren zag is de werkelijkheid anders.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De scheve toren van De Lier.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een paar dagen geleden waren we in De Lier. Een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Westland. Meestal rijden we gewoon door, maar deze keer gingen we het dorp eens beter bekijken. En wat zagen we: de domkerk van De Lier staat scheef. En niet zo een beetje ook.De bijgeplaatste foto is niet fout, maar de kerk staat gewoon echt scheef. Scheef gezakt door de eeuwen, maar misschien zelfs al tijdens de bouw. Let eens op de zijbeuken, die loodrecht staan en dan is het duidelijk dat deze kerk toren overhelt en niet zo erg ook. Maar ondanks alles... ze staat nog steeds scheef overeind. Foto: de scheven toren van De Lier, maar nu met de rechtop zijbeuken van de kerk.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    21-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dan maar zelf het zonnetje in huis.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zaterdag. De krant komt wat later op tafel en is ook dikker. Dat betekent dan ook meer leesvoer. En meer leesvoer betekent meer tijd. Na krant en ontbijt volgt het blog. Maar de temperatuur is aangenaam en een stuk hoger dan gisteren: 8.0 graden. Gisteren hadden we een betrekkelijk droge winterdag met in de middag zelfs een zonnetje. Vroeg in de avond kwam de regen: niet te veel, maar wel nat. En vandaag zijn we weer een dag dichter bij de lente gekomen. Ik wens iedereen een vrolijke dag en als de zon niet komt, dan moeten we zelf maar het zonnetje in huis zijn. Foto: in ieder geval zonnig: omgeving van De Lier in het Westland.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    20-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6.1 graden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag vrijdag de twintigste. De temperatuur buiten is 6.1 graden. De straten zijn droog en het grijze wolkendek wordt hier en daar onderbroken door wat lichtere wolken, die via zee de kust bereiken. De wind is straf uit het westen. ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ is een bekend liedje van Conny Stuart.  Voor mij is dat vandaag ook de vraag. Ik houd het maar op wisselvallig. Straks even naar de ANWB, die heeft voor de leden een grote aanbieding: 70% korting op een groot aantal kledingstukken. Het hoofdkantoor zit vlakbij. Dus even gaan kijken. En daarna? Wat werken aan een ontwerp voor een flyer. Geen spannende dag vandaag, maar je weet nooit wat er gaat komen. Foto; Natuurgebied "De Zeven Gaten" bij Honselersdijk in het Westland.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    19-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.145 miljoen kilo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    145 miljoen kilo poep. En wie zijn de producenten… honden produceren per jaar deze hoeveelheid. Mensen nog veel meer. Maar honden doen het in de openbare ruimten. Op de pleinen, speeltuinen en de stoep. Zij kunnen niet lezen als er een bordje staat ‘verboden voor (loslopende) honden’ of ‘niet op de stoep’ of ‘geen poep op de stoep’. De hondeneigenaars staan er laconiek bij te kijken en weten van de prins geen kwaad. Opruimem die kak en deponeren in de afvalbak. Maar dat is teveel moeite en dus lopen ze door en laten de stront waar die ontstond. Gelukkig zijn er ook heel veel hondenliefhebbers, die de boel opruimen. Dat zijn de ware liefhebbers; niet van de poep, maar van de hond. Ik hoop dat u vandaag niet het geluk hebt om in de hondenpoep te trappen. Veel geluk vandaag. Foto: een mooi plaatje bij een vies praatje.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    18-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zij met mij en ik met haar, bijna 50 jaar.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen rode gloed aan de horizon. Grijs hangt boven de stad en de zee. De zon zit verscholen achter het wolkendek. Gisteren, ondanks het toch wat koude weer dan de dag daarvoor, toch weer even naar de boulevardwerkers gaan kijken. De bergen zand, gevolg van werkzaamheden en storm, worden geslecht en het strand weer geëgaliseerd door monstergrote machines. Eind volgende maand wordt weer begonnen met hei seizoenklaar maken van het strand. En over zes weken zijn we alweer meer dan vijftig jaar getrouwd. Zij met mij en ik met haar. De tijd gaat snel, het lijkt de winter wel. Want ook van de winter hebben we dit jaar nog niet veel gemerkt. Over ruim een maand begint de lentemaand. De tijd gaat snel. Foto: werkers op het strand, gisteren.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)


    Foto

    Soms is het leven mistig
    maar ook vaak zonneschijn;
    laat deze dag voor jou
    een fijne ZON-dag zijn.


    Foto

    klik ook eens op een onderstaande site.
  • Scheveningen-haringroute
  • Stichting Zicht op Scheveningen

  • Foto

    Wat zal het een feest zijn
    als iedereen in de spiegel
    een vriendelijk gezicht ziet


    Foto

    begin iedere dag
    met een lach
    ook als het leven
    je even
    niet toelacht.

    MIJN FAVORIETEN
    Iedereen is van
    harte welkom.


    Scheveningen
    waar Holland zich spiegelt
    in eindeloosheid


    Foto

    mijn steun en toeverlaat
    Annemiek


    Scheveningen,
    waar
    de golven
    als een
    sluier
    langs de kust
    ranken.

    Scheveningen,
    waar de zee
    het strand kust


    In de herfst wordt
    de lente verwekt
    in de winter toegedekt
    en in het
    voorjaar geboren

    de zee is glad
    de lucht subtiel
    bijna breekbaar
    eindeloos de horizon


    geniet van de wolken
    en drijf mee
    naar verre einders


    Ik ging de duinen in
    genoot
    van de natuur
     en de stilte
     op het strand
    besefte ik dat
    'Scheveningen
    één groot feest is'

    Licht, lucht, water
    hij gaf de zon opdracht
    eindeloze ruimte


    een buitje in de nacht
    een zonnetje overdag
    van mij mag 't


    Foto

    de dag is langzaam
    nacht geworden
    het licht is in de
    duisternis verdwenen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!