Een vrolijke groet
in de morgen
maakt van iedere
dag een feest

Foto

Scheveningen:
een liefdesrelatie
van land en zee

Gastenboek
  • hoi
  • fijn weekend
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    klik hier voor meer foto's over de zee en visserij

    Foto
    Foto

    Ik ben Loek
    en woon in Scheveningen.
    Ik ben geboren op
    24/11/1934

    Foto

    golvende eindeloosheid
    ruimte en licht
    weerkaatst
    in de eeuwigheid

    Foto

    Gisteren is geschiedenis
    morgen is toekomst
    vandaag leven we
    maak er iets moois van

    water, mist, regen,
    samengevloeid in één beeld
    tot verwondering
    Foto

    hoog in de lucht
    door vleugels gedragen
    ongekende verten

    Foto

    ik wil
    als mijn tijd gekomen is
    stil wegglijden
    in de eeuwigheid
    waar geen licht is
    en geen duisternis
    waar geen dag is
    en geen nacht is
    maar alleen de stilte
    van het tijdloos
    samen zijn

    Alle korreltjes samen
    maken het strand
    Foto
    Foto
    Foto

    De nieuwe dag:
    je krijgt hem cadeau,
    maar je moet er zelf
    iets van maken.

    Foto
    Foto
    ZEE EN WIND EN WOLKEN: SCHEVENINGEN, WAAR IEDEREEN WELKOM IS.
    foto's en tekst: Loek de Koning.
    Als het werk gedaan is

    Als het werk gedaan is
    de zon achter de kim verdwenen is
    de wereld verdwijnt in duisternis
    de wijn in het glas geschonken is
    er alleen de stilte van de avond is
    dan hef ik het glas
    op wat mij vandaag overkomen is.

    27-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen, regen en nog eens regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zo was het gisteren, maar voor vandaag ziet het er een stuk beter uit. Want ook de zon komt helpen om de straten weer droog te maken. De werkzaamheden op het strand zijn bijna achter de rug. Spoedig zullen de standtenthouders weer komen om op het strand de badgasten weer vriendelijk en comfortabel te kunnen bedienen. Gisteren hadden we een snertmiddag, ik bedoel hier natuurlijk erwtensoep met inhoud. Het was gezellig, maar de soep vond ik wat te zout en de soep werd niet zo heet gegeten, als ze was voorbereid. Jammer, maar de bediening kan nu niet overal tegelijkertijd zijn met de hete soeppan. Vandaag gaan we eerst even naar de groothandel, waar wij kopen wat wij met zijn tweetjes in één week verorberen. Daarna moet ik met de electrische haard naar de bouwmarkt. De haard is pas vier maanden oud, maar een paar dagen terug was er ineens kortsluiting. Gelukkig kan ik de haard terugbrengen en krijg ik een nieuwe weerom. Ik wens iedereen een heel fijne dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    26-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    hebben we een uitje. Een georganiseerde dag voor ouderen in een van de zorgcentra. Ontvangst met koffie plus nog wat. Daarna een geheugenspel en als lunch erwtensoep(snert) met roggebrood. In de middag creativiteiten. Dat zal best wel een gezellige dag worden van kennismaking of herkenning. We hadden ons tijdig aangemeld: er waren maar 35 plaatsen beschikbaar en wij waren 1 en 2. Vanmorgen dus op tijd weg. We zitten in een grote zaal met uitzicht over zee en haven. Hoog boven de omliggende woningen en bedrijven. Het zal een mooie dag worden met goed weer. En mocht het gaan regenen, dan zitten we hoog en droog.
    Ik wens iedereen een heel gezellige dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    25-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gisteravond.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veel was er niet te zien op de Nederlandse televisie. Maar misschien kon de wedstrijd Manchester City - Barcelona daar wat verandering in brengen. Het weer had gisteren niet veel om het lijf. Af en toe een bui, harde wind en een klein beetje zon. Eigenlijk niets spannends om daarover te schrijven.. In de brievenbus lagen de stembiljetten voor de nieuwe leden van de Povinciale Staten en voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland(de Waterschap in Den Haag). De wedstrijd heb ik niet helemaal gevolgd( Annemiek houdt niet van voetbal) maar de twee mooie doelpunten van Suarez heb ik niet gemist. Om 22.00 uur ben ik Annemiek gevolgd naar het warme bed. De krant lees ik straks nog wel. Ik wens iedereen een heel fijne en gezellige dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    24-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leek het aanvankelijk wat minder mooi, toch werd het in de loop van de ochtend tot in de namiddag hier fraai lenteweer. Om een uur of één zijn we dan ook in de auto gestapt en hebben een ritje door de polder gemaakt. Niet de gebruikelijke route, maar dit keer richting Warmond. Daar wonen een vriend en vriendin van ons én er is daar een natuurreservaat, dat wij nog niet eerder bezochten. De regen van de afgelopen dagen had de grond behoorlijk drassig gemaakt en het was dan ook voor Annemiek de reden om mij er alleen op af te sturen.
    Afgelopen zondag ben ik even op stap geweest om ergens een camelia te fotograferen, maar het koude weer en de lichte vorst van de voorgaande dagen hadden wat schade aan die plant gebracht. Misschien zal zal de boom spoedig weer in goede conditie zijn. Ik ben doorgewandeld naar het Westbroekpark en heb daar wat foto's van dieren en planten gemaakt.
    Vandaag zal de zon weer schijnen met kans op hier en daar wat vochtigheid. Ik wens u een heel aangename dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    22-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niet te vroeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste week van februari en tevens de laatste week van de meteorologische winter. Op 1 maart begint de lente, maar de astronomische lente begint dit jaar op 21 maart. Ik zeg einde van deze week de winter vaarwel en begin aan de nieuwe lente: "een nieuwe lente en een nieuw geluid" zoals de eerste regel uit het gedicht van Herman Gorter: Mei. We hebben bijna een zachte winter achter de rug. Geen ijsplezier en geen sneeuwpoppen. Tenminste niet hier op Scheveningen. Maar wat niet is, kan nog komen. Aprilletje zoet geeft nog wel een een witte hoed en maart roert zijn staart. Dus niet te vroeg gejuicht. Maar wel een klein beetje. Ik wens iedereen nog een mooie week in februari.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    21-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen morgenrood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De lucht kleurt een heel klein beetje roze en een stukje van de zon is al te zie. Nee geen kleurrijke zonsopgang, maar wel de zon, die ik al snel zie groeien. Het wordt een zonnige dag met nu nog wat vrieskou, want de daken zijn wit. Maar het is droog en de wind komt uit het westen. Dus geen snijdende oostenwind, die de gevoelswaarde zo sterk beïnvloedt. Het is hier schoolvakantie. Veel mensen zijn onderweg naar de wintersportplaatsen. Daar is sneeuw erg veel sneeuw. De wegen zijn ondergesneeuwd en veel mensen hebben in de auto veel kou geleden. Inmiddels staat te zon als eengouden bal aan de hemel te schitteren. Ik hoop ook bij alle bloggers en dat wens ik ze van harte.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    20-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijna lente
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het voorjaar komt steeds een stapje nader.  Volgende week zondag is het 1 maart. Ik herinner me nog iets uit mijn studenten tijd. Ik was een jaar of zestien. Ik zat in de latijnse les en was met mijn gedachten met de lente bezig, toen de leraar Latijn in eens bij me stond en riep: "festina lente". Vreschrikt keek ik op en zei:"de naderende lente". Fout natuurlijk en gelijk een onvoldoende. Ik had moeten zeggen: "haast je langzaam". Ik ben deze latijnse les nooit vergeten. Nu denk ik ook aan de lente, maar haast me niet meer: ik weet toch wel dat hij spoedig komt. Alles wijst er op, als ik naar buiten ga. Ik hoor de vogeltjes fluiten en ze vliegen al af en aan om het nestje op tijd in orde te hebben. En ik denk, dat we straks, als we de polder in gaan, al hier en daar een lammetje zullen kunnen zien.
    Geniet van de nieuwe dag; haast u niet. Spoedig is het lente.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    19-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was gisteren wel heel erg rustig op mijn blog. Lag dat aan het mooie weer of lag dat aan internetstoringen? Vandaag wordt het slecht weer. Misschien kruipen de bloggers of blogbezoekers dan achter hun computer. Het blog was ook erg traag. Soms moest ik na één bezoekje wel een kwartier wachten voor ik weer op het blog kon. Het irritante regeltje van "deze pagina etc" komt wel heel erg vaak in beeld. Ik maak het maar kort vandaag. Misschien kan ik dan af en toe een blog bezoeken. Ondanks alles wens ik toch iedereen een fijne dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnig en droog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    was het gisteren hier. Niet direct warm, maar toch wel aangenaam. Annemiek heeft zelfs een tijdje buiten gezeten en zich gekoesterd in de zon. En zij was niet alleen: in de bloempot bloeien de crocussen en in het duin spelen de konijntjes. Op het strand wandelaars, die even komen genieten van het zachte ruizen van de zee. Het voorjaar zit in de lucht. Dagelijks weer even een wandeling door ons dorp, via de boulevard en achterlangs weerom. Natuurlijk nog wel stevig ingepakt, maar zonder sjaal en zonder oorkleppen of wat dies meer zij. En al deze geneugten wensen wij u ook weer toe voor deze nieuwe dag. Geniet van de dag: dan hebt u morgen weer een mooie herinnering aan gisteren.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    17-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was bijzonder prettig om deze morgen met een stralende hemel wakker te worden. Met een vlag van drie kleuren was de horizon versierd. Nu staat de zon - nog in een lichte nevel gehuld - al te stralen. Zo is er weer een nieuwe dag geboren. Of het weer zo blijft vandaag? Ik ben geen weerprofeet, maar op mijn barometer staan alleen maal wolkjes en geen schuchter zonnetje. Maar ook een barometer is niet altijd bepalend voor het weer. Zo vlak aan de kust kan het weer behoorlijk eigenwijs zijn en doen wat de weervoorspellers juist niet verwachten. De dag zal het leren. Maar vandaag begint de dag van vandaag feestelijk.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.negen jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag 17 februari 2015 bestaat dit blog precies 9 jaar (3287 dagen). Nog steeds in dezelfde opzet. Nog steeds bijna dagelijks met een eigen tekst en eigen foto’s. Ik heb het niet allemaal precies bijgehouden, maar er staan ongeveer 3000 praatjes en 3000 plaatjes op dit blog, allemaal door mij geschreven en met eigen foto’s. In het begin schreef ik niet iedere dag en soms was ik op vakantie. Voordat ik met dit blog begon, had ik een ander blog: seniorennet.be/loek. Maar dat blog bestaat niet meer. Dat heb ik negen jaar geleden beëindigd. Nog steeds schrijf ik met plezier iedere dag een paar regels op het blog en bezoek ik blogvriend(inn)en.
    Ik hoop dit nog lang vol te houden, maar dat heb je niet in eigen hand. Tachtig jaar is een respectabele leeftijd; een vriend van mij is 90 jaar en een ander wordt 95. Wie weet, als het maar in goede gezondheid is.
    Ik wens iedereen een heel fijne dag en nog een fraaie carnavalsdag.
    Foto: een oude blogfoto uit januari 2007.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    16-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hebben een fraaie zondag achter de rug. De zon deed zijn best, maar de koude wind hield de temperatuur laag. Uit de wind was het prima toeven. Ik heb weer eens mijn ochtendwandelingen hervat, maar het was pittig koud. Vandaag wordt het weer een fraaie dag, veel zon, hogere temperaturen en weinig wind. Daar kunnen we wat mee.
    Veel mensen zijn nu op vakantie en dat is wel te merken. De hotels in Scheveningen zijn goed bezet. Er zijn in deze tijd veel mensen uit het zuiden. Zij willen de drukte in de zuidelijke carnavalsprovincies ontvluchten en zoeken hier even een rustiger bestaan. Op Scheveningen is het gezellig druk.
    Ik wens iedereen een fijne ontspannen dag en voor de carnavalvierders veel vreugd en jolijt.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    14-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 februari, Carnavalszondag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De maan is nog maar een klein segment in de vorm van de d (u weet nog wel in de vorm van c +l), de d van dernier, laatste kwartier. De lucht kleurt roze aan de verre horizont. Zo te zien wordt het dit keer een zonnige en vrolijke carnavalszondag. Bovendien de eerste dag van de tweede helft van februari. Woensdag(Aswoensdag) begint de grote vastentijd en op 5 april is het al weer Pasen. De natuur werkt mee aan een vroege lente. Honderden, neen duizenden sneeuwklokjes staan te pronken. Vrijdag maakte ik bijgeplaatste foto in de omgeving van Schipluiden, een klein maar o zo mooi plaatsje in het Hollandse polderland. Holland biedt meer dan wolken en wind.
    Ik wens u een vrolijke en zonnige Carnaval; voor de niet-carnavalvierders een heerlijk vroege lentedag in februari. 


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    13-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag, 14 februar.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Happy Valentine wens ik vandaag iedereen. Waarom? Omdat iedereen dat doet. Normaal zou ik zeggen: goedemorgen. Waarom happy Valentine. Valentine zegt mij eigenlijk niets. Ik heb wel eens gehoord van de H. Valentijn, een martelaar uit het verre verleden. In Nederland en misschien ook in België spreken we ook wel van Valentijnsdag. Heeft die martelaar Valentijn iets met Valentijn te maken of is dat louter toeval. De gedenkdag aan de H. Valentijn werd vroeger gevierd op 14 februari. Is het louter toeval of is die gedenkdag aanleiding geweest in Engeland, de Verenigde Staten en Canada om aan iemand anoniem een kleurige kaart te sturen? Dat het vieren van Valentine overgewaaid is, dat weten we allemaal wel. Maar waarom eigenlijk. Is het alleen maar door de commercie? Het zijn gedachten, die zo bij me opkomen. Maar hoe het ook is... toch wens ik iedereen een heel fijne dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    12-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag, 13 februari.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hebben wij even geluk: het weerbericht voorspelde aanvankelijk grijs en mist. Maar vanmorgen vroeg scheen een halve maan aan de hemel en nu staat er een stralende zon aan de horizont in een blauwe iets benevelde hemel. De temperatuur is nu buiten 3,5 graden. Niet hoog, maar toch bij de weinige wind aangenaam om even buiten te zijn. Wat het ook wordt, het wordt in ieder geval weer een nieuwe dag, die we zo maar cadeau krijgen. Geniet van deze dag, dan heb je morgen een mooie herinnering aan gisteren.
    Foto: mijn vlakke land.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    11-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 februari.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het minder fraaie weer van de laatste dagen heeft mij niet naar buiten gelokt om nieuwe foto's te maken. Ook nu vandaag, ik had een fotodag gepland houdt het weer mij tegen. Ik heb geen zon nodig, maar het moet wel droog zijn. Maar wie weet komt er in de loop van de ochtend toch wat beter weer aan. Het is weer donderdag, marktdag. Maar ook het slagen van een markt vraagt wel een beetje weer. Regen is funest en stormwind ook. De wind is vrijwel weggevallen en de regen blijft weg, maar die sombere wolken en de dampiheid moeten ook snel verdwijnen. Wie weet... wordt het daarna toch weer een mooie dag. Ik heb nog wel een foto uit begin februari, toen het weer nog aantrekkelijk was en een lichte vorst de Vliet toedekte.  
    Weer of geen weer: ik wens toch iedereen een heel fijne en gezellige dag.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren hebben we geen regen gehad, maar het was vrijwel de hele dag grijs. Vandaag zal het volgens de laatste berichten weer wat zonniger worden. De vorst is in ieder geval uit de lucht en voor het carnaval breken wat zonniger dagen aan. Daarom dacht ik: Laat ik er een zonnig blog van maken en een zonnig figuur als foto bijvoegen.
    Er wordt al hard gewerkt aan de praalwagens, ook hier in de buurt. In de polder zijn er dit weekend een aantal wegen afgesloten: daar moeten zaterdag de pronkwagens rijden. Ik hoop voor alle mensen, dat het weer ons goed gezind zal zijn komend weekend.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    10-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag, 10 februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hebt u er ook zoveel last van, dat u nadat u een stukje op het blog hebt geschreven, u zolang moet wachten, dat het op het blog verschijnt. Tot ongeveer een jaar geleden was na het toevoegen vrijwel direct het nieuwe bericht zichtbaar. Nu krijg je het bericht: "Deze pagina kan niet worden weergegeven". Dan maar even een spelletjes spelen en na een kwartiertje opnieuw proberen. Soms heb je geluk, dat je stukje dan op het blog verschijnt, maar vaak krijg je weer hetzelfde bericht: "Deze pagina kan niet worden weergegeven". Dan maar weer met je email verder of met de krant. Straks zal het er wel op staan. En ja hoor, het is gelukt. Gauw even een berichtje verzenden. De eerste lukt. de tweede misschien, maar dan slaat het noodlot weer toe: "Deze pagina kan niet worden weergegeven". Ben ik de enige bij wie dat zo vaak voorkomt? "Geduld is een goede zaak" en dat wens ik u dan ook toe voor deze dag. Rust maar even uit op het bankje en geniet van de mooie omgeving.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    09-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgens sommige kalenders begint de week op zondag, volgens andere kalenders op maandag. In de christelijke traditie was zondag de laatste dag van de week: op die dag rustte God uit van een vermoeiende werkweek: de schepping van de aarde. Maar de werkweek is verkort: niet meer zes dagen werken, zoals velen van ons zich nog kunnen herinneren, maar vijf dagen per week. Zo kwamen er twee rustdagen per week: één van de werknemers en een van God. Zoek het maar uit; bij mij begint de nieuwe week op maandag. Op vandaag: een dag, die begint met veel grijs. Aan de kust blijft het bij een stevige wind relatief droog. Maar meer naar binnen zal de regen, de straten we nat maken: wegspringende mensen, als er weer een auto door een plas rijdt. Toch wens ik u een heel fijn begin van de nieuwe week. De week, waarin het carnaval van start gaat en Valentijn gevierd wordt. Foto: de schoonheid van een polder.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    08-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 februari.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zondag, maar nog zonder zon. De ochtendlucht is nog grijs. Maar de grijze wolken zullen verdwijnen en de zon zal verschijnen. Het is nog vroeg. Er is nog weinig beweging op straat. De bakker is al open, maar vandaag heb ik geen brood nodig: dat heb ik gisteren al gehaald. De temperatuur doet aan de lente denken. De grijze wolken schuiven langzaam weg om plaats te maken voor een blauwe hemel. Ik zie al een paar vliegtuigstrepen. Oh, daar komt er weer een bij. Die vliegtuigen vliegen op de aanvliegroute van Schiphol, dat ongeveer dertig kilometer hemelsbreed verder ligt. Daar komt er weer een bij, maar nu is gat een vertrekkend vliegtuig, richting zuiden. Zo wordt het steeds drukker in de lucht. Ook de meeuwen zijn weer paraat. Als ik naar buiten kijk zie ik er zo'n twintig rondcirkelen. Ik vind dat een mooi gezicht: zo wiegend op de wind.
    Ik ga een boterham klaar maken en een potje thee zetten. Maar niet voor dat ik u allen een heel fijne dag heb gewenst. Met dank dat u op mijn blogje was. 


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)


    Foto

    Soms is het leven mistig
    maar ook vaak zonneschijn;
    laat deze dag voor jou
    een fijne ZON-dag zijn.


    Foto

    klik ook eens op een onderstaande site.
  • Scheveningen-haringroute
  • Stichting Zicht op Scheveningen

  • Foto

    Wat zal het een feest zijn
    als iedereen in de spiegel
    een vriendelijk gezicht ziet


    Foto

    begin iedere dag
    met een lach
    ook als het leven
    je even
    niet toelacht.

    MIJN FAVORIETEN
    Iedereen is van
    harte welkom.


    Scheveningen
    waar Holland zich spiegelt
    in eindeloosheid


    Foto

    mijn steun en toeverlaat
    Annemiek


    Scheveningen,
    waar
    de golven
    als een
    sluier
    langs de kust
    ranken.

    Scheveningen,
    waar de zee
    het strand kust


    In de herfst wordt
    de lente verwekt
    in de winter toegedekt
    en in het
    voorjaar geboren

    de zee is glad
    de lucht subtiel
    bijna breekbaar
    eindeloos de horizon


    geniet van de wolken
    en drijf mee
    naar verre einders


    Ik ging de duinen in
    genoot
    van de natuur
     en de stilte
     op het strand
    besefte ik dat
    'Scheveningen
    één groot feest is'

    Licht, lucht, water
    hij gaf de zon opdracht
    eindeloze ruimte


    een buitje in de nacht
    een zonnetje overdag
    van mij mag 't


    Foto

    de dag is langzaam
    nacht geworden
    het licht is in de
    duisternis verdwenen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!