Een vrolijke groet
in de morgen
maakt van iedere
dag een feest

Foto

Scheveningen:
een liefdesrelatie
van land en zee

Gastenboek
  • hoi
  • fijn weekend
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    klik hier voor meer foto's over de zee en visserij

    Foto
    Foto

    Ik ben Loek
    en woon in Scheveningen.
    Ik ben geboren op
    24/11/1934

    Foto

    golvende eindeloosheid
    ruimte en licht
    weerkaatst
    in de eeuwigheid

    Foto

    Gisteren is geschiedenis
    morgen is toekomst
    vandaag leven we
    maak er iets moois van

    water, mist, regen,
    samengevloeid in één beeld
    tot verwondering
    Foto

    hoog in de lucht
    door vleugels gedragen
    ongekende verten

    Foto

    ik wil
    als mijn tijd gekomen is
    stil wegglijden
    in de eeuwigheid
    waar geen licht is
    en geen duisternis
    waar geen dag is
    en geen nacht is
    maar alleen de stilte
    van het tijdloos
    samen zijn

    Alle korreltjes samen
    maken het strand
    Foto
    Foto
    Foto

    De nieuwe dag:
    je krijgt hem cadeau,
    maar je moet er zelf
    iets van maken.

    Foto
    Foto
    ZEE EN WIND EN WOLKEN: SCHEVENINGEN, WAAR IEDEREEN WELKOM IS.
    foto's en tekst: Loek de Koning.
    Als het werk gedaan is

    Als het werk gedaan is
    de zon achter de kim verdwenen is
    de wereld verdwijnt in duisternis
    de wijn in het glas geschonken is
    er alleen de stilte van de avond is
    dan hef ik het glas
    op wat mij vandaag overkomen is.

    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.punaise
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren een lange mooie dag, maar ook een droeve dag. Een dierbare schoonzus is overleden en gisteren hebben we haar de laatste eer bewezen. Een kerkdienst, een crematie en nu rest alleen een dierbare herinnering. De laatste jaren hebben we drie zussen, drie schoonzussen en drie zwagers verloren. Onze wereld wordt kleiner en de herinnering steeds groter. Iemand is pas echt dood als je hem of haar vergeten bent.
    Vandaag een andere herinnering: het bidprentje uit het ovale doosje. Het is een kruisafname. Links onder het plaatje staat de naam van de schilder: J. Janssens pinx(J.Janssens maakte deze schildering), en op de achterzijde het jaartal 1918. Midden boven nog een punaisegaatje. Wist u dat een ‘punaise’ eigenlijk ‘wandluis’ betekent?Ik wens iedereen een mooi Palmweekend.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    15-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een ovale doosje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren vond ik bij het opruimen een ovale doosje met daarin een stapel oude bidprentjes. Misschien in het verleden verzameld en vergeten. In dat doosje zaten meer vergeten dingen, zoals een Ronsonaansteker, een potloodverlenger en een koperen affiche uit 1862. Van een aantal bidprentjes heb ik een foto gemaakt. Op het bidprentje, waarvan foto, staat op de achterzijde vermeld een naam en “hartelijk dank 1924”. Op een ander bidprentje staat het jaar 1918. Toevallig zat er ook een prentje bij met de vermelding: “ter blijde herinnering aan Uw Zilveren Huwelijksfeest, 18 Sept. ’55”, ongetwijfeld het zilveren huwelijksfeest van mijn ouders. Zo brengen kleine doosjes toch weer stille herinneringen mee.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker vers en heerlijk van smaak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst de blogpost van gisteren beantwoorden. De reacties, die ik gisteren op het blog ontving, beantwoord ik, als het even mogelijk is, de volgende dag. En de reacties, die vandaag binnenkomen, zijn morgen aan de beurt. Zo houd ik er een beetje regelmaat in. De blogpostbode werkt zeven dagen, maar af en toe moet hij ook even rust krijgen. Na de postverzorging heeft hij de tijd om rustig bij andere bloggenoten langs te gaan en daar af en toe een berichtje in de bus te stoppen. Er is nog geen zon op Scheveningen; wel achter de wolken, maar daar schijnt hij altijd. Gisteren heb ik de eerste rabarber geplukt in mijn tuin. Lekker vers en heerlijk van smaak. Ik wens iedereen een prettige dag, middag of avond, aangepast aan de tijd, dat ze mij met een bezoekje vereren. Foto: vandaag nog maar een keer de bloembollen.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    13-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in volle gang
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wind speelde ons gisteren parten, maar de regen is niet gekomen en de zon heeft vrijwel de hele dag geschenen. April is een uitzonderlijke maand aan het worden met hopelijk een voorbeeldfunctie voor de komende maanden. Een paar dagen regen zal de maand perfect kunnen maken voor mens en natuur.
    De herindeling van mijn werkkamer is afgerond. Hier en daar nog een stapeltje, maar verder is het nu een aangename en lichte werkplek geworden.
    Het strandseizoen is in volle gang. Het mooie weer heeft daar zeker aan bijgedragen. Jammer genoeg is de boulevard nog niet op orde. De vernieuwing heeft een achterstand van bijna zes maanden opgelopen. Jammer voor de badgasten, de bewoners, de strandpaviljoenexploitanten en de winkeliers. De gemeente komt altijd te laat met aangepaste voorzieningen. Foto: de narcissen zijn nu bijna uitgebloeid.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    12-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een kraaienechtpaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het weerbericht voorspelt voor Scheveningen: halfbewolkt en mogelijk wat buien. Maar dat geldt alleen voor de ochtend. Voor de middag alleen halfbewolkt en dat geldt ook voor de komende dagen. De temperatuur is aan de lage kant, maar daar komt in de loop van de week weer verandering in: warmer. De regen is in ieder geval belangrijk voor de tuin: die kan best een slokje (wat heet… een flinke slok) gebruiken. Er kan nog veel gebeuren in de ochtend, maar het ziet er niet naar uit dat de regen echt komt. Een kraaienechtpaar is, vlak voor ons appartement, begonnen met de bouw van een nest. We kunnen ze goed in de gaten houden. Ze kunnen, als je jongen hebben, agressief zijn; maar dat valt in ons complex niet op: daar lopen ook en paar verbaalagressieve personen rond. Foto: zoals gisteren beloofd… de bollenvelden. Fotot: zoals gisteren beloofd.., de bollenvelden


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.naar de bollen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren genoten van een bloementocht onderweg naar de verjaardag van mijn zwager. Gedempt licht in de ochtend en een stalende zon in de middag. En zowaar, wat nog nooit eerder gebeurd is: we hebben de verjaardag gevierd zittend in de zon op het buitenterras. 10 april; het leek wel hoogzomer. Op tijd naar huis; rustig op de weg en met een tas plukverse komkommer op de achterbank. Ja, mijn zwager is komkommerkweker op de goede manier; geen bestrijdingsmiddelen. Onderweg, op de heenweg, reden wij door Hillegom en zag ik een rode magnolia tegen het lichtgroen van een boom in lentegroen. Ik ben uitgestapt en heb bijgevoegde foto gemaakt. De volgende dagen zal ik u foto’s laten zien van de bollenvelden.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.naar de bollen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag gaan we op verjaringsvisite: onze zwager is jarig. Vroeg weg om ook nog even via de bollenvelden te kunnen rijden. Het wordt al vrij vroeg druk richting bollenvelden; willen we er van kunnen genieten en rustig foto’s maken, dan moeten we op tijd zijn. Liefst nog vóór elf uur. Bij mooi weer zijn er veel fietsers en wandelaars op pad. Wij zijn redelijk goed bekend in de Bollenstreek en weten de rustige en mooiste plekjes te vinden. Ik heb nog wel veel foto’s van voorgaande jaren, maar ieder jaar wil ik weer nieuwe maken: andere gezichtspunten en/of andere combinaties. Hopelijk kan ik u er morgen een tonen. Voor iedereen een fijne zonnige zondag. Foto: Westbroekpark, niet alleen speel-, bloemen-, maar ook beeldentuin.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.over twee weken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Morgen alweer de vijfde zondag van de vastentijd. Het vastentrommeltje is al aardig gevuld. Nog even wachten: over twee weken is het paaszaterdag. Dan mag het trommeltje om klokslag twaalf uur geopend worden.
    Vandaag gaan we aan onze kinderen hun mening vragen over iets dat een verandering in ons leven zal kunnen betekenen. We zijn nog te vief voor een bejaardenhuis: dus dat is het niet. Wat wel: daar laten we ons voorlopig nog niet over uit. We gaan eerst nog fijn op vakantie. Genieten van de zon samen met onze Belgische vrienden. En als we dan met een gezonde kleur weer terugkomen, dan zal hun mening misschien uitgevoerd gaan worden. Foto: ziet er best gezellig uit, jammer dat het glas al bijna leeg en de fles helemaal leeg is.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (1)
    08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de ene dag ben je vroeg...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De ene dag ben je vroeg, de andere dag laat: in ieder geval was de zon vroeg en ben ik wat laat. Wat langer dan gewoon met de huismeester staan praten, even gespeeld met Tyco, die mij gelijk een hele wasbeurt gaf. Wat langer in de krant zitten lezen en wat langer zitten napraten bij het ontbijt. En nu is het dan bijna twee uur later dan gebruikelijk. O ja, en tussendoor nog een tijdje zitten kletsen met mijn broer, die vandaag 78 geworden is en in Nieuw Zeeland woont. En zo verstrijkt de tijd. Via de dochter van mijn andere broer hoorde ik, dat zijn vrouw, mijn schoonzus, zeer ernstig ziek is en ik wens hem veel sterkte in deze voor hem moeilijke dagen. Foto: zo maar een tuintje in zo maar een straat.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleinklauwotter(de kleinste otter ter wereld)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zal het otterverblijf van de twee Aziatische kleinklauwotters officieel worden geopend. Aziatische kleinklauwotters(amblonyx cinereus) komen oorspronkelijk voor van India tot aan Zuid China. Ze zijn verwant aan de wezel en de marter. Gisteravond liep ik niet helemaal toevallig langs SeaLife. Ik werd uitgenodigd om de otters van dichtbij te komen bekijken en mocht ze als eerste fotograferen. Het zijn uiterst snelle diertjes, die hun verblijf aan het verkennen waren. Nog een beetje schuw. Een echte aanwinst voor SeaLife en dus ook voor Scheveningen. Foto: de Scheveningse kleinklauwotters.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    06-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opruimen die troep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat moet je met al die rommel. Op een geven moment krijg je het ineens in je bol. Opruimen die oude troep. Maar… vind je dat niet zonde. Wat moet ik met die broodmachine: ja, maar hij ziet er nog zo mooi uit. Wat moet ik met die oude frituurpan? Ja, maar… En zo wordt de rommel maar steeds groter. De planken in de kast staan vol met troep, die je al jarenlang niet meer gebruikt. Waarom gebruiken we dat mooie servies niet en eten we van borden, waar al stukje van afgebroken zijn. Weg met die oude spullen en laten we eens genieten van die mooie dingen, die nu in de pronkkast staan. Gekocht omdat we die mooi vonden en te mooi om te gebruiken. Daarom gaan we ze nu gebruiken en als er dan iets sneuvelt, dan heb je het ten minste gebruikt. En daarom zijn we nu aan het opruimen begonnen. Opruimen die oude troep en genieten van de mooie dingen, die we hebben. Foto: he, he, dat geeft een beetje ruimte.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    05-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aprilletje zoet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Morgenrood, water in de sloot. Vanmorgen verscheen de zon in morgenrood. Nu, bijna een uur later heeft hij zich verscholen achter een gesloten wolkendek. Voor het westelijk deel is er enige kans op wat lichte regen, maar het zal ongetwijfeld een aangename dag worden. We zitten pas in april en “aprilletje zoet, geeft nog wel eens een witte hoed”, maar zover zal het vandaag niet komen. Vandaag moet ik naar de kno-arts. Benieuwd wat die zal zeggen: een grote toeter of een klein gehoorapparaatje. We zullen wel zien. Ik hoop wel dat mijn gehoor zal verbeteren. Gistermiddag zijn we onverwacht er met de auto op uitgegaan. We zijn ergens wat gaan bekijken. Misschien maak ik u nieuwsgierig, maar ik vertel u voorlopig toch niks. Foto: Den Haag ligt aan mijn voeten, bij wijs van spreken.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.openbaarvervoer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De buienradar voorspelt bewolkt weer, maar in Scheveningen schijnt de zon. De wind is zwak tot matig uit zuidwestelijke richting en boven zee hangt op afstand een wolkendek. Afwachten maar hoe het weer zich ontwikkelt. Ook gisteren was het op Scheveningen een aardige dag. Maar dat lokte toch niet veel mensen naar de kust. Misschien was het aanvankelijk wat saaie weer daar de oorzaak van, maar het kan ook zijn dat het museumweekend toch veel bezoekers naar de musea lokte. Tegen de avond werd het wat drukker op Scheveningen, maar dat is niet zo ongewoon, omdat veel mensen gelokt worden door de vele restaurants en Scheveningen dankzij het goede openbaarvervoer makkelijk bereikbaar is. Foto: Eeen meerkoet zit verscholen de eitjes uit te broeden.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grasmaand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de stralende dag van gisteren keren we vandaag terug naar de aprildagen, waar de temperaturen en stukje lager liggen en het weer vochtig is. Uiteindelijk is het de grasmaand en het gras moet groeien en dat betekent regenwater; regenwater want het water uit de kraan is wel goed voor de mensen, maar de planten genieten van het hemelwater. Een droge maart is goed voor de tuin, maar een natte april is goed voor de groei en de bloei. April: voor mij en Annemiek wordt dit aan het einde van de maand het begin van de vakantie. We zien er nu al naar uit. Naar een land, waar de zon altijd schijnt, ook al zit ook hij daar wel eens achter de wolken. Voor sommige mensen is het Kemer, Marmaris, Bodrum etc., maar voor ons is het Kusadasi. Al vierentwintig jaar. Voor het eerst in april 1987, maar sinds die maand heb ik Turkije al meer dan vijftig keer bezocht. Foto: als ik in de polder ben, dan heb ik altijd het gevoel van een beetje vakantie. Op de foto: de drie molens bij Leidschendam.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse waarden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heeft iedereen zich gek laten maken door de 1 aprilgrappen? Ik heb er niet veel van gemerkt. De hemel begint al wat te klaren. Over een halfuurtje komt de zon op en volgens de berichten zal het een zeer zonnige dag worden. Hier staat een stevige zuidelijke wind, maar dat is niet ongewoon bij hogere temperaturen. Achter een scherm heb je van de wind niet veel last. Vandaag eerst maar even naar de tuin, daarna boodschappen doen en een polderbezoekje; in de namiddag een opening in Muzee Scheveningen, waar lokale kunstenaars hun werk komen presenteren. Ik wens iedereen een fijne en zonnige dag. Hier ongeveer 20 graden maar elders kan de temperatuur oplopen tot zomerse waarden. Geniet er van. Foto: al een beetje pasen.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1 april
    kikker in je bil
    die er niet meer uit wil

    Dat riepen wij vroeger, toen we nog klein waren; maar wat was de betekenis van deze uitroep. We riepen het als we iemand op 1 april in het ootje hadden genomen. Hé, je hemd hangt uit je broek of hé, je gulp staat open; en als dan iemand verbouwereerd reageerde, dan riepen we “één april, kikker in je bil”. En een lol dat we dan hadden.
    April de grasmaand. De natuur kleurt en geurt, de bloemen kruipen uit de grond en Holland is weer het bloemenland. Narcissen, hyacinten en tulpen groeien en kleuren overal het landschap. De koeien staan weer in de wei en de lammetjes dartelen rond. De ooievaar zit weer op zijn nest; de futen spelen hun liefdesspelen alom begint de natuur te groeien en te bloeien. Soms een beetje sneeuw: april doet wat hij wil. Foto:
    het groot hoefblad staat weer in bloei.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een bijna-zomerse dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen ik vanmorgen wakker werd, leek het nog nacht te zijn. Maar een blik op de klok vertelde mij dat het 6.55 uur was. De lucht zit potdicht en weigert de zon toegang. Maar de regen van gisteren en misschien ook vandaag zal voor de natuur een zegen zijn. De wind is tamelijk straf uit zuidelijke richting. De temperatuur lijkt wel mee te vallen. In ieder geval maken we er vandaag een mooie dag van; vandaag is het de laatste dag van maart en daar hebben we niet over te klagen gehad: een echte lentemaand. Morgen begint april en zaterdag lijkt het een bijna-zomerse dag te worden. Foto: ven een Schevenings tintje, gisteren gefotografeerd.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    30-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gedeeltelijke herhaling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag begint de dag met wolken. Na een aantal dagen worstelen met de rommel, die overal verspreid lag, zit ik nu in een opgeruimd vertrek, waar zelfs een opblaasbed voor noodgevallen neerlegend kan worden. Des te verbazingwekkender, daar tot voor kort alleen maar mijn bureaustoel een plaatsje kon vinden. Opgeruimd staat netjes en dat geldt nu zeker voor mijn werkvertrek. Als ik om me heen kijk, zie ik toch nog iets, dat ik vergeten ben: ik moet nog even stofzuigen en stoffen. Zo luidde ongeveer mijn bericht van gisteren. Het verschil met gisteren was, dat gisteren de dag begon met zon en eindigde met zon. Maar dat bericht is verloren gegaan. Misschien hebben een aantal bloggers van mij geen bericht ontvangen, maar ik had gisteren wel alle reacties beantwoord. Misschien zijn die berichtjes toch doorgekomen. Foto: dezelfde als die van gisteren.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    28-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijna april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste dagen van maart zijn aangebroken en de nieuwe maand april begint op vrijdag. Dinsdag 5 april moet ik naar de KNO-arts: een aantal geluiden van buitenaf dringen niet altijd meer tot mij door. België spreken ze van een NKO-arts. Een KNO/NKO-arts(ORL-arts) is een specialist op het gebied van de oto-rhino-laryngologie.  Laat ik het eenvoudig houden; Ik heb een afspraak met de keel, neus, en oorarts. Dat zal wel een(of twee) gehoorapparaatje(s) of een andere medische ingreep worden. Afwachten en maar hopen dat ik van het oorongerief bevrijd zal worden.
    Vandaag heb ik een rustige dag; geen verplichtingen en geen afspraken. Wat rommelen in mijn kamertje, wat meer tijd voor het blog en wat voorbereidingen voor een nieuwe website en natuurlijk een ommetje in de mooie lenteochtend. Foto: een lentegroet.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    27-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomertijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goede morgen in de nieuwe tijd: de zomertijd. Heeft iedereen zijn klokken al een uur vooruit gezet? Als het al gedaan is, niet nog een keer doen. Sommige klokken worden automatisch een uur vooruit gezet. Hoewel het nog vroeg is begint de lucht toch al te kleuren. Wat rozige ochtendwolkjes sieren al de hemel. Gisteren regende het hier. Niet zo heel erg, maar juist goed voor de tuinen. De pasgeplante planten kunnen wat makkelijker wortels zetten en het zaaigoed kan wat makkelijker kiemen. Als dit weer zich een beetje gedraagt, krijgen we een mooie lente en een zonnige zomer. Over een maand gaan we op vakantie en daar zie ik nu al naar uit. Voor iedereen een goede morgen in de nieuwe tijd. Foto: Annemiek keurt de panten in de Naaldwijkse Japanse tuin.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)


    Foto

    Soms is het leven mistig
    maar ook vaak zonneschijn;
    laat deze dag voor jou
    een fijne ZON-dag zijn.


    Foto

    klik ook eens op een onderstaande site.
  • Scheveningen-haringroute
  • Stichting Zicht op Scheveningen

  • Foto

    Wat zal het een feest zijn
    als iedereen in de spiegel
    een vriendelijk gezicht ziet


    Foto

    begin iedere dag
    met een lach
    ook als het leven
    je even
    niet toelacht.

    MIJN FAVORIETEN
    Iedereen is van
    harte welkom.


    Scheveningen
    waar Holland zich spiegelt
    in eindeloosheid


    Foto

    mijn steun en toeverlaat
    Annemiek


    Scheveningen,
    waar
    de golven
    als een
    sluier
    langs de kust
    ranken.

    Scheveningen,
    waar de zee
    het strand kust


    In de herfst wordt
    de lente verwekt
    in de winter toegedekt
    en in het
    voorjaar geboren

    de zee is glad
    de lucht subtiel
    bijna breekbaar
    eindeloos de horizon


    geniet van de wolken
    en drijf mee
    naar verre einders


    Ik ging de duinen in
    genoot
    van de natuur
     en de stilte
     op het strand
    besefte ik dat
    'Scheveningen
    één groot feest is'

    Licht, lucht, water
    hij gaf de zon opdracht
    eindeloze ruimte


    een buitje in de nacht
    een zonnetje overdag
    van mij mag 't


    Foto

    de dag is langzaam
    nacht geworden
    het licht is in de
    duisternis verdwenen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!