Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
M. & Mevr Fooy,
hele lieve mensen,
hebben voor mij
gezorgd voor ik bij
mama en papa
ben gaan wonen.
Je kan even gaan
kijken op :
www.lovealoch.be


Foto
Foto

Hieronder een
paar mooie foto's
van mijn rasgenootjes

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Parson Russell

14-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond sterft in hete auto !
BREDA - Bij de huidige hitte is het niet verstandig om dieren in een afgesloten auto te laten zitten op het warmste moment van de dag. Het lijkt een open deur, maar het werd een dure les voor een stel uit Frankrijk dat zaterdagmiddag een boxer in de auto achterliet tijdens een bezoek aan Breda.
Inertia Stock

Het paar had verzuimd een raampje deels open te laten en had ook geen water achtergelaten voor de hond. De auto stond op de Sluissingel in de volle zon en dat bleek de hond fataal.

Passanten alarmeerden de politie. Agenten sloegen een raampje in en probeerden het huisdier vervolgens met hulp van omstanders af te koelen. De hulp kwam te laat. Toen een dierenarts arriveerde, bleek de viervoeter al te zijn overleden.

De Franse eigenaren van de hond meldden zich even later en waren volgens de politie hevig ontdaan. "De officier van justitie heeft besloten de eigenaren geen proces-verbaal te geven gezien het feit dat de hond was overleden", laat de politie in Breda weten.

"Wel moesten zij de hond mee naar Frankrijk nemen. De schade die was ontstaan aan de auto was ook voor eigen rekening".

14-05-2008 om 09:57 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schandaal asiel La Louviere; concentratiekamp voor honden
           

De beschavingsgraad van een volk wordt gemeten aan zijn manier om dieren te behandelen. (Mahatma Ghandi)

De Belgische asielen staan in het algemeen heel slecht aangeschreven in het buitenland. Een triest voorbeeld is LA LOUVIERE, waar naar het schijnt al jarenlang schandalige toestanden heersen volgens sommige getuigen en men nogal gemakkelijk de dodende spuit hanteert. Een dierenasiel dat zich ¨Vereniging tegen wreedheid jegens dieren¨ noemt.

Oorzaak: nog steeds ongebreideld fokken, verkoop in dierenwinkels en (illegaal, maar geen controle) invoer van honden uit het Oostblok; de bevolking die nalaat zijn huiskatten te steriliseren en ze dan maar dumpt in het asiel, of in de natuur.

Wanneer gaat de overheid daadwerkelijk optreden en de oorzaken van al die dierenmisère aanpakken? En grootscheepse campagnes voeren bij de bevolking ivm kattensterilisatie, best ook met financiële tussenkomst bij de dierenartskosten?

Het laten creperen en het doden van de 'overtollige' en gedumpte dieren is niet alleen wreed, onrechtvaardig en onethisch, maar tevens een smet op het blazoen van het rijke en 'beschaafde' België.

14-05-2008 om 09:49 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roeselare: veearts die dode hond achterliet krijgt boete

Een dierenarts uit Roeselare krijgt een boete voor het sluikstorten van een dode hond. De veearts had de dode hond achtergelaten bij de kwekerij in de Leopld III-laan. De veearts wou op vakantie vertrekken, en kon niemand meer verwittigen die het dode dier zou ophalen. Hjj liet het kadaver daarom achter aan de kwekerij, waar een koelcel is om dode dieren te bewaren.

Omdat niemand in de kwekerij aanwezig was, legde hij het dier aan de ingang en vertrok. Dat wordt beschouwd als sluikstorten, en dus krijgt de veearts een boete van 150 euro.

Iedereen kan zijn dode huisdier achterlaten bij zijn dierenarts, die dan een erkend ophaler moet contacteren. Maar dat gebeurde in dit geval dus niet op een correcte manier. Mensen kunnen ook zelf een ophaler contacteren, of laten cremeren.

07-11-2007 om 10:23 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees restaurant serveert zieke zwerfhond als lamsvlees

Een Chinese restaurantketen in Moskou heeft zieke zwerfhonden geslacht en geserveerd als lamsvlees. Dit meldt het Russische persbureau Interfax maandag.

Eigenhandig geslacht
De honden werden van straat geplukt en in het restaurant door koks eigenhandig geslacht. De dieren werden vervolgens als delicatesse aan de klanten voorgeschoteld. Voedselinspecteurs troffen in de keuken hondenkoppen en van de ingewanden ontdane hondenlichamen aan. De eigenaar van de inmiddels gesloten keten is aangeklaagd wegens bedrog en dierenmishandeling.

07-11-2007 om 10:18 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Bulldog onder de graffiti gespoten
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Onverlaten hebben een Amerikaanse bulldog in Fulham besmeurd met graffiti terwijl zijn baasje inkopen aan het doen was. Het hoofd en de rug van Precious staan helemaal vol en op een poot staat een smiley getekend. De 43-jarige Dawn Lavall is helemaal ondersteboven van deze laffe daad.

"Ziek in zijn hoofd"
"Wie dit op zijn kerfstok heeft, is ziek in zijn hoofd. Ik liet haar tien minuutjes alleen en toen ik terugkwam, was ze helemaal volgetekend. Dit gaat me een hoop tijd kosten om al die rommel er weer af te krijgen. Ik kan alleen maar hopen dat ze er op langere termijn geen gevolgen meer zal van ondervinden. Ze was in het verleden heel lief, maar wordt nu heel bang van zodra iemand ook maar in haar buurt komt."

"Liefde op eerste zicht"
Precious werd ook door haar vorig baasje mishandeld, tot ze in handen kwam van Dawn. "Het was liefde op het eerste zicht. Mijn bloed kookt echt nu, ik kan er niet bij dat iemand plezier vindt in het mishandelen van een weerloos dier", zegt ze teleurgesteld.

07-11-2007 om 10:15 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strengere controles op verboden reclame voor katjes en hondjes
Wie een zoekertje op het internet plaatst om zijn kittens of puppy's kwijt te geraken, loopt vanaf nu het risico een boete in de bus te krijgen. Het verhandelen van dieren is al tien jaar verboden, maar het ministerie van Volksgezondheid gaat nu strenger toekijken of die wet effectief nageleefd wordt. Een maatregel om impulsaankopen te vermijden. Zelfs wie een zoekertje uithangt bij de bakker of de supermarkt, kan vervolgd worden. Het bedrag van de boete kan volgens de wettekst oplopen tot 137,5 euro.

07-11-2007 om 10:11 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste doneert 5400kg hondenvoeding

Phaedra Hoste doneert 5400kg hondenvoeding aan verschillende asielenin België

Phaedra Hoste & Baziel (haar hond) zijn er samen met Zoomart, een supermarkt voor huisdierenvoeding en benodigdheden, in geslaagd genoeg fondsen te verzamelen om maar liefst 5400 kg hondenvoer (Royal Canin High Quality Dog Food) te doneren, verdeeld over een 20tal asielen in België. We hoeven het u niet te vertellen dat deze organisaties onze hulp zeer goed kunnen gebruiken.

In samenwerking met Zoomart heeft Phaedra Hoste een collectie samengesteld die sinds 4 oktober (werelddierendag) te koop aangeboden wordt onder het “Phaedra Hoste Animal Foundation” label. Dankzij de eerste goede resultaten kunnen we nu reeds 5400kg hoogwaardig hondervoer schenken. Natuurlijk stopt het hier niet, we zullen ons, middels de verkoop van de artikelen uit de Phaedra Hoste Animal Foundation collectie, blijven inzetten voor (huis)dieren in nood.

07-11-2007 om 09:53 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond geëerd voor uitvoeren Heimlichmanoeuvre
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Toen Debbie Parkhurst zich thuis in de Amerikaanse stad Maryland verslikte in een stukje appel sprong haar hond Toby haar te hulp. Hij landde hard op haar borst waardoor het stukje haar keel uit vloog. En toen de familie Keesling in de staat Indiana bijna bezweek aan koolstofmonoxidevergiftiging, klauwde de kat Winnie net zo lang in het haar van de moeder des huize tot ze wakker werd en om hulp riep.

Vanwege hun reddingen zijn Toby, een 2,5 jaar oude golden retriever, en Winnie, een Amerikaanse korthaar met grijze ogen, donderdag door de Amerikaanse dierenbescherming uitgeroepen tot de Hond en Kat van het jaar. Daarnaast werden vijf mensen geëerd voor hun inspanningen voor dieren. Een van hen is een New Yorkse brandweerman die een hond en een kat uit een brandend gebouw redde.

Parkhurst noch Keesling kan de heldendaden van hun huisdieren verklaren, hoewel Parkhurst opperde dat de Heimlich manoevre door haar hond was ingegeven door goddelijke interventie. Zowel Toby als Winnie kwam met hun baasjes mee naar de prijsuitreiking in een chique restaurant in Manhattan.

07-11-2007 om 09:46 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle honden in regio Beersel moeten aan de leiband

Alle honden uit de gemeenten Beersel, Drogenbos, Sint-Genesius-Rode, Linkebeek, Ukkel, Sint-Pieters-Leeuw en Eigenbrakel moeten aan de leiband gehouden worden, zelfs als zij zich buiten de zone begeven. Die maatregel is het gevolg van het geval van hondsdolheid, dat vijf dagen geleden vastgesteld werd bij een hond uit Beersel.

Alle personen of dieren die sinds 2 oktober in contact kwamen met de betrokken hond moeten zich bij hun huis- of veearts laten controleren. Er wordt ook geadviseerd honden en katten in deze zone te vaccineren en katten binnenhuis te houden. Als u gebeten zou worden door een hond of een kat doet u er goed aan een dokter te raadplegen.

De instructies staan te lezen op plakkaten die de gemeentebesturen opgehangen hebben op vraag van het crisiscentrum van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

29-10-2007 om 09:47 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwervertje "Meisje" met blaaspijp verdoofd.

In de nieuwbouwwijk 't Zand' tussen Utrecht en Vleuten liep al ruim zes maanden een zwarte hond, kruising windhond, zonder eigenaar. Buurtbewoners probeerden haar al enkele malen te vangen door haar in de tuin te lokken met hun eigen honden. Maar elke keer wist ze te ontsnappen. In verband met de naderende winter vond iedereen het prettig als ook deze buurtbewoner,die de naam 'Meisje' had gekregen, 'onder dak' zou komen. Een 'schutter' van buiten leek noodzakelijk om deze klus na maanden te klaren!

Door bemiddeling van het Dierenasiel in Utrecht werd contact gezocht met verdovingsdierenarts Peter Klaver, die nogal handig is met de blaaspijp en verdovingsgeweer. Woensdagavond rond zes uur wordt de grote vangactie gepland. Er ontstond wat spanning bij de buurtbewoners en de hond pikte dat meteenop. 'Meisje' verdween van de straat toen de dierenarts verscheen en ging op grote afstand zitten achter een gazen afrastering, ver buiten het bereik van de blaaspijp. Nadat iedereen naar binnen was gedirigeerd door de assistent van de dierenarts, keerde de rust op straat terug. Peter Klaver nam met blaaspijp plaats in zijn auto en de vaste verzorger van 'Meisje' zette een lekker bakje voer neer. De teef kwam uit haar dekking en ging rustig op staat liggen achter een geparkeerde auto. Na wat manoeuvreren lukte het de dierenarts om de hond onder schot te krijgen en van een meter of zeven raakte de verdovingspijl de hond in de achterhand. Een flinke krijs weerklonk tussen de nieuwbouwhuizen en de geraakte hond rende met pijl en al tussen de half afgebouwde woningen naar een boerderij in de buurt.

Na vijf minuten begon de teef te wankelen en viel om. Ze kon in de klaarstaande auto met metalen kooi van het dierenasiel worden gedragen. Een extra prik was nodig om de ademhaling op gang te houden. Daarna werd ze versuft naar het dierenasiel gebracht om aan te sterken en verder nagekeken te worden door de vaste dierenarts van het asiel. Er is al een eigenaar gevonden die dit zwervertje in huis zal nemen. Dankzij de buurtbewoners en de medewerkers van het Utrechtse dierenasiel gaat deze hond en goede toekomst tegemoet!

03-10-2007 om 12:45 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden van rails gehaald.

AMSTERDAM - Een treinmachinist heeft twee honden van het spoor gehaald bij de Lekbrug. Hij voorkwam daarmee een ongeluk en een hoop vertraging.

Anmeo Koning
Treinmachinist redt twee hondjes van de rails

Via de speakers werd omgeroepen dat de trein op het traject Utrecht-Den Bosch moest remmen omdat twee Jack Russels in de weg liepen. Na vijf minuten had de machinist de dieren gevangen.

Personeel van de dierenambulance heeft de honden opgevangen op het eerstvolgende station, Geldermalsen, zo meldt RTV Utrecht.

De geredde hondjes mogen even in de cockpit kijken
De geredde hondjes mogen even in de cockpit kijken

03-10-2007 om 12:42 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help mee de illegale handel in hondenvlees te stoppen !!!
            

Ondanks het feit dat illegale handel in hondenvlees sinds 1998 verboden is op de Filippijnen, bloeit deze handel nog steeds in bepaalde streken.

Human Society International werkte onlangs samen met de lokale politie en dierenrechtengroeperingen, om bijna 100 honden te redden die bestemd waren voor de handel in vlees.

Bekijk onze video en onderneem vandaag nog actie!

Sluit aan bij ons om de president van de Filippijnen onder druk te zetten om nieuwe, strengere straffen uit te vaardigen tegen diegenen die zich lenen tot deze handel.

Zie de Engelstalige Humane Society International website voor info, video en petitie.

Dierenleed Azië
Website: www.dierenleedazie.be

03-10-2007 om 12:39 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat en hond kost Belg maandelijks 43 euro.
De Belg geeft maandelijks 43 euro uit aan zijn hond en kat, zo blijkt uit een peiling van Fedis, de Belgische federatie van de distributie, bij 25.000 Belgen. Vrouwen (44 euro), mensen die op het platteland wonen (44 euro) en Walen (44 euro) besteden iets meer aan hun hond of kat dan het gemiddelde.

03-10-2007 om 12:36 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stappen met trendy hond in Baja.
ROTTERDAM - Baasjes die altijd al eens hebben willen uitgaan met hun hond, krijgen op Werelddierendag, donderdag, de kans. De Baja Beach Club in Rotterdam houdt donderdagmiddag een swingend feest voor trouwe viervoeters en hun maatjes.
Voor honden
zonder hippe outfit, trendy kapsel of een lekker geurtje kan de eigenaar dit tijdens het uitgaan aanschaffen.
De discotheek zorgt voor exclusieve drankjes en hapjes. Een energiedrankje (met kipsmaak) zorgt bij de honden voor een portie extra energie. Mocht dat niet genoeg zijn dan kunnen de dieren op luxe hondensofa's in een loungehoek rustig bijkomen van het 'disco dog dancing'.

Tijdens Doggy Dance is er een hondenmodeshow. Trimsters toveren bastaards om tot ware diva's of divo's, belooft de Baja. ,,Van brunette naar blondine, een coupe soleil, een rasta of een permanent, niets is te gek.''

,,Dankzij een speciale spray weten de honden dat het niet toegestaan is hun behoefte te doen. Je kunt dus met een gerust hart rondlopen, zonder bang te zijn voor vieze schoenen'', aldus de Rotterdamse club.
<A href="http://ad.doubleclick.net/click%3Bh=v8/35e0/3/0/%2a/v%3B140861616%3B0-0%3B1%3B11666434%3B933-120/600%3B22826526/22844409/1%3B%3B%7Esscs%3D%3fhttp://www.ad.nl/boekenshop" target=_blank></A>
Klik Hier! 

03-10-2007 om 00:00 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat verzorgt 3 puppies.

 

Een kat in Albanie heeft de opvoeding van drie puppies op zich genomen. De puppies hadden net hun moeder verloren en de kat net haar kitten. Ze voedt en verzorgt de hondjes alsof het haar eigen kindjes zijn.

01-10-2007 om 11:14 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuahua als beschermengel.

 

Zoey de chihuahua heeft laten zien waar kleine hondjes groot in kunnen zijn. Toen een ratelslang de 1-jarige kleinzoon van haar baasje aanviel sprong ze tussenbeide en ving ze de giftige beet op.
 
De dreumes zat met zijn handjes in een vogelbadje te poedelen toen de slang kwam aangekropen, ratelde en aanviel. Zoey raakte ernstig gewond en even leek het erop dat ze haar heldendaad met de dood moest bekopen.

Maar gelukkig kwam het beestje van twee kilo er weer bovenop en nu rent ze weer vrolijk heen en weer. "Deze kleine hondjes krijgen eigenlijk niet de erkenning die ze verdienen", zei de dankbare oma van het jongetje en trotse bezitster van een heel bijzondere chihuahua.

01-10-2007 om 11:13 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugshond vindt voor 40 miljoen euro coke.

 In een container met koffie uit Costa Rica heeft de douane in de Rotterdamse haven 1674 kilo cocaïne ontdekt. De vondst werd twee weken geleden gedaan toen een speurhond de drugs op het spoor kwam. Drie verdachten zijn deze week aangehouden voor hun vermoedelijke betrokkenheid bij het drugstransport, laat het Openbaar Ministerie vrijdag weten.

Drugshond vindt voor veertig miljoen euro coke

De groothandelswaarde van de cocaïne is ruim veertig miljoen euro, schat het OM. De harddrugs zijn inmiddels vernietigd. De fiscale opsporingsdienst Fiod-ECD en de Nationale Recherche hebben het drugstransport vorige week gevolgd tot op het afleveradres in Weert. De bestemming van de container bleek een pand op een bedrijventerrein.

De verdachten zijn een 40-jarige ondernemer uit Maastricht, een 25-jarige man uit Roermond en een 59-jarige Eindhovenaar. De container stond op naam van de Maastrichtenaar. De verdachten worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam, die bepaalt of ze gedurende het onderzoek in de cel blijven.

01-10-2007 om 11:09 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor deze dieren op 4 oktober geen dierendag!
                    

In Turkije sterven dagelijks honden door onwetendheid, onachtzaamheid en onverschilligheid.

Stichting ActieZwerfhonden probeert hier iets aan te doen. Geld, maar vooral ook publiciteit heeft zij nodig om haar werk te kunnen doen.

ActieZwerfhonden geeft om een dierenleven; u toch ook?

Help ons helpen!

Met vriendelijke groeten,

Namens Stichting ActieZwerfhonden
Linda Taal

Website: www.actiezwerfhonden.nl

01-10-2007 om 11:07 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speurhond stikt in politieauto onder hete zon.
De politie in Chandler, een stad in de Amerikaanse staat Arizona, heeft een van haar eigen agenten gearresteerd. De agent in kwestie, sergeant Tom Lovejoy, had schuld aan de dood van een speurhond, die stikte toen hij meer dan 12 uur in een auto onder de blakende zon opgesloten zat.

"Ik weet zeker dat agent Lovejoy zelf kapot gaat van verdriet na het verlies van zijn speurhond door zijn eigen schuld," aldus sheriff Joe Arpaio. "Maar dat wil niet zeggen dat hij niet vervolgd wordt. De agent zal dezelfde behandeling krijgen als andere mensen die zich schuldig maken aan nalatigheid tegenover dieren."

Het onderzoek toonde aan dat de hond Bandit zich van 9 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds in de politieauto bevond, terwijl de agent allerlei kleine boodschappen deed en uit eten ging met zijn vrouw. Agent Lovejoy betuigde eveneens zijn spijt over de dood van de hond en laat weten dat hij zijn eventuele straf zal aanvaarden.

01-10-2007 om 11:02 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongkongse vecht met python om hond te redden.
Een inwoonster van Hongkong heeft strijd geleverd met een python van 4,5 meter lang om haar hondje te redden. De wurgslang had het hondje Poppy in zijn greep, maar de 41-jarige eigenares slaagde erin haar huisdier te bevrijden. Dat meldt een plaatselijke krant.

Schoppen
De 41-jarige Catherine Leonard wandelde gisteren met haar viervoeter in een bebost park in Hongkong. Plots viel een python haar huisdier aan. "Ik heb de wurgslang een trap gegeven met mijn voet en geprobeerd om Poppy te bevrijden. De python verscherpte zijn wurggreep rond de hond nog. Uiteindelijk kon het hondje zich toch bevrijden en droop de slang af", aldus Leonard.

Bang
De vrouw was in eerste instantie geschokt en bang, maar toch twijfelde ze er niet aan om haar in gevaar verkerend huisdier ter hulp te schieten. "Mijn hondje was in gevaar en ik aarzelde niet om het te helpen".

In hetzelfde park wurgde een slang vorig jaar een 22 kilogram zware husky. Elders in Hongkong viel een python een kalf aan en verslond het rund.

01-10-2007 om 10:28 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)



Foto

Foto

Over mijzelf
Ik ben Yankee
Ik ben een vrouw en woon in Meerbeke (België) en mijn beroep is bewaakster van mijn huisje.
Ik ben geboren op 14/06/2004 en ben nu dus 20 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: wandelen, spelen .
ik ben zeer aanhankelijk en kan niet zonder mama en papa die ik heel graag zie xxx
Over mijzelf
Ik ben Isabelle
Ik ben een vrouw en woon in Meerbeke () en mijn beroep is Administratief assisitente.
Ik ben geboren op 27/07/1983 en ben nu dus 41 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, internet en zwemmen.
Yankee is eigenlijk een beetje mijn kindje
Over mijzelf
Ik ben Michaël
Ik ben een man en woon in Meerbeke () en mijn beroep is Bewakingsagent.
Ik ben geboren op 15/10/1982 en ben nu dus 41 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: internet,trainen,lezen en zwemmen.


Archief per maand
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007

    Foto

    Vlaamse vereniging
    voor Dierenbescherming

    Herseltsesteenweg 247
    Aarschot
    uren: 14u - 19u
    weekend tot 18u
    016/56.77.07
    noodgevallen :
    0495/282.282


    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hieronder een paar
    mooie foto's van mijn
    vriendje Taibo
    samen met Celine.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek


    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • freddy_en_patty
  • karine_elvis


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!