Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Anoniem ook soms ongegrond.
Ik ben een man en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Keramiek-pottenbakken-Beeldhouwer-Airbrush.
Door een medische fout ben ik rolstoelpatient geworden, en wil mij niet laten kisten. Niemand zal mij ooit horen klagen hoe ik me echt voel, ik moest beginnen zoeken naar iets om bezig te houden.
Willekeurig SeniorenNet Blogs
eerda
blog.seniorennet.be/eerda
Een interessant adres?
Zoeken met Google


satelitní mapu Belgie
salt lake city utah real estate
website hit counter

Powered by IP2Location.com
Laatste commentaren
  • ben ook terug (jenny)
        op Beste mensen
  • Testimony (Lilian)
        op
  • Vita (nike free run 3 uomini)
        op Is er nog recht? Graag reactie
  • Dhr. (Van Durme Arseen)
        op Door de medische fout beland in rolstoel:
  • Hr. (Van Durme Arseen)
        op Na zovele jaren ; After so many years
  • Rondvraag / Poll
    Waarom zijn mensen niet bezig meer aandacht te geven aan andere
    Omdat ze teveel bezig zijn met hun eigen zorgen
    Omdat ze niet in een wespennest terecht willen komen
    Omdat ze anders de aandacht kwijt zijn van hun probleem
    Misschien om hun energie niet te verspillen aan een andere persoon
    Bekijk resultaat

    Zoeken in blog

    bit-torrent
    Waar een wil is,is een weg,
    Die dag kon ik me terug herpakken
    Zo zie je maar als je iets wil, dan kan men het bereiken. Mijn leuze is, waar een wil is dan is er een weg.En doe nooit iets om iets terug te krijgen.
    08-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is er nog recht? Graag reactie

    Opbrengst van benefiet in rook opgegaan
    Brugge Organisatoren vrijgesproken van gesjoemel xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Patrick Corthals (49) en Marianne Matton (53) zijn vrijgesproken van geldverduistering bij de benefietexpo Ongebreydeld Brugge. De opbrengst van de benefiet, zo'n 15.000 euro, is verdwenen. Het geld was bestemd voor rolstoelpatiënt Philip Pattyn.

    Arne Franck

    Philip Pattyn was vroeger ambtenaar bij defensie maar zit sinds 2000 aan een rolstoel gekluisterd na een medische fout. Sindsdien leeft hij van een karige invaliditeitsuitkering. Om de man een hart onder de riem te steken, besloten toenmalig parlementslid Patrick Corthals en zijn vriendin Marianne Matton, op suggestie van senator Jacques Devolder, een benefiettentoonstelling op poten te zetten onder de naam Ongebreydeld Brugge.

    Corthals slaagde erin 28 kunstenaars te strikken die naast 25 euro lidgeld ook 15 procent per verkocht werk wilden afstaan aan het initiatief. Op de slotplechtigheid waar de cheque zou overhandigd worden, daagde de organisatie echter niet op. Philip Pattyn en enkele deelnemers aan de expo dienden een klacht in. De aantijging luidde dat Corthals en Matton 15.000 euro benefietgeld verduisterd zouden hebben. De Brugse correctionele rechter sprak gisteren de beide beklaagden vrij wegens gebrek aan bewijzen.

    In de nasleep van het proces belasterde Corthals mede-organisator van Ongebreydeld Brugge Fernand Vanhoutte, die griffier is aan de Brugse balie. Hij beschuldigde Vanhoutte van gesjoemel. De laster is volgens de rechter bewezen, maar Corthals kreeg opschorting van straf. Aan Vanhoutte moet Corthals een euro morele schadevergoeding betalen.

    Philip Pattyn blijft ontgoocheld en berooid achter. Behalve een kleine 190 euro heeft hij nooit een frank gezien van de benefiet. ,,Ik voel mij niet alleen ontgoocheld, maar ook misbruikt door de organisatie en door het gerecht'', zucht Pattyn. ,,Al zeven jaar sta ik op met deze zaak en ga ik ermee slapen. Ik hoopte eerlijk gezegd op niet veel, maar ergens in mijn hart wenste ik dat gerechtigheid zou geschieden. Ik voel mij in de steek gelaten.''

    Gaten in boekhouding

    Zijn advocaat Annet Vermout vroeg in de loop van het proces bijkomende onderzoeksdaden maar dit verzoek werd zowel door de raadkamer al de KI afgewezen. ,,Wij overwegen om beroep aan te tekenen'', zegt Vermout. Net als bij de andere burgerlijke partijen werd Pattyns eis tot schadevergoeding ongegrond verklaard.

    De grote vraag blijft waar de 15.000 euro benefietgelden zijn gebleven. Er zouden nogal wat gaten zitten in de boekhouding van Ongebreydeld Brugge. Volgens de Corthals' advocaat Luc Niessen bevindt een deel van de gelden zich bij de toenmalige voorzitter Jacques Devolder, die het voorzitterschap altijd heeft ontkend. Hij zou ook niet op de hoogte zijn geweest van de boekhouding. Een ander deel van het geld zou cash aan Pattyn zijn gegeven, maar daar zijn geen bewijzen van.







     Arne Franck                     06/03/2007

     uit het nieuwsblad van vandaag  06-03-2007 wil je een reactie geven

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    31-10-2014
    Vita
    nike air max jordan 4 nike air max 1 carmelo anthony scarpe nike free 7.0 v3 nb 574 cvf nike scarpe nike air max 24 7 nb 574 neon nike free run 2 donne nike foamposite one scarpe nike free trainer 7.0 chris paul scarpe nike shox r4 nike free run 3 donne Nike Air Jordan nike shox nz nike air yeezy scarpe nike air max 89 nike air max jordan 4 dwyane tyrone wade scarpe nike free run 3 uomini http://www.secondsout.com/boards?MessageBoardScreen=Topic&cl=2&tc=432&preview=1

    31-10-2014 om 00:56 geschreven door nike free run 3 uomini


    20-04-2007
    recht en onrecht

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    geldbejachte mensen hebben geen gevoel voor wat echt waardevol is.
    groetjes en heel veel liefs Jenny

    20-04-2007 om 09:33 geschreven door speelster


    19-04-2007
    Beste vriend dit gebeurt meermaals dat het geld verdwijnt in de zakken van de groote
    soneveldzi5.jpg

    19-04-2007 om 14:31 geschreven door 100 jaar


    06-04-2007
    Velen hebben het geluk nooit gekend , omdat zij ervan overtuigd waren dat het nog moest komen.Groetje en dikke knuffel van amouretje
    Image Hosted by ImageShack.us belgie word het rotste land op aarde , nog enkele landen voorbij stekenen en ze hebben de kopposietie hier is geen gerecht meer

    06-04-2007 om 13:02 geschreven door amouretje


    17-03-2007
    voorbeeld functie
    Ja in juni is het weer zover : we moeten gaan kiezen voor wie ? Als je dit weer leest denk je moet ik voor zulke mensen zondagmorgen gaan aanschuiven ? Zij moeten immers een voorbeeld functie bekleden maar wat krijg je in de plaats : geldwolven ! Niemand staat boven de wet ook zij niet. Maar blijkbaar zijn er hier in België zoveel achterpoortjes dat je dit zelfs de maffia a la Belgique zou kunnen noemen. Als men dan ook nog eens geld probeert te stelen uit een goed doel dan is het hek helemaal van de dam.

    Praat er alleszins nog eens over met je advocaat of misschien wel eens een andere nemen meester Vermasen zou hier wel goed geplaatst zijn denk.

    Voor de rest Philip een mooie blog maar ik zou je blog beperken tot enkel je persoonlijke dingen. De uitgebreide beschrijvingen van je knappe beelden zou ik verzamelen op een mooie website. Je kan dan eventueel steeds een link invoegen op je blog.

    Sterkte in de strijd
    Guy

    17-03-2007 om 09:10 geschreven door guy


    09-03-2007
    Is er nog RECHT?
    Nee inderdaad, er is geen "recht" meer. Alleen nog maar "rechtspraak". En bij gebrek aan "voldoende bewijzen" volgt er de vrijspraak.

    Dat is in uw geval Philip een zeer pijnlijke opdoffer. En wellicht terecht voelt u zich nu erg verongelijkt en te kort gedaan. 

    Uiteraard ken ik uw dossier niet. Ik kan dus niet oordelen. Maar in uw plaats zou ik, indien ik voor het mij aangedane onrecht harde bewijzen heb, in beroep de vrijspraak aanvechten. Praat eens met uw advocaat hierover.

    Misschien kunt u in dezen ook rechtskundige raad vragen aan bv. Testaankoop, de handicaporganisatie waar u bij aangesloten bent, uw vakvereniging, ... kortom, aan iedereen die u hierbij kan helpen met raad en daad. Mail ook eens naar de newsgroep burgerrechten.be?

    Ik wens u in alle geval nog veel sterkte toe en hoop voor u dat u alsnog uw recht in dezen kunt bekomen.

    Vriendelijke groeten nog,

    Arsène.

    09-03-2007 om 14:34 geschreven door Arsène


    ja maatje...
    dat zijn nu de rechten van de belg hé, een simpele mens wordt altijd in een hoekje verdrongen en als het op uitspraken aankomt, hebben die hoge pieten toch altijd gelijk zenne... 't is erg te horen dat zulke mensen hun zakken vullen op het leed van anderen, mmaar ooit lopen ze toch eens tegen de lamp en komt loontje om z'n boontje... Grtz Johan


    619014gmuq9.gif
    en hopelijk eentje zonder regen...

    09-03-2007 om 12:08 geschreven door johan1958


    08-03-2007
    Erg

    Waar gaan wij toch naar toe , hoe kunnen mensen in staat zijn om op zo'n manier aan geld tekomen . Het doet mij pijn als ik zo'n artikel lees . Hoe kan je genieten en je rijk voelen als je op zo'n manier het geld in je bezit heb .
    Deze wereld is hard en ik zou willen dat ik een toverstafje had ......dan veranderde ik de wereld in een wereld van liefde .

    Jou verhaal heeft mij ook erg geraakt hoe je terecht bent gekomen in een rolstoel .
    Woorden schieten mij tekort........ik wens je sterkte toe en ga zo door met het mooie werk van je .

    Kom vaker op je blog om een kijkje tenemen .
    groetjes en liefs Thyrza (mijn dochter van 14) en van mij Stanny

    08-03-2007 om 23:57 geschreven door Stanny


    en dan zijn ze nog verwonderd
    Ja dan is men nog verwonderd dat men geen geloof meer heeft in het gerecht!
    Of zijn ze stom verbaasd dat men hun de rug toe keert en naar het VB. gaat als protest stem tegen de gevestigde partijën die er ook maar niets van teweeg brengen maar zoals gewoonte veel beloven, vooral als er iets ergs gebeurd is!
    Hopelijk kan die man er bovenop geraken, hij mag zich booral niet blind op blijven staren want anders is zijn leven voorbij door alleen maar te vechten voor gerechtigheid!
    groetjes Ronny ;-))
    Het Geneeskrachtig Kruidenhoekje

    08-03-2007 om 16:20 geschreven door Kruidenhoekje


    dit riekt naar oplichting
    zo zie je maar.
    over de rug van een mindervalide je eigen rijk maken.
    een misselijke streek en dit zal hopelijk toch eens recht gezet worden.
    ik vind het verschrikkelijk dat je zo belazerd bent.
    maar het leven gaat verder.
    je maakt mooie dingen en jouw creativiteit is een echte gave.
    misschien dat iemand dat oppakt en je daarmee in je onderhoud kan voorzien. dan heb je een benefiet tentoonstelling niet nodig.

    het is misselijkmakend dat mensen je dat hebben aangedaan en dat je daar kapot van bent is meer dan begrijpelijk.
    je vraagt is er nog recht?
    je kan beter zeggen
    mensen die zich het recht verwerven om een tentoonstelling te organiseren zijn verplicht hun diensten tot uitvoer te brengen en dat is niet gebeurt.
    voor mij zo klaar als een klontje.
    zie titel van het stuk.

    ga jij maar gewoon door met mooie dingen maken want die zijn echt de moeite waard.

    groetjes en heel veel liefs Jenny

    08-03-2007 om 10:11 geschreven door speelster




    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    zusje
    blog.seniorennet.be/zusje

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • bekende Bruggelingen
  • suus
  • route planner
  • boetes
  • bereken zelf je boete
  • Ceramiek alles wat je maar kan vinden erover
  • Met-hart-en-ziel

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    chesuusa
    blog.seniorennet.be/chesuus
    Gastenboek


    Archief per dag
  • 23-11-2022
  • 19-12-2011
  • 09-12-2011
  • 19-07-2011
  • 18-05-2011
  • 30-05-2009
  • 28-09-2008
  • 04-09-2008
  • 22-07-2008
  • 14-07-2008
  • 23-11-2007
  • 06-11-2007
  • 31-07-2007
  • 27-06-2007
  • 22-06-2007
  • 26-04-2007
  • 08-03-2007
  • 01-02-2007
  • 29-01-2007
  • 22-12-2006
  • 18-12-2006
  • 14-12-2006
  • 16-11-2006
  • 18-10-2006
  • 13-10-2006
  • 11-10-2006
  • 09-10-2006
  • 05-10-2006
  • 02-10-2006
  • 25-09-2006
  • 20-09-2006
  • 18-09-2006
  • 26-08-2006
  • 18-08-2006
  • 07-06-2006
  • 06-05-2006
  • 16-04-2006
  • 04-04-2006
  • 28-03-2006
  • 20-03-2006
  • 13-03-2006
  • 12-03-2006
  • 10-03-2006
  • 08-03-2006
  • 07-03-2006
  • 03-03-2006

    Blog als favoriet !


    Dit is gekapt geschuurd en gepolijst

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!